Multumim lui Bogdan Stancu pentru tot ce a facut la Steaua in acesti ani ! Sa speram ca in cativa ani va face cuplu cu Van Persie la Arsenal sau cu Muller la Bayern ![]()
Multumim lui Bogdan Stancu pentru tot ce a facut la Steaua in acesti ani ! Sa speram ca in cativa ani va face cuplu cu Van Persie la Arsenal sau cu Muller la Bayern ![]()
Multumim lui Bogdan Stancu pentru tot ce a facut la Steaua in acesti ani ! Sa speram ca in cativa ani va face cuplu cu Van Persie la Arsenal sau cu Muller la Bayern![]()
![]()
nu-l va lua mai oameni buni, nu da ciobi 1 mil si ceva pe el, e dispus sa-l cumpere cu maxim 700.000 (bani de la UEFA nu cu banii luati pe Stancu)
@Alex88pl
Dorinel Munteanu luat in considerare pentru toata cariera lui a fost intr-adevar mai bun, insa la Steaua a jucat doar la sfarsitul carierei, cand nu mai facea mare lucru in teren.
Mirel Radoi nu a fost niciodata un fotbalist extraordinar pentru mine, iar ca om l-am detestat intotdeauna.
Angelov a aratat totusi ca un mijlocas foarte bun la inchidere stie sa joace si faza ofensiva foarte bine. din pacate a jucat putin, foarte putin, si cand a jucat a jucat intr-o echipa de toata jena. de-aia spun ca e doar o parere, nu vom sti niciodata cat de bun este sau nu este angelov intr-adevar.
Nu mai vine nimeni ![]()
Poate il aduce pe frate-su lu Banel
Cica nu mai vine Moraes,ca i-a cerut prea mult lui Jiji...Parca ne mai mira...Cine mai vine pe 10000 pe luna?...
Cum zice MoWeed,poate fratele lu' Banel...
Onofras a plecat la Chiajna!
"Ne-am inteles cu sefii Stelei pentru Marius Onofras După meciul lor cu Hoffenheim il asteptam in această seară in cantonament. Costel Orac abia il asteaptă la antrenamente", a spus Mircea Minea, primarul orasului Chiajna.
C\Cine mai vine pe 10000 pe luna?...
Eu:D
Messi semneaza ieri cu Steaua ! Stirea o sa faca inconjurul lumii ![]()
Edit : MUUUUUE CLANU` BECALIAN !
Nu e mare stres daca pleaca Onofras si asa e inutil.Nici nu stiu de ce a fost adus , nu e cu nimic mai bun decat Surdu sau chiar decat Rusu de la Steaua II.Pe oier nu il duce mintea daca promoveaza 4-5 pusti de la Steaua II in 3-4 ani facem si performante cu ei si pot valora si mult .
Unde e Ciobandante atacantul ala bun care vine in locul lui Stancu ?!?!?!? ![]()
Cica vrea sa aduca nu stiu ce ghanez recomandat de Olaroiu...
Ghanezul ala cica ar fi Keita ala care a fost la Lyon si Galata si acum e in Arabia.Ala e super jucator dar nu vine pe 10 mii euro pe luna , iar daca i-ar da mai mult ar sari tot vestiarul in cap
Nu,de altul e vorba,un ghanez tanar.Opoku Agyemang parca-l cheama...
Keita e ivorian,super jucator,dar nu vine el la noi...
Ivorian ma rog...tot negru e.
Chiar daca l-a recomandat Olaroiu nu ma incanta , daca e tot asa adus pe DVD-uri ca multele ciurucuri aduse la Steaua in ultimul timp poate sa fie si spaniol si german si argentinian ca tot in cot ma doare...
Chestia e cica a fost foarte bun la nationala de tineret,a luat in 2009 titlul mondial,a jucat la nationala mare apoi in 2010 cu care a ajuns in finala la Cupa Africii pe natiuni.Dar apoi s-a accidentat grav,n-a revenit parca doar in toamna,a dat de-atunci un gol...
Totusi,eu ma intreb,daca era asa bun cum de nu l-a luat o echipa din Europa si a ajuns in Arabia?
"Prosport: Unul dintre cei mai promițători atacanti din Tunisia, pe lista Stelei!"
![]()
Nu vine ma niciun Opuku la Steaua , nu va mai amagiti degeaba...
Oieru Gigi a declarat : "Maine vom aduce marea speranta a Azerbaidjanului , tanar , 22 ani...Khazar Luampula"
Oieru Gigi a declarat : "Maine vom aduce marea speranta a Azerbaidjanului , tanar , 22 ani...Khazar Luampula"
maxim am zis:)))
Ghanezul ala cica ar fi Keita ala care a fost la Lyon si Galata si acum e in Arabia.Ala e super jucator dar nu vine pe 10 mii euro pe luna , iar daca i-ar da mai mult ar sari tot vestiarul in cap
Asta este o tampenie. Pai la o firma toti angajatii au acelasi salariu? Nu, evident. Fiecare castiga cat produce. Daca joci bine castigi mai mult decat unul care se lalaie pe teren.
Asta este doar o scuza.
Cica ar pleca Bicfalvi de la Steaua, sper sa scapam de petarda asta de jucator si de Banel ![]()
Moraes inca este o prioritate pentru Steaua,sunt sanse mari de a juca la noi.