"EXCLUSIV A debutat la 17 ani in Liga 1, i se spune "noul Messi" si e OUT de la Steaua! Matei, atac dur la Oierul!
A debutat la Steaua la 17 ani intr-un meci oficial, a fost supranumit "noul Messi" si pleacă cu coada intre picioare din Ghencea. Florentin Matei, pustiul de 17 ani care i-a impresionat pe cei de la Liverpool si Espanyol Barcelona, a plecat de la Steaua fară prea multă ceremonie.
CITEȘTE AICI POVESTEA LUI FLORENTIN MATEI
Pustiul este foarte dezamagit de tratamentul la care a fost supus de Ciobanul, atacandu-l dur pe finantatorul Stelei. Matei a declarat că desi i-a promis că va avea grijă de el, Oierul nu a discutat nici macar un minut cu el de cand a venit in Ghencea. Mai mult, Florentin Matei spune că a trebuit să platească bani pentru a fi lasat liber de clubul lui Oierul.
"E adevarat, tatal meu, astazi, a obtinut hartia de la Ciobanul care imi permite să plec liber. Țin să precizez că m-a costat bani ca să pot pleca liber e contract. Am dat bani de la mine.
Sunt dezamagit de domnul Oierul si chiar suparat pe dansul că nu m-a ajutat cu nimic, atunci cand am semnat cu Steaua. Îl credeam un altfel de om, mai ales că atunci cand am venit eu la Steaua, a zis că o să aibă personal grijă de mine. Vă spun sincer, că nici macar, in anii petrecuti aici, nu am discutat cu el față in față.
Sunt total dezamagit de domnia sa, deoarece, inainte să vin in Ghencea am avut oferte de la echipe importante din Europa, dar am ales să vin să joc in Romania. Nu am discutat cu Lacatus MM, nu am discutat cu nimeni.
Meritam alt tratament la Steaua", a incheiat Matei pentru ProSport."