FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Galetusa adversarilor..

«15678»
Motanu D15.05.2006 12:54

Din ciclul: cainele moare de drum lung...

Borcea: "Asta e diferenta!"

2006-05-15 13:00:00

Referindu-se la arbitrajele pe care le-a avut Dinamo in ultima vreme, Cristi Borcea este de parere ca diferenta a facut-o Augustus Constantin, dupa arbitrajul dezastruos de la Dinamo-Sportul si penalty-ul refuzat CFR-ului aseara in meciul cu Steaua.

"Asta e diferenta! Noi am pierdut 3 puncte din cauza lui Augustus, iar Steaua a castigat 3 puncte pe mana lui Augustus."

Sursa: dinamovisti.ro

Bogdan4Steaua15.05.2006 12:57

Mda. Alte remarci marca Cristi Borcea. S-a facut de ras acum o saptamana la Recursul Etapei, atunci cand a spus ca atata vreme cat portarul se afla in suprafata de protectie(in careul mic), poate intra si cu talpa la orice atacant pentru ca tot fault in atac este...conform regulamentului. :roll:

Cred ca orice cuvinte sunt de prisos. Sper sa nu ajungem sa ne luam dupa Borcea.

I.N.Money15.05.2006 14:33

Nu-i de mirare ca fanii ii renega...asta cred ca din 86,de pe 7 mai si-a pierdut discernamantul sarind in cap de pe balcon.

Unde-i Craciunescu sa le aduca titlul cand au nevoie?? Unde e sa ii delege pe Serea,Corpodean sau Balaj in meciurile lor?? :lol:

cANAL19.05.2006 16:27

http://www.forzarapid.ro/forum/viewtopic.php?t=3595

Prostie,paranoia,nebunie,frustrare.

Bogdan4Steaua20.05.2006 22:35

" Daouda, din nou victima rasismului!

La începutul reprizei a doua, suporterii lui Dinamo i s-au adresat fundaşului piteştean Mariko Daouda imitînd sunete tribale. Daouda l-a atenţionat pe arbitrul Cristian Balaj că nu e normal ce se întîmplă. Ivorianul a avut probleme cu manifestările rasiste ale dinamoviştilor şi în turul campionatului, cînd fanii au intrat în cantonamentul de la Săftica şi au aruncat cu banane în Daouda. "

Sursa: GSP(Eduard Apostol)

No comment.

iancu dragosh21.05.2006 07:21

Supărat

Viorel Tudorache

Boloni s-a revoltat împotriva mentorului său, Mircea Lucescu, care a lovit în istoria Stelei

Mircea Lucescu s-a împăcat repede cu prezentul Stelei, după o discuţie telefonică avută cu Gigi Becali. Lucescu declarase că " Steaua a cîştigat Cupa Campionilor după ce a jucat împotriva unor adversari fără nume. Cînd s-au întors de la Sevilla i-am bătut de două ori". Trecutul nu-l cruţă pe titratul antrenor cu trecut dinamovist. După replicile acide ale lui Emeric Ienei, Marius Lăcătuş şi Helmuth Duckadam, un alt fost component al echipei care a cucerit CCE în 1986 i-a replicat lui Lucescu: Ladislau Boloni.

"S-a demascat"

Boloni crede că Mircea Lucescu a atacat Steaua pentru a-şi proteja fiul, Răzvan: "Reacţia lui e normală, chiar dacă Răzvan a demonstrat prin performanţele obţinute cu Rapid că nu mai are nevoie să fie ocrotit de părinte. Mircea Lucescu a greşit şi astfel s-a demascat". Antrenorul lui Rennes continuă: "Mă doare pentru că un om, căruia îi cunosc bine valoarea şi slăbiciunile şi pe care îl respect, loveşte fără temei într-un lucru sfînt pentru mine". Loţi a mai spus: "Mi-am neglijat familia pentru a face performanţă şi a bucura o naţiune necăjită. Nu obişnuiesc să intru în polemici, dar mă apucă rîsul cînd aud că Lucescu pomeneşte de faze şi ocazii ratate acum 20 de ani. E o prostie. Nu m-ar fi interesat aceste lucruri, dacă ele nu erau rostite de un fost coleg de cameră. Îl devalorizează pe Lucescu. Mă voi revolta împotriva oricui murdăreşte blazonul Stelei. Nu e corect să calci în picioare un club, jucătorii, antrenorii, conducătorii şi pe Valentin Ceauşescu, şi să arunci cu noroi peste mîndria unui popor".

"Mesajul meu"

Boloni e subtil cînd îl caracterizează pe Lucescu: " Adică într-o parte e curăţenia, în cealaltă corupţia. Aici cei răi, dincolo victima. Într-o parte ei cu toţii, dincolo numai eu, eu, eu, Lucescu. Între timp dăm cu noroi în toţi, noroi inventat de multe ori tot de noi. Să fim serioşi nea Mircea! Acum 15 ani, am avut o discuţie cu el la Brescia. De atunci aştept ca omul şi antrenorul Lucescu să accepte că fotbalul românesc a avut dreptul să obţină rezultate şi fără dumneavoastră să ieşiţi din egocentrism. Păcat că nu aţi reuşit, pentru că mai multt s-ar respecta asta. Nu poţi fi mereu în fruntea listei, iar dacă te pui acolo, deranjezi şi te devalorizezi. Aţi obţinut performanţe uriaşe pentru fotbalul românesc, dar poate nu cele mai mari. «Respectă pentru a fi respectat»".

"L-am ajutat pe Boloni!"

Mircea Lucescu se afla ieri la Istanbul. Antrenorul lui Şahtior s-a declarat surprins de acuzele lui Ladislau Boloni. "Nu cred că Boloni putea să spună aşa ceva. Să nu uite că eu l-am recondiţionat la 29 de ani, cînd l-am adus la echipa naţională şi nimeni nu mai credea în el. A ajuns apoi unul din jucătorii pe care eu m-am bazat cel mai mult", a spus "Il Luce". Acesta şi-a amintit şi de perioada de la începuturile de antrenor ale lui Boloni. "A făcut o lucrare de diplomă lîngă mine la Brescia şi mă suna zilnic cînd abia începuse antrenoratul. A ajuns unde a ajuns şi datorită mie", a încheiat Lucescu senior. (Ionuţ Petrişor)

"I-am rugat să nu se retragă!"

Mircea Lucescu a rememorat şi un episod petrecut la finala de Cupa României din 1988, cînd Steaua a părăsit terenul. "Eram antrenorul lui Dinamo la acea vreme. Ei au părăsit terenul, dar eu l-am rugat pe Puiu să revină pe gazon, să se termine totul cu bine. Îmi era frică să nu se întîmple ceva cu noi, aşa era atmosfera atunci. Puiu m-a refuzat spunînd că au primit ordin", a povestit Lucescu. (Ionuţ Petrişor)

L-a readus la "naţională"!

Folosit foarte puţin în mandatul lui Valentin Stănescu, Loţi Boloni a reintrat în circuitul echipei naţionale o dată cu instalarea lui Mircea Lucescu ca selecţioner. "Il Luce" l-a folosit chiar de la primul său meci pe banca "naţionalei", în noiembrie 1981, Boloni revenind în echipa României după o pauză de 17 luni. În mandatul lui Lucescu, Boloni a jucat nu mai puţin de 50 de partide sub tricolor, marcînd 11 goluri, dintre care şi cel mai important din cariera sa, cel împotriva Italiei, campioana mondială din acea perioadă. (Ionuţ Iordache)

"Eu nu le-am reproşat nimic jucătorilor de la Steaua, niciodată. Din contră, am ţinut la ei. Pe Duckadam eu l-am adus la echipa naţională. Şi pe Lăcătuş la fel. Boloni a mai jucat de 50 de ori la lot "

Jos palarie Loti Boloni. Cea mai buna pledoarie in apararea Stelei pe care am auzit-o vreodata. CCal, obiectivitate, claritate. Intr-un cuvant clasa, acest lucru il denota Boloni pentru mine. "Ungurul" care a jucat peste 100 de meciuri pentru Romania, reprezita si va reprezenta intodeauna spiritul Stelei. Din pacate, inca un nume mare indepartat de Steaua de catre actuala conducere parvenita. Cred ca o sa fac un topic cu numele mari ale Stelei renegate de personajele care, prinr-un accident al istorie, ne conduc. Din pacate aceasta lista va fi una deschisa si se va mari in progresie geometrica

axl2321.05.2006 07:30

e o disputa stupida, asta starnita de Mircea Lucescu, disputa care antreneaza oameni de valoare de ambele parti, disputa care nu ajuta pe nimeni si nu duce la nimic. si cred ca si Lucescu isi da seama de ce-a starnit dar s-a ajuns deja prea departe si chiar daca ar vrea nu mai poate da inapoi. trebuie sa se intample ceva senzational in alt domeniu pentru ca atentia presei sa fie atrasa de alt subiect, altfel se va sfarsi tarziu si cu cuvinte oribile spuse de ambele parti.

