Va intreb si eu ceva!
daca Dinamo batea sambata voi sigur spuneati ca ori a fost blat ori am cumparat arbitrii,nu?
Va intreb si eu ceva!
daca Dinamo batea sambata voi sigur spuneati ca ori a fost blat ori am cumparat arbitrii,nu?
Eu sincer ma asteptam ca dinam0 sa bata pe Iasi...insa uite ca nu au fost in stare sa scoata decat un egal :twisted: :twisted: ..blat,intelegere cu arbitrii? nu cred, astea se fac in deplasari mai grele...gen cea cu Farul...
cate certuri!!!cred ca mai bine ar fii sa inchideti acest topic.
Sa fie inchis?...Cum asa?...Pai e unul din cele mai bune! 8)
Catre administratori si moderatori:
Sa nu-l inchideti fratilor! Pe care topic am mai rade noi suporterii stelisti de perlele eternilor nostri rivali! Catzei! :wink:
cate certuri!!!cred ca mai bine ar fii sa inchideti acest topic.Sa fie inchis?...Cum asa?...Pai e unul din cele mai bune! 8)
Sa nu-l inchideti fratilor! Pe care topic am mai rade noi suporterii stelisti de perlele eternilor nostri rivali! Catzei! :wink:
Ne distram la culme nu-i asa Capitane?
PS:scapam de "Sapaliga" dam peste "Flocea"!
Aschia nu sare departe de trunchi!
Nu uita ca tot asa a inceput si celebrul 007. Noroc ca se termina acusi sezonul! :twisted: :twisted: :twisted:
articol penibil !!! pentru utecisti si soimii patriei ![]()
astia cred ca fura si se sterg datoriile daca fac o fapta buna . Jegoase mai pot fi "..." astea !
http://www.onlinesport.ro/sport/opinii/ind...4&viewItem=9831
Penibil !
Dar trebuia sa-l pui la <<Galetusa "cronicarului" sportiv.>>
Va intreb si eu ceva!daca Dinamo batea sambata voi sigur spuneati ca ori a fost blat ori am cumparat arbitrii,nu?
pai daca altfel NU POATE sa bata ce vrei sa zica lumea?
la ora actuala sunteti pe undeva la nivel cu Pandurii TgJiu
cate certuri!!!cred ca mai bine ar fii sa inchideti acest topic.Sa fie inchis?...Cum asa?...Pai e unul din cele mai bune! 8)
Ne distram la culme nu-i asa Capitane?
Chiar asa! Ne distram la culme! Citesc si ma minunez!...Despre ce pot sa scrie unii pe site-urile voastre...Si nu numai...Articole penibile...Sau ridicole...Sau si una si alta in acelasi timp. La asta ma refer cand spun ca ma distrez. Altfel iti doresc rabdare!...Si tutun daca fumezi!...Iar daca te porti frumos, s-ar putea sa ai viata lunga pe site-ul nostru...Mai stiu un caz cu unul de-al vostru...Hai salutare!
Uitati ce mai scrie "haita":
dinamoprostia isi cere scuze lui Ion Marin In numele colectivului dinamoprostia si al dinamovistilor, ne cerem scuze lui Ion Marin, un dinamovist care a venit cu inima deschisa la Dinamo sa salveze corabia, dar a fost aruncat ca o masea stricata, desi nu era in primul rand vina lui la ceea ce se intampla la Dinamo. Sigur, au facut si domnia sa greseli, are limitele sale, dar de la dinamovist la dinamovist noi ne cerem scuze pentru tratementul la care a fost supus. Iubiti in continuare Dinamo, locul unde v-ati afirmat, chiar daca despartirea n-a fost una tocmai placuta si dreapta. Noi ne scoatem palaria pentru faptul ca stiinta si munca dvs. multa putina cat era, ati pus-o in slujba lui Dinamo la primul apel!
Mesaj pentru jucatori, conducatori si actionari
Unii dintre dvs. au fost mai favorizati de soarta printr-o situatie materiala mai buna, si prin faptul ca ati ajuns sa-si alature numele lor de cel a lui Dinamo. N-o sa mai aratam cu degetul sau sa aruncam cu piatra, fiindca la ora actuala toti pareti o apa si un pamant. Miloane de dinamovisti n-au aceasta situatia materiala dar au doar bucuria pricinuita de victoriile si jocurile bune facute de Dinamo. Din pacate, prin jocul prestat pe teren si deciziile manageriale luate ati dat dovada de amatorism si de nepasare fata de suporteri. A fost bine cu tribunele goale? Daca vor fi la fel la fiecare meci de acum inainte chiar si fara suspendare?
Pai cum sa nu te umfle rasul?
Milioane de dinamovisti?...nu va este rusine?
Noi recunostem deschis ca "nu exista mitul milioanelor de stelisti",pentru ca simpatizantii nu pot fi trecuti la "active"...dar voi?
Sunteti PENIBILI de-a dreptul!
Fotbalul e o chestiune de atitudine. Dincolo de tactica, tehnica, strategie, stratagema, sau superstitie, atitudinea (mentala in primul rand) face diferenta.
Se putea mai mult? Cu siguranta da, insa pe de alta parte meciul se putea incheia din prima repriza, cu un deznodamant fatal pentru noi. Daca Banel ne-a amendat imaturitatea psihica (o faza pe care si noi si Razvan si baietii am mai vazut-o in Steaua-Poli), Dica ne-a iertat de doua ori dandu-ne astfel ragazul de a ne reveni.
