FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Propunere pentru un nou imn...

«14567814»
LoveNesta14.07.2006 12:34
De imn avem nevoie dar nu unul scris de orice gospodina care termina de sters praful mai repede decat ar fi crezut si se apuca de compus...

:D:D:D

Si apropo corect gramatical nu e "marcheaza"?poate ma insel yo.

_yang14.07.2006 12:36

Asa zic si eu dar oricum un imn nu trebuie sa contina astfel de cuvinte trebuie sa te unga la suflet cum ar spune ... nu mai tin minte cum il cheama !

SebaS22.07.2006 08:18

ce e cu melodiile alea de care pomeneste gazeta.."cantecele galeriei" pe care poti sa le castigi daca ghicesti scorul exact la Steaua-crrapid?

_yang25.07.2006 23:20
Violentsa02.08.2006 00:10

bay dar de for those about to rock de la ac/dc ce ziceti? suna a cantec care poate fii cantat de un stadion intreg si sa sune impunator.. cu cateva versuri schimbate un pic, poate chiar si scurtat cantecul, are linie melodica cu care se poate lucra :P :

Stand up and be counted,

For what you are about to receive!

We are the dealers,

We'll give you everything you need!

Hail-hail to the good times,

'Cause football has got the right of way!

We ain't no legend, ain't no cause,

We're just livin' for today!

For those about to play,

We salute you!

For those about to play,

We salute you!

We play at dawn on the frontline,

Like a bolt right outta the blue!

The sky's alight with the football bite,

Heads will roll 'n' rock tonight!

For those about to play,

We salute you!

For those about to play,

We salute you!

For those about to play,

We salute you, yes we do!

For those about to play,

We salute you!

Oh, salute!

We're just a battery for hire with the football fire,

Ready and aimed at you!

Pick up your balls and load up your cannon,

For the eleven gun salute!

For those about to play...

(We salute you!)

Ooh, for those about to play...

(We salute you!)

Oh, those about to play...

We salute you!

We salute you!

For those about to play,

We salute you!

For those about to play,

Yeah-yeah, we salute you!

For those about to play,

Yeah, we salute you!

For those about to play,

Ow, we salute you!

Shoot! Shoot!

Shoot! Shoot!

Oh, for those who give and those who take,

Those left high and those out on the make -

We salute you, yeah!

We salute you! We salute you!

We salute you-ow!

greco02.08.2006 06:57

Un imn trebuie scris special pentru Steaua... nu trebuie sa fie un cantec modificat.

gone02.08.2006 07:07

Livepool - Will never walk alone nu a fost scris pt Liverpool. West Ham - Crazy Bubbles la fel.

Violentsa02.08.2006 07:36

corect, scuzati

steaua_707.09.2006 15:21

dap ceva tara sa ....sa sparga toate topurile

Phire07.09.2006 16:48

Ati vazut clipul ala dedicat Nationalei pe care il tot dau la Minutul 91? Cantecul ala -nu stiu cum se numeste :? -ma impresioneaza de fiecare data cand il aud. Cred ca unul d-asta ne-ar trebui si noua :idea:

c.ronaldo1708.09.2006 05:04

Livepool - Will never walk alone nu a fost scris pt Liverpool. West Ham - Crazy Bubbles la fel.

pai daca aia d la Liverpool nu sunt in stare sasi faca un imn... trebuie sa ne luam dupa ei neaparat...

bi_8608.09.2006 16:55
Propun ca pe viitor sa se compuna un nou imn cantat de toti fotbalistii Stelei(gen Inter),asa poate se face remarcat si Lovin ca vad ca vrea sa-si faca formatie de muzica.Nu pe bune acum,as dori un imn care sa ne faca sa tremuram de emotie cand il fredonam si adversarii sa inghete cand vor auzi un intreg stadion cantand din toti plamanii.Un imn care sa ne reprezinte pe un fond sonor placut,nu ca celalalte imnuri care pur si simplu nu rimau deloc parerea mea.La fiecare meci sa se imparta fluturasi cu versurile imnului,pe spatele fiecarui bilet sau abonament sa fie scrise versurile, pentru ca toti cu mic cu mare sa-l invete.Oare este atat de greu pentru cei din conducere(domnule MM Stoica) sa faca un mic efort sa gaseasca un compozitor sa-l compuna dar sa fie fredonat de jucatori???Va da-ti seama cum se va auzi la statia de amplificare la intrarea pe teren a jucatorilo si un intreg stadion sa-l cante din rasputeri cu mic cu mare??Oare visez prea mult.....???

normal ca visezi prea mult... :lol: dar nu-i nimic....continua sa visezi!!!toti avem vise, nu?

korynna11.09.2006 10:22

unele vise devin realitate 8)

E tot stadionul ros-albastru,

Pe steaguri si fulare este scris:

Steaua!

