Uite ce fac dinamovistii in timp ce noi ne calificam intr-o semifinala de cupa europeana!~culmea este ca se si mandresc cu asemenea performante!

Uite ce fac dinamovistii in timp ce noi ne calificam intr-o semifinala de cupa europeana!~culmea este ca se si mandresc cu asemenea performante!
Daca la atata lucru ii duce capul ... saracii de ei, intr-un fel imi e si mila. Frustrarea trebuie sa fi atins un nivel record in "groapa de gunoi".
Am intrat de vreo 2-3 ori la ei pe site, si, in afara faptului ca din 5 cuvinte, 2 sunt de fapt injuraturi la adresa noastra, inchipuiti-va ca ajunsesera sa tina cu Rapid inaintea returului :lol: :lol: :lol: !! Atat de disperati erau :lol: :lol:
Am stat si am analizat... javrele astea de pe situl lor sunt mai mult anti-Steaua decat dinamovisti! numai injuraturi, steaguri arse, caini dresati sa latre la cuvantul Steaua, suporteri ai rapidului in meciul cu noi etc etc etc...
Stati putin, cine zice ca aia sunt dinamovisti ?! Pai sunt o gramada de dinamovisti care se dezic clar de porcaria aia de site !
Aia sunt o adunatura de frustrati care, in afara ca nu stiu pe ce lume traiesc, nu stiu nici ce iubesc, ce urasc sau de ce naiba mai traiesc si nu s-au spanzurat dupa meciul ala cu OM.
Dar nu e timpul pierdut... sper ca si-au pregatit funiile pentru meciul de la Eindhoven ! :twisted: :twisted: :twisted:
V-am mai zis si inainte!
Vreti pareri obiective? www.Dinamo-online.net
Pe Dinamo mania sunt mai mult fanatici si uneori abereaza!
Cel mai tare grup de suporteri dinamovisti! DOL!
Romeo Stancu i-a atacat ieri pe rivalii din Ghencea.
"Mã deranjeazã cã ne-a eliminat Steaua, pentru cã rezultatul le-a oferit prilejul sã iasã în fațã cu tot felul de declarații. Gigi Becali a zis înaintea meciului cã a visat cã mulgea oile și ne bãtea cu 2-0. Nu a ieșit cum a zis el, înseamnã cã nu avea oi, ci capre!".
Mijlocașul central al Rapidului a comparat Steaua cu "o echipã micã, gen FC Argeș, care se apãrã supranumeric. Cu excepția primei reprize din Giulești, nu au jucat nimic".
www.gsp.ro
:lol: :lol: :lol: ce inseamna invidia...inca un jucator a carui minte este luminata cu lanterna ataca Steaua...
Romeo Stancu i-a atacat ieri pe rivalii din Ghencea.
"Mã deranjeazã cã ne-a eliminat Steaua, pentru cã rezultatul le-a oferit prilejul sã iasã în fațã cu tot felul de declarații. Gigi Becali a zis înaintea meciului cã a visat cã mulgea oile și ne bãtea cu 2-0. Nu a ieșit cum a zis el, înseamnã cã nu avea oi, ci capre!".
Mijlocașul central al Rapidului a comparat Steaua cu "o echipã micã, gen FC Argeș, care se apãrã supranumeric. Cu excepția primei reprize din Giulești, nu au jucat nimic".
www.gsp.ro
:lol: :lol: :lol: ce inseamna invidia...inca un jucator a carui minte este luminata cu lanterna ataca Steaua...
las ca nici Daniel niculaie nu s-a lasat mai prejos cu afirmatii de genul:arbitru a influentzat rezultatul ca nu ne-a dat 2 penaltiuri clare.
erau intr-adevar clare in mintea lui roasa de invidie si neputinta ca in meciul ala mai mult de 3 miscari n-a fost in stare sa faca,ca sa nu mai vorbim de prestatia lui din meciul tur.
normal ca sunt suparati...dar nu se face asa...cum a zis si I.M.Money...niste jucatori cu mintea luminata de lanterna ataca Steaua :lol: :lol: :lol:
ce minte??? astai intrebarea. jucatorii hai ca neau urat succes(unii, nu toti) dar suporterii niste jigodii de OAGHERI
V-am mai zis si inainte!Vreti pareri obiective? www.Dinamo-online.net
Pe ambele site-uri sunt numai frustrati si complexati de numele Steaua. Patetici, daca au ajuns sa tina cu Rapid.
V-am mai zis si inainte!Vreti pareri obiective? www.Dinamo-online.net
Pe ambele site-uri sunt numai frustrati si complexati de numele Steaua. Patetici, daca au ajuns sa tina cu Rapid.
Naspa, ia-o tu bah!
Mai vb noi! ![]()
![]()
![]()
Sa vezi ce iti fac cand ne intalnim!
prin asta demonstreaza k nu o sa ne fie NICIODATA superiori...pe langa faptul k isi fac de ras echipa,mai si arata slbiciunea si invidia pe care o au pt Steaua...din partea mea sa o tina tot asa..asta e valoarea lor
toata lumea zicea ce coregrafie o sa aiba la meciu de aseara, un rahat, au scris rosu pe albu 1996, juma din stadion nici nu sia dat seama ce simboliza 1996. si sincer nici eu nu m-am prins. parca era anul cand Dinamo ia smuls titlu Stelei in ultima etapa...
nu.. cica anul in care s-a infintat NG de la ei...
total nepotrivit!
Primele incidente dintre ultrasii dinamovisti si cei stelisti au avut cu aproximativ doua ore inainte de inceperea derbyului. Fanii Stelei au incasat-o la Piata Romana unde s-au intalnit cu un grup de "caini". Mai multi suporteri stelisti au iesit sifonati rau, fiind spitalizati.
sursa bineinteles dinamoprostia.
asa se zice acum cand fugeati in toate partile la romana, ma amuza faptul ca tot voi ati batut, cand realitatea e alta!!
**** DINAMOPROSTIA!!!!! ei au luato pe coaja! ei au oameni internati in spital si la sectie..... tre sa recunoasca, au luat o bataie pe cinste...
pina la ce nivel a ajuns frustrarea catelusilor...sper sa mai arda un steag dupa ce noi vom lua Cupa UEFA!!!
vreau si eu filmu asta are cineva un link?
Intra pe dinamoprostia si vezi acolo !
am intrat da nu l`am gasit ![]()
nai ce sa vezi p dinamoprostia, sunt numai prostii.
am intrat da nu l`am gasit
http://www.dinamoprostia.net/video/extra2006...Zombie_Show.wmv
SA nu ma injurati pentru link ! :wink:
La cat de certini sunt copii aia ma asteptam sa dea foc si la caine
oricum cred k e manevra cu steagu ala ![]()
cat de penali pot fi oamenii astia!!!auzi tu la ei "stelistii au iesit cam sifonati". ![]()
![]()
![]()
![]()
sunt pe jos de ras.intamplator eram in dumica aia pe la romana(avusesem examen :x )si chiar am ramas surprinsa cand i-am vazut pe acolo alergand in toate directiile.unul era sa dea peste mine.cat ma oftic ca nu i-am pus piedica :twisted: .
chiar incredibil la ce mijloace apeleaza jegosii dreaq de caini...un k k t de echipa care mai are pretentii la titlu si face blaturi cu nesimtire...
va dam m... eu si toti stelistii!!!