FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Galetusa adversarilor..

«145678»
alinush8915.04.2006 19:20

Propun "Gheata de Aur " pentru acest "MARE" golgheter al nostru care se numeste Claudiu Niculescu...care in sfarsit a reusit si el sa dea un gol din actiune...(NU MAI MARCASE DIN 6 NOIEMBRIE 2005) :!: :!: :!:

Mare atacant...poate ar trebui introdus ca al handbal..cand e o lovitura libera...pac skimbare si-l baga pe ciocoflenderu' asta

estephany16.04.2006 07:40

n-am avut ce face aseara si ma uitai la conferintza de presa de dupa meciul dresatilor alora.ce am observat cu o oarecare uimire+mare indignare desi echipa lui pierduse cu 3-1 antrenorul alora de la Bistrita nu parea prea afectat de rezultat 8O .oare cateii astia iar au luat-o pe caile lor bine-cunoscute :?: :?:

Motanu D25.04.2006 09:10

Prietenul nostru, genialul Aurelian Dumitru loveste din nou:

Spun NU pentru Andone.

Exprim o opinie personala. Acum, cind isteria este pe cale sa cuprinda Groapa, eu incerc sa fiu o piatra in calea curentului. Andone nu mai are ce arata la Dinamo. A trecut si un prag psihologic. Acela de renegat. De catre conducere, in prima faza. A semnat apoi, pe un sezon, cu Omonia. Cu drept de prelungire a agoniei. O intoarcere in timp si un regres, pe plan profesional. Nedemna pentru el aceasta alegere.

Omonia nu poate fi benefica pentru un antrenor decit eventual pe plan material. Sportiv, Omonia nu inseamna decit un bolovan atirnat de gitul oricui vrea sa faca performanta sportiva europeana. Pentru Andone, contractul proaspat semnat, nu este decit un argument comod si eventual banos ca inca mai face ceva. Ca activitate fotbalistica. De performanta sportiva nu poate fi vorba.

Cit timp a fost la Dinamo, Andone a scazut de la an la an. Si strict profesional, cit si din punct de vedere al performantelor sportive. A parasit rusinos o grupa UEFA usoara. A acceptat mereu compromisurile conducerii actuale. A vopsit jucatori. A facut, cum spuneam, compromisuri compromitatoare. Intr-un fel Dinamo se afla acum unde se afla si datorita lui Andone.

Sau mai ales unui Andone care a pactizat rusinos cu Netoiu si Borcea. Nu e mare lucru sa cistigi campionate mincinoase. Sa dai senzatia de forta cind in realitate esti rupt in fund si peticit. Am pierdut ani buni pe mina lui Andone, amagindu-ne ca acesta ne poate duce in Liga. Ei bine, nu a fost sa fie , pentru ca am mintit in meciuri aranjate cu sateliti rusinosi.

Am gresit cind am vindut fara rost. A gresit si Andone cind nu a spus nu, atunci cind trebuia. Si pentru ca nu a pus piciorul in prag la timp. A gresit, obtinind rezultate peste valoarea lotului avut. Acest lucru il va afla in curind si Steaua – un "euro exemplu" (sic!)- dupa acest campionat mincinos, cu rezultate mult peste valoarea reala a echipei. Si ale antrenorului sau de locul trei-patru. Steaua are sateliti rusinosi, supraevaluindu-se acum, asa cum am facut si noi cu Andone in trecut. Farul, Otelul Galati sau FCM Bacau sunt doar exemplele cele mai comode si mai caraghioase. Dar nu sunt singurele. Oli nu poate antrena echipe de Ch.League, asa cum Gigi Becali nu va fi, in veci, un adevarat Berlusconi carpatin. Brand-ul Steaua nu este cit brand-ul Coca –Cola - asa cum ii place lui Me-Mee sa spuna!? - decit daca admitem ca in pet-urile de Coca-Cola Coke poti, eventual, imbutelia bors proaspat adus la poarta din fund, de la Madam Popescu.

Noi la Dinamo am simtit pe pielea noastra ce inseamna sa ataci Ch.League cu un lot incorect conceput, incomplet, subtire si intens vopsit. E treaba "patriotilor de Ghencea" sa creada ca ei pot mai mult decit a reusit Andone. In Cipru mai sunt echipe ce pot inghiti antrenori. Indispensabili in opinia unora. Inutili in opinia altora. Dar noi vorbeam acum de Andone. Un caz controversat, in Romania. Un antrenor roman pe deplin multumit, la Nicosia.

estephany25.04.2006 09:28

pe asta,sincer,cred ca l-a lovit rabia.cum poate sa faca comparatie intre rezultatele Stelei si ale blatistilor alora de la Dinamo care cum dau de o echipa care joaca coresct(CFR Cluj) o iau in bot in cel mai original mod cu putinta :?: :?:

:evil: :evil: :evil:

Motanu D25.04.2006 09:33

Nu stiu ce l-a apucat dar daca cineva se plictiseste sa-i citeasca articolele de pe dinamoprostia. E greu sa nu razi cand il citesti !

:twisted: :lol: :D

Cred ca merita un trofeu acest individ ! Eventual un loc in Guiness Book la sectiunea prostie !!!

SSK26.04.2006 16:51

Cea mai tare dezvaluire : fotbalistii de la Dinamo sunt niste onanisti ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Asta e prea tare...

IONUTZ-CIPRIAN26.04.2006 16:58

:evil:>>>Zile mai pe fata,ce onanisti....LABARI :lol: ,ups copii stiti despre ce se vorbeste pe aci? :lol: Daca au ajuns asa rau ii vai de ei din toate punctele de vedere,dupa ce ca s-au facut de rasa in EUROPA,apoi in campionat acuma a mai venit si faza asta,in locul cainilor nu mi-as mai scoate botul prin lume......vad ca nu numai la mine in cartier vin ursii,vad ca si la aia in cantonament au gasit urme de L... :lol: !!>>>> :twisted:

bodanelu05.05.2006 06:22

PELUZA Catalin HILDAN SARBATORESTE ISTORICA DATA DE 10 MAI, ORGANIZIND PENTRU AL TREILEA AN CONSECUTIV O PETRECERE IN ACEST SENS.

INVITATII VOR FI FOSTE SAU ACTUALE GLORII DINAMOVISTE, OAMENI CE AU FACUT CINSTE NUMELUI Dinamo-Marius NICULAIE, Gica MIHALI, Cristi HILDAN, FLOREA DUMITRACHE, Constantin FRATILA, Ion PIRCALAB, Ioan Andone, IULICA MIHAESCU, Dorin MATEUT, IONEL AUGUSTIN, Cornel TALNAR, COSTEL ORAC, Gigi MULTESCU, Marin DRAGNEA, Mircea Paraschiv, RUDEL OBREJA.

TOTUL SE VA DESFASURA INTR-O ATMOSFERA DEOSEBITA, SPECIFICA PCH (fara manele, lautari si alti denigratori ai poporului roman), ASIGURATA DE LA PUPITRU DE DJ DOBRICA (SUIE PAPARUDE), INVITATII AVIND LA DISPOZITIE O TONA DE BERE GRATIS! VOR FI PROIECTATE IMAGINI MEMORABILE DIN ZIUA DE 10 MAI 1997 SI NU NUMAI!

DACA DORITI SA LUATI PARTE LA ACEASTA SARBATOARE CE TINDE SA DEVINA O OBISNUINTA, SINTETI ASTEPTATI CU TOTII, MIERCURI, 10 MAI, ORELE 21, LA "STUDIO Martin" (B-DUL Iancu DE HUNEDOARA NR.61, vis-a-vis DE RESTAURANTUL PERLA).

O LOCATIE LEGENDARA IN LUMEA MUZICII BUCURESTENE PENTRU UN EVENIMENT LEGENDAR!!!

Intrarea se face numai pe baza de legitimatei de suporter. Posesorul unei legitimatii poate veni insotit, dar numai de prietena, aceasta beneficiind de acces gratuit.

PCH

hahahahha, ce terminati astia de la Dinamo. mai nou sarbatoresc si cu foste glorii!

armanovici05.05.2006 16:56

Asta ar fi un eveniment care ar trebui sarbatorit printr-o incendiere.

Va dati seama CE SARBATORIM NOI LUNA ASTA si ce sarbatoresc ei?

CEI MAI PENIBILI SUPORTERI!

spre_2405.05.2006 17:29

ei ce sa sarbatoreasca...NIMIKA ! poate sa sarbatoreasca ca au luat cupa champions prosti.. :))

antonika05.05.2006 18:03

ba daca ar fi 5 10 ani sau un numar normal... dar 9 ani..... pana mea.... ce sa le dam de ziua lor???? cineva ceva idei????

antiantisteaua05.05.2006 21:14
ba daca ar fi 5 10 ani sau un numar normal... dar 9 ani..... pana mea.... ce sa le dam de ziua lor???? cineva ceva idei????

cele 6 numere norocoase de la loto 6 / 49 de duminica :!:

***alex***06.05.2006 14:34

Iar a dat Curt gol... :evil:

Motanu D08.05.2006 10:48

Din ciclul: cainele moare de drum lung si suporterul dinamovist de grija altora:

De la: oriundesteaua101010

La: Motanu D

Trimis: 08 05 2006 13:45

Subiect: Urgent Comenteaza mesajul

Urgent

Se cauta actori pentru reclama aia de la Bergenbier - cu pet-ul manevrabil cu o singura mana. Pana acum s-au prezentat la casting Iacob si Radoi.

ANUNT: dinamovist generos donez geamuri si oglinzi pentru stelisti furiosi

P.S. pentru oile cele mai suparate avem geamuri securizate

Bula mergea plingind pe strada. Un trecator il intreaba:

- De ce plingi, Bula?

- M-a batut tata.

- Si acum unde te duci asa hotarit?

- La Steaua, ca am auzit ca aia nu bat pe nimeni.

Invatatoarea : - George tatal tau ce meserie are?

George :- tatal meu e instalator

Invatatoarea : - Adi tatal tau ce meserie are?

Adi:- e zugrav

Invatatoarea : bula tatal tau cu ce meserie are?

Bula:- tatal meu este striper intr-un club de gay...

Toti au ramas masca dupa ce au auzit ce a zis bula..

A doua zi invatatoarea: -bula tatal tau chiar e striper intr-un club de gay

Bula: nu dar imi era rusina sa zic.....tata e jucator la Steaua Bucuresti

Care e asemanarea dintre Steaua si uraganele din Caraibe?

- Devastator pina prin decembrie, dispare spre primavara treptat iar cind vine vara abia mai misca, asteaptand sezonul urmator.

- Ce scrie pe scaunele din Ghencea rezervate galeriei steliste?

- "Loc rezervat persoanelor handicapate"

Care este diferenta dintre o galeata cu rahat si echipa Steaua?

Galeata

- Care este diferenta intre echipa Steaua si o galeata cu balega de vaca?

- Balega face minuni pe iarba.

Un stelist, un dinamovist si un rapidist merg pe un drum de tara. La un moment dat ei vad o oaie intepenita cu capul intr-un gard.

Stelistul: Ce bine ar fi fost sa fie Naomi Campbell

Dinamovistul: Ce bine ar fi fost sa fie Jenifer Lopez

Rapidistul: Ce bine ar fi fost sa fie noapte...

Care e diferenta dintre un stelist si o trambulina?

Cand sari pe o trambulina iti dai bocancii jos.

Ionut_stelistu08.05.2006 11:08

Si eu am primit mesajul asta

nu pot fi bannati cei care trimit :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: >?

I.N.Money08.05.2006 13:43

Cred ca toti userii au primit acest mesaj.. :roll:

Motanu D08.05.2006 13:46

Probabil ca a citit si el, sarmanul, topicul de bancuri de pe acest site si ,frustrat, a incercat sa le modifice...

Bogdan4Steaua08.05.2006 14:01

A primit ce a cerut: BAN. Nu ii luati in seama pe toti frustratii.

antonika08.05.2006 15:29

@Bogdan4Steaua daaca iti mai dau cateva nume le dai bani si lor ca la fel am primit chestii dastea pe PM

Bogdan4Steaua08.05.2006 15:35

Daca merita BAN vor primi cu siguranta. Este permisa prezenta suporterilor echipelor adverse pe forum, insa numai in cazul in care se dovedesc a fi parteneri de dialog civilizati.

armanovici14.05.2006 10:43

Moment de cotitura in istoria ultra'

Momentul 10 MAI 1997.

Ora 7. 10 mai. Dimineata frumoasa. Ma trezesc plin de speranta. Era zi de derby. Nu mai contau celelalte probleme cotidiene, toate sunt date la o parte pentru aceasta zi. Citeva telefoane, esarfa si plec. La ora 8 sunt la Dinamo. Baietii erau deja prezenti. Ultimele pregatiri, 300 de fumigene (bagate in tobe si pachete cu cartoane), undite, colace de plaja, saltele, mingii (cu citeva luni in urma in Ghencea refulase canalizarea din acea zona iar administratorul bazei se plimba cu usa pe apa), 150 de saci cu confetti, 6000 de cartoane, 25 de tobe...

La ora 11 au aparut si 15 broaste vii prinse in acea dimineata. La stadion timpul trecea mai repede, suporterii dinamovisti simtind o mare zi au venit mai multi ca oricind. Citiva incercau tobele care fiind pline cu fumigene nu sunau cum ar fi trebuit. Nemultumire.

Cele 300 de fumigene au fost impartite in 3 pentru a fi siguri ca macar o varianta ar putea reusi: 100 in tobe, 100 in cartoane si 100 la "purtator".

Trecuse un an de la formarea primului grup ultra' din Romania: Nuova Guardia. Era o perioada dominata , din punct de vedere fotbalistic, intern si extern de Steaua. Trei ani de Liga Campionilor, cupe, campionate, suporteri multi...Greu. Confruntarile ultra', cu orice risc, nu le mai puteam pierde, incepuse recuperarea terenului pierdut. Era momentul cind toti dinamovistii au inteles ca trebuie sa se axeze pe acest lucru, performantele echipei nu ne ajutau cu nimic. Totusi ceva se intimpla de ceva timp. Formarea acestui grup a insufletit suporterii indiferent de locul unde seaflau in stadion.

Brusc s-a format peluza. Ulterior am numit-o "PCH", lucru de neimaginat cu un an in urma, in '96.

Pe acest fond a venit si ziua derby-ului.

In jurul orei 15 circulatia era blocata in jurul stadionului Dinamo. Aproximativ 3000 de ciini plecau spre Ghencea. Odata cu acestia speranta, speranta ca vom tine piept stelistilor, ca vom apara culorile clubului iar lumea ne va privi cu respect.

Pe drum numarul nostru s-a marit treptat, pe traseul parcurs pina in Ghencea dinamovisti care poate nu aveau de gind sa mearga la meci fiind efectiv atrasi. Politia pierduse controlul, orasul era sub asediu, principalele artere ale Bucurestiului traiau clipe de neimaginat pina atunci. Din jumatate in jumatate de ora la radio se anunta pozitia puhoiului alb-rosu. La ora 18, eram aproximativ 6000 la portile rivalilor.

La stadion fortele de ordine au ordonat ca toate materialele sa fie lasate jos pentru verificari. Moment dificil. Atmosfera pe care doream s-o cream putea fi compromisa fara toate materialele. Stupoare... S-a intimplat un lucru la care nu ne asteptam. Fortele de ordine, pentru a fi sigure ca nu vom introduce materiale interzise, au dat ordin soldatilor sa introduca ei toate materialele. Rind pe rind tobele, cartoanele pline cu fumigene au fost astfel bagate in stadion de soldati. Ne dejucasera toate planurile.

La porti fierbeam. Pina la ora 19 aproximativ 4000 dintre noi intrasera, in timp ce accesul pentru celelalte citeva mii se facea greoi, din cauza controlului la singe. Dinamo iese la incalzire. Isteria cuprinde pe toata lumea, nimeni nu se mai putea intelege cu nimeni: confetti, cartoane, steaguri, fulare, goarne, apar si fumigenele...

Imagini ultra', dar...inca nu incepuse meciul. Dintr-o data, desi se cunostea ca avem doar fumigene albe si rosii, apare si un "firicel" de fum negru. Toti se intreaba de unde poate fi. Peste tot numai hirtie, fusesera aprinse doar 20 de fumigene pentru a incita rivalii sa arate ce pregatisera. Noi urma s-o facem in minutul 15.

Acel firicel de fum a adus citeva clipe de uimire, nu se stia ce se intimplase. Deodata vestea se propaga cu o bucurie de nedescris. Peluza lua foc sub ochii nostri. Nu vom sti niciodata de unde a inceput sau cum. Haosul se instala in peluza. Ghencea arde. Afara, la porti, ciinii isterizati nu se mai intelegeau cu organele. Nemaiputind face fata, s-a dat ordin de evacuare.

Gaze, bastoane, scuturi, casti, pusti au facut ca lumea sa paraseasca peluza nestiind ca nu vor mai intra inapoi. In acest timp, stelistii intra pe teren si iau de pe gard toate steagurile. Durerea e mare, neputind apara steagul de grup din cauza fortelor de ordine. Astfel, steagul "Nuova Guardia" intra in miinile stelistilor. Celelalte steaguri nu contau, fiind doar clone ale unor grupuri din Italia, fara a avea ultrasi in spatele lor: Rams, Brigate, Opposta Fazione. Nestiind ca nu vom mai intra in peluza tobele erau pazite cu inversunare. Un pusti de 12 ani care primise o toba in grija o tinea in brate desi un politist tragea de el (imagine care a aparut si pe EURONEWS)

Afara am primit vestea ca nu vom mai intra in stadion. Au urmat momente hilare: un colonel a intrebat la portavoce multimea "Cine a dat foc peluzei?"

Asezati pe jos (asa era ordinul) urmaream cum pe cimpurile din jurul nostru unii dintre noi erau urmariti cu caii.

Aproximativ 3000 de suporteri au stat in imediata apropire a peluzei de la ora 19 si pina la 22.

Politia a stabilit dooua categorii de suporteri: prima - celor care aveau buletine de identitate li s-a spus ca pot pleca. La auzul acestui anunt foarte multi au plecat cu dubele insa nu acasa ci la sectii unde au fost amendati, altii primind amenzi la fata locului.

Tot la sectii au ajuns si cei din ce-a de-a doua categorie: cheliosi, pletosi, cu cercei sau tatuaje. Astfel, toate sectiile de politie erau pline cu suporteri dinamovisti.

Linga stadion, pe platoul de beton din spatele peluzei, se traia meciul dupa reactiile din stadion. La 2-1 vestea ca este penalty pentru Dinamo a facut ca fortele de ordine sa fie iarasi in impas, arestatii din dube rupind usile, iar cu amenzile intr-o mina si banii in cealalta manifestindu-si bucuria.

Fusese un zvon fals... Meciul se termina iar Dinamo pierde cu 3-1. Cei retinuti asteapta sa se ia o hotarire in privinta lor. Dupa o ora de la sfirsitul meciului 1000 de ultrasi ramasi neamendati sunt insotiti spre casa. Trecem prin fata stadionului Steaua, unde gasim putini stelisti cu fulare la terase, care se uita la noi cum trecem fara nici o reactie.

Din grupul de dinamovisti fortele de ordine fortau la fiecare 50 de metri cite 10 suporteri sa paraseasca grupul. De ce 10? Pentru ca 10 nu pot fi periculosi.

Se intimplase ceva. Nu mai conta ca ramineau cite 10, cu sau fara insemne cu Dinamo, in zona Ghencea. Nimanui nu ii era frica de stelisti. Ulterior, am aflat de la prieteni stelisti ca dupa meci acestia s-au calcat in picioare pentru taxiuri, pentru a iesi cit mai repede din zona.

Din 10 mai 1997 totul s-a schimbat. Anii care au trecut de atunci au aratat fara nici o urma de indoiala ca noi, dinamovistii, desi nu sintem cei mai multi, nu beneficiem de mari performante ale echpei, sintem respectati. Nu din cauza focului, ci datorita fricii care intrase in stelisti. Ne credeau in stare sa facem orice pentru a le face rau (si inca ne cred!).

Incet a cazut si mitul gunoierilor, cu tot cu sabii si cutite. Pentru noi nu mai conta numarul sau etnia rivalilor.

Dinamo domina capitala la nivel ultra'.

Aceasta a fost ziua de 10 MAI 1997, zi de referinta si moment de cotitura in istoria ultra'. Numele celor care au participat nu este nevoie sa fie pronuntate, ele se cunosc si toti sunt mindri ca au participat la acel eveniment. Foarte multi inca mai vin, desi au trecut atitia ani. In jurul acestora s-a format actuala PCH, iar unii la rindul lor au fondat Peluza Sud, insa, indiferent de locul pe care il ocupa in stadion, ultrasii dinamovisti ramin respectati.

Anonim PCH

I.N.Money14.05.2006 12:20
Era o perioada dominata , din punct de vedere fotbalistic, intern si extern de Steaua. Trei ani de Liga Campionilor, cupe, campionate, suporteri multi...Greu.

Anonim PCH

Asta e cea mai interesanta parte a articolului 8) ..restul e lauda stupida de sine ..

Bogdan4Steaua14.05.2006 21:06

Netoiu si Borcea au inceput sa critice arbitrajul. Hotul striga hotii! M-a bucurat faptul ca Valeriu Argaseala i-a dat o replica pe masura lui Netoiu.

IONUTZ-CIPRIAN15.05.2006 08:46

:evil: >>>Tre sa dea si ei vina pe ceva ca daca nu au pe ce nu au ce sa mai zica,asa ca o tin pe a lor arbitrajul a fost de vina si ca sunt furati,daca erau asa de dovediti le dadeau la aia 4-5 boabe si nu o luau cu 2-1,si dupa aia nu mai dadeau vina pe arbitraj.Bai j-avrelor "HAI SICTIL in p....">>>> :twisted:

Bogdan4Steaua15.05.2006 12:06

Asta e noua gaselnita a conducatorilor dinamovisti. Ei nu au nici o vina. Singurii vinovati sunt suporterii si "fluierasii".

«145678»