FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri in iarna 2010-2011

«18910111227»
red&blue_boy27.12.2010 22:11

Antrenorul mediu il avem,dar conducerea profesionista e o himera...

razvan2827.12.2010 22:29

Conducerea noastra se afla in cea mai nasoala situatie.

Conducerea Stelei se crede profesionista , dar ea defapt nu e nici macar la medie.Singurul departament al Stelei care functioneaza , si chiar destul de bine este cel de Marketing.

Adrian27.12.2010 22:59

E clar. E prost rau de tot. Nu are rost sa mai discutam cu fenomenul asta. Tu vezi, bai, baiatule, ce postezi? Tu ai vazut ce am postat eu? Daca Lacatus a zis cu gura lui ca a fost caine inrait, unde vezi tu ca mi-a dat cineva peste nas?

E grav de tot baiatul asta. Asta nu meritat banat, merita internat la spital de nebuni. Sau trimis la scoala, sa invete sa citeasca. Poate asa reuseste sa citeasca interviurile date de Lacatus.

Bogdinho, trezeste-te, tata, ca e periculos sa traiesti tot in lumea ta.

Pai Adriane , tu nu vezi ca nu te crede nimeni , toti sunt impotriva ta cand spui asta ? :)) Bine , cu 2-3 exceptii...restul ti-au dat peste nas , chiar si prietenul tau Ronnie :)

Edit : Ciobanul deja a inceput sa isi intre in rol : http://www.gsp.ro/fotbal/Liga-1/Gigi-becal...sta-221524.html !

Ce dobitoc , dupa ce ca Dica este si va ramane singurul transfer din aceasta iarna , oita neagra il face praf !

Ronnie28.12.2010 08:23
Pai Adriane , tu nu vezi ca nu te crede nimeni , toti sunt impotriva ta cand spui asta ? :)) Bine , cu 2-3 exceptii...restul ti-au dat peste nas , chiar si prietenul tau Ronnie :)

Bai, inainte sa mai spui ceva despre mine citeste-mi in p... mea posturile. Si mai bine nu mai spune.

Eu nu am spus niciodata ca Lacatus nu a fost dinamovist. Ceea ce incerc sa spun este ca Marius Lacatus la ora actuala nu mai are nicio tangenta cu Dinamo.

Si la ce p... mea tot ingrosi atatea tampenii?!

MoWeed28.12.2010 11:01

Bai, gata, incetati cu off-topicul!

Ce plm, aici e topic despre transferuri si voi iar discutati despre acelasi vechi subiect.

Care continua cu off-topicul va primi sanctiune, indiferent ca e moderator, redactor sau user!

bogdinho'28.12.2010 11:07

Steaua va avea interzis la transferuri :D , cea mai buna veste pentru Ciobi , nu mai scoate bani din buzunar pentru jucatori :)

Fane28.12.2010 11:12
voi pe forum aici numai sa jigniti stiti da uitati ani de glorie a lu Steaua injurati pe Oierul si echipa jukati voi ma bunilor si dati afara pe ei

In locul tau as mai trece putin pe la scoala.

mountytoma28.12.2010 11:20

cred ca avem nevoie de alti suporteri, pe langa un alt patron, evident...

ultimul venit chiar ma deprima, cred ca e destul de tanar si se mai crede si stelist pana la moarte!

cu lotul actual am putea face treaba, cu conditia sa moara ciobanul si sa plece Banel. restul e mult mai usor!

_yang28.12.2010 12:00
cu lotul actual am putea face treaba, cu conditia sa moara ciobanul si sa plece Banel. restul e mult mai usor!

Pai daca moare ciobanul, Banel pleaca singur, nu mai e nevoie sa-l dea nimeni afara...

Adrian28.12.2010 13:02

Se pare ca nu o sa scapam de tigan. E tot mai clar faptul ca intre el si Oierul e mai mult de o relatie patron-angajat. Auzisem ceva de camatari si mafia tiganeasca. Sunt curios daca de aia il tine la echipa.

David28.12.2010 13:06

"I-am facut o propunere lui Ciobanul, dar mi-a zis ca nu e obiectul unui transfer!

