se asculta candva asta . bine , e depasit ca sound , dar versurile sunt interesante , mai ales pentru perioada in care a fost compus .
Din pacate nu a mers sa il descarc, dar daca este imnul acela facut pe ritm de hip-hop cu sunet de sabii la inceput e groaznic.
Unele expresii sunt pur si simplu penibile cum ar fi: "in prostia ta de prost", sau "vino cu mamica ta", "te pui cu ei manca-ti-as vei cade din picioare", "te pui cu Jean si caz de super prost", si cate or mai fi ca nu imi mai aduc aminte.
Ca imn underground al Stelei, al peluzei, suporterilor e genial, il sustin din toata inima si cu toata convingerea dar ca imn al clubului mie se pare o monstruozitate, ceva oribil, nici ni se poate califica asa ceva pe blazonul echipei noastre.
Revenind acum la problema imnului, nu stiu de ce naiba se discuta cu atata ardodare pe tema asta, suntem si noi ca elena udrea acum 2 ani cand se dadea de ceasul mortii ca vai domne turismul romanesc nu are imn pentru promovare, ca de asta nu avem turisti.
Eu personal, consider ca nu sunt discutii inutile astea despre imn, oricum chiar daca am avea un imn noi ca tara si ca echipa de fotbal nu avem traditia unui imn, a unui cantec care sa adune toata suflarea alaturi de el, traditia noastra fotbalistica dezvoltandu-se fara un imn pe care sa il cante toti suporterii.
Exemplele cu fanii unei echipe din anglia/italia etc care se ridica in picioare si canta imnul sunt oarecum clisee, acolo asa s-a incetatenit de 20/30/40 de ani ca lumea la acel moment sa se ridice in picioare si sa cante, dar in restul timpului nu toti sunt in picioare si canta.
De exemplu si noi avem momente la care participa tot stadionul cand se prezinta lotul, cand se striga alternativ de peluze si tribune Steaua-vicotrie/ lupa Steaua etc.
Mie personal imi pare rau ca nu se mai pune melodia lui scooter, era o melodie destul de vesela, era o marca a bucuriei steliste la goluri, toata lumea topaia, urla in ton cu melodia, chiar daca unii o asociau cu un imn, era doar o marca a bucuriei si nimic mai mult.