FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Propunere pentru un nou imn...

«123414»
FANATIK RED-BLUE26.02.2006 10:10

Off-topic.

De ce naiba nu m-ai strigam aceea scandare de pe vremea lui Jean? care pe mine unu' ma treceau fiorii: Forza Steaua!! Forza Steaua!!.........Forza Steaua vinci per noi !!!

Stiu ca am eliminat scandarile care cuprind cuvinte straine, da' aceasta scandare ar putea fi readaptata; ar suna cam asa:

Forza Steaua!! ......Forza Steaua!!!.....Forza Steaua, Lupta pentru noi!!! [toata scandarea strigata cat se poate de tare....pt necunoscatorii]

the_killer26.02.2006 10:39

hmmm,ar merge....cred

weber_p26.02.2006 12:20

Cum ar fii innainte sa strigam la conducere sa faca ceva sa strigam la oamenii care vin pe stadion si fluiera aiurea, injura asa dupa capul lor pe cine vor ei!! voi vreti un imn, corect si eu vreau unul, Steaua are un imn cantat de Bere Gratis!! e super tare de ce nu incercam cu ala??

oricum pana sa ne gandim ce facem cu imnul de ce nu ne gandim ce facem cu oamenii care vin pe stadion si nu canta sa vin si injura aiurea (ex. Ultimul meci Steaua- Heerenven) cand dak nu eram mai multi in Nord si Sud iesea un mare kkt!! astia nu sunt suporteri!! noi avem nevoie de suporteri adevarati nu de imnuri!!

larry7926.02.2006 12:52

ne trebuie neaparat un imn cu au toate marile cluburi care se respecta.

Mirel_Radoi27.02.2006 10:18

Eu cred ca imnul de stadion e mult mai tare.(scooter)

OTAKU27.02.2006 10:48

numai idei cretze

imn mascota

....

la noi nu se canta desteapta te romane cand joaca nationala

IONUTZ-CIPRIAN27.02.2006 12:57

:evil: >>>Ai dreptate noi nu suntem in stare sa cantam imnul nationala,apai un imn inchinat echipei,eu as merge in continuare pe melodia de la SCOOTER,nu spun ca un alt imn nu ar fi bun dar....>>>> :twisted:

Florin200402.03.2006 23:50

Pentru cel mai frumos cantec al nostru m-am gandit sa mai adaug cateva versuri si sa-l facem mai lung putin. Deasemnea am inlocuit ultimul vers din cantecul original pentru ca nu rima cu un vers care rimeaza dar are acelasi sens.

Iata originalul:

"Trup si suflet pentru culori / O echipa ce face furori / Daruiti-va ca noi / Vrem sa fim mandrii de voi (Vrem sa fim invingatori) / Pentru Steaua ne dam viata"

Iata varianta scrisa de mine:

Trup si suflet pentru culori / O echipa ce face furori / Daruiti-va ca noi / Vrem sa fim fim invingatori/ Nu uitaaati ca va iubiiim/Ca e ploaaaaie ca-i seniiiin/Ne dam viaaaaata pentru vooooi/ Sa fim iaaaaarasi campioooni/Dintr-o iiiiiinima albaaaaastra/ Stadioooonul sa vuieaaaaasca(sau racneaaaasca):FORZA Steaua ! batem din palme FORZA Steaua batem iar din palme! si reluam cantecul.

Sper sa va placa noua varianta pentru ca eu l-am facut cu mintea si cu inima si avand in gand tot timpul cum ar suna cantat din cat mai multe piepturi. Pentru cei din galerie il puteti printa si inainta lui mustatza eventual, pentru a-l populariza...evident asta daca si voua va place si simtiti ca aduc o imbunatatire cantecului.

Un imn nu trebuie cantat pentru ca exista ci pentru ca te face sa-l canti, sa fii mandru ca-l canti, sa ti se faca pielea de gaina cand il asculti...deci trebuie sa fie un hit, ceva care sa faca placere oamenilor sa-l cante.

Florin Simion

Radu mic03.03.2006 00:10

sa fie clar SCOOTER-MARIA nu este imnul Stelei!!!! este doar o melodie care amplifica bucuria la fiecare gol inscris!...si atat.

Ar trebui sa avem si noi un imn ca lazialii:"LAzio Mia", "non mollare mai, 'vola lazio vola" ori cum ce va de genul acesta!!!

Radu mic03.03.2006 00:15
Off-topic.

De ce naiba nu m-ai strigam aceea scandare de pe vremea lui Jean? care pe mine unu' ma treceau fiorii: Forza Steaua!! Forza Steaua!!.........Forza Steaua vinci per noi !!!

