Invingatorii cu gloria, invinsii cu frustrarea.
Eu cred ca Gloria a tinut cu invinsii sezonul asta...
Invingatorii cu gloria, invinsii cu frustrarea.
Eu cred ca Gloria a tinut cu invinsii sezonul asta...
Gloria Bistrita nu are nici o treaba cu gloria la propriu. Numai gloriosi si onorabili nu sunt. ![]()
Gloria Bistrita e o echipa de doi lei expirati.
75.000 de dolari pentru ca Steaua sa fie incurcata
2006-06-26 13:48:00
In cel mai nou numar al revistei oficiale a clubului Steaua, "Suporter Steaua", aparut vineri la punctele de difuzare a presei, se mentioneaza suma de bani primita de Sportul Studentesc de la Rapid, pentru egalul smuls Stelei in 1998, care putea aduce titlul in Giulesti. Insusi Razvan Lucescu, pe atunci portar al Sportului, a dus cei 75.000 de dolari in vestiarul echipei sale.
Reproducem fragmente din materialul aparut in "Suporter Steaua":
"In poarta Sportului, Lucescu junior. Dupa un meci de nerecunoscut al ros-albastrilor si dupa ce Sportul marcase un gol dintr-un off-side de 10 metri, meciul s-a terminat 1-1, in conditiile in care atacantii stelisti trimisesera mingea de mai multe ori in portarul Sportului. "Dedic acest rezultat tuturor antistelistilor din Romania", zbiera gatuit de emotie, cu fularul alb-visiniu la gat Razvan, desi el apara tot albul, dar alaturat negrului. Tocmai el este cel care, in acel an, 1998, a dus in vestiarul din Regie, geanta cu bani venita din Giulesti. Suma era de 75.000 de dolari"
...sursa GSP
Nu credeti ca ar trebui ca stelistii sa taxeze ipocrizia "ex-golanului" si "actualului gentleman" Razvan Lucescu, cu un banner gen "Dedicam titlul 23 tuturor anti-lucestilor din Romania"?, afisat la meciul din supercupa? In fond si la urma urmei asta e chiar discriminare pe criterii de preferinte fotbalistice. Anti-stelist inseamna pana la urma anti eu, anti voi, anti fiecare dintre noi in parte.
AUtor: MihaiM
@cybdog
Nu te simti ofensat,nu m-am referit la voi ca dinamovisti ci la redactorii dinamomani...s-a intamplat sa gasesc de multe ori greseli intentionate sau nu pe siteul respectiv,unele de-a dreptul hilare..-de aici deductia si transformarea in dinamoprostia
Diferenta dintre noi si ei este ca noi facem lucrul asta din placere,fara a fi platiti,fara a fi sponsorizati de club,nu toleram limbajul suburban,in general(uneori am gresit) nu mediatizam mesajele obscene la adresa rivalilor,cand ne-am referit la ei am facut-o intodeauna decent(citeste articolele despre rivalitatea dintre noi)..
cat despre logistica pe care o are dinamoprostia comparativ cu noi-nici nu are rost sa facem comparatie..
Noi ne bazam foarte mult pe aportul utilizatorilor si vizitatorilor acestui site..Concluzia?
Avem cititori/utilizatori mai inteligenti decat concurenta-ei ne-au ajutat sa realizam interviuri de-a dreptul exceptionale,aproape profesioniste as indrazni sa zic.
Ne face placere ca un rival ne apreciaza munca,dai dovada de obiectivitate si nu e un lucru minor avand in vedere ca esti dinamovist!
Care rival ???? :roll: :roll:
Daca toti cainii ar fi gindit ca CybDog , apocalipsa lui Gigi Becali ar fi fost floare la ureche.....
Utilizatorii vostri emana atit de multa "desteptaciune" incit stratul de ozon a inceput sa se subtieze....
La dat din buze sunteti buni dar argumente ZERO , banii lui Gigi sa traiasca ......sau ati uitat ca nu miscati un deget in fata lui MM si Zmarandescu va batea cu dedicatie....
@ultras ghitza 48
Cutzu-cutzu stai cuminte ! :evil: