Ai dreptate, imi cer scuze. :-)
Ai dreptate, imi cer scuze. :-)
nu injurati.. ![]()
Inima si patima, curaj si pasiune,
Din Ghencea rasuna, acelasi'si'acelasi nume:
Steaua! Steaua! Steaua !
Cavalerii rosi'albastrii vin cu miile la meci,
Jucatorii's pui de lei, peste ei nu poti sa treci!
Steaua! Steaua! Steaua !
Luptatori pana la moarte, au istoria in spate,
Mai puternici decat toti, vor razbate peste toate!
Steaua! Steaua! Steaua !
Inimile'flacarate, vin la meci ca la razboi
Ultrasii cunosc: azi veti fi din nou eroi!
Steaua! Steaua! Steaua !
Astazi este acea zi cand jucatorii ros'albastrii,
Zei neimblanziti vor deveni!
Steaua! Steaua! Steaua !
Luptati azi ca niciodata, luptati azi pentru noi toti,
Astazi vrem victorie, cu orice pret!
Steaua! Steaua! Steaua !
va da-ti seama ca trebuie cautat un imn demn de ros-albastrii nostri...nu orice ci ceea ce merita ei.... 8)
Fiecare razboi il ducem cu fruntea sus..
Avem 11 eroi.. multi adversari de rapus..
Avem un nume vestit.. rosu-albastru culori..
Avem sange latin.. suntem invingatori!
Fiecare razboi il ducem cu fruntea sus..
Avem 11 eroi.. multi adversari de rapus..
Avem un nume vestit.. rosu-albastru culori..
Avem sange latin.. suntem invingatori!
Tot stadionul striga acum Steaua..
Forza Steaua.. Forza Steaua
Ee..ee
Ee..ee
Ee..ee
Ee..ee
In fiecare minut suntem alaturi de voi..
Cu Steaua pana la moarte..
Castigati pentru noi..
Avem peluza ce striga "Bine`ati venit in infern"..
Iar adversarii de frica nu se mai vad pe teren!
In fiecare minut suntem alaturi de voi..
Cu Steaua pana la moarte..
Castigati pentru noi..
Avem peluza ce striga "Bine`ati venit in infern"..
Iar adversarii de frica nu se mai vad pe teren!
Ee..ee
Ee..ee
Ee..ee
Ee..ee
Pe stadionul din Ghencea mai sunt lupte de dus..
Avem traditie in spate si numele Lacatus..
Avem blazonul in suflet si cantam pana murim..
Steaua te iubim!
Pe stadionul din Ghencea mai sunt lupte de dus..
Avem traditie in spate si numele Lacatus..
Avem blazonul in suflet si cantam pana murim..
Steaua te iubïm!
Oooooooo..
Yeeeeee..
Ee..ee
Ee..ee
Ee..ee
Ee..ee
e misto..da' nu suficient pt valoarea Stelei :roll:
versurile sunt de la chicanos-Forza Steaua! ![]()
Aseara la o emisiune "speciala" sa zic asa a Recursului Etapei,invitat in platou Dan Bittman(Holograf) a spus ca ar fi incantat sa faca un imn al Stelei,dar nu a fost cautat de nimeni din conducere pentru o eventuala propunere.
@banelitza16
In mod clar nu poate fi cantat in ritmul ala de tot stadionul...de la primele 3 versuri s-ar pierde ritmul!
Ar fi dragutz ceva cantat de peluze..de ex pel 1 spune ceva apoi peluza 2 spune altceva..si tot asa..apoi impreuna..cred ca ar iesi un efect tare daca in rest pe fundal tribunele (sper ca nu e prea mult ..)ar canta ceva cu Forza Steaua..
Cand mi se contureaza mai bine ideea revin 8)
Aseara la o emisiune "speciala" sa zic asa a Recursului Etapei,invitat in platou Dan Bittman(Holograf) a spus ca ar fi incantat sa faca un imn al Stelei,dar nu a fost cautat de nimeni din conducere pentru o eventuala propunere.
Eu zic ca daca ar fi stelist cu adevarat ar trebui sa incerce si apoi sa propuna el conduceriii un imn. Poate ca e prea mandru insa pentru a face asta...
cred k cel mai bun imn este scooter-maria
Ma abtin cu mare greutate de la niste injuraturi... Scooter-Maria este cel mult o manifestare bezmetica de dupa un gol inscris, nu va fi niciodata un imn. Steaua nu are un imn si se pare ca cei din conducere nu considera ca un imn ar fi o prioritate, dar noi, suporterii, vom lua atitudine si vom reusi in cele din urma sa identificam persoanele cele mai competente pentru a compune si a canta un imn al Stelei.
Si nu ne vom limita la asta, va pregatim o mare surpriza in urmatoarele saptamani. Cam cea mai mare de la infiintarea site-ului !
...
Si nu ne vom limita la asta, va pregatim o mare surpriza in urmatoarele saptamani. Cam cea mai mare de la infiintarea site-ului !
