Stanca juca la Craiova doar pt ca se avea bine cu Piturca , Lung Jr e mult mult peste el.La noi o sa fie rezerva lui Tatarusanu si la cat de bun portar e Stanca cred ca o sa-i convina acest statut.
Stanca juca la Craiova doar pt ca se avea bine cu Piturca , Lung Jr e mult mult peste el.La noi o sa fie rezerva lui Tatarusanu si la cat de bun portar e Stanca cred ca o sa-i convina acest statut.
Si 6.000 de euro/luna ti se par putini?
fata de plafonul impus de ne-a cioban da:D
Lung jr. a fost ignorat de Piturca pentru ca, la unul dintre golurile primite de olteni, Piti l-a surprins pe asta micu' bucurandu-se ca Stanca a incasat-o. Cum asta nu suporta sa vada ca jucatorii nu sunt solidari, mai ales in astfel de momente...
eu unul nu l-as suporta pe behaila pentru mai putin de 100000 de euro pe luna. deci 6000 mi se par putini bani pt Stanca.
interesanta remarca despre lung jr bucurandu-sa cand a luat gol Stanca. merita baiatul ala si un sut in cur...
Stanca se multumeste si cu contractu' asta tinand cont ca are deja o varsta, oricum e un castig pt noi, totusi stanca e un portar bunicel.
E bunicel nu zic ca nu e bun , dar Lung Jr e mult peste el.Oricum ca portar de rezerva e bun.
Doar pe Iliev daca-l mai aduce ciobanul,DACA vine liber,gratis...
La Wesley n-avea sanse,la Moraes la fel,nu da cat cere asta,asa ca pas...
"Nu inteleg de ce in presă se scriu astfel de lucruri. Nici nu vreau să comentez zvonurile cu Steaua. Sunt in cantonament cu Universitatea Craiova, sunt sub contract, deci nu am ce să spun. Nici macar nu mai sunt deranjat de prostiile pe care le spune Oierul. Constiinta mea este curată si din acest motiv nu vreau să-i raspund. Fiecare e responsabil pentru ce zice ", a declarat Iliev conform Onlinesport.
Oierul: "Îl vreau pe Iliev chiar dacă nu pleacă Geraldo"
"Pe Iliev vreau să-l iau neaparat, chiar dacă nu pleacă Geraldo. Vreau să-l iau de acum. Și-a depus memoriu.I-am spus să mă sune cand devine liber. Chiar dacă Iliev nu si-ar fi aparat corect sansele in meciul Craiova-CFR, pe cine a vandut? Pe Steaua nu poti să o vinzi. El a vandut pe neica-nimeni. Nu mă interesează caracterul lui. Cand vine la Steaua, caracterul lui se face mai curat. În plus, sunt numai minciuni, n-a vandut pe nimeni", a declarat Ciobanul
Nu-nteleg de unde obsesia asta cu bulgari trecuti de 30 de ani. Nici nu stiu daca a fost vreodata un bulgar bun in Liga 1.
A fost si a plecat..Angelov !
Ca joci 2-3 meciuri mai rasarite asta nu inseamna ca esti bun. Ma refeream la un jucator care sa faca performanta.
E adevarat ca Angelov nici nu a fost lasat de conducerea foarte buna a Stelei, dar asta nu il face automat un jucator mare.
daca avea maimuta rabdare (asta e ceva de domeniul fantasticului), Angelov putea dovedi ca este un fotbalist excelent. eu cred ca este cel mai bun mijlocas pe care l-a avut Steaua in ultimii 10 ani, insa e doar o parere, nu am avut si nu voi mai avea din pacate sansa sa ma conving ca asa este intr-adevar.
in schimb, m-am convins odata in plus ca BEHAILA este prostul universului
A plecat Kapetanos, pleaca si Stancu, adio Gigi! ![]()
Veci nu mai gasim atacant care sa dea goluri. Previziunea mea pentru sfarsitul campionatului: Steaua pe locul 9.
Hai ma Adriane ca-l aduce pe Moraes ala. Si o sa vezi atunci ploaie de goluri in.... Bamboo. Dar stai, ii avem pe Dica si Bila, nu mai transferam nimic.
Nu uitati de Surdu.
Sau,in cel mai rau caz,va fi reprofilat Banelinho varf,ca s-asa da multe goluri si ca mijlocas. ![]()
daca avea maimuta rabdare (asta e ceva de domeniul fantasticului), Angelov putea dovedi ca este un fotbalist excelent. eu cred ca este cel mai bun mijlocas pe care l-a avut Steaua in ultimii 10 ani, insa e doar o parere, nu am avut si nu voi mai avea din pacate sansa sa ma conving ca asa este intr-adevar.
in schimb, m-am convins odata in plus ca BEHAILA este prostul universului
in legatura cu parerea ta desprea anghelov..nu cred ca bulgarul este peste Dorinel Munteanu sau Radoi:)
Felicitari lui Stancu pentru transfer, bine c-a scapat din casa asta de nebuni.
Kaptetanos a plecat, Stancu a plecat ==> mare minune sa mai avanseze echipa' lu' ne-a Gigi macar un loc in clasament pana la vara.
DATORITA lui Stancu ne aflam pe un neverosimil loc 7, in mod cert locul nostru fiind mult mai jos in campionatul mediocritatilor. De acum inainte vom fi sparring partner pentru Victoria Branesti si vom juca marele nostru derby cu Sportul Studentesc pt evitarea matineului.
Fara Stancu cu greu o sa se mentina Steaua si pe 7...
Sper sa fie Galatasary doar o etapa in carierea lui Stancu,sa ajunga la o echipa si mai mare.
eu cred ca a gresit alegand galata..o sa se piarda.
Eu nu cred. Are sanse sa dovedeasca ca este un jucator mare.
Deja au inceput " lucrarile " la demisia lui Lacatus ! Ciobanul slabeste echipa , se umple de bani si cum era de asteptat , nu va mai transfera nimic...
Toate premisele duc spre o demisie pana in vara , datorata rezultatelor slabe care cu siguranta vor urma in retur , la ce " lot puternic " avem ! Deja cu Surdu-Bilasco in atac , ne vom ruga sa o bage fundasii adversi in ate...
Edit :
RESPECT pentru Bogdan Stancu , a dovedit ca este un jucator important si spre cinstea lui , a luat cea mai buna decizie plecand de la FC Steaua spre Istanbul ![]()
Eu nu cred. Are sanse sa dovedeasca ca este un jucator mare.
pai cu asta sunt de acord. Stancu este foarte bun. Dar nu cred ca la Galata isi va arata valoarea.
Multumim BS28!
pai cu asta sunt de acord. Stancu este foarte bun. Dar nu cred ca la Galata isi va arata valoarea.
E drept ca e greu la Galatasaray acum,e o perioada dificila pentru echipa.Sper sa confirme la turci si sa nu stea mult acolo.