FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri in iarna 2010-2011

«1181920212227»
razvan2801.02.2011 21:59

Barcelona are concurenta pentru Fabregas.Gigi a declarat ca il doreste pe Fabregas si crede ca ar putea face un cuplu bun cu Ricardo.Deci au scazut dramatic sansele Barcei de a-l lua pe Cesc...

Astristul01.02.2011 22:04
hai sa fim seriosi, transferul lui Moraes a fost mai mult praf in ochi pentru fraieri, ceva de genul, interes a existat, a existat o oferta, jucatorul vroia sa vina, insa Padureanu s-a lacomit si transferul a picat ...

dar totusi cine ar mai avea nevoie de Moraes cand tocmai a renascut Dica ... nu ?

Mi se pare ca joaca pe acelasi post cu Dica, dar las' ca stie nea Marius cum sa-l faca mijlocas defensiv si p'asta! :))

Ronnie02.02.2011 07:46

Cand se incheie perioada de transferuri in Romania?

red&blue_boy02.02.2011 08:12

Parca prin 23 februarie.

Daniel-Ionut02.02.2011 08:14

Cu 24 de ore inaintea primului meci din campionat.

ebonyc02.02.2011 09:56

Cand vrea fiecare, ca dupa ce trece perioada propriu-zisa de transferuri se poate transfera la echipa a 2-a. Manevrele vechi inca tin din ce imi aduc eu aminte.

Mereu Cu Steaua02.02.2011 10:01

Ca la Steaua la nimeni.Alergam dupa un atacant si l-am avut in curtea noastra.Nu trebuia sa renuntam la Kapetanos atat de usor,deh,politica ciobandantului,mai bine zis lipsa de viziune,prostie,etc.

bogdinho'02.02.2011 11:19

E greu de crezut ca va mai veni cineva ! Ma intreb cum o sa joace Steaua in amicalele care i-au mai ramas fara Tatarusanu , Gardos , Tanase ! Dupa ce ca nu avem nicio vlaga in ofensiva , cu exceptia lui Dica care a miscat ceva pana acum , nici nu se pune problema sa mai aducem un atacant , ramanem cu melcul de Bilasco si speriatul de Surdu :)

razvan2802.02.2011 12:29

Surdu e cel mai bun cascador pe care l-am vazut...se arunca super smecher :D

ebonyc02.02.2011 13:55
E greu de crezut ca va mai veni cineva ! Ma intreb cum o sa joace Steaua in amicalele care i-au mai ramas fara Tatarusanu , Gardos , Tanase ! Dupa ce ca nu avem nicio vlaga in ofensiva , cu exceptia lui Dica care a miscat ceva pana acum , nici nu se pune problema sa mai aducem un atacant , ramanem cu melcul de Bilasco si speriatul de Surdu :)

Melcul se tine bine pe picioare, dar Bilasco umbla dupa comori prin iarba.

Dextter02.02.2011 14:39

http://www.sport.ro/Liga-1/Oierul-nu-mai-b...une-despre.html

ce transferuri de 5.6 milioane de euro a facut oieru ca inafara de stanca si Dica nu imi aduc aminte sa fi adus vreun jucator.

razvan2802.02.2011 19:52

Atat au cerut Stanca si Dica salariu cred...:))

red&blue_boy02.02.2011 20:13

Eu zic sa avem rabdare,o sa faca ne-a Jiji transferuri,o sa aduca atacanti.

O echipa mare,cu o conducere inteligenta,transfera in ultima clipa,dupa perioada de pregatire. :D

Astristul02.02.2011 21:07
Cand vrea fiecare, ca dupa ce trece perioada propriu-zisa de transferuri se poate transfera la echipa a 2-a. Manevrele vechi inca tin din ce imi aduc eu aminte.

Cam asa "functioneaza" piata de transferuri la noi. Deci oficial ar trebui ca pana la inceperea returului in ligile inferioare, care e prin martie. Manevre peste manevre, in tara manevrelor.

bogdinho'02.02.2011 21:17

A dat Bilasco gol , gata...acum chiar ca nu mai aduce Ciobi niciun atacant :))

razvan2802.02.2011 21:35

S-a lovit mingea de el sau a bagat-o vantu in poarta ?

bogdinho'04.02.2011 09:14

Cred ca vantul :))

cotnari206.02.2011 06:54

Transferuri, cacasferuri...ce mai conteaza. A tras Banel una spre plopi, dar era o plasa acolo, a tras dodel o bonda, bruneta....what have you....who cares? Atata tam-tam pentru ceva actiune care cica ar face fecaliotii. Dica joaca pe datorie, Meme traieste in cutia de carton, Moraes vine si Steaua va deveni ceva.....BULLSHIT. Pentru cei care vibreaza cand aud Lacatus, Hagi, Boloni, Piturca, Ienei, Iordanescu... nu are rost sa continui, Steaua este ceva fara a fi nevoie sa auzim ce a debitat zilnic netotul. Steaua este intr-adevar ceva... o stare de spirit.... o traire. Nu te poti numi stelist daca iti trebuie "jde mii" de cuvinte pentru a "esplica" tovarasilor de scara, de bloc, de bere sau ma rog, whatever ce este Steaua.

Steaua este CSA. Punct. Nu este ce a spus fecaliotul la pranz, dupamasa sau seara. El nu poate intelege asta. A spus-o cu cuvintele-i proprii: "Steaua este o afacere pentru mine, nimic altceva" Din pacate sunt multi care nu au inteles dar se dau intelesi, asta este pierdera lor, nu anoastra. Sper ca o sa apuc ziua cand Steaua va fi condusa de oameni cu simtul raspunderii, de stelisti cu scoala si pricepere. Cand suporterii, adica NOI vom conta iara pentru cei care vor vibra cand vom canta Lacatus, Hagi, Boloni, Piturca, Ienei, Iordanescu....Imi puteti spune ca sunt un visator, idealist, cum vreti voi, dar pentru ce Steaua este si ce trebuie sa fie imi puteti spune oricum, doar vreau sa traiesc ziua cand NOI, SUPORTERII vom vedea Steaua iara acolo unde ii este locul pentru ca sunt de acord cu ideea care spune ca daca tintele iti sunt sus si rezultatele iti vor fi sus. La Multi Ani Hagi! Imi cer scuze ca nu am putut face mai mult pentru a te pastra aici dar sper ca aceasta curva care ii spune soarta sa te aduca iarasi aici plin de gloria care ti-o datoram si care ne-o datorezi. Cine crede ca ce am scis aici este un pamflet sau o gluma proasta va rog sa va adresati saiturilor"sportive"gesepeprosturilor...etc...etc..

doar un fan08.02.2011 18:14

Mihai Stoica a declarat ca Burdujan e viitorul atacant al Stelei...Pacat ca nu i-a reusit cu Maftei...erau 2 :console:

BNQ08.02.2011 18:14

Bă fratilor, am spart toate recordurile, vine super gheata de aur a Europei - Burdujan !!!!!!

red&blue_boy08.02.2011 19:07

De necrezut,suntem de rasul curcilor...

razvan2808.02.2011 20:25

Burdujan ne trebuia ! El era super atacantul care ne lipsea :))

blindica08.02.2011 21:35

Suntem cei mai tari !

lucian_burdujan_trebuie_