FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Propunere pentru un nou imn...

«18910111214»
Danntes07.02.2007 12:39

Ce ziceti de melodia [Nomadi - Hasta Siempre Comandante Che Guevara] sau versiunea mai lenta [soledad Bravo - Hasta siempre Comandante Che Guevara]? La baza a fost un imn inchinat lui Che Guevara; daca un compozitor schimba cuvintele ar suna bine?

KuzMaN25.08.2009 19:47

Ce parere aveti de melodia propusa de Mihai Alexandru. Ascultati aici.

Da...se pare ca nu merge bagat link catre geseprosti.. o gasiti voi acolo pe site. Bafta!

razU27.08.2009 09:48

@KuzMaN:

am ascultat si eu "imnul" lui Mihai Alexandru dar nu mi se pare deloc unul reusit (e doar o parere) pentru. ca se lungeste prea mult cu ieieieiei alea si apoi versurilor parca le lipseste ceva. In al doilea rand nu suna deloc a imn, e doar o alta melodie in repertoriul suporterilor.

Melodia lui Bogdan Dima suna muuuult mai bine decat asta, deci daca nu se va alege Forza Steaua a lui B.D., parerea mea, sa se mai caute in continuare.

Bafta!

razvan2827.08.2009 18:34

Un imn ar trebui sa fie ceva lent si cu versuri despre Steaua 100% fara sa se spuna numele vreunui jucator sau antrenor.Parerea mea ar fi superb ca imnul sa inceapa cu un Fooorza Steauaa lung si apoi imnul incet si solemn sa il poata canta TOT stadionul...oare trebuie sa mai astept mult sa aud asta ?

Casillas18.09.2009 10:39

Am si eu o propunere dar e mai mult un imn pentru campania anti-Jiji:

http://www.youtube.com/watch?v=1VR1bOha40U

Daniel-Ionut08.01.2010 15:57

Cantaretul de muzica populara Ovidiu Purdea spune ca v'a compune un imn pentru Steaua:

Dintre toate stelele ce sunt

Și din toate cate stralucesc

De la cer si pană la pamant

Eu am Steaua mea si o iubesc!

Zici ca e:

Din toate florile din lume

Eu doar pe tine te'am ales

Si spun cu durere in suflet

Tu ai fost doar pe interes

:)):D

pytycrys08.01.2010 15:59

Hehe, cam blastfemie sa il compari pe Ovidiu ala si inca ceva si Sisu.

yulyan8912.01.2010 23:18

cred ca noul imn ar trebui sa sune cam asa:

Cu gigii paanaaa la moartee

Paanaa laa moaaarteee

Cu Gigi panaaa laaa moarteee

Forzaa Gigii Forzaa Gigi

Hei hei

Forzza Gigi Forzza Gigi

hei hei:)

Alexander12.01.2010 23:39
cred ca noul imn ar trebui sa sune cam asa:

Cu gigii paanaaa la moartee

Paanaa laa moaaarteee

Cu Gigi panaaa laaa moarteee

Forzaa Gigii Forzaa Gigi

Hei hei

Forzza Gigi Forzza Gigi

hei hei:)

wtf? :unsure:

cam hazless

AG12.01.2010 23:43

sper k a fost un post ironic la faptul k gibonul isi face Liga suporterilor

sile-jardel16.01.2010 17:48

si eu cred ca trebuie ceva mai lent,sa poata fi cintat de tot stadionul.nu cred ca merge cu ieieieieie sau ooooooo,trebuie ceva mai cu suflet.ma gindeam la ceva de genul.........refren......ridica-te stelistule...... si du-ti echipa.... spre glorie...... suntem aici de zeci de ani pentru culori nu pentru conducatori......... patroni au fost si vor mai fi dar Steaua luata nu poate fi refren....ridica-te stelistule.... si du-ti echipa spre glorie.. O idee nu stiu.

geofili200609.02.2010 15:17

Ce spune-ti de Scooter-J'adore Hardcore! :punk::punk::punk:

Ar fi superb! :oleole:

Cel putin melodia !!!

Fan FC Steaua09.02.2010 17:04

Aici se discuta despre un IMN, nu despre melodii. Steaua inca nu are un imn. Porcaria aia de scooter - maria nu e un imn, e un rahat de melodie care se auzea in diferite momente ale meciurilor. Steaua nu poate sa aiba ca imn o melodie straina, ca nu suntem straini, si cel putin nu rahat d-ala de scooter sau alte jeguri de melodii care se aud pe toate stadioanele din lume.