"E un jucator exponential pentru Steaua si a zis ca nu il da. Nu am vorbtt de bani si de valoare, l-as fi vrut pentru pentru daruirea lui, pentru tot ce a facut in cariera.", a spus Marian Iancu pentru www.sport.ro

Va dati voi seama cine e ala de se daruieste.

bogdinho'28.12.2010 13:25

Cred ca Timisoara este principala favorita la campionat ! Sincer , dintre toate echipele care se bat la titlu , doar acolo nu am vazut niciodata iesiri prin CanCan sau Click . Asta denota disciplina de fier si seriozitate maxim :)

Edit :

Am auzit ca pleaca si Geraldo ?!?!? Sper sa nu se intample asta , deja inchegasem un cuplu puternic in centrul apararii :D

red&blue_boy28.12.2010 14:41

Ramanem cu Dica si reconfirmam ca nu pleaca Banel,ce tot atatea transferuri... :)

bogdinho'28.12.2010 14:54
Ramanem cu Dica si reconfirmam ca nu pleaca Banel,ce tot atatea transferuri... :)

Pana nu il vad pe Dica la antrenamente , tot nu sunt sigur ca a venit :)) Oricum nu se va mai face niciun transfer , nu mai are Ciobi bani , sper sa dea faliment odata !

Edit : Chipciu , Matei , Kone sau Moraes ?!?!?! Niste vise care au trecut prea repede...

red&blue_boy28.12.2010 15:12

Poate doar pe Moraes l-as fi vrut dintre astia,ceilalti pentru mine nu sunt un vis...

bogdinho'28.12.2010 15:24
Moraes nu o sa vina , ramane la Bistrita ! Nu are nimeni bani ca sa il cumpere :P
Ronnie28.12.2010 16:20

Bai, nu trebuie sa raspunzi fiecarui utilizator care-si expune o parere. Am inteles parerea ta, poti sa taci. Si nu mai bolda atat.

bogdinho'28.12.2010 18:42
Bai, nu trebuie sa raspunzi fiecarui utilizator care-si expune o parere. Am inteles parerea ta, poti sa taci. Si nu mai bolda atat.

Eram intr-un dialog cu el , intelgentule :ce_oameni:

Comentam iminentul transfer imposibil al lui Moraes la Steluta...Nu ma suporti ? Ignora-ma si tu , vad ca tu te bagi in seama aiurea...

Ronnie28.12.2010 19:11

Da' oare este vreun utilizator pe acest site care sa nu fie in dialog cu tine?! :wall:

razvan2828.12.2010 20:13

Ce imi place cand intru pe forum sa vad noutati despre transferurile marete care le vom face iarna asta si vad cum ca certati voi :))

dr.adrian928.12.2010 20:28

Tocmai mi-a soptit un pui de barza, gen cocostarc de balta Nilului din Uganda, ca antifotbal Oierul club este aproape de concretizarea transferului oaiei Dolly. In acest moment seful de trib de pe ulita principala din capitala europei, Pipera, poarta negoceri prin intermediarul si mana a iii-a a dansului (cu primele doua maini el mulge in acest moment) cu clubul Roslin Lactate Parmalat.

Negocierile sunt trasmise in direct pe toate posturile de specialitate.

Update: Pana si youtube transmite in direct negocierile.

http://www.youtube.com/watch?v=dLTHqsRFXFk&NR=1

red&blue_boy28.12.2010 20:28
Ce imi place cand intru pe forum sa vad noutati despre transferurile marete care le vom face iarna asta si vad cum ca certati voi :))

Barem atat ne-a mai ramas...

Nu e un transfer,dar totusi e ceva : Banel nu pleaca ! :))

Daniel-Ionut28.12.2010 20:51
Banel nu pleaca !

Iuhuhuuuuuuuuuuuuu :steag_sah_mic:fularsteaua2fular-campionii:steag_sah_mic:

Cel mai tare "transfer" pe care il puteam realiza in pauza asta competitionala, este pastrarea lui Banel in lot... douapuncteics douapuncteics douapuncteics

AG28.12.2010 21:01

Banel moare, si il ia pe Gigi cu el

DelPiero1028.12.2010 21:03
Barem atat ne-a mai ramas...

Nu e un transfer,dar totusi e ceva : Banel nu pleaca ! :))

Eu inca sper,an de an,ca va pleca in tarile calde...ce ti-e cu incalzirea asta globala,nici pasarile migratoare nu mai sunt ce-au fost.

«18910111227»