FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri in iarna 2010-2011

«1161718192027»
zloty24.01.2011 11:27
Adevarul e ca s-a purtat moda asta a "reprofilarii", abuziv de cele mai multe ori, dar parca Bicfalvi prea a luat-o mai jos ca altii. Hagi l-a jucat mijlocas central si la faza ofensiva nu s-a descurcat deloc. Se poate sa ai si tu dreptate.

Este exact acelasi lucru cu Matei ,la faru a jucat numai mijlocas central si a jucat bine , de fiecare data cand a fost pus sa joace in stanga a jucat prost.Acum e folosit numai in banda stanga, cand nu o sa dea rezultate o sa ne fie spus "pai vedeti cum sa il bag titular cand joaca asa?" fara sa mentioneze ca acela nu e postul lui. Intrebarea mea este : De ce naiba cumperi un mijlocas central sa joace in banda ,cand poti cumpara direct un mijlocas de banda?

ebonyc24.01.2011 12:00
Este exact acelasi lucru cu Matei ,la faru a jucat numai mijlocas central si a jucat bine , de fiecare data cand a fost pus sa joace in stanga a jucat prost.Acum e folosit numai in banda stanga, cand nu o sa dea rezultate o sa ne fie spus "pai vedeti cum sa il bag titular cand joaca asa?" fara sa mentioneze ca acela nu e postul lui. Intrebarea mea este : De ce naiba cumperi un mijlocas central sa joace in banda ,cand poti cumpara direct un mijlocas de banda?

Pai daca ne aducem bine aminte numai Lacatus a fost cu stricarile de fotbalisti. Szekely jucat numai in banda opusa, Mendoza in banda, Dayro in banda, mai nou Onicas incercat fundas dreapta. Inteleg ca in lipsa de efectiv mai faci o improvizatie, dar sa exagerezi asa...

bogdinho'25.01.2011 18:21

Nu mai vedem alt atacant pana la vara :) La cum decurg lucrurile , cel mai normal ar fi sa intre Giginho in linia ofensiva :))

red&blue_boy25.01.2011 20:23

Poti sa stii ca e bun Jiji ! Cica vrea sa isi faca echipa de 6 sa traga un meci cu Borcea! :)

razvan2825.01.2011 20:25

Nu il mai luam pe Khazar Luampula ?

Ar fi fost transferul iernii...

pytycrys25.01.2011 20:50

Nu mai "luampula" ca a luat-o destul Jiji.

Lari26.01.2011 08:47

Ciobanul spune că Steaua nu va ramine descoperită in cazul in care transferul lui Moraes o să cada "Avem pe listă un chilian de 21 de ani si un brazilian de 22. Ambii joacă in campionatele lor. Mihai Stoica nu va lua un fotbalist dacă nu e de calitate!", a spus Oierul, care a completat: "Moraes nu-mi raspunde la telefon, poate negociază cu altcineva!".

"Gaman, 90 la sută la Steaua"

Ciobanul a spus aseară la GSP TV că stoperul Universității Craiova e cu un pas in Ghencea. "În momentul in care va fi declarat liber de contract la LPF, in acea zi va semna cu Steaua. Practic, pot spune că 90 la sută Gaman e jucatorul Stelei", a spus Oierul.

Îl vor si pe Mihai Costea

În afara lui Moraes si a celor doi atacanti sud-americani propusi de MM si de Giovanni, un brazilian si un chilian, Steaua il mai are in vizor si pe Mihai Costea. "E un fotbalist pe care mi-l doresc de multă vreme, dar si pe el il vreau tot liber, nu să dau bani pe transfer", a declarat Oierul.

gsp

ebonyc26.01.2011 08:59

A speculat deja prostportul si a bagat stire cu Villanueva. Cred ca s-au excitat multi cand i-au vazut numele in ziar. Tin minte ce petitii se faceau sa vina Carlos Villanueva in Ghencea!! Luam titllul daca vine Carlos Villanueva!!!!! Spre 24!!! Spre Lost!!! Spre "Sub pamant SRL"...

Lari26.01.2011 09:04

@ebonyc

Ejti un bagabooont, care ejti mana in mana cu altzi bagabooontzi, care nu vrea binele Stelei.

Villanueva a mai evoluat in Europa, pentru Blackburn Rovers. "Pe lista noastră este si un chilian. Totusi, pană nu rezolvam cu Moraes, nu putem să discutam despre alti jucatori", a declarat Oierul.

