Moraes a semnat cu fratii Oierul, deci este de asteptat ca luni (zic eu) sa il vedem in treningul Stelei![]()
pe postul de fundas stanga
Moraes a semnat cu fratii Oierul, deci este de asteptat ca luni (zic eu) sa il vedem in treningul Stelei![]()
pe postul de fundas stanga
Joaca pe dreapta, bai, Alexe. Esti vai de capu' tau! Si poate juca si mijlocas, daca se antreneaza nitel.
Nu te mai baga in chestiuni care te depasesc!
![]()
Sincer , Alexe nu mi se pare cine stie ce fotbalist ![]()
Joaca pe dreapta, bai, Alexe. Esti vai de capu' tau! Si poate juca si mijlocas, daca se antreneaza nitel.
Lari , imi pare rau sa iti spun,dar Moraes,daca va fi adus,va fi folosit ca fundas central! ![]()
Este adus in locul lui Geraldo,daca tot pleaca... ![]()
voi ati dat peste cap tot ce stiam eu despre tactica. acum va trebui sa ma apuc iar de x si 0.
cumparandu-l?
Da cumparandu-l....ce e gresit ?
Mie mi-e frica sa nu-i ia locul lui Tatarusanu Moraes ![]()
Da cumparandu-l....ce e gresit ?
Adica n-o sa dea ciobanul bani pe el,doar daca vine gratis. ![]()
Si asa la ce jucator e Wobay nu stiu cati bani poti cere pe el ![]()
Adica n-o sa dea ciobanul bani pe el,doar daca vine gratis.![]()
la asta ma refeream
Hai ca pana la urma va juca MM in atac , s-a rezolvat grava problema a Stelei
))
Hai ca pana la urma va juca MM in atac , s-a rezolvat grava problema a Stelei))
Ricardo zicea ca o sa joace mijlocas. ![]()
Noii atacanti de la Steaua - fratii Gio si Vic Oierul ! ![]()
Ricardo zicea ca o sa joace mijlocas.![]()
Ii ia locul lui Ricardo daca joaca la mijloc , in atac e un loc liber si acolo va fi folosit 100 % ![]()
Maine va fi prezentarea noului atacant al Stelei , Marius Ianuli ![]()
De pe Copa Cabana e venit ? ![]()
De pe Copa Cabana e venit ?![]()
Posibil!Priviti cu cata bucurie loveste mingea,ce mai,joga bonito ! ![]()
Pe bune , daca intra Meme sau Onofras sau Bilasco eu nu cred ca imi dau seama care e manager si care e jucator...
Pai Bilasco e numai pe langa minge , Onofras nu joaca , iar MM de cand a plecat Stancu tot spune ca va veni un atacant , dar dupa cum am mai spus-o , nu cred ca va mai veni cineva...
Chiar Ciobi a declarat aseara ca e posibil sa nu mai aduca nicun atacant ![]()
Pff, tocmai l-am ratat pe Torres, s-a transferat la Chelsea. Si ce bun era pentru titlul 24...
hai sa fim seriosi, transferul lui Moraes a fost mai mult praf in ochi pentru fraieri, ceva de genul, interes a existat, a existat o oferta, jucatorul vroia sa vina, insa Padureanu s-a lacomit si transferul a picat ...
dar totusi cine ar mai avea nevoie de Moraes cand tocmai a renascut Dica ... nu ?
E nevoie de un atacant gen Stancu
Dica e alt profil de jucator !
Dica - Moraes ar fi fost un cuplu interesant , insa cert este ca nu va mai veni nimeni la Steaua...
@ebonyc
torres s-a transferat la Chelsea intr-un exces de furie, vazand ca behaila il ignora, desi el se ruga sa fie luat la Steaua pe 10.000 euro pe luna...
daca vine cineva in intersezon, sigur vine doar liber de contract. altfel, la soldurile de la vara!
Chestia e ca l-am pierdut si pe Andy Carroll de la Newcastle...Cica Liverpool i-a dat 11.000 pe luna! ![]()
hai sa fim seriosi, transferul lui Moraes a fost mai mult praf in ochi pentru fraieri, ceva de genul, interes a existat, a existat o oferta, jucatorul vroia sa vina, insa Padureanu s-a lacomit si transferul a picat ...
Ai dreptate...Sa se scoata ai nostri c-au vrut sa aduca pe cineva.