FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Galetusa adversarilor..

«1238»
armanovici12.02.2006 12:23

Deschid acest topic pentru a ne amuza de comentariile facute de adversari la adresa noastra...

Incep cu Cristi Munteanu...Va mai aduceti interviul lui pentru GSP in vara anului trecut?

"Protasov e terminat...lumea in Cipru rade de Steaua ca l-a numit antrenor...E varza...Nu stie fotbal,a fost mare fotbalist dar ca antrenor e 0"

pe atunci Cristinel apara in Cipru si era mare cunoscator in materie de antrenorat..

Mai nou Cristinel isi da in petec:Va fi o tragedie dacã nu vom câștiga titlul!", a afirmat "Babicu"..

Eu zic un lucru Babicule:"VA FI O OBISNUINTA-CEVA NORMAL!!"...sunteti obisnuiti sa terminati pe locul 2,sa va raportati la Steaua in privinta performantelor si trofeelor...

Virgil12.02.2006 12:29

Pe C.Munteanu nu-l duce prea mult mintea.Asa ca refuz sa comentez spusele unui om care nu are propria lui parere.

armanovici12.02.2006 13:03

Radu Stefan: - La Dinamo imi place spiritul de luptator si la Dinamo se vrea la fiecare meci sa se castige si sa se faca spectacol.

Dinamoprostia:Piciorul de baza care e?

Radu Stefan: - Piciorul stang dar ma descurc si cu dreptul dar excelez in lovirea balonului cu piciorul stang.

Am inteles ca acum la vizita medicala ai iesit foarte bine…

Radu Stefan: - Da, am iesit unul din cei mai….

dinamoprostia: - Fortosi ca sa zic asa…

dinamoprostia: - Cate meciuri ai ca titular?Si la ce meciuri ai fost titular?

Selectiuni din interviul realizat de dinamoprostia cu Radu Stefan,cel care se vrea iubit de dinamuvisti la fel de mult cum e iubit Totti la Roma..

armanovici12.02.2006 13:07

Romania lui Radoi si Olanda lui Van Basten

România nu a scãpat de echipa lui Van Basten, dupã ce aceasta a învins-o de douã ori în preliminariile pentru Campionatul Mondial din acest an....

Conform steauafc.com jucãtorii steliști au comentat tragerea la sorți pentru Euro 2008

Mirel Rãdoi: "Trebuie sã luptam pentru locul al doilea în grupã, Olanda fiind echipa cu prima șansã. Cred cã lupta pentru locul secund se va da între noi și Bulgaria"

GSP 28.01.06

Radoi comenteaza din pozitia amatorului relatia sa cu echipa nationala. Adept al fotbalului de cumetrie inventat si instaurat de Gigi Becali la Steaua, Radoi se comporta in fotbal ca un adevarat manelist in muzica de petrecere. Beneficiind, si cu ajutorul nemijlocit al presei, de un sistem de ingrijire prin plasturi, siluetã, frumusețe, ingrijire personalã, sãnãtate, fitness, casã, bucãtãrie si hobby, superstarul Radoi ne revolta inca o data sentimentele nationaliste. Ramine un fotbalist umflat de presa, ingimfat pina la dezgust, un gambler cu aere de starleta de mucava, adept permanent al locului doi.

Nu va ascund ca in razboiul dus cu antrenorul nationalei eu sunt total de partea ultimului. Ultimul, atit in viziunea presei, cit si a martafoilor cu aere si fonfleuri de experti in fotbal. Sub riscul afuriseniei spun ca Piturca da dovada acum de demnitate. De o ambitie absolut binevenita.

Romania nu sta in Radoi, cum nu sta in nici un alt jucator de pe gazonul plin de noroi , nisip si iluzii pierdute. E indecent sa vorbesti - cum face Mitica Dragomir - intai de Radoi si sa treci apoi comod sub tacere evolutiile celorlalti fundasi romani care au jucat sub tricolor in campaniile de pina acum. Unii vorbeau de o Romanie subevaluata voit financiar. Poate ca acum este bine sa nu ne ferim sa vorbim de o Romanie supraevaluata fotbalistic intentionat. O Romanie prezenta in fotbalul european nu atit prin valoarea intrinseca a fotbalului practicat cit mai ales prin baloanele de sapun marca Radoi, Unilever sau prin parfumurile Mirel de la Henkel.

Cred ca tendinta indecenta de impingere in fata a lui Radoi este la fel de rusinoasa ca si baftã avuta de Nasul Gigi Becali de a schimba terenuri cu Armata, si de a-i aduce Hrebenciuc sponsori și capital politic. Radoi nu este in situatia fotbalistului roman "care trebuie sa plateasca chirie pe echipament și pe teren, cutumã la antrenor, taxa pe fumãrit pentru trabucele șefilor și o zeciuialã modicã".

El este in situatia, rusinoasa noua celorlalti, prin care ne dovedeste ca aproape toata Romania este a lui. A rasfatatului Radoi. Asa cum niciodata Olanda nu va fi a lui Van Basten. De aceea poate ca nu suntem niciodata primii. Cel putin in fotbal. Cu toate ca atit presa mincinoasa de la noi cit si adimratorii stelistului compun împreunã o modalitate modernã și completã de îngrijire a acestuia. De menținere a siluetei. Si de modelare a corpului fotbalistului, la o calitate excelentã.

Un alt articol de toata scarba...Nu le e rusine...Am avut noi vreodata ceva cu capitanul lor??

Cata ipocrizie...aveti rabdare sa vedeti cum vor incepe sa dea si in Piturca,la prima neconvocare a capitanului lor!

Virgil12.02.2006 15:29

@ armanovici

E suficient.Cred ca nu intereseaza pe nimeni parerile dusmanoase venite din partea unui site care duce o politica antistelista.

Interesant e ca site-ul este creat in USA,iar o parte numeroasa din totalul userilor,care locuiesc acolo,au ramas cu conceptii invechite,revansarde,dusmanoase.

armanovici12.02.2006 19:25

Dar despre interviu??

Ce poti sa zici??

Intrebari aiurea...raspunsuri pe masura!

Motanu D12.02.2006 19:35

Armanovici, tu te asteptai la mai mult de la ei ?! Chiar nu stiu de ce e nevoie sa evidentiem normalitatea ! Asa sunt ei, aberanti pana la moarte...

Nu e necesar sa-i mai ironizam si noi. Ei insisi sunt o ironie a naturii...

I.N.Money12.02.2006 20:22

Deja suntem obisnuiti la replicile lor care evidentiaza cat ii duce mintea,se fac si de ras in public

offtopic:welocome back Motane..nu ai postat de mult timp :D

dbd12.02.2006 20:33

ne obijnuim cu greselile adversarilor cum si ei se obijnuiesc cu ale noastre...sunt sigur ca exista vreun jucator sau om din conducerea Stelei care a gresit cate ceva cand vorbea...ca tot omul...

mie mi se pare aiurea sa ne luam de adversari...eu zic sa ii lasam in pace...macar sa fim noi perfecti...

horse3712.02.2006 20:51

sa vorbesti prea mult cu Cristi Munteanu inseamna ca ai trecut inainte pe la farmacie si ti-ai luat un piafen. tipu-i asa de prost incat nu merita sa vorbesti cu el si despre el. este considerat un portar de sase metri caci un pic mai departe de zona amintita creierul lui oboseste. auzi cine-si da cu parea despre Oleg, unu care daca pui creierul lui la o vaca, saraca paste pe asfalt.

despre siteul lor, armene ai fost tare la ce nume le-ai pus.

vorba cantecului...caini spurcati de la la la...

radoi8612.02.2006 20:55

Alt jucator cu declaratii interesante mi se pare Vladut Munteanu care a spus dupa meciul cu FC National, in care au luat bataie in finalul anului 2005 ca cei de la Dinamo au 'probleme psihice'. Sa speram ca nu le va trece prea repede...

Ei si Vadim Tudor cum ar spune Gigi Becali

Virgil12.02.2006 21:38
Dar despre interviu??

Ce poti sa zici??

Dar ce,ala-i interviu ?

Nu-i interviu,nu zic nimic.

CybDog12.02.2006 22:57

@armanovici

Interesant topic.

Acum chiar ma bucur ca nu mai public nimic in site-ul "adversarilor" vostrii.

Cine stie, poate apaream si eu cu vreo perla de cultura si inteligenta in topicul asta si sincer sa fiu, nu mi-ar fi facut prea mare placere.

Totusi, sa nu fim rautaciosi. "Fiecaruia dupa munca, de la fiecare dupa posibilitati !". Parca asa zicea cineva, mai demult...

In ceea ce priveste transformarea cuvantului dinamoprostia in dinamoprostia, consider ca ai facut-o doar pentru amuzamentul forumistilor(asa cum dealtfel ai scris in enuntul topicului).