Nimic nu poate sta in drumul nostru

Si orice adversar, si orice adversar, si orice adversar pleaca invins!!!

E toata Romania ros-albastra,

Si-n inimele noastre este scris:

Steaua!

Acum este de datoria voastra,

Sa ne-aratati si voi, sa ne-aratati si voi, sa ne-aratati si voi cat ne iubiti!!!!

Cu totii am ales un singur nume,

De zeci de ani iubit si respectat:

Steaua!

El reprezinta faima noastra-n lume

Sa se auda-acum, sa se auda-acum, sa se auda-acum de toti strigat!!!!

Steaua!!!

mie imi place super mult,dar totusi nu cred k poate fi imn,dar ar putea fi un inceput

c.ronaldo1711.09.2006 14:28

e marfa korynna e creata de tine?

Kreator11.09.2006 16:00

Super korynna!!!

Cateva amendamente:

eu nu as spune ca ar trebui sa fie repetate de 3 ori la rand:

Si orice adversar, si orice adversar, si orice adversar pleaca invins!!!

sau:

Sa ne-aratati si voi, sa ne-aratati si voi, sa ne-aratati si voi cat ne iubiti!!!!

...

Sa se auda-acum, sa se auda-acum, sa se auda-acum de toti strigat!!!!

Cred ca mai bine este simplu:

...

si orice adversar pleaca invins!!!

Iar la final ar trebui sa fie :

Steaua!!! Steaua!!! Steaua!!!

Kristy_Cj11.09.2006 16:19

Becali a declarat si oricine stie ca e frumos imnul crapidului si a craiovei...cred ca ambele sunt scrise de Paunescu...eu propun sa ne scrie si noua un imn(s-a ajuns la manele,chiar asa jos am ajuns )

se7en11.09.2006 16:43

Ne trebuie neaparat un imn, imaginati-va cei 22 de jucatori asteptand meciul sa inceapa si sa auda imnul Stelei cantat de aproape 30.000 de oameni. De fapt, imaginati-va cei 11 jucatori adversi cum se vor simti, 3 minute cat dureaza cantecul li se vor parea o ora.

Insa e greu de crezut ca se va intampla, tre' sa-l loveasca o piatra in cap pe Gigi sau pe MM pe care scrie "Imn. Steaua. Nevoie" ca sa se ia initiativa.

korynna11.09.2006 19:31

as fi vrut eu sa fiu atat de talentata,nu este facuta de mine,dar oricine ar fi autorul,se vede k a avut inspiratie.chiar dak nu e buna de imn cred k ar putea fi cantata pe stadion

forzateaua

c.ronaldo1712.09.2006 02:34

mde... mie tot mai mult miar place cand va veni Canavaro, Van Nisterloy, Beckham, Ronaldo, Capello si restul sa se auda Scooter-Maria cantat de 30000 de oaameni....

RobYnho12.09.2006 07:27

Parerea mea e ca tot mai frumos e ca un imn sa fie cantat de jucatori cum este si in occident.( de ex. INTER,REAL,JUVE,LVERPOOL,etc)

se7en12.09.2006 08:18

La Liverpool si la Real Madrid nu e cantat de jucatori, doar in Italia se intampla.

RobYnho12.09.2006 16:17
La Liverpool si la Real Madrid nu e cantat de jucatori, doar in Italia se intampla.

Scuza-ma ca te contrazic dar Real'u are un imn cantat de jucatori,iar in acel clip se regasesc Zidane Makelele Raul Morientes etc.

c.ronaldo1712.09.2006 17:46

pai hai sa bagam si noi sa ne cante imnu jucatori ca Trica, Danciulescu, Pompiliu Stoica si poate Mirel Radoi... 8) :wink:

Virgil17.09.2006 14:19

Ascultati imnurile lui ManUtd,Real Madrid,Barcelona,Lazio si AS Roma,aici : http://[site din caracatita Gazetei Sporturilor]/index/AUDIO__IMNURI.html

bodanelu17.09.2006 14:43

vreau si eu imn macar la fel de frumos ca al romei! ce frumos suna pe stadion!

«14567814»