FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri in iarna 2010-2011

«1789101127»
Le reseau pansant26.12.2010 19:21
Hai ca mananci cacao. Faptul ca a jucat cand era mic la Dinamo nu il face dinamovist, si in niciun caz nu poti spune ca in acest moment Marius Lacatus este dinamovist.

Ba dar tu esti chiar culmea, tu nu intelegi ca Lacatus este o zdreanta nenorocita de sclav dinamovist care submineaza Steaua, de cate ori vrei sa iti spun?

PS: vezi ca pe aici se pune mult accentul pe desen, daca nu te-ai prins pot sa iti fac niste scheme, crochiuri, perspective, axonometrii ceva ca sa intelegi o data cine este defapt sclavul ala de Lacatus.

bogdinho'26.12.2010 23:02
Ba dar tu esti chiar culmea, tu nu intelegi ca Lacatus este o zdreanta nenorocita de sclav dinamovist care submineaza Steaua, de cate ori vrei sa iti spun?

PS: vezi ca pe aici se pune mult accentul pe desen, daca nu te-ai prins pot sa iti fac niste scheme, crochiuri, perspective, axonometrii ceva ca sa intelegi o data cine este defapt sclavul ala de Lacatus.

Vreau sa mai zic si eu ceva :

1. V-ati bucurat cand Lacatus a marcat din penalty la Sevilla ? ( bine , unii dintre voi care stiati ce-i ala fotbal pe atunci )

2.V-ati bucurat cand Lacatus marca in poarta lui Dinamo ?

3.Ati fost alaturi de el cand evolua ca jucator la Steaua , marcand goluri importante in istoria clubului si castigand 10 titluri de campion si o sumedenie de cupe si supercupe ?

4. De ce nu s-a ivit niciodata vreun scandal prin presa si il creeati voi acum ?

Edit : Este imposibil sa fie dinamovist ! @Adriane : Arata-ne dovada aia video care zici ca este pe google...noi nu o gasim :)

Atat am avut de spus...

razvan2826.12.2010 23:58

Daca s-a ajuns sa se spuna ca Lacatus e dinamovist , inseamna ca unii "stelisti" sunt bolnavi rau .

Adrian27.12.2010 09:20

Daca vreti sa faceti pe prostii, faceti linistiti, nu va opreste nimeni. Oricum unii de pe aici sunt experti la a face pe prostii.

Toata tara stie ca Lacatus era dinamovist inrait cand era mic, purtator de insigne spurcate. A recunoscut chiar el.

Dar daca trebuie:

DOVADA

Ronnie27.12.2010 10:14
Toata tara stie ca Lacatus era dinamovist inrait cand era mic, purtator de insigne spurcate.

Plua-n chur! Daca ii zic lu' tata ca Lacatus e dinamovist sunt sigur ca o sa raspunda "stiam".

Plecat pe usa din dos din Ghencea - si aici ma refer la plecarea sa din functia de presedinte, nu din postura de jucator - Marius Lacatus a vorbit pentru prima data despre situatia de la Steaua. De fapt, aceasta a constituit numai o parte din interviul acordat cotidianului "Gazeta Sporturilor".

El a facut mai intai o declaratie socanta: "Cand eram mic, tineam cu Dinamo. Pentru ca era asa, echipa mai la moda daca pot sa zic. Prima oara cand am ajuns la Steaua, ma temeam foarte tare. Stiam ca ei stateau cam prost in campionat, si mi-era frica sa nu cumva sa ma ratez si eu pe-acolo, ca si ceilalti jucatori care s-au perindat pe la Steaua".

Apoi a inceput sa dezvaluie cateva amanunte despre revenirea sa in Ghencea, din urma cu jumatate de an: "Mie nu mi s-a spus niciodata ce se asteapta de la mine. Asta m-a deranjat. Nu vreau sa dau nici un nume, insa asta a fost singurul lucru care m-a deranjat... ca nu m-am simtit implicat in munca de echipa de la Steaua. Poate ca daca mi s-ar fi dat ceva de facut, orice, as fi ramas. Asa insa, am preferat sa plec, si sa-mi incerc norocul in ceea ce-mi place, si anume antrenorat".

El a recunoscut ca a mai avut cateva contacte cu nationala statului Panama, insa nimic nu este deocamdata batut in cuie. Referitor la o intoarcere pe banca Stelei, Lacatus a tinut totusi sa fie realist: "Este greu acest lucru in momentul de fata. Steaua sta foarte bine asa cum e. Cine stie, poate in viitorul nu prea indepartat, voi putea sa-mi implinesc si acest vis. Pana atunci, tin sa le multumesc suporterilor, care mereu m-au facut sa ma simt extraordinar in Ghencea".

De asemenea, Lacatus a evitat sa mai revina la scandalul iscat de Mircea Lucescu - in ceea ce priveste perioada comunista a Stelei si a lui Dinamo - preferand sa incheie aceasta polemica. Simbolul Stelei va lua o decizie finala cu privire la o eventuala preluare a nationalei statului Panama dupa terminarea Cupei Mondiale. Oricum ar fi, el a declarat: "trebuie sa ma apuc sa antrenez cat mai repede, nu pot sa stau acasa".

Acolo scrie clar "cand ERAM mic". Si eu cand eram mic aveam asa o simpatie pentru Real Madrid, ca plm, asa era moda. Nu stiam eu cine-i Raul, Hierro, Helguera sau Makelele, da' imi placea Realul ca batea pe toata lumea.

Si rahat, softpedia e sursa ta? rahat :)

@Le reseau pansant

Daca eram singurul moderator de pe forum iti dadeam ban imediat pentru ce tampenii poti scrie.

Adrian27.12.2010 10:30

Prietene, daca citeai articolul, observai ca e de fapt un interviu preluat din Gazeta Sporturilor.

V-am spus sa va informati si sa nu vorbiti in necunostinta de cauza. Lacatus, cand s-a intors in Romania, a santajat Steaua, amenintand ca merge la dinam0. A facut el, oricum, mai multe lucruri urate. Dar probabil ca nu vreti sa le vedeti. Simbol, ce mai?!

Alex88pl27.12.2010 10:47

Adrian ce vrei sa spui cu toate lucrurile astea? Care e ideea ta?

Si cred ca e gresit topicul pentru discutia asta..

Adrian27.12.2010 11:28

Ideea e simpla.

Majoritatea stelistilor ar trebui sa isi scoata capetele din cur si sa vada realitatea asa cum e.

MoWeed27.12.2010 11:32

@Ronnie

Cred ca LRP era ironic, pana acum avea un discurs diametral opus...

Ronnie27.12.2010 11:46
V-am spus sa va informati si sa nu vorbiti in necunostinta de cauza. Lacatus, cand s-a intors in Romania, a santajat Steaua, amenintand ca merge la dinam0. A facut el, oricum, mai multe lucruri urate. Dar probabil ca nu vreti sa le vedeti. Simbol, ce mai?!

De unde stii tu astea? Spune-ne si noua. Da' te rog, fara softpedia.

Eu nu vad unde scrie ca articolul e preluat de pe GSP. Vad ca articolul este scris de un anume Ovidu Panzariu care, fara sa fiu ironic, nici macar cunoscut nu-mi suna.

Adrian27.12.2010 11:49

Hai nu fa pe necunoscatoru'! Ca stii ca au aparut articole pe site scrise de oameni care stiu ce s-a intamplat la club in perioada aia.

Ronnie27.12.2010 12:00

Daca articolele respective sunt scrise de Gica Chirou atunci lasa-ma sa cred ce vreau eu.

Bogdan27.12.2010 12:42

Transferuri baieti, transferuri. Nu cat e sau cat nu e de stelist Lacatus

bogdinho'27.12.2010 12:48

Alooo :))

@Adriane : Pana acum parca nu credeai ce se spune prin presa , chiar criticai puternic presa romana...

Acum ce faci ? Te apuci sa crezi toate minciunile dintr-un ziar de rahat ? Cand il vom auzi pe Lacatus ca spune asta cu propria lui " gura " , atunci ne vom cere scuze fata de tine , insa pana atunci stai linistit ca nu te va crede nimeni , nu mai abera atat :)

Tranferuri : cred ca nu vom mai face niciun transfer , vor pleca jucatori importanti si va ramane decat Dica pe lista venirilor !

Vlad Bogdan27.12.2010 14:00

Cum adica sa-ti spuna Lacatus cu gura lui?

Daca ai gandi putin, ti-ai da si tu seama ca el nu poate face acest lucru, fiind antrenor la Steaua. Esti constient (oare?) ca in secunda 2 ar fi dat afara de catre ciobi, daca ar face asemenea declaratii la televizoooor. Bye-bye imagine in fata "stelistilor adevarati" si bye bye banilor cu aroma de cas.

Ce-ar fi sa intre acuma Lacatus la gesepe sau digisport sau proteve si sa spuna ca e dinam0vist?!

Cat despre transferuri, in loc sa aduca un jucator de perspectiva, l-au adus pe dute Dica.

Dute pe banca de rezerve.

Era ideal daca il aduceau pe faraonul,printul,b0$$-ul Cristea de la dinam0. Bine ca l-a luat **** Cluj.

Adrian27.12.2010 14:20
Alooo :))

@Adriane : Pana acum parca nu credeai ce se spune prin presa , chiar criticai puternic presa romana...

Acum ce faci ? Te apuci sa crezi toate minciunile dintr-un ziar de rahat ? Cand il vom auzi pe Lacatus ca spune asta cu propria lui " gura " , atunci ne vom cere scuze fata de tine , insa pana atunci stai linistit ca nu te va crede nimeni , nu mai abera atat :)

Tranferuri : cred ca nu vom mai face niciun transfer , vor pleca jucatori importanti si va ramane decat Dica pe lista venirilor !

Bai, fara suparare, da' asta e prost rau de tot. Adica Lacatus da interviu in care spune cu propria lui gura ca avea insigne si ca era dinamovist inrait si asta viseaza inventii.

Bine ma, ala nu era Lacatus. Era doar o sosie de-a lui, platita de gsp ca sa minta si sa murdareasca imaginea lui Lacatus, care nu a injurat niciodata Steaua si nu si-a bagat niciodata penisul in suporterii stelisti, mai ales cand echipele conduse de el dadeau gol Stelei.

Bogdane, discutia asta are legatura cu transferurile. Pentru ca a ajuns aici de la Dica, pe care unii incep sa il vada ca salvatorul Stelei, ca un nou super transfer, ca nu mai stiu ce, doar pentru ca in trecut a facut ceva. E exact ce s-a intamplat cu Lacatus. Nimeni nu vede fata urata omului si antrenorului Lacatus pentru ca toti au pe retina intiparite imaginea fotbalistului Lacatus(care, fie vorba intre noi, nici el nu a fost un om super, doar un fotbalist foarte bun).

Vlad Bogdan

Il doare pe cioban fix in cur ce zice Lacatus. Mai ales ca ciobanasul a jucat fotbal la dinam0 in tinerete. Ala e dinamuist spurcat. Nu degeaba si-a pus fularul cainilor la gat cu prima ocazie. A si recunoscut, de fapt, ca nu tinea cu Steaua inainte sa vina la echipa. Si nici acum nu prea tine. Ca, daca tinea, nu o facea de rusine.

Bogdan27.12.2010 14:50

@bogdinho' acum ceva vreme era o emisunea la sport.ro moderata de grasul ala de tine cu Timisoara, actor pe la noi (i-am si uitat numele). Intr-una dintre emisiuni l-a invitat pe Lacatus in care l-a intrebat daca a tinut cu Dinamo si Lacatus a zis da.

LE.Calinescu e numele lui

bogdinho'27.12.2010 15:01
@bogdinho' acum ceva vreme era o emisunea la sport.ro moderata de grasul ala de tine cu Timisoara, actor pe la noi (i-am si uitat numele). Intr-una dintre emisiuni l-a invitat pe Lacatus in care l-a intrebat daca a tinut cu Dinamo si Lacatus a zis da.

LE.Calinescu e numele lui

Cauta inregistrarea video si dovedeste-mi ca asa a fost , pana nu vad...nu cred :)

Bai, fara suparare, da' asta e prost rau de tot.

Arata-mi mah kyokushinule video ca a spus Lacatus asta , pana atunci tu o sa ramai prostul...nu eu :)

Adrian27.12.2010 15:46

Hai ca nu are rost sa discutam cu el. E clar ca e prea redus ca sa inteleaga ceva. Cred ca daca vine tot forumu' si ii zice ca e adevarat, tot o sa o tina pe-a lui. Dobitoc am fost ca m-am gandit ca, de sarbatori, merita ridicate anumite banuri.

bogdinho'27.12.2010 18:43
Hai ca nu are rost sa discutam cu el. E clar ca e prea redus ca sa inteleaga ceva. Cred ca daca vine tot forumu' si ii zice ca e adevarat, tot o sa o tina pe-a lui. Dobitoc am fost ca m-am gandit ca, de sarbatori, merita ridicate anumite banuri.

Pai Adriane , tu nu vezi ca nu te crede nimeni , toti sunt impotriva ta cand spui asta ? :)) Bine , cu 2-3 exceptii...restul ti-au dat peste nas , chiar si prietenul tau Ronnie :)

Edit : Ciobanul deja a inceput sa isi intre in rol : http://www.gsp.ro/fotbal/Liga-1/Gigi-becal...sta-221524.html !

Ce dobitoc , dupa ce ca Dica este si va ramane singurul transfer din aceasta iarna , oita neagra il face praf !

David27.12.2010 18:46
Ienei il avetizeaza pe Oierul ca poate face o greseala mare daca il va aduce pe Moraes in Ghencea

Emeric Ienei spune ca Junior Moraes nu s-ar putea integra in sistemul tactic folosit de Marius Lacatus.

"Este un jucator de valoare, dar nu cred ca se poate plia pe jocul echipei lui Lacatus. Steaua are multi inaintasi de valoare. Depinde insa numai de Lacatus daca vrea sa-l aduca, pentru ca el face tactica.", a declarat Ienei la Prima TV.

Ciobanul a recunoscut interesul pentru Moraes, dar spune ca nu accepta sa plateasca suma ceruta de Jean Padureanu pe el.

In legatura cu faptul ca Steaua ar fi un club bogat in lipsa lui Oierul,stau si ma gandesc ce face cu banii aia?Daca i-ar baga in Steaua i-ar inmulti.Dar ce naiba face cu ei?In ce plm poti baga 2-3 milioane de euro odata la 6 luni?

red&blue_boy27.12.2010 20:30

Las' sa nu mai vina nimeni,doar avem super echipa,super lot...Poate intra si Oierul , doar el e mai bun decat Kapetanos... :dry:

Stelist Pana la Moarte12327.12.2010 21:19

voi pe forum aici numai sa jigniti stiti da uitati ani de glorie a lu Steaua injurati pe Oierul si echipa jukati voi ma bunilor si dati afara pe ei

Le reseau pansant27.12.2010 21:30
@Le reseau pansant

Daca eram singurul moderator de pe forum iti dadeam ban imediat pentru ce tampenii poti scrie.

era o aroganta bai. Era o ironie rautacioasa omule, de cate ori m-ati vazut voi pe mine sa injur un jucator al Stelei sau sa il ponegresc adresandu-i tone de invective?

In plus de asta, eu mereu i-am tinut partea lui Lacatus, acum vreo 3 ani am avut o discutie pe tema asta la un articol al lui Gica Chiorul iar din cate tine minte am fost singurul care s-a ridicat si a spus ca Lacatus nu merita sa fie terfelit asa cum o facea Gica in articol.

Si fac asta nu pentru ca este simbol, etc ci pentru ca eu consider ca suntem nedrepti cand il tratam asa, cu apelative de sclav, pupincurist, dinamovist, etc

Eu nu am spus nimic nici macar despre Banel pe care toata lumea il denigreaza, cand comentam in trecut meciurile Stelei remarcam doar prestatia lui, fara apelative de genul tigan, fotbaliator, altelt etc.

ady.fcsb27.12.2010 22:03
Las' sa nu mai vina nimeni,doar avem super echipa,super lot...Poate intra si Oierul , doar el e mai bun decat Kapetanos... :dry:

Orice antrenor mediu cu o conducere profesionista ar lua titlul cu lotul asta destul de lejer .

«1789101127»