FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri in iarna 2010-2011

«1101112131427»
butcher_6901.01.2011 01:32

La multi ani !Imi pare rau de plecarea lui Anghelov...cel putin sa-i titularizeze pe Matei,Radut si A.Ionescu la mislocasi,iar Dica cred ca ar putea schimba pe oricare din ei,daca nu,ar trebui adus un mislocas,iar daca o sa aduca ceva,sa fie tineri...pina-n 24 de ani.Dupa cite vad,Lacatus s-ar multumi cu o cupa...nu???Dar, sa fie ceva...Forta Steaua !!!

bogdinho'01.01.2011 01:48
La multi ani !Imi pare rau de plecarea lui Anghelov...cel putin sa-i titularizeze pe Matei,Radut si A.Ionescu la mislocasi,iar Dica cred ca ar putea schimba pe oricare din ei,daca nu,ar trebui adus un mislocas,iar daca o sa aduca ceva,sa fie tineri...pina-n 24 de ani.Dupa cite vad,Lacatus s-ar multumi cu o cupa...nu???Dar, sa fie ceva...Forta Steaua !!!

E grele scoala frate :)))

Vom vedea ce va fi , cert e ca bani de transferuri Oierul nu va mai baga...

iNsTiGaToR01.01.2011 10:22

Voi 2 va-ti petrecut revelionu pe forum? :blink:

ady.fcsb01.01.2011 11:35

Asa mult va impresionat Stanislav ca nici numele nu puteti sa il scrieti corect.Sa nu-i mai injurati paia din ziare ca si voi sunteti lafel. Stanislav ANGELOV e numele lui .

bogdinho'01.01.2011 11:45

Pana la urma nu a plecat :D Am vazut ca nu s-a inteles cu echipa lui Stoichita ! Nu poate sa scape Ciobanul asa usor de el :))

razvan2801.01.2011 16:43

La multi ani si tot ce va doriti sa se indeplineasca !

PrymarU02.01.2011 08:27

La multi ani tuturor stelistilor adevarati !!!!!

Daniel-Ionut03.01.2011 12:58

Transferuri baieti, transferuri, nu urari.

bogdinho'03.01.2011 14:11

Pai daca nu sunt transferuri , n-are lumea ce sa mai comenteze...

Ma uitam cum si-a dat din nou in petec Ciobi : " Am facut o combinatie din care mi-au iesit milioane multe , le bag in transferuri ! " :)) Parca asa zicea si cu 2 saptamani inainte de finalul turului :))

razvan2803.01.2011 14:50

E pus pe combinatii oieru :))

red&blue_boy03.01.2011 14:53
E pus pe combinatii oieru :))

Da,la cartela ! :))

bogdinho'03.01.2011 15:40

Se combina cu zgarcenia de Copos , ala are Cosmote...Ciobi are Vodafone , isi unesc destinele spre faliment :)) Doamne ce frumos suna !!!

red&blue_boy03.01.2011 20:14

Las' ca l-am adus pe Ionut Lutu , care nu mai stie cum sa-i multumeasca lui Oierul...

Bogdan03.01.2011 20:18

La veniri doar Dica.

La plecari cam multi...

Lari03.01.2011 20:20

Si nu cine trebuie. :no:

MoWeed03.01.2011 20:21

Atata timp cat ii avem pe Tanase si Banel, totul e ok

red&blue_boy03.01.2011 20:22

Trebuie micsorat lotul,asa a spus nea Jiji...

razvan2803.01.2011 20:23

Da gen reclama aia de la Vodafone...

Oieru si Copos

Beheeheee eu am 5000 si cu 5000 ale tale Georgica avem 10 000 (de ****)

red&blue_boy03.01.2011 20:30

Nu uita si de Borcea,impreuna au 15000 ! :)

Cica Oierul vrea sa-l aduca pe Iliev,de la Craiova.Lacatus bineinteles ca nu stia...

razvan2803.01.2011 21:02

Din cate stiu eu nu e rau Iliev , dar nu mai bine ar da 100 de mii de euro ca sa il pastram pe Gardos ?

Nuuu se poate...sugi puIa gigiii

David03.01.2011 21:33

Antrenorul Stelei, Marius Lacatus, a vorbit despre situatia lui Pantelis Kapetanos si l-a intepat pe Ciobanul, care a lansat astazi ipoteza unui nou transfer in Ghencea.

"Pantelis sa nu uite momentul in care a venit la Steaua! Eu si cu Adi Ilie ne-am bagat pielea la saramura pentru el, am garantat in fata lui Gigi ca e un fotbalist pe care ne putem baza.

Eu nu discut partea financiara, acestea nu sunt probleme care sa ma priveasca. Nu am dat nici un jucator afara, m-ati auzit pe mine sa spun ceva ca trebuie sa plece vreun fotbalist pe care m-am bazat in tur?", a spus Lacatus la gsptv, comentand apoi si declaratia lui Ciobanul, care a promis transferul bulgarului Iliev in Ghencea:

"Ati vazut ca Gigi il aduce si pe Gaman, si pe Costea, si pe Iliev, mai nou. Eu nu pot sa spun nu daca vine Iliev, dar deja avem 5 fundasi centrali in lot! E si Baciu acolo, in afara de Geraldo, Gardos, Martinovici si Galamaz".

mountytoma04.01.2011 07:17

@razvan28

daca nu ma insel iliev este ala care a faultat intentionat in careu in meciul pe care CFR Cluj l-a castigat mai mult decat dubios la Craiova (oltenii aveau 2-0 la pauza, dupa 45 de minute in care i-au umilit urat de tot pe franari, iar dupa pauza CFR-ul a prins aripi iar oltenii nu mai stiau cum sa scape de minge!)

in consecinta, e un jucator pe placul maimutei de la loja. e "ascultator, nu face probleme", cum zice si despre noua sluga sosita la club, ionut lutu. probabil nu-i ajungea cat il pupa-n p..a Argaseala si Banel, ii mai trebuia unul!

despre gardos: ce m-as bucura sa-l vanda chiajna direct la Liverpool! m-as c.ca pe cioban de ras, sa-l vad cum isi baga unghia in gat ca nu i-a iesit profit!

Le reseau pansant04.01.2011 07:31

Salutare,

imi cer scuze ca postez aici total aiurea dar sper sa imi fie acceptat derapajul din motive tehnico-obiective, adica faptul ca nu merge optiunea de a posta pe forum sau a raspunde la mesajele private.

Poate cineva dintre voi, sa ii trimita un mesaj privat utilizatorului green boy din partea mea in care sa spuneti:

"Nu locuiesc langa Sala Palatului, stau in alta parte in Bucuresti si oricum nu sunt in oras in aceasta perioada, voi reveni mai tarziu. Dar as fi bucuros sa aflu de ce ma intrebi asta si cu ce te-ar ajuta sa aflii unde stau.

Multumesc mult,

Mihai"

scuze inca o data pentru deranjul provocat, dar nu pot raspunde mesajelor private, pot doar posta folosind fast-reply

o zi buna

David04.01.2011 12:33

6a01053602ea57970c012875634992970c-800wi666.png

CE TRANSFERURI TREBUIE SA FACA Steaua PENTRU RETUR

Steaua a transferat mult si fara o strategie unitara in tur. Mai intai s-au adus jucatori pentru un stil de joc bazat pe posesie si care sa se plieze pe sistemul 4-1-4-1 ,sistem pe care Piturca dorea sa-l implementeze in Ghencea, dar dupa plecarea intempestiva a acestuia, noul antrenor Ilie Dumitrescu, a schimbat din temelii totul. O imprudenta dupa parerea mea. A trecut la un modul 4-2-3-1 si a renuntat la posesie pentru un joc mai direct. Imediat a adus o noua transa de jucatori, renuntand la unii proaspat veniti, precum Stoica si Pacurar. Dupa ce si Dumitrescu a renuntat la banca tehnica, Lacatus a fost nevoit sa lucreze cu materialul clientului, fara sa faca pregatirea cu echipa si fara a avea un cuvant de spus vis a vis de operatiunile de transfer, pentru ca perioada de mercato se inchisese. Desi ar fi putut scoate mai mult din lotul avut la dispozitie, in mod normal, abia dupa pregatirea de iarna, vom putea sa-l judecam pe antrenorul stelist. Cert este ca pana acum, Steaua a decis sa renunte la Kapetanos, Angelov si Abrudan, iar Onofras are sanse minime sa continuie in Ghencea, pt ca pe postul lui se mai afla Stancu, Radut si Dica.

SISTEM DE JOC PROBABIL: Lacatus alterneaza intre 4-2-3-1 pe care l-a folosit in tur si 4-1-4-1 pe care a mai incercat in precedentele mandate ,fara succes, sa-l implementeze. Probabil perioada de pregatire il va lamuri si in privinta asta.

PORTARI: Aici, Steaua ii are pe Tatarusanu si Lungu, doi internationali, unul al echipei mari a Romaniei, altul al echipei de tineret. Valoric sta bine, dar numeric, ros-albastrii nu sunt acoperiti corespunzator. In tur i-au avut pe Stanca, apoi pe Zapata ca al treilea portar, acum nu mai au pe nimeni. Desi se poate duce un sezon si cu doar doi portari, este oarecum riscant ,asadar se impune achizitionarea unui portar.

