Nu merge s-o downloadez. E de la mine sau ... ?
E de la tine.
Ti-am lasat pm cu id meu sa iti dau negul.
Imi place foarte mult refrenu de la bere gratis
Nimeni din conducerea Stelei nu se va uita a sugesti va bateti capul degeaba
Macar aratam ca suntem Stelisti adevarati;) Indiferent de ce crede Oaia Becali;)
Steaua suntem noi:) fara suporteri echipa asta este = 0! TOTI STITI ASTA!
Uite ca timpul a trecut...versurile au ramas...si intre timp a aparut si melodia creata de mine pentru Steaua!
ASTEPT PARERI !!!
![]()
![]()
![]()
E misto. Dupa cum ti-am scris si pe youtube. Tine-o tot asa.
Multumesc!
....daca vreti ajutatima sa o promovez...dati si voi un mass mai departe:) PACE!![]()
Mai bine ar adopta melodia celor de la Bere Gratis!
ma uitam ca acum , la finala cupei a bagat scooter -maria, era de enspe mii de ori mai frumos daca puneau melodia asta. Ce trebuie frate sa facem pentru ca Steaua sa aiba odata un imn ? Mie unul imi place melodia asta. Daca va place si voua, hai sa facem ceva pentru a o adopta.
Uite ca timpul a trecut...versurile au ramas...si intre timp a aparut si melodia creata de mine pentru Steaua!ASTEPT PARERI !!!
Fara suparare dar chiar nu suna a imn. E o melodie ok dar nu imn.
Ce-a cu bere gratis suna mai a imn.
ma uitam ca acum , la finala cupei a bagat scooter -maria, era de enspe mii de ori mai frumos daca puneau melodia asta. Ce trebuie frate sa facem pentru ca Steaua sa aiba odata un imn ? Mie unul imi place melodia asta. Daca va place si voua, hai sa facem ceva pentru a o adopta.
Poate daca o-m lua legatura [ mai masiv asa ... ] cu conducerea actuala, s-o concretiza ceva. Marioara a cam obosit, iar melodia asta e de ceva timp si inca duce. Este ascultata, si placuta urechii...
Mai greu o sa fie meltenilor sa invete versurile obisnuiti cu tap-tap-tap-tararap-tap-tap.
Asteptam ajutorul liderilor de galerie. Dupa mine au parghiile necesare pentru ca mai intai sa o propuna , pentru ca mai apoi sa avem si noi in sfarsit un imn oficial. Sunt sigur ca Mitza de la bere gratis nu ar avea nimic impotriva , chiar ar fi mandru.
eu propun salam - raggaeton :x
eu propun salam - raggaeton :x
Mai bine taceai.uite de-asta nu se face nimic in sensul asta,pentru ca apar oameni cu mistouri de genul asta.
Linia melodica o are cineva?
Mihai Alexandru-Striga forzza Steaua:)
Mihai Alexandru-Striga forzza Steaua:)
nu prea suna a imn sincer sa fiu.
Fara suparare dar chiar nu suna a imn. E o melodie ok dar nu imn.
Ce-a cu bere gratis suna mai a imn.
Eu macar am incercat sa fac ceva pentru echipa mea de suflet;)....altzi nu fac nimic....doar injura patronul in loc sa fie aproape de jucatori!
Asteptam ajutorul liderilor de galerie. Dupa mine au parghiile necesare pentru ca mai intai sa o propuna , pentru ca mai apoi sa avem si noi in sfarsit un imn oficial. Sunt sigur ca Mitza de la bere gratis nu ar avea nimic impotriva , chiar ar fi mandru.
Care lideri ? care echipa ? care imn ?
Prietene, mai intai sa scapam de fariseu, uite, Timisoara si-a luat un sut in cur in Liga a III-a. De ce oare nu putea si FC Steaua sa pateasca la fel ?
Prietene, mai intai sa scapam de fariseu, uite, Timisoara si-a luat un sut in cur in Liga a III-a. De ce oare nu putea si FC Steaua sa pateasca la fel ?
Pentru ca e prietenu` mitica acolo..
ne trebuie un imn care sa strabata sufletele galeriei si al jucatorilor cand este cantat,nu sunete gen Scooter,nu manele,etc....ceva frumos si cantat tare si cu suflet gen YOU'LL NEVER WALK ALONE-Liverpool,sper sa faceti o alegere buna in legatura cu asta dar pana atunci FORTA Steaua-te iubim
Cu atata initiativa cata vad pe forumul asta n-o sa facem nimic. Nu e unul care sa zic, gata, hai sa rezolvam problema asta !
asta e un imn bun pentru ceea ce se intampla acum pe la Steaua..
cu "Steaua suntem noi" si "Ne vrem clubul inapoi" ![]()
asta e un imn bun pentru ceea ce se intampla acum pe la Steaua..cu "Steaua suntem noi" si "Ne vrem clubul inapoi"
Multumesc de apreciere!![]()
In orice caz...ca tot veni vorba de" Ala care sa zica hay gata sa facem ceva"....Se poate face un imn foarte frumos,dar trebuie timp,trebuie inspiratie,trebuie o mica sperantza ca cineva din conducere o sa plece urechea sa il asculte.La cum sunt cei de la Steaua mi-e greu sa cred!
![]()