cat despre rasisti, nu merita sa mai mearga vreodata pe un stadion, e un gest oribil si incalificabil. rusine!

iancu dragosh21.05.2006 09:27

Am si eu o intrebare pentru tine. Care sunt oamenii de valoare in tabara adversa? Daca vrei o sa-i enumar inca o data pe cei care au vorbit urat de Steaua ante-decembrista: marian Iancu, Danut Lupu si Mircea Lucescu. eu nu idetific nici un fel de valoare umana la cei mai sus mentionati

axl2321.05.2006 10:42

pai chiar si astora enumerati de tine nu le poti nega anumite rezultate si merite. poate mai putin lui Iancu. nu suntem o tara de natarai condusa de corupti, suntem o tara de corupti condusi de natarai corupti.

nici eu nu stiu ce-am vrut sa spun aici... :D

Bogdan4Steaua25.05.2006 02:23

Citat de pe Dinamoprostia:

"[...]asa e,nu ne trebuie UEFA,simt o mai mare satisfactie daca al vad pe Meme plangand[...]"

Un citat care exprima perfect frustrarea dinamovistilor. Ii intereseaza mai mult esecul nostru decat propriul succes. Patetic.

radoi8625.05.2006 05:51

Oricum dinamovistii nu vor reusi sa bata la Timisoara ca vorba aia, fosta echipa a lu' Hagi nu poate sa ia bataie de la toata lumea! Mai trebuie sa bata si ea pe cineva...

Iar Steaua va fi campioana! :twisted:

armanovici25.05.2006 21:18

Probabil ca nu ar fi fost nevoie de fabricarea unui "incident Daouda" daca D.V.Ursu nu ar fi avut de judecat in aceiasi zi un caz mult mai grav, recidiva multipla a stelistilor, suporteri si jucatori, vazuti si auziti la toate posturile TV strigand lozinci rasiste. Circulara FIFA nr 1026 aparuta in Martie are 2 parti, una care prevede sanctiuni in cazul in care spectatorii comit acte rasiale sau injurioase pe stadion si o alta in care sunt implicati si oficiali sau jucatori ai clubului, cu sanctiuni mult mai grele. Daca in cazul nostru pedeapsa ar fost aplicata corect, judecand strict dupa "dovezi", in cazul ghencistilor aceasta a fost dulce, acestia fiind implicati cu mic cu mare in astfel de actiuni. Dat fiind ca sunt la a treia abatere, regulamentul, duios incalcat de LPF in folosul stelistilor, a fost si de aceasta data aruncat la gunoi, pedeapsa justa fiind retrogradarea echipei !!!

Asadar Dinamo va juca meciul cu National cu tribunele goale, asa cum a trebuit sa jucam si cu Jiul si Poli Iasi, meciuri care s-au incheiat cu rezultate defavorabile noua. Speram ca responsabilii clubului vor face recurs la aceasta masura si vom avea un stadion plin la ultimul meci al lui Florentin Petre in Stefan cel Mare.

dinamoprostia

Uita ca au aruncat cu banane si faina in proprii jucatori.

Uita ca au avut incidente grave in acest sezon.

Uita multe..dar nu uita sa se lege de noi de cate ori au ocazia!

Melku25.05.2006 21:24

E singurul obiectiv pe care il mai au in sezonul asta. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

razvan198325.05.2006 21:36

Pai dobitocii astia de dinamovisti au avut tot returul terenul suspendat, ca erau numai 300 la meciurile de acasa. Auzi la ei, stadion plin, :lol: Pai ultimul meci al lor de acasa cu stadionul plin a fost, vai ce coincidenta, cu Steaua, pai normal ca au venit oamenii sa vada o semifinalista a Cupei UEFA. Oricum meciul ala trebuia disputat cu portile inchise daca se respecta regulamentul. Dar dinamovistii au si mintea suspendata de ceva timp, asa ca ce pretentii sa mai avem la ei. Oricum am observat ca de cand are Steaua perfirmante europene a aparut o noua dragoste in peisajul romanesc: crows+dogs=love, asta e, doar sunt animale de ambele parti.