Stiu ca am eliminat scandarile care cuprind cuvinte straine, da' aceasta scandare ar putea fi readaptata; ar suna cam asa:

Forza Steaua!! ......Forza Steaua!!!.....Forza Steaua, Lupta pentru noi!!! [toata scandarea strigata cat se poate de tare....pt necunoscatorii]

asta eee!! bine tu frate!! uite ca nu sunt singurul care creda ca acest cantec/ragnet trebuie readus in peluza stelista!!! imi aduc aminte ca la meciu cu west ham mi-am pierdut vocea pe 1 2 3 Steaua STEAAUA sau Forza Steau vinnci per noi si bine-nteles injurile adresate lui di canio!

dbd03.03.2006 14:22

degeaba ... trebuie un imn mai bogat ... Florin2004 mai dezvolta-l pe al tau si o sa iasa o varianta care se poate lua in calcul...

stefan_2503.03.2006 15:11

Se pare ca tiganii ne-au luat-o inainte cu imnul cantat de jucatori.Asta este,se pare ca pe domnul MM Stoica il preocupa mai mult sa-si mai curete din imaginea murdara de cand a lovit acel suporter prin aparitiile lui din ce in ce mai dese la miutele jucate prin scoli si polivalenta.Dar cine stie ,pe viitor poate se va compune un imn care sa ne reprezinte.Este de laudat adugarea versurilor compuse de Florin.Pe viitor puteti chiar si voi aduga cate-va versuri .

Virgil03.03.2006 15:39

Eu cred ca putem da cel mult niste idei care sa fie transformate in versuri frumoase de cineva care e de meserie.De un poet.Iar muzica la fel.De cineva care compune muzica.Ceva usor de retinut si de cantat,dar care sa ne reprezinte.Sigur ca aceasta sarcina de a da un nou imn clubului ii revine lui Gigi.Gheorghe Becali zis si George sau Gigi.Nu credeti ? :wink:

Alextds03.03.2006 15:55

In cantecul ala Kapa o Pango, aue hi! inseamna: All Blacks! si nu cred ca gasesti un maouri sa iti inlocuiasca "toti in negru" cu ros-albastrii e un cantec traditional care nu are nici o legatura cu Romania ceva care sa sune tribal si romanesc ... oarecum e "shukar groove collective - the verbal fight song" dar e arroman si desi are ritm nu cred ca e o idee buna.

Sa cautam la muzica populara poate gasim un "Calusarii" mai agresiv :lol: :lol: :lol:

Cat de acuzele catre MM si Gigi ca nu fac nimic in aceasta vedere sunt cam puerile toate implicarile conducerii in chestii ce tin de galerie sunt vazute drept atacuri la aceasta fara a se gandi dc sunt bune sau nu dc s-ar face un cantec chiar dc ar fi bun (calitativ) ar fi huiduit si ignorat pt ca e facut de "inamici" din conducere neluandu-se in considerare valoarea lui.

Florin200404.03.2006 05:51
degeaba ... trebuie un imn mai bogat ... Florin2004 mai dezvolta-l pe al tau si o sa iasa o varianta care se poate lua in calcul...

Ok am mai facut o strofa si chiar am cantat melodia sa o puteti asculta cam cum suna.Acum ma scuzati pentru "talentul" muzical ca nu sunt profesionist si am facut si eu ce-am putut dar oricum pe stadion cantat de mii de oameni efectul e mult amplificat si mai bun. Sper sa va placa versurile si sa-l inauguram cat mai curand pe stadion.

Iata versurile:

Refren:

Trup si suflet pentru culori

O echipa ce face furori

Daruiti-va ca noi

Vrem sa fim invingatori

Nu uitaaaati ca va iubiiim

Ca e ploaaaaie ca-i seniiiin

Ne dam viaaaaata pentru vooooi

Sa fim iaaaaarasi campioooni

Dintr-o iiiiiinima albaaaaastra (sau- si din piepturi ros-albastre)

Stadioooonul sa vuieaaaaasca: (sau- Ghencea toata sa vuieasca)

FORZA Steaua ! batem din palme

FORZA Steaua ! batem iar din palme!

Refren:

O echipa ce face furori

Daruiti-va ca noi

Vrem sa fim invingatori

Si la biiiine si la greeeeu

Suntem aaaaalaturi mereu

Langa Steaaaaua Bucureeesti

O echiiiipa de viteeeeeji

Tremuri doaaaar cand te gandeeesti

Ce palmaaaares de poveeeesti

Din Carpaaaati noi rasariiiim

Euroooopa o cuceriiiim

Steaua ole,ole,ole

Steaua ole,ole,ole

Si varianta audio poate fi ascultata aici: http://media.putfile.com/cantec-Steaua

Florin Simion

ulivius04.03.2006 12:25

Am avea cel mai tare imn daca s-ar folosi linia melodica de la SCOOTER-Maria.

andrei_8704.03.2006 17:33

ceva in genu imnului BARCELONEI ar fi marfa...

sa cante tot stadionu o melodie cu batut din palme...

da' bine, ceva mult mai ritmat decat aia a lu barca!

AGRESSIVO198+104.03.2006 20:33
Off-topic.

asta eee!! bine tu frate!! uite ca nu sunt singurul care creda ca acest cantec/ragnet trebuie readus in peluza stelista!!! imi aduc aminte ca la meciu cu west ham mi-am pierdut vocea pe 1 2 3 Steaua STEAAUA sau Forza Steaua vinnci per noi si bine-nteles injurile adresate lui di canio!

nu mai merge de cand si-au dat seama caini si rapizii ca ar putea raspunde cu ..... Steaua

Radu mic04.03.2006 23:24

Ok am mai facut o strofa si chiar am cantat melodia sa o puteti asculta cam cum suna.Acum ma scuzati pentru "talentul" muzical ca nu sunt profesionist si am facut si eu ce-am putut dar oricum pe stadion cantat de mii de oameni efectul e mult amplificat si mai bun. Sper sa va placa versurile si sa-l inauguram cat mai curand pe stadion.