Carlos Villanueva face 25 de ani pe 5 februarie, joacă atacant sau mijlocaș ofensiv si masoară 1.73 metri. Din 2009 joacă pentru Al Shabab. Are 13 selectii in echipa natională a statului Chile, reusind să inscrie o singură data

zloty26.01.2011 09:59

Lari - cred mai degraba ca Alexis Sanchez e tinta :)):hmmm:

red&blue_boy26.01.2011 10:13

Da,da,Alexis Sanchez!!!

Si brazilianul despre care e vorba,MM nu stie pe cine sa ia dintre Ganso si Neymar! :P

bogdinho'26.01.2011 10:28

De Humberto Suazo ce se mai aude ? :))

Le reseau pansant26.01.2011 10:48

A facut cineva vreun calcul cati bani a pierdut Steaua de pe urma transferurilor ratate, stau si ma intreb uneori, ok Gigi e un terminat prost care nu are idee de nimic, el face transferuri de la televizor si din gsp, adica in mare parte jucatori destul de buni in acele momente, asta sa zicem ca e de acceptat.

Totusi transferurile astea sunt cam 1,2 pe an, dar ceilalti jucatori adica restul pana la 7,8 cine ma-sa ii aduce si de ce ii opreste cineva in lot daca ei sunt prastie?

oare cat de greu o fi sa iti dai seamna ca un jucator e terminat in 2 saptamani in care il vezi zilnic la antrenamente si meciuri.

Daca s-ar fi investit doar banii de salarii la toti fotbalistii esuati din "lotul Hagi" intr-o baza sportiva de juniori, Steaua avea acum cel putin 10 fotbalisti de 18 ani mai buni decat orice nume din asta vehiculat aiurea prin presa ca posibil transfer.

Lari26.01.2011 10:56
Lari - cred mai degraba ca Alexis Sanchez e tinta :)):hmmm:

N-am auzit de descultzu' asta, lasa-ma-n River Plata Domnului!

A facut cineva vreun calcul cati bani a pierdut Steaua de pe urma transferurilor ratate, stau si ma intreb uneori, ok Gigi e un terminat prost care nu are idee de nimic, el face transferuri de la televizor si din gsp, adica in mare parte jucatori destul de buni in acele momente, asta sa zicem ca e de acceptat.

Totusi transferurile astea sunt cam 1,2 pe an, dar ceilalti jucatori adica restul pana la 7,8 cine ma-sa ii aduce si de ce ii opreste cineva in lot daca ei sunt prastie?

oare cat de greu o fi sa iti dai seamna ca un jucator e terminat in 2 saptamani in care il vezi zilnic la antrenamente si meciuri.

Daca s-ar fi investit doar banii de salarii la toti fotbalistii esuati din "lotul Hagi" intr-o baza sportiva de juniori, Steaua avea acum cel putin 10 fotbalisti de 18 ani mai buni decat orice nume din asta vehiculat aiurea prin presa ca posibil transfer.

Cand le spui astfel de chestii anti-protestatarilor, ti se raspunde ca-s banii lui si ca n-ar trebui sa te intereseze pe tine astfel de lucruri. Daca tu, la randul tau, le explici ca si astfel de decizii duc echipa-n prapastie, ti se raspunde ca el, pe banii lui face ce vrea.

Oamenii sunt complet cretini, LRP, serios!

bogdinho'26.01.2011 15:13
Alexis Sanchez evolueaza la Udinese...
red&blue_boy26.01.2011 17:43

Si-l vrea Inter ! :)

razvan2826.01.2011 23:24

Daca aude de interesul din partea Ciobanului va veni pe jos pana la Palat.Va refuza Inter...

ebonyc27.01.2011 08:17

Armenteros, Camus? Ceva vesti? Gigel Coman?

bogdinho'27.01.2011 09:05

Elton...

razvan2828.01.2011 19:31

Andrey Nazario :naughty:

red&blue_boy28.01.2011 19:33

Las' ca vine Wobay.

razvan2828.01.2011 22:35

Mare fotbalist Wobay...sigur vom face mare performanta cumparandu-l pe Wobay.

Alex88pl29.01.2011 03:50

cumparandu-l?

Daniel-Ionut29.01.2011 07:27

Moraes a semnat cu fratii Oierul, deci este de asteptat ca luni (zic eu) sa il vedem in treningul Stelei :)

red&blue_boy29.01.2011 08:55
Moraes a semnat cu fratii Oierul, deci este de asteptat ca luni (zic eu) sa il vedem in treningul Stelei :)

Uraaa !!!Ce ne-am face fara fratii Oierul... :dry:

«1161718192027»