Altfel, ca dinamovist, m-as simti jignit.....

Ah, sa nu uit, felicitari pentru noul format al paginii principale, arata mult mai bine. Imi face impresia ca cei de la EVZ s-au inspirat mult in noul lor format, din vechea voastra esezare in pagina.

@Virgil

Site-ul nu este facut in USA, ci in Romania. Userii romani ce acceseaza site-ul din USA(cei la care te referi direct)nu sunt reprezentativi pentru suflarea dinamovista, cel putin in conceptia mea.

Numai bine

armanovici13.02.2006 01:37

@cybdog

Nu te simti ofensat,nu m-am referit la voi ca dinamovisti ci la redactorii dinamomani...s-a intamplat sa gasesc de multe ori greseli intentionate sau nu pe siteul respectiv,unele de-a dreptul hilare..-de aici deductia si transformarea in dinamoprostia

Diferenta dintre noi si ei este ca noi facem lucrul asta din placere,fara a fi platiti,fara a fi sponsorizati de club,nu toleram limbajul suburban,in general(uneori am gresit) nu mediatizam mesajele obscene la adresa rivalilor,cand ne-am referit la ei am facut-o intodeauna decent(citeste articolele despre rivalitatea dintre noi)..

cat despre logistica pe care o are dinamoprostia comparativ cu noi-nici nu are rost sa facem comparatie..

Noi ne bazam foarte mult pe aportul utilizatorilor si vizitatorilor acestui site..Concluzia?

Avem cititori/utilizatori mai inteligenti decat concurenta-ei ne-au ajutat sa realizam interviuri de-a dreptul exceptionale,aproape profesioniste as indrazni sa zic.

Ne face placere ca un rival ne apreciaza munca,dai dovada de obiectivitate si nu e un lucru minor avand in vedere ca esti dinamovist!

armanovici13.02.2006 21:31

Ce ne-a mai ramas, noua suporterilor, sa spunem? Ca vedem cum Dinamo devine din ce in ce mai mult, cu ajutorul lui Esteban, o echipa de basm. Ne aminteste de Ciobanila cainele scolii. Cand dupa-amiaza, au venit la scoala, copiii au gasit cainele la post, in poarta. Care cum trecea, il mangaia. El i-a numarat cum intrau unul dupa altul...

Sursa-dinamoprostia

Traiasca Ciobanila!!

armanovici18.02.2006 01:38

Felicitari incomode

Europa – Steaua

Romania – Steaua

Oriunde – Steaua

Campionii din Ghencea…

Aveti in fata formularea gregara a unei emanatii venite din putul gindirii steliste. Din pacate pentru John sau Mustata, suporterii stelisti cu state vechi printre gradenele peluzei din Ghencea, aceste versuri caraghioase constituie supremul lor produs intelectual. Un cap de opera existentiala. Bufonii coboara acum in stravechi odajdii de lumina. Ies in tirg pe post de arhangheli. Pentru ca au echipa pe care nu o merita.

Trebuie sa amintesc acum si de Rapid. O echipa pentru care mirarea mea nu cunoaste margini! Un grup cu rezultate uriase desi existenta-i din ultimul secol nu este altceva decit un lung sir de conspiratii, razboaie, asasinate, masacre si exiluri interne. De-aici din locul Sf.Dumitru, transmit prin urechile acului, prin glasul parintelui Duhu, felicitarile cuvenite unor rezultate deosebite, in fond. Bravo Steaua! Bravo Rapid!

Mi-e greu totusi acum. Cine nu gusta amarul nu stie ce ce e mierea. Observati ca nu amintesc de Dinamo. Andone nu-mi da voie. Si nici rezultatele lui nu indraznesc sa scoata vreo vorba. Doar doi heruvimi au tras la noi. Si au gasit un cuib de lut. In contrapunct, noi nu avem echipa pe care-o meritam. In fotbalul romanesc au inflorit iar magheranii, dar la Dinamo n-a prins nimenea de veste..

Sursa?...acelasi site,acelasi incult Aurelian Dumitru.

Daca ar durea frustrarea...unii ar putea trai doar anesteziati!

Motanu D18.02.2006 01:43

Inca o monstra de "gandire" specifica siteului respectiv. Cand nu se lamenteaza cu totii, apare cate un astfel de "filozof de serviciu" care ne expune ultimele sale "reflectii"...

