Paunescu a compus melodia nu? ...ma lasa memoria.offfffff
Paunescu a compus melodia nu? ...ma lasa memoria.offfffff
poate il rugam si noi pe viorel Paunescu sa ne compuna
HAHAHAHAHA. Pe Viorel Paunescu poti ce mult sa il rogi sa iti aduca nota si poate sa ii lasi un bacsis ![]()
putem lua ca inspiratie o melodie gen 'blind guardian'si daca va apucati sa cautati pe dc++ cautati "the bard's song" varianta din concert si sa-mi spuneti daca nu simtiti fiori cand canta un stadion intreg ...
stai linistit cu BG, nu va merge niciodata...pentru ca la acel concert merg numai cunoscatorii,la un meci al Stelei vin foarte multi oameni care nu au nici o treaba cu aceste cantece...sunt simplii cetateni care tin cu Steaua si atat...aia nu vor canta niciodata si intotdeauna iti vor spune sa lasi steagul jos pentru ca ei au venit la meci ca la un spectacol,adica sa stea jos si sa urmareasca meciul si sa nu fie deranjati,daca se poate.
aceasi poveste ca mereu pe acest forum!! toti vor sa faca ceva si pana la urma nu va mai face nimeni nimic!! pana la urma cine vreti sa faca asa ceva?? Va spun eu ca discutia asta o sa ramana la fel ca si aia cu cotizatia lunara cu consiliul de suporteri care sa stanga un fel de fond separat pt bugetul Stelei!! nu se va ajunge niciunde fiinca in Romania toata lumea vb nimeni nu face!! Apropo stiti cat costa o ora de inregistrari intr-un studio pirat?? 500.000 de mii de lei!! deci nu ff mult!! de ce dracu nu ne stangem vreo 4-5 insi cu niste versuri un negativ si mergem fratilor si inregistram melodia. apoi ii dam un cd cu melodia noastra a suporterilor crainicului de pe stadion si gata am inceput sa promovam melodia sa vezi ce repede o invata lumea pe urma!!!
buna idee weber o sustin
Un nou imn ar fi cu adevarat o realizare.Ceva de genul celor de la Liverpool.Anul trecut cand am vazut Liverpool-juve si suporterii au inceput sa cante mi s-a facut pielea de gaina si nu am nici o treaba cu Liverpool.ar trebui ca aceasta idee sa fie luata in serios si in scurt timp sa se realizeze acest lucru.un imn cantat de tot stadionul ar speria orice adversari.stelist pana la moarte
[/i]
Ce parere aveti de melodia LAUREI Stoica(D-zeu s-o ierte)aceea cu Steaua,modificata putin(sa aibe legatura cu Steaua noastra) dar sa-si pastreze linia melodica si refrenul care sa fie chiar pe vocea LAUREI?
Ced ca s-ar potrivi.
aceasi poveste ca mereu pe acest forum!! toti vor sa faca ceva si pana la urma nu va mai face nimeni nimic!! pana la urma cine vreti sa faca asa ceva?? Va spun eu ca discutia asta o sa ramana la fel ca si aia cu cotizatia lunara cu consiliul de suporteri care sa stanga un fel de fond separat pt bugetul Stelei!! nu se va ajunge niciunde fiinca in Romania toata lumea vb nimeni nu face!! Apropo stiti cat costa o ora de inregistrari intr-un studio pirat?? 500.000 de mii de lei!! deci nu ff mult!! de ce dracu nu ne stangem vreo 4-5 insi cu niste versuri un negativ si mergem fratilor si inregistram melodia. apoi ii dam un cd cu melodia noastra a suporterilor crainicului de pe stadion si gata am inceput sa promovam melodia sa vezi ce repede o invata lumea pe urma!!!
Pai noi avem un singur imn.....**** Dinamo ooooo oo oo **** Dinamo ooooo oo oo
NU.IMNUL ASTA E CEL MAI BUN.MELODIILE LENTE TE FAC SA CREZI CA VEI PIERDE.ACEST IMN E CEL MAI BUN.
va rog sa nu ma credeti cel mai mare microbist.De multe ori nu ma uit la niste meciuri insa vreau sa zic ceva.
Dinamo-Otelul 0-3
HUO Dinamo
[/url]
Pai atunci de ce se mai poarta discutile astea?? De ce se mai pun pe forum melodii si varinate de melodii?? de ce se mai chinuie lumea sa compuna versuri??
Hai sa ne facem un imn in care doar sa injuram!! pe toata lumea!!
Sa fim seriosi! dak cineva e interesat de ideea mea de mai sus si are versurile facute un negativ gasim noi pe undeva iar studio gasesc eu!!!banii la gramada nu ??? :?: :?: :?:
chiar daca se va gasi un nou imn,problema este urmatoarea : cine il canta? ca in afara de Nord,nimeni nu face nimic,tribunele sunt moarte.
am reusit sa adaptes "trup si suflet" pe marseilleza. sper sa reusesc sa il si inregistrez cantat.
il canta Gabi safta ![]()
va rooooooooooooooooooog spuneti-mi si mie dak stiti cum se numeste imnul Stelei care are refrenul "suntem campioni/ si mereu vom fi/ cu Steaua pana la moarte/ nimeni nu ne va opri/". sau dak il aveti, trimiteti-l pls la v***@***.
ce vrei sa spui?
cum adik ce vreau sa spun?? este un imn al Stelei pe care il punea safta mereu pe Ghencea, si avea refrenul pe care l-am scris mai sus. si nu shtiu cum se numeste imnul si cine il canta...dak stiti despre ce imn vorbesc, si cum se numeste sau cine il canta, va rog sa-mi spuneti si mie
Nu stiu cum se numeste, dar stiu ca il canta Marius Dragomir. L-am auzit si eu o singura data pe un film luat de pe ultras.ro, cred (nu l-am luat io)
mi se pare ca se numeste capioana inimilor noastre sau echipa mea de suflet.dar nu sunt sigur
va rooooooooooooooooooog spuneti-mi si mie dak stiti cum se numeste imnul Stelei care are refrenul "suntem campioni/ si mereu vom fi/ cu Steaua pana la moarte/ nimeni nu ne va opri/". sau dak il aveti, trimiteti-l pls la v***@***.
refrenul e ceva in genul urmator:Steaua tin cu tinela greu si la bineSTEAUA noi mereuvom fi cu tine
Marius&nadia Dragomir,dar nu-l am (a fost pus si la Steaua-diinamo 5-0)
cauta pe dc++ Marius&nadia Dragomir poate il gasesti,succes
au zic ca ar trebui vorbit cu Dan Bitman care e stelist infocat sa compuna un imn pt Steaua.n-ar strica ca mustata sau o brigada din galeria Stelei sa ia legatura cu el.
De problema imnului,care e o problema serioasa,trebuie sa se ocupe Conducerea clubului.Versurile si muzica ar trebui sa fie cat se poate de simple(pe intelesul tuturor si usor de cantat)si asa cum am mai spus,facute de profesionisti care iubesc Steaua si ii cunosc trecutul maret si prezentul fulminant.
Evident,solutia data de mine e facultativa,dar daca tot facem ceva,sa fie ceva de bun gust.
Un nou imn..da..ceva sa te "UNGA PE SUFLET" sa il cantam nu numai cu gura..ci si cu sufletul !!
Pai atunci de ce se mai poarta discutile astea?? De ce se mai pun pe forum melodii si varinate de melodii?? de ce se mai chinuie lumea sa compuna versuri??
Hai sa ne facem un imn in care doar sa injuram!! pe toata lumea!!
Sa fim seriosi! dak cineva e interesat de ideea mea de mai sus si are versurile facute un negativ gasim noi pe undeva iar studio gasesc eu!!!banii la gramada nu ??? :?: :?: :?:
da am putea...io pun !! ORICAT ![]()
"Interpreta noului imn al Stelei, ameninţată
"Steaua, campioana" este numele noului imn al Stelei, pe care cântăreaţa Olimpia Zica i l-a prezentat lui Gigi Becali. "După ce am cântat imnul Stelei într-un turneu la Timişoara, am primit un pumn în figură. Iar joi seara, la Carrefour Orhideea, am fost agresată de doi indivizi, care m-au bruscat şi mi-au spus că îmi sparg faţa şi că mă calcă în picioare dacă nu termin cu piesa Stelei". Cântăreaţa spune că apoi a fost urmărită până acasă. Ea a primit pe mobil un SMS: "Dacă mai continui să propagandezi prostii, o să mori odată cu Steaua"."
Sursa: ProSport
Stie cineva cum suna imnul asta sau care sunt versurile ? Macar pentru ce a patit fata asta merita ascultat.
Nu cumva este vorba despre o manea? :lol:
Avand in vedere preferintele muzicale ale conducatorilor nostri, nu m-ar mira... :lol: