Romania lui Radoi si Olanda lui Van Basten
România nu a scãpat de echipa lui Van Basten, dupã ce aceasta a învins-o de douã ori în preliminariile pentru Campionatul Mondial din acest an....
Conform steauafc.com jucãtorii steliști au comentat tragerea la sorți pentru Euro 2008
Mirel Rãdoi: "Trebuie sã luptam pentru locul al doilea în grupã, Olanda fiind echipa cu prima șansã. Cred cã lupta pentru locul secund se va da între noi și Bulgaria"
GSP 28.01.06
Radoi comenteaza din pozitia amatorului relatia sa cu echipa nationala. Adept al fotbalului de cumetrie inventat si instaurat de Gigi Becali la Steaua, Radoi se comporta in fotbal ca un adevarat manelist in muzica de petrecere. Beneficiind, si cu ajutorul nemijlocit al presei, de un sistem de ingrijire prin plasturi, siluetã, frumusețe, ingrijire personalã, sãnãtate, fitness, casã, bucãtãrie si hobby, superstarul Radoi ne revolta inca o data sentimentele nationaliste. Ramine un fotbalist umflat de presa, ingimfat pina la dezgust, un gambler cu aere de starleta de mucava, adept permanent al locului doi.
Nu va ascund ca in razboiul dus cu antrenorul nationalei eu sunt total de partea ultimului. Ultimul, atit in viziunea presei, cit si a martafoilor cu aere si fonfleuri de experti in fotbal. Sub riscul afuriseniei spun ca Piturca da dovada acum de demnitate. De o ambitie absolut binevenita.
Romania nu sta in Radoi, cum nu sta in nici un alt jucator de pe gazonul plin de noroi , nisip si iluzii pierdute. E indecent sa vorbesti - cum face Mitica Dragomir - intai de Radoi si sa treci apoi comod sub tacere evolutiile celorlalti fundasi romani care au jucat sub tricolor in campaniile de pina acum. Unii vorbeau de o Romanie subevaluata voit financiar. Poate ca acum este bine sa nu ne ferim sa vorbim de o Romanie supraevaluata fotbalistic intentionat. O Romanie prezenta in fotbalul european nu atit prin valoarea intrinseca a fotbalului practicat cit mai ales prin baloanele de sapun marca Radoi, Unilever sau prin parfumurile Mirel de la Henkel.
Cred ca tendinta indecenta de impingere in fata a lui Radoi este la fel de rusinoasa ca si baftã avuta de Nasul Gigi Becali de a schimba terenuri cu Armata, si de a-i aduce Hrebenciuc sponsori și capital politic. Radoi nu este in situatia fotbalistului roman "care trebuie sa plateasca chirie pe echipament și pe teren, cutumã la antrenor, taxa pe fumãrit pentru trabucele șefilor și o zeciuialã modicã".
El este in situatia, rusinoasa noua celorlalti, prin care ne dovedeste ca aproape toata Romania este a lui. A rasfatatului Radoi. Asa cum niciodata Olanda nu va fi a lui Van Basten. De aceea poate ca nu suntem niciodata primii. Cel putin in fotbal. Cu toate ca atit presa mincinoasa de la noi cit si adimratorii stelistului compun împreunã o modalitate modernã și completã de îngrijire a acestuia. De menținere a siluetei. Si de modelare a corpului fotbalistului, la o calitate excelentã.
Un alt articol de toata scarba...Nu le e rusine...Am avut noi vreodata ceva cu capitanul lor??
Cata ipocrizie...aveti rabdare sa vedeti cum vor incepe sa dea si in Piturca,la prima neconvocare a capitanului lor!