Motanu D01.06.2006 06:06

"Se poate spune cã lupta pentru titlu s-a decis în favoarea Stelei", declarau rapidiștii dupã meciul cîștigat la Dej, 3-1 cu CFR Cluj. Dezamãgiți în acel moment de victoria Stelei din Regie, 2-1 cu Sportul, giuleștenii și-au recãpãtat între timp speranțele în realizarea eventului. "E de ajuns ca Steaua sã facã un egal în ultimele etape, de ce sã nu se încurce? Roș-albaștrii ar putea sã piardã puncte cu oricare dintre urmãtoarele adversare, Jiul și FC Vaslui, deși la prima vedere sînt formații accesibile", a spus Marius Constantin.

Fundașul Rapidului e convins cã "noi am demonstrat oricum cã sîntem cea mai bunã echipã din România în acest sezon. Trebuie sã avem un final pe mãsurã, cu șase puncte în ultimele douã meciuri". Colegul lui Constantin din defensiva alb-vișiniilor, Ionuț Rada, a fost mai tranșant: "Cu siguranțã, FC Național, fosta mea echipã, va juca în Cupa UEFA din postura de finalistã a Cupei, pentru cã noi vom fi campioni! Bancarii nu ar fi trebuit sã se mai înscrie în Cupa Intertoto".

Sursa: Gsp.ro

Dj01.06.2006 18:19

eu cred k au demonstrat k sunt cea mai miloaga echipa din toata istoria fotbalului romanesc...

armanovici08.06.2006 17:59

Domnule Stoica,

Ca urmare a aroganței dumneavoastrã am decis sa vã pun niște întrebãri care vã vor aduce cu picioarele pe pãmânt și vã vor arãta ca nu a fost Steaua superioarã cum pretindeți.

1. A ratat Steaua 4 obiective anul acesta(Cupa României, grupele Champions League, Cupa UEFA, Supercupa Românie, ca de Supercupa Europei nu mai zic nimic).

2. A ratat Steaua calificarea in grupele Champions League contra unei echipe mult mai slabe?

3. A fost Steaua descalificatã din Cupa Romaniei de echipa a doua a Rapidului?

4. A reusit Steaua sa pasteze un avantaj de 3-0, pentru a se califica în finala Cupei UEFA, contra unei echipe de mana a doua?

5. E adevarat cã Steaua nu a întalnit nici o echipa mai puternicã din Europa(Valerenga – echipã din Norvegia, țarã consideratã ca apartine lumii a treia a fotbalului; in grupele Cupei UEFA au jucat cu o echipa venitã din Intertoto, cu una care a terminat pe locul 14 campionatul, cu una din Suedia, singura mai puternica fiind Hertha; dupa aceea a jucat contra lui Heerenveen, o echipa mediocre din Olanda si contra lui Betis, o echipa ce a terminat la 3 puncte de loc retrogradant), în timp ce Rapid a întalnit echipe mult mai dificile(s-a calificat în grupe în urma a 2 meciuri impotriva lui Feyenoord și dupa grupe a întalnit 2 echipe puternice din Germania, locul 3 si 6 la finalul sezonului)?

6. De câte ori a pierdut Steaua contra Rapidului și de câte ori a câstigat?E adevãrat cã în 4 partide a pierdut un meci și a fãcut 3 egaluri reușind sã înscrie doar o data?

Va rog sã-mi rãspundeți la aceste întrebãri scurt și la obiect, fãra sã deviati de la subiect, și dacã aceste întrebãri vã creeaza o stare de nervozitate vã rog sã nu loviți pe nimeni.

Cu dezgust,

Un suporter RAPIDIST

Stimate milog, iti raspund cu o singura intrebare: "este adevarat ca in anul in care Rapidul a avut cel mai bun sezon din istoria lui plina de esecuri,Steaua Bucuresti a avut un sezon cu mult mai reusit?"

armanovici08.06.2006 18:02

"Campioana jegoasa

Cind spun Gigi Becali, bani murdari, influentza nefasta, coruptie, mizerie,

ma gindesc automat la cuvintul JEGOS. Da, Becali e un jegos care cu

patru clase ale lui plateste in stinga si in dreapta cu banii lui jegoshi.

La fel de jegoshi sunt insa si cei care baga botu' la banii lui murdari.

Televiziunile care se inghesuie sa transmita in direct toate panaramele

debitate de Becali sunt si ele la fel de jegoase ca si echipa Steaua

care s-a dedulcit la banii lui jegoshi si la purtarea lui jegoasa.

Nu spun eu ca Steaua e jegoasa, ei au ales!

Jegul asta de Gigi murdareste tot ce e in jurul lui si jegurile care

se lasa jegarite de el nu vad cita bucurie primitiva zace in ochii lui

cind mai corupe pe cite unul.

Gigi Becali, esti un gunoi, si un fost securist, probabil, unul din

imputzitzii aia de securisti care si-au 'albit' banii dupa 1989.

Esti un nefericit care urla ca un apucat despre credintza in Dumnezeu

dar care pacatuiesti in fiecare secunda a existentzei tale de nimic.

Dumnezeu nu vrea banii tai bai gunoiule si toate astea or sa trebuiasca

sa le platesti intr-o zi si atunci banii tai mizerabili nu iti vor

folosi la nimic.

Ai reusit sa ii "adormi" pina si pe stelisti cu banii tai imputzitzi

cu caracterul tau josnic de maimutza primitiva si manelista, cu vorbele

tale spurcate care alimenteaza doar orgoliile unor animale ca tine.

Atentzie stelisti ca asta va confisca tot si se duce dracu si singurul

derby tare din sud estul Europei.

De ai nostri vreau sa spun doar atit: Tin acum mai mult ca oricind cu Dinamo!

Multumesc PITICULE, multumesc mult pentru ce ai facut pentru Dinamo. Te asteptam

sa revii. Esti mereu in inimile noastra. Multumesc si tie Florin Marin!"

Sursa:dinamoprostia.

Domnule caniche Burlacu, va recomandam un exercitiu de bun simt...ridicati-va in picioare si strigati in gura mare;"Multumim Steaua ca existi...fara voi nu am fi fost in Europa sezonul viitor!"

Motanu D08.06.2006 18:05

Am vrut sa pun si eu cretinitatea ai de pe dinamoprostia, dar mi-a fost sila. Daca pe milogi ii mai inteleg la javre e o chestie care tine de prostie generalizata.

Oricum, o gandire care ar face invidios pe orice pacient al ospiciilor din intreaga lume.

Cat depsre milog o singura intrebare: este adevarat ca Steaua a eliminat Rapid din Cupa UEFA ?

I.N.Money08.06.2006 23:09

Noi sîntem campionii morali!"

ªefii dinamoviști acuzã jocurile de culise din finalul sezonului și spun cã echipa lor ar fi meritat titlul

Remiza de la Timișoara (0-0), coroboratã cu cîștigarea titlului de cãtre Steaua, a dus-o pe Dinamo în Cupa UEFA. "Noi am pierdut campionatul, nu l-a cîștigat Steaua! Am fost atîtea etape pe locul 1, dar ne-au mãcinat scandalurile interne", cred jucãtorii și conducãtorii. Mai mult, șefii din ªtefan cel Mare au acuzat în termeni duri finalul de campionat, mãcinat de scandaluri, de intrigi și acuze de non combat.

www.gsp.ro

Cuvintele nu isi au rostu.. :lol: Trebuie doar sa citim si sa ne amuzam copios.

radooku_steaua09.06.2006 07:18

campioni morali ai acestui campionat sunt cei de la fcm bacau ca au dat puncte la toata lumea

manuela09.06.2006 07:42

IA sa vedem ce o sa le faca acum rapidistilor, cand dupa meciul cu Jiul au inceput sa strige tot felul de chestii de Steaua.

bodanelu09.06.2006 08:34

"Cu siguranta, acest campionat este al nostru, al nostru si numai al nostru. Am plecat de la Saint Julia si am terminat pe Lia Manoliu. Am plecat de la 20 000 de mii de suporteri si am ajuns la o divizare pe jumatate a Romaniei, respectiv 11 milioane de sustinatori. Am plecat de la o echipa cu o imagine foarte neingrijita, si am ajuns ca suporterii nostri din Timisoara sa ii bata pe cei ai aurolaciilor. Am ajuns sa fim invidiati in fiecare oras al tarii, si noi sa le raspundem cu un superior "m..e la tarani".

Am trecut de Feynnord, favorita numarul 1 in Cupa UEFA, si de Hamburg poate cea mai in forma echipa din Germania la ora respectiva.

De cealalta parte, Rose & Boro denota valoarea."

sursa forzamilogii.ro

Frustarea si toate cele se vad la acesti indivizi!

viseaza acum ca au 11 mil de sustinatori, dar ei uita ca la Petrosani ii injura toata lumea!

***alex***09.06.2006 09:26

Sa intrati pe rapidfans, din intamplare am intrat accesand un link de pe prosport si ce-am vazut... ordinea in campionat este : 1. LPF + FRF + bekali

2. RAPID

3. Dinamo

:lol:

Bogdan4Steaua09.06.2006 09:47

Invingatorii cu gloria, invinsii cu frustrarea.

«15678»