FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri in iarna 2010-2011

«1111213141527»
Astristul04.01.2011 17:36

La multi ani tuturor (cu intarzierea de rigoare). :)

Dica e un lesinat. L-a adus din prostie inapoi. N-are ce sa faca la Steaua. Va amintiti cum ne doream sa plece cat mai repede la Catania pentru ca lenevea pe teren? A plecat la aia n-a facut nicio branza, s-a dus prin Grecia, CFR, Turcia si la fel, n-a impresionat pe nimeni. E adus de umplutura si mi-e sa nu ocupe locul unui tanar de perspectiva, gen Radut.

Kape si Anghelov, doi jucatori buni, dar la Steaua nu mai sunt bani. De performanta nici nu poate fi vorba cand bugetul clubului se poate compara cu cel de la Pandurii sau chiar sub acel nivel. Conturile Stelei sunt goale pentru ca oierul goleste acele conturi ori de cate ori are nevoie de bani. Creditorul nu e investitor, asa cum vor unii sa creada!

bogdinho'08.01.2011 11:13

Kapetanos , Angelov , Zapata , Abrudan...

Va urma...

Dextter08.01.2011 19:42

abrudan jucator bun? , cred ca , cu gafa care facut-o in meciul cu Liverpool si-a aratat adevarata valoare :-j

App ce parere aveti de ce se specula prin presa ,,Olaroiu inapoi la Steaua" :))

razvan2808.01.2011 19:57

Cine ar fi prost sa lase tarile arabe unde e platit foarte bine si primeste orice jucator vrea pentru un campionat in care nu se cumpara jucatori mai scumpi de 1 milion , iar certurile sunt la ordinea zilei ?

pcsbb08.01.2011 21:13
Cine ar fi prost sa lase tarile arabe unde e platit foarte bine si primeste orice jucator vrea pentru un campionat in care nu se cumpara jucatori mai scumpi de 1 milion , iar certurile sunt la ordinea zilei ?

Din pacate se pare ca Olaroiu ar fi prostul asta, Lacatus pare resemnat deja de un timp si ciobi n-a mai zis de mult ca il da afara, eu cred in varianta asta. :alcoholic:

red&blue_boy09.01.2011 01:08

Cine stie...Oricum,ciobanul il sicaneaza rau pe Lacatus...Am vazut ca Lacatus ar mai fi cerut un portar,iar ciobanul a declarat ca uite ca nu o sa-i aduca,ca el spune ca nu mai are nevoie de portar...

Asa iti trebuie Lacatus,daca n-ai avut ce face...

Dextter09.01.2011 01:43

Dupa parerea mea Lacatus nu e un antrenor asa bun adica nu orice fotbalist de valoare poate imparti si celorlalti reusita lui.Cat despre portaru respectiv,cand se baga ciobanu in fotbal nu mai dai de capat cu el :))

bogdinho'09.01.2011 10:56

Ciobanul a inceput sa vorbeasca urat la adresa lui Lacatus inca de la prima infrangere a acestuia ( 2-1 cu Dinamo ) ! Poate , poate isi va da demisia si nu va mai fi nevoit sa treaca prin scandaluri si procese la UEFA !

Va pleca mai mult ca sigur in vara , poate chiar mai devreme...din pacate :(

De veniri la transferuri n-are rost sa mai discutam , de plecari , vor mai fi multe...

Alex88pl09.01.2011 11:36

se intoarce Thereau. aa,stai ca aici nu e Liga fantastica

razvan2809.01.2011 20:47

Deci sa ma gandesc.Sa plec de la Chievo Verona din Italia , unul din cele mai bune campionate din lume sau sa ma intorc la Steaua in Liga 1 la patronul acela simpatic ? Grea alegere...

bogdinho'09.01.2011 23:09

Thereau ? Vise placute...

RedScorpyON10.01.2011 05:50

la Steaua...

Veniri: Camus,Armenteros,plus un varf de 5 mil

Plecari: scursurile echipei (Kapetanos,Anghelov,Geraldo,Abrudan plus alte zdrente cu salariu mai mare decat plafonul)

Sa vina Liga! Dica,du-te Dicaaaaaa

red&blue_boy10.01.2011 08:08

Cica Ronaldinho va fi "deturnat" in ultima clipa dinspre Flamengo,accepta 10000 pe luna plus ceva actiuni la stana ciobanului,doar sa fie langa ne-a Jiji! :D

Am citit pe undeva ca MM incearca sa-l convinga pe Jiji sa-l aduca pe Moraes.Vezi sa nu...

Astristul10.01.2011 09:11
@ Razvan: Chestia e ca Thereau chiar joaca la aia. E titular aproape meci de meci.
razvan2810.01.2011 16:38

I'auzi...sanse mai mari sa-l luam :naughty:

ebonyc10.01.2011 22:57

Ia uitati pentru ce am luat ban pe gsp la articolul "Inter si Napoli se duelează pentru semnatura lui Ștefan Radu!":

ebonyc

02.01.2011, 13:29 | RAPORTEAZA ABUZ | CITEAZA#1

Azi se bat echipele pe el, maine e netransferabil si tot asa."

"IPul dvs, 89.47.xxx.xx este blocat la comentarii datorita atitudinii dvs la articolul de aici."

Asta ca veni vorba de trasnaferuri. Dar il pupa-n cur pe cioban ca zice ca i ia pe Moraes si ca da 3.5 milioane pe Traore. Penibili.