FUNDASI: Pe dreapta ,Steaua ii are pe Bonfim si Emeghara, dar nigerianul pare ca nu va mai reveni la forma fizica initiala. Depinzand asadar de starea de sanatate a acestuia, ros albastrii ar mai putea achizitiona un fundas dreapta. Nu este insa o urgenta, pentru ca in afara de Bonfim, Martinovic a demonstrat ca poate acoperii cu succes si acest post. Pe stanga se afla Brandan si Latovlevic ,post acoperit, iar in centru ,cu Martinovic, Galamaz, Gardos, Geraldo si Baciu, Steaua nu are absolut nicio problema. In acest compartiment, Steaua nu are nevoie de achizitii.

MIJLOCASI: Aici depinde si de sistemul ales de Lacatus. Daca va folosi doi inchizatori si trei mijlocasi ofensivi sau un inchizator si patru mijlocasi ofensivi. Pe dreapta sunt Nicolita si Szekely, iar pe stanga Tanase si Matei. De asemenea Surdu poate acoperii ambele flancuri, asadar zonele laterale sunt bine dublate. In 4-1-4-1, Radut si Dica sunt mijlocasii ofensivi, iar Marinescu mijlocasul box to box. Ricardo, Bicfalvi si Onicas se vor bate pentru unicul post de inchizator. In modulul 4-2-3-1 ,pt postul de mijlocas ofensiv din spatele varfului, se "bat" Stancu, Radut si Dica. Indiferent de sistemul de joc ales, Steaua mai trebuie sa achizitioneze un mijlocas central box to box, adica un jucator care sa faca foarte bine ambele faze. Poate de aceea, managerul MM Stoica vrea sa-l aduca pe Dorinel Popa, de la Victoria Branesti.

ATACANTI: Sistemul conteaza si aici. In 4-1-4-1, pe acest post se vor bate Stancu, Bilasco si Surdu. Cum Stancu nu ar da cel mai bun randament in linia celor patru mijlocasi ofensivi, pt ca ar fi obligat la a face faza de aparare si a cobori mult in defensiva, el va trebui sa se adapteze rolului de unic atacant central. In 4-2-3-1, Stancu, avand in spatele sau doi mijlocasi centrali la acoperire, poate juca si ca mijlocas ofensiv sau al doilea varf, pt ca nu va fi nevoit sa coboare prea mult in aparare. Dar ar ramane doar doi oameni pentru postul de varf impins, Bilasco si Surdu. Deci, daca Steaua va juca 4-1-4-1, nu mai trebuie sa achizitioneze nimic in acest compartiment. Daca va folosi 4-2-3-1, atunci ar trebui sa mai achizitioneze un atacant central, dar nu-i o urgenta, pentru ca repet, Stancu poate fi fortat ca varf impins.

CONCLUZIE: In cazul in care Steaua nu mai renunta la nimeni, trebuie sa aduca un mijlocas central box to box,urgent, mai ales daca vor uza de sistemul 4-1-4-1, dar si in sistemul 4-2-3-1 acest gen de jucator este necesar, mai ales dupa plecarile lui Apostol si Angelov. Daca vor continua sa joace in modulul din tur, ar mai trebui si un atacant central, dar nu-i o necesitate, se poate si fara. De asemenea, un al treilea portar este indicat, pt ca este intotdeauna riscant sa abordezi doua competitii, Cupa si campionatul, cu doar goalkeep-eri.

Stryker04.01.2011 13:51

si incompetenta manageriala la acest club recidiveaza... i-au reziliat contractul lui Angelov ca avea salariu 240.000 pe an, dar nu s-au gandit ca el a venit pe gratis la club, investitia se putea amortiza in timp, daca-l vindeau pe 500.000 in vara tot scoteau un profit modest pentru un club cu pretentii de participare la masa bogatiilor din UCL

Kapetanos merita respect pentru pozitia luata, insa din pacate pentru el va fi amendat cu 25% din salariu, maximul admis de altfel de comisii, el find scos, in mod josnic, tap ispasitor pentru ratarea obiectivului european si amendat ca atare

In rest acest Iliev, nu ca m-ar interesa subiectul in mod special acest moment, este genul de jucator care se pliaza exact criteriilor de transfer actuale in Ghencea, salariu maxim admis 10.000 pe luna si liber de contract, foarte probabil el ar urma sa fie inlocuitorul lui Geraldo din vara care are defectul de a castiga dublul salariului admis pe luna la echipa

Cu un asemenea management la club sunt sanse mari sa nu prinda nici acel loc 2 la sfarsitul sezonului, dar pana la urma poate asa o sa fie cel mai bine, banii din UCL oricum nu ar servi la nimic echipei care s-ar scalda in aceeasi mediocritate in campionat si aceeasi submediocritate in Europa, nimic nu s-ar schimba in urmatorii ani, bugetul va fi iar unul foarte modest, transferuriile se vor face probabil dupa aceleasi criterii actuale si actualul patron sau ce este in acte, va mai poseda acest club inca o perioda nefericita de timp, nefiind deranjat de nimeni

off-topic : aceeasi problema o am si eu ca LRP, nu pot posta decat cu fast-reply, sper sa se remedieze

«1101112131427»