Sper ca vom retine cu totii lectia pauzei. Cu totii am fost anesteziati in prima repriza. Jucatori si suporteri. Ne-am dopat psihic pentru performanta, dar a fost o supradoza. Capul lui Nico si faza lui Buga au venit de undeva din subconstientul valorii, nu din consistenta jocului. Echipa a mers pe sarma 45 de minute, iar noi, in tribune, resimtind aceeasi presiune nu am fost capabili sa-i trezim.
Putem spune ca Razvan si-a revenit primul. A schimbat si a reasezat. A indreptat barca, aplecata periculos spre stanga. A echilibrat mijlocul si a gasit discursul potrivit in vestiar. Giulestiul si-a regasit cadenta si rezonanta de catedrala. Si zeul Fotbal a decis: o repriza in oglinda. Am luat in minutul cinci, am ripostat in acelasi minut din repriza a doua. Buga l-a imitat pe Dica si a amanat verdictul.
Urmeaza episodul doi. Si ultimul din serialul european Rapid-Steaua. De la asta trebuie sa plecam. Nu va mai exista o a treia optiune. E un meci fara posibilitatea revansei. Nu e timp de frustrari, acuze si replici acide. E insa timp pentru concentrare si modelare mentala. Repriza a doua a demonstrat ca avem valoare si in iarba si pe banca. Trebuie doar sa ne scuturam cu totii de presiune. Nu de presiunea jocului si a performantei, ci de cea artificial creata (inclusiv de noi).
Daca avem de luat o revansa istorica, ei bine, haideti sa o luam pe stadion, pe 6 aprilie. Sa descatusam toate energiile care ne-au gatuit jocul si cantecele in prima repriza.
Daca asta se va intampla, atunci visul va deveni realitate. Cu siguranta noi vom fi pe stadion sa-i incurajam si sa ne bucuram alaturi de ei.
Iar a doua zi, vom realiza cu totii ca echipa de cartier a lui Giussy Baratky a capatat anvergura europeana.
editorial scris de bog0311
siteul suporterilor rapidisti...Pertinent..bun articol..nu ma asteptam de la rapidisti la asa ceva!
Se uita cineva pe TV Sport la emisiunea lui Calinescu ?! Inca o demonstratie de penibil marca Dinamo !
Pai Motane, explica-ne si noua ce a fost acolo si de ce a fost penibil
Ok ! Vezi ca este un rezumat sau o inregistrare pe GSP.
Penibila a fost prestatia jucatorilor dinamovisti Alexa si Niculescu care au reusit sa se faca de rasul lumii !
Au dovedit ca nu pot sa poarte o discutie coerenta si ca putin le pasa de notiunea de profesionism ! Penibila a fost si atitudinea lui Gigi Netoiu care inca mai crede in basme. Poate va intelege si el candva ca magarii nu se transforma in cai inaripati nici daca manaca jar si nici daca ii antreneaza Mourinho !
Efectiv, cei de la Dinamo au reactionat penibil. Si situatia de acolo nu e deloc placuta ! Poate ca nu le-ar strica putina luciditate !
Calinescu:
Cl.Niculescu ar trebui introdus ca la handbal...doar la lovituri libere.
pentru Zicu ar trebui facuta o poarta de 20m*14m
In rest aruncat vina unul pe altul...jucatorii pe Marin ca nu ar fi facut antrenamente tactice destul...Marin ca se ruga de ei sa se antreneze cum trebuie...balcanisme...Alexa s-a pierdut cand i-a inchis gura Marin,Niculescu se simtea lezat...etc
Curat-murdar,coane Fanica...maine bate Bacaul!
Incep sa regret plecarea lui Marin(Ion)...omul asta chiar era naiv...si sincer!
Pai Motane, explica-ne si noua ce a fost acolo si de ce a fost penibil
Arunca o privire pe dinamoprostia. E destul de bine explicata acolo situatia !
Stire de ultima ora! A fost schimbat din nou antrenorul la Dinamo! Dupa Ion Marin, a fost demis si Florin Marin! Cine este noul antrenor? Surprize...surprize...Andreea Marin! :lol: :lol:
uite ce ne face curt...pa care l-am tinut atit timp degeaba...tradatorul!!!
fara Steaua vindeai seminte in obor ... dinam..stule...!!!
Calinescu:
In rest aruncat vina unul pe altul...jucatorii pe Marin ca nu ar fi facut antrenamente tactice destul...Marin ca se ruga de ei sa se antreneze cum trebuie...balcanisme...Alexa s-a pierdut cand i-a inchis gura Marin,Niculescu se simtea lezat...etc
calinescu e rapidist declarat si infocat. e manan mana cu Dinu "Vama" si deaia
Calinescu:
Supozitii de kkt!
Excuse my french!
De pe un banner al galeriei noastre la meciul din seara asta (UEFA CUP Steaua-Rapid).
``Alo? Tati? Steaua ma bate!`` :lol: :lol:
Captain RedBlue tare banner :lol: :lol:
Calinescu:
Supozitii de rahat!
Excuse my french!
bai bobby_ecko83 iti zic sigur frate ca e cu Dinu, ai incredere in mine, nus supozitii
Desi aseara aproape mi-au dat lacrimile(va las pe vois a credeti daca de supararare sau fericire) am puterea sa recunosc ca la momentul asta Steaua e in forma si Dinamo nu.
Felicitari pentru calificare dar sper sa va bata Middelsbourogh!