FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Propunere pentru un nou imn...

«11011121314»
navodarean22.07.2010 09:51

Versurile sunt ok, insa cu negativul...

Poate nu's in stare sa-mi dau cu parerea, dar nu e unul potrivit.

// si nu prea pot sa-l downloadez.

rezistenta_ultras22.07.2010 10:20
DISCLAIMER: Autorul acestor versuri nu are nici o pretentie materiala pentru folosirea lor. Aceste versuri sunt cadou pentru clubul Steaua pentru a fi folosite drept imn.

M-am mai linistit.

Astristul22.07.2010 10:48
// si nu prea pot sa-l downloadez.

Aceeasi problema o am si eu. Atasamentele practic nu exista. :(

Nyghty22.07.2010 10:59
Aceeasi problema o am si eu. Atasamentele practic nu exista. :(

Practic, trebuie sa downloadati QuickTime Player.

Il luati de pe site-ul apple.com gratuit mi se pare.

LE: se pare ca nici asa nu merge...

Astristul22.07.2010 11:24

Nu e vorba de quick time player ci de faptul ca nu pot sa descarc atasamentul! Uite cum imi apare cand vreau sa-l descarc:

atasament.jpg

Si nu e vorba doar de atasamentul asta ci de toate atasamentele de pe FCSteaua.Ro

navodarean22.07.2010 11:26

Cel cu versurile si procesorul in flacari, am fi recunoscatori daaacaaa, ai uploada si tu in alta parte decat serverele fcsteaua, imnul.

Multumesc

iar cel cu Treceti batalioane romane Carpatii:

l-am cantat, sincer, am inceput sa fredonez in casa. Si da super bine. Adica mi se facea pielea de gaina numai cand ma gandeam , 30k de oameni pe stadion, cantand cu toata puterea versurile alea, divin, DIVIN !

bobbyREDblue22.07.2010 11:55
Nu e vorba de quick time player ci de faptul ca nu pot sa descarc atasamentul! Uite cum imi apare cand vreau sa-l descarc:

atasament.jpg

Si nu e vorba doar de atasamentul asta ci de toate atasamentele de pe FCSteaua.Ro

Incearca cu altceva inafara de IE. Mi se mai intampla si mie cateodata la unele fisiere.

cheloo0822.07.2010 13:28

am editat postarea, am adaugat un link unde se poate asculta si downloada imnul

danyel8930.08.2010 18:58

In primul rand tin sa va salut.nu sunt nou pe forum,am 1 an vechime,dar nu am lasat posturi,doar am citit articolele voastre.

Acum cand asteptam pe Liverpool in Ghencea cu al lor "Never walk alone" noi cu ce ii vom intampina?

s-au mai facut ceva progrese in compunerea unui imn pentru simbolul Romaniei?

eu am gasit o melodie care mi-a dat fiori,si mi-a facut pielea de gaina ascultand-o la maxim.coloana sonora este perfecta pentru un punct de plecare as zice eu fular-campionii:steag_sah_mic::steag_cruce_invers: .e doar o parere,sper sa nu fiu criticat prea aspru

La lalalala lala la *4

I will never be afraid again I will keep on falling till the end I can walk on water I can fly I

will keep on fighting till I die.

I will never be afraid again I will keep on falling till the end I can walk on water I can fly I

La lalalala lala la *8

La lalalala lala la *4

razvan2830.08.2010 19:12

Melodia e tare , o stiu si eu.Basshunter e un dj foarte bun , dar nu putem lua ca imn o melodie house.Nu credeti ca ar fi mai bine sa ne facem noi un imn , cu versurile noastre iar ritmul melodic sa il alegem dupa ?

Nyghty30.08.2010 19:27

Dar totusi... asta e problema acum? Lipsa unui imn? Sau lipsa unei conduceri demne de a avea pe "maini" acest club?

dayra30.08.2010 20:50

Tara arde si babele se piaptana...

bogdinho_AISS05.09.2010 20:15
Dar totusi... asta e problema acum? Lipsa unui imn? Sau lipsa unei conduceri demne de a avea pe "maini" acest club?

asa e...nu imnul conteaza...conteaza imaginea care s-a degradat de la venirea "ciobanului" in Ghencea...si datorita unor oameni ca "ultrassucks" Giginho supravietuieste in Ghencea crezand ca este adulat de fani...de aia de la tribuna 1 poate....care sunt niste "lingai" ....

atat am avut de spus...Imaginea clubului trebuie refacuta...iar acest lucru va fi posibil din prima zi de dupa plecarea ciobanului...

RobYnho02.10.2010 08:28

Ovidiu Purdea-Somes, un cantaret de muzica populara si fan infocat al Stelei a scris un imn nou pentru echipa lui Lacatus!