Un indiciu mic ceva? ..sa dormim si noi bine macar ![]()
Eu cred ca ar trebui sa compunem noi imnul, versurile si melodia, si sa facem noi fluturasi sa impartim pe stadioane, sa il punem pe site-ul nostru, ca pana la Gigi sau Meme care oricum nu cred sa citeasca vreodata forumul asta, mai rapid iesim asa..
Si atunci, o sa fie si imnul nostru oficial, nu? Da, e tare faza cu tot stadionul in picioare, cu mana pe inima si cantand imnul, cred ca ar muri toate echipele rivale de invidie.. Care echipa mai are imn compus de suporteri, pentru suporteri?
steagcruce2 ![]()
Lol,ce tare suna asta:
Bitman asteapta un semn de la Jiji ca sa compuna un super imn
Jiji asteapta un semn de la Paunescu pe care l-a rugat sa-i compuna un imn
Suporterii asteapta un semn de oriunde ..domnilor nu exista implicare !!! suferim toti cu o gramada de vorbe aruncate in vant,insa cand e vorba de fapte concrete ne facem ca ploua
Haideti domnilor sa ne intalnim,sa mergem peste Dan Bitman,Maria Tanase sau Animal X si sa le propunem sa ne realizeze imnul mult dorit.Hai sa mergem in audienta la vulturu si sa il rugam sa se miste mai repede cu imnu ala ! ce kkt ..vb mult si nu facem nimic
Stabiliti loc si mergem peste Jiji vulturu!! contactati-ma pe prv si stabilim tot
Asa zic si eu. Noi, suporterii, trebuie fim cei care sa se ocupe de noul imn al Stelei. Noi trebuie sa il compunem sau sa gasim oameni care sa il compuna, apoi sa il promovam. Nu trebuie sa vorbim noi la conducere pentru ca conducerea se ocupa de alte probleme. Trebuie sa luam atitudine, si asta cat mai rapid.
Hiram,degeaba! Vrem cu toti un imn ,da nu facem nimic in privinta asta.Asteptam pomana de la altii.Nu ne implicam deloc.Ca fapt divers,am primiv 0 private pe aceasta tema.Ne doare-n cur de problemele astea.Astia care posteaza pe threadul asta,o fac doar ca sa le creasca numarul de postari.
Intr-o zi o sa ajungeti niste legende..domnilor...
Pai ma..daca ne adunam 3-4 baieti + o fata neaparat, intr-o zi eu zic ca reusim sa facem versurile, le postam pe site..fiecare isi da cu parerea, daca e ok.. cautam pe cineva care sa faca melodia :roll:
Well ?
...
Un indiciu mic ceva? ..sa dormim si noi bine macar
O sa vezi... o sa fie momentul adevarului, cand se vor diferentia cei care vor sa se implice pentru a imbunatati si a promova imaginea suporterilor stelisti de ceilalti.
In legatura cu imnul, cativa suporteri amatori n-o sa poata niciodata sa faca ceva ca lumea. Noi ne straduim sa dam de stelistii cu experienta in domeniul muzical de mai multa vreme, insa nu e asa de usor pe cat pare.
Mda ai dreptate.. trebuie cineva cu experienta. Poate pana la urma se ofera cineva.
Imi puteti sugera prin private message un program..eventual freeware..pentru compus muzica?..as vrea sa incerc sa-mi pun niste idei in aplicare 8)
Sa speram ca din retur un nou imn al Stelei se va auzi pe stadione.
oare care imn ?cel putin scooter maria este misto si mie imi place si se potriveste nu cred ca ar trebui fi schimbat dar oricum asta ramane la latitudinea voastra sau a celor care sunt in masura ![]()
@mircea_zion
De cand e Scooter - Maria imnul Stelei? :evil:
oare care imn ?cel putin scooter maria este misto si mie imi place si se potriveste nu cred ca ar trebui fi schimbat dar oricum asta ramane la latitudinea voastra sau a celor care sunt in masura
Se pare ca unii chiar nu vreti sa intelegeti ca taptarap-ul nu a fost si nu va fi niciodata un imn. ![]()
si ce vrei sa pui imnu asta pt Steaua :Deșteaptã-te, române, preot al libertãții,
Nu plânge pe cenușa geniilor strãbuni,
E timp sã nalți stindardul în numele Dreptãții,
E timp sã-ți calci tiranii, e timp sã te rãzbuni
?????
Nu cred ca asta a vrut greco sa spuna prin postul sau. Daca tu asta intelegi..ramai la scooter cu maria.
Si eu sunt de parere ca Steaua merita ceva original al ei si nu tap tap tap tararap tap tap!
si ce vrei sa pui imnu asta pentru Steaua :Deșteaptã-te, române, preot al libertãții,Nu plânge pe cenușa geniilor strãbuni,
E timp sã nalți stindardul în numele Dreptãții,
E timp sã-ți calci tiranii, e timp sã te rãzbuni
?????
Aia e semnatura, nene... apare dupa fiecare mesaj al meu ! 8O