Iata versurile:

Refren:

O echipa ce face furori

Daruiti-va ca noi

Vrem sa fim invingatori

Nu uitaaaati ca va iubiiim

Ca e ploaaaaie ca-i seniiiin

Ne dam viaaaaata pentru vooooi

Sa fim iaaaaarasi campioooni

Dintr-o iiiiiinima albaaaaastra (sau- si din piepturi ros-albastre)

Stadioooonul sa vuieaaaaasca: (sau- Ghencea toata sa vuieasca)

FORZA Steaua ! batem din palme

FORZA Steaua ! batem iar din palme!

Refren:

O echipa ce face furori

Daruiti-va ca noi

Vrem sa fim invingatori

Si la biiiine si la greeeeu

Suntem aaaaalaturi mereu

Langa Steaaaaua Bucureeesti

O echiiiipa de viteeeeeji

Tremuri doaaaar cand te gandeeesti

Ce palmaaaares de poveeeesti

Din Carpaaaati noi rasariiiim

Euroooopa o cuceriiiim

Steaua ole,ole,ole

Steaua ole,ole,ole

Si varianta audio poate fi ascultata aici: http://media.putfile.com/cantec-Steaua

Florin Simion

sincer, nu incerc sa iti neg aptitudinile de poet si cantaret dar, versurile de mai sus nu prea au treaba cu echiap Steaua. Este mai mult un cantec pt suporteri!

Florin200405.03.2006 03:36

....versurile de mai sus nu prea au treaba cu echiap Steaua. Este mai mult un cantec pt suporteri!

Suporteri ai cui ? Ups...ai descoperit si tu acum legatura.(sa inteleg ca dupa tine imnul Romaniei nu prea are treaba cu Romania pentru ca in el se vorbeste doar despre romani)

Eu nu mi-am propus prin cantecul asta sa scriu imnul Stelei (si daca ai fi citit primele mele postari legate de acest subiect ai fi dedus acest lucru) ci doar sa mai adaug cateva versuri la o scandare foarte frumoasa dar din pacate prea scurta. In plus nu sunt genul caruia ii plac criticile de dragul criticii, ci cele argumentate care ma fac sa inteleg unde am gresit ceva sau venite de la cineva care ofera o varianta mai buna.

Cand o sa incerc sa scriu si un imn am sa te anunt.

Pana atunci multumesc celor care aprecieaza ce am incercat eu sa fac si celor care critica constructiv.

FORZA Steaua !

Hotshut05.03.2006 10:34

NU sunt un fan Lazio,ba din contra ,dar am ascultat imnul lor"Non molare mai",cantat de un cantaret de la ei,dar cu vuietul stadionului pe fundal si va rog sa ma credeti ca m-au trecut fiori,tocmai de aceea trebuie gasit ceva original nu copiat dar cu o mica tenta ofensiva.

Mirel_Radoi05.03.2006 11:40

Super tare imnul.

Piece of Mind05.03.2006 11:50
NU sunt un fan Lazio,ba din contra ,dar am ascultat imnul lor"Non molare mai",cantat de un cantaret de la ei,dar cu vuietul stadionului pe fundal si va rog sa ma credeti ca m-au trecut fiori,tocmai de aceea trebuie gasit ceva original nu copiat dar cu o mica tenta ofensiva.

Aceeasi senzatie o am eu la imnul lui AS Roma.

AGRESSIVO198+105.03.2006 18:31

Imnul lui Lazio nu e"Non mollare mai",asta e cantecul suporterilor,nu numai ai lu Lazio ci si Inter

Radu mic05.03.2006 19:21

....versurile de mai sus nu prea au treaba cu echiap Steaua. Este mai mult un cantec pt suporteri!

Suporteri ai cui ? Ups...ai descoperit si tu acum legatura.(sa inteleg ca dupa tine imnul Romaniei nu prea are treaba cu Romania pentru ca in el se vorbeste doar despre romani)

Eu nu mi-am propus prin cantecul asta sa scriu imnul Stelei (si daca ai fi citit primele mele postari legate de acest subiect ai fi dedus acest lucru) ci doar sa mai adaug cateva versuri la o scandare foarte frumoasa dar din pacate prea scurta. In plus nu sunt genul caruia ii plac criticile de dragul criticii' date=' ci cele argumentate care ma fac sa inteleg unde am gresit ceva sau venite de la cineva care ofera o varianta mai buna.

Cand o sa incerc sa scriu si un imn am sa te anunt.

Pana atunci multumesc celor care aprecieaza ce am incercat eu sa fac si celor care critica constructiv.

FORZA Steaua ![/quote']

prietene vezi ca ti-am dat un mesaj pe privat pt a nu strica si si acest topic cu o drama aiurea!

«123414»