Si nu prea ti-ai gasit bine momentul sa discuti despre melodii/imnuri intr-o perioada in care Steaua e echipa ciobanului, nu a noastra. Poate cand ne vom recupera echipa de la cioban si vom disocia numele de Becali cu brandul Steaua, atunci vom discuta si despre imnuri. Deocamdata n-are rost sa-i facem imn echipei ciobanului, si nici sens...adica el isi bate joc de Steaua, de noi, de fostele glorii, si noi sa-i facem imn si sa-i incurajam echipa?

Sa-i dam Guie lui Migi.

Adrian09.02.2010 17:44

Propun ca noul imn sa fie o adaptare a Pusca si Cureaua Lata.

Ceva de genul...

Pusca si cureaua lata

Ce fotbal jucam odata

Campioni adevaratati

Iubiti si respectati..

Si daca tu esti stelist

Te pisi pe-orice becalist

Caci Gigi om nu e

Hai sa-i dam la m**e.

Daniel-Ionut09.02.2010 17:49
Ceva de genul...

Pusca si cureaua lata

Ce fotbal jucam odata

Campioni adevaratati

Eram iubiti si respectati..

Si daca tu esti stelist

Te pisi pe-orice becalist

Caci Gigi om nu este

Hai sa-i dam toti la m**e.

Am retusat putin, sa sune mai bine :D

Astristul09.02.2010 18:31
@ Daniel: Doar "eram" ala e bine pus. Alea la final suna aiurea, si nu mai da rima corecta! ;)
RobYnho10.02.2010 09:43
Versurile noului cantec au fost compuse de interpretul de muzica populara Ovidiu Purdea Somes, care promite ca va finaliza imnul Stelei pana la sfarsitul lunii.

"Imnul Stelei are trei strofe si un refren. Eu am fost textier, am scris versurile, iar un prieten de-al meu a intrat deja in studio, pentru a crea muzica. Va fi o melodie antrenanta, o combinatie intre pop si folk, care sa ridice oamenii in picioare pe stadion si sa-i faca mandrii ca sunt romani."

"Pe 25 februarie, la meciul Unirii cu Liverpool, din Ghencea, speram sa putem prezenta i varianta care sa fie analizata de conducerea Stelei", a declarat cantaretul pentru Libertatea.

Refren: "Sunem stelisti cu fotbalul in sange

Suntem stelisti la bine si la greu

In loc de inima avem o minge

Si o nadejde-n bunul Dumnezeu."

sport.ro

cristian01410.02.2010 10:30

ultrast.jpg

Autorul imnului care canta muzica populara, dar s-a nascut ultras !!!

Lari10.02.2010 10:43

Cristiane, nu mai fi magar! :bananadance:

cristian01410.02.2010 11:57

Mi scuzi, mi scuzi !! :D

john_8610.02.2010 12:16
Le reseau pansant10.02.2010 13:46
Sunem stelisti cu fotbalul in sange

Suntem stelisti la bine si la greu

In loc de inima avem o minge

Si o nadejde-n bunul Dumnezeu.

Mai penibil de atat nu se putea, cum ma-sa sa spui frate in loc de inima avem o minge? pa ce a degajat Zapata si te-a lovit mingea in piept?

daca noi avem in piept o minge asta cred a avut o (lovitura de) minge in cap.

MoWeed10.02.2010 13:54

Cum Doamne iarta-ma sa iti pui pe prima pagina a site-ului oficial poza cu fecali? Ce fel de om s-ar lauda ca il cunoaste personal pe acest infect?

Pe langa faptul ca refrenul este tampit, nu cred ca este potrivita folosirea cuvantului "Dumnezeu" in imnul unei echipe de fotbal.

Astristul10.02.2010 17:20

Am avut si eu colegi de facultate care s-au mandrit (se mandresc) ca au dat mana cu ciobanul! De ce? Cica le place modul lui de abordare a problemelor vietii. Ca are tupeu plm! :|

Daniel-Ionut16.02.2010 15:52

Deci sambata ascultam imnul sau...? :D

«18910111214»