Ce sa mai zic... Ar merita un premiu de la Uniunea Scriitorilor acest individ. Un mare talent... Un adevarat geniu... Geniu al dinamoprostiei !

ultras200619.02.2006 11:32

aaaa

armanovici20.02.2006 00:56

În cazul în care Vigo nu va reuși la Dinamo, ar putea fi Cornel Dinu soluția potrivitã în funcția de antrenor?

- Ca om, Dinu este un tip extraordinar. Jos pãlãria! Dar ca antrenor nu cred cã poate face fațã. Ce rezultate a avut ca tehnician?! Am spus-o și o mai spun! Cînd a luat titlul, a fãcut 30 de blaturi din 34 de partide.

Declaratia lui Danut Lupu!..Imi place de el :D

Motanu D20.02.2006 01:46

Ceea ce zice Lupu e un mare adevar. Pacat ca lumea nu-l prea baga in seama...

Oricum sper ca "la cererea publicului" sa revina "Mister" pe banca la Dinamo. Asa s-ar putea sa faca Romaniei un bine si sa nu prinda nici Intertoto la anul. Sa vedeti atunci cum creste coeficientul !!!

Performantele lui Dinu sunt acel 5-2 de la Kosice si Dinamo-Foresta 4-5 !!!

SSK22.02.2006 00:14

dinamoprostia este un site pe care apar frecvent articole de care dac-as fi caine (utopic, dar teoretic posibil :P ) mi-ar fi o teribila rusine ! Nu este vorba ca autorii lor n-ar sti sa scrie, dimpotriva e vorba ca sunt inimaginabil de tendentiosi si lipsiti de obiectivitate.

Iar in ce priveste comentatorii (ai lor de la articole, ai nostri de pe forum), fara falsa modestie spun ca suntem peste ei. Macar si pentru faptul ca suntem mult mai echilibrati si mai cumpatati in reactii decat "omologii" nostri.

apa_plata22.02.2006 17:49

s-a dus ciobani Becali in turcia sa vada ce nu me're bine la echipa lui... da' de unde? s-a dus sa aranjeze primul meci al sezonului, ca sa nu le sara suporterii in cap... :D au ajuns sa faca blaturi si in pregatiri; asta e cheia succesului pentru sampions liig: aduci spre relansare 4-5 jucatori, vinzi repede alti 4-5, aduci un antrenor fara nume si pe putini bani, te certi cu suporterii, faci blat cu cele 4-5 echipe la care esti actionar sau detii jucatori, te ajuta arbitrii in derby-uri directe, si la finalul sezonului ceri liniste sa te pregatesti pentru... pt urmatorul campoinat

SSK25.02.2006 17:45

Cred ca de abia acum incolo se ascute lupta pentru titlu cu Dinamo. Paradoxal, dar eram ceva mai increzator cand Giovani era acolo. Aveam siguranta ca principalul mijloc al lui Dinamo - unul specific, evident - nu va fi utilizat si ca lupta se va da in mare masura pe teren. Pentru ca ii putem reprosa Marelui Impresar orice, dar ca a facut blaturi cat a fost presedinte (fie in groapa, fie in giulesti) - mai greu.

De acum incolo insa, s-a dat dezlegare la blaturi, iar vechea garda Netoiu - Borcea isi va face treaba asa cum stie ea mai bine. Tinand cont si de faptul ca Dinamo este intr-un mare pericol anul acesta (daca noi luam titlul avem mari sanse sa intram in grupele UCL => multi bani => jucatori valorosi => toata lumea tine cu Steaua => toti jucatorii trag spre noi => echipa de top => grupele UCL =>... intram intr-un cerc de ti-e mai mare dragul) sa ramana pe dinafara pe termen cel putin mediu, cred ca ne putem astepta la scrupule 0 din partea echipei Ministerului.

armanovici27.02.2006 22:25

NOUL ANTRENOR AL LUI Dinamo - Ion Marin

Fostul antrenor al lui FC Bihor, Ion Marin, a fost confirmat în aceastã searã ca antrenor al formației Dinamo București. Varianta anunțatã în exclusivitate pe gsp.ro a fost confirmatã în aceastã searã și de site-ul oficial al clubului Dinamo.

"M-am înțeles, dar încã nu am semnat nimic. Urmeazã sã vedem de mâine încolo ce facem", a afirmat Ion Marin.

Dezlegare la post.

Vine conchistadorul cu blatistadorul ca delegat pe langa cluburile din Divizia A.

ne-am ars..

Gigi iar a avut gura spurcata!

Ultras_Fever27.02.2006 23:05

stie neica Gigi ce zice el...

«1238»