"Intai vom prezenta acest cantec fanilor, pe internet sau pe diverse medii, si daca ei vor aprecia ca e demn de a deveni imn al Stelei, vom discuta si cu oficialii clubului. Am incercat sa-l facem cat mai cantabil si mai antrenant, pentru a indeplini principala functie pe care un imn trebuie sa o aiba: sa dea jucatorilor energie, atunci cand e cantat de intregul stadion. Nu l-am conceput neaparat ca un imn, ci ca un cantec scris de un suporter pentru echipa pe care o iubeste", a declarat Ovidiu Purdea-Somes pentru Libertatea

VERSURILE scrise de Ovidiu Purdea-Somes

Cantec pentru Steaua

Dintre toate stelele ce sunt,

Si din toate, cate stralucesc,

De la cer si pana la pamant

Eu am Steaua mea si o iubesc.

Refren:

Suntem stelisti cu fotbalul in sange,

Suntem stelisti, la bine si la greu,

In loc de inima avem o minge

Si o nadejde-n bunul Dumnezeu.

Oriunde-am fi, in orice colt de lume,

"Mereu cu Steaua" e deviza noastra,

De pe teren si pana la tribune

Iubirea este rosie-albastra.

Din mii de piepturi de pe stadion

Se-nalta o forta ce pe toti ne strange

Cine-i stelist se simte campion,

Hai, Steaua, lupta, lupta si invinge!

pytycrys02.10.2010 08:49

Cred ca-i place la cioban, e cu Dumnezeu, alea alea. Va dati seama ce danseaza Dodel si Banel pe imnul asta de muzica populara? O sa fim ca brazilienii, samba!

Sa fim seriosi... Asta ne mai trebuia, imn de muzica populara. Nu inteleg la ce ne trebuie nici imnul, dar si de muzica populara...

pcsbb02.10.2010 08:55

In loc de inima avem o minge - :))

Astristul02.10.2010 09:07

Pfff, ce aiurea suna! Decat ala prefer Scooter - Maria!

Mai bine ar adopta melodia celor de la Bere Gratis! :D

AG05.10.2010 11:30

si asta cine o canta?

romgeo05.10.2010 12:05

:-s

akialex05.10.2010 13:29

cel care la scris cheloo e bun si negativul merge;) :steag_sah_mic:

Astristul06.10.2010 10:42
si asta cine o canta?

Mita de la Bere Gratis! Stelist dealtfel ca si noi!

nikef@nSteaua15.04.2011 08:02

In primul rand, Salutare TUTUROR!

M-am trezit de dimineata si am intrat pe acest forum si am observat un Topic "Propune un nou imn..." am rasfoit vreo 5 pagini si m-am hotart sa fac si eu un imn,ca si asa voiam de mult sa fac unul dar nu aveam inspiratia necesara.

Spre deosebire de alte zile azi se pare ca am fost inspirat si am creat asta:

:steag_cruce_invers:

Cu mult timp in urma s-a nascut un club

S-a infipt in inimi mai rau ca un surub

Avem performante,trecut si viitor

Steaua este Romania echipa tuturor

:steag_sah_mic:

Victorii memorabile,daruire si talent

Cand pronunti Steaua o faci cu sentiment

Steaua suntem noi o spun pe beat si pe foi

Toti suporterii sa strige ne vrem clubul innapoi

:steag_cruce_invers:

Legende si idoli pentru multi copii

Steaua a fost mereu sus fi sigur ca stii

Suporterii vor fi mereu alturi de voi

Ca Steaua e a noastra Steaua suntem noi!

:steag_sah_mic:

Dukadam si Piturca mereu in inima noastra

Lacatus si Balint 7 mai e ziua voastra

Emeric Ienei atrenorul unei frumoase echipe

Tu nu ai cum sa uiti cele mai frumoase clipe

fular-campionii

Ref:

Steaua s-a nascut si mereu o sa traiasca

Steaua nu v-a murii e mandria romaneasca

Pe vant dar si pe ploi repet pentru voi...

Steaua e legenda vie Steaua suntem noi!

Negativ:

2deepproductions_mentaltherapysold.mp3

navodarean15.04.2011 08:17

Daca ai putea sa uploadezi negativul in alta parte decat serverele astea, ar fi excelent.

Cat despre versuri, par bune la prima vedere.

Daniel-Ionut15.04.2011 08:22

Frumoase versuri :thumbsup:

nikef@nSteaua15.04.2011 08:26
Daca ai putea sa uploadezi negativul in alta parte decat serverele astea, ar fi excelent.

Cat despre versuri, par bune la prima vedere.

Aaa ce au serverele?:D

Frumoase versuri :thumbsup:

Mersi!

«11011121314»