Mai postasem undeva,dar nu vazusem ca pentru o "insulta atat de mare" luasem. Asta ca sa vedeti cine ne furnizeaza stirile din sport si ce greseala facem ca ii citim.

optarul11.01.2011 03:40

@ebonyc, iarna asta au cam supt-o astia dela "sport", nexam transferuri, deci minciuni la greu. Achizitii se vor face pe max 2-300.000 Euro, sau ceva mai mult doar CFRul sa dea, ca are dela Culio.

In rest, foame mare.

ebonyc11.01.2011 08:10

"EXCLUSIV A debutat la 17 ani in Liga 1, i se spune "noul Messi" si e OUT de la Steaua! Matei, atac dur la Oierul!

A debutat la Steaua la 17 ani intr-un meci oficial, a fost supranumit "noul Messi" si pleacă cu coada intre picioare din Ghencea. Florentin Matei, pustiul de 17 ani care i-a impresionat pe cei de la Liverpool si Espanyol Barcelona, a plecat de la Steaua fară prea multă ceremonie.

CITEȘTE AICI POVESTEA LUI FLORENTIN MATEI

Pustiul este foarte dezamagit de tratamentul la care a fost supus de Ciobanul, atacandu-l dur pe finantatorul Stelei. Matei a declarat că desi i-a promis că va avea grijă de el, Oierul nu a discutat nici macar un minut cu el de cand a venit in Ghencea. Mai mult, Florentin Matei spune că a trebuit să platească bani pentru a fi lasat liber de clubul lui Oierul.

"E adevarat, tatal meu, astazi, a obtinut hartia de la Ciobanul care imi permite să plec liber. Țin să precizez că m-a costat bani ca să pot pleca liber e contract. Am dat bani de la mine.

Sunt dezamagit de domnul Oierul si chiar suparat pe dansul că nu m-a ajutat cu nimic, atunci cand am semnat cu Steaua. Îl credeam un altfel de om, mai ales că atunci cand am venit eu la Steaua, a zis că o să aibă personal grijă de mine. Vă spun sincer, că nici macar, in anii petrecuti aici, nu am discutat cu el față in față.

Sunt total dezamagit de domnia sa, deoarece, inainte să vin in Ghencea am avut oferte de la echipe importante din Europa, dar am ales să vin să joc in Romania. Nu am discutat cu Lacatus MM, nu am discutat cu nimeni.

Meritam alt tratament la Steaua", a incheiat Matei pentru ProSport."

red&blue_boy11.01.2011 08:46

Se imputineaza "Mateii" de la Steaua !

Atunci sa ne asteptam sa mai vina cineva la Steaua,ceva tanar de perspectiva.

Sau sa vina,ca-l rezolva Oierul...

udaradu11.01.2011 08:54

EXEMPLU PENTRU TOTI COPII CARE VOR SA AJUNGA-N STINA CIOBANULUI.......UN ANIMAL MAI PROST CA OAIA. ......MORI SATANA.

se7en11.01.2011 08:55

nu inteleg de ce te chinui atat sa aduci un jucator, ii oferi salariul dorit, toate conditiile, etc., iar dupa 6 luni sa-l dai afara ca are salariul prea mare. ma refer aici la cazuri gen Geraldo sau Anghelov. nu-l mai adu frate deloc decat sa iti bati joc asa de ei dar si de fani.

red&blue_boy11.01.2011 09:00

Da,asa e.Si salariul ala pe care zici ulterior ca e mare tot tu l-ai dat,doar nu noi...Halal profesionalism care se vrea doar din vorbe...

Lari11.01.2011 13:27

Florentin Matei a plecat de la Steaua. O declaratie de-a tatalui sau:

"Baiatul meu poate avea si el motivele lui să declare că este suparat pe domnul Oierul, dar sincer nu este chiar cum a spus el. Eu il cunosc mult mai bine pe patronul Stelei si ii multumesc pe această cale că mi-a lasat baiatul să plece. Poate e asa cum mi-a spus dansul la despartire, asa a vrut Dumnezeu să se intample.

Sincer să fiu, vreau să vă spun că am primit azi nenumarate telefoane de la oamenii din fotbalul romanesc carora nu le venea să creadă că Ciobanul i-a dat drumul de la Steaua. Vreau să vă spun că nu domnul Oierul a dorit să reziliem contractul, ci eu. M-am tinut mult timp de capul dansului să-mi lase baiatul să plece la o altă echipa Acum vreau ca Florentin să joace la o echipă din Europa, iar dacă e sa se intoarcă vreodată in Romania, aș vrea să o facă tot la Steaua, deoarece a crescut ca junior in Ghencea. Sunt convins că ar fi putut face multe pentru acest club", a declarat ipentru prosport Costel Matei, tatal jucatorului.

strezahuzum11.01.2011 13:31

Chiar daca ar fi adevarat ca Matei pleaca pentru a juca la o echipa din strainatate, tot nu schimba faptul ca oligofrenul si "geniala" sa conducere distrug sistematic sansele juniorilor de a intra in prima echipa. Si o dam apoi la nesfarsit cu carpeli, cu jucatori liberi de contract de care apoi cretinul incearca disperat sa scape pentru ca "au salariul prea mare", de parca jucatorii l-au silit sub amenintarea armei sa semneze contracte ...

razvan2811.01.2011 22:01

O sa ajunga Steaua in cativa ani sa se bata pentru Europa League si sa fie fericita da o prinde din cauza oierului asta imputit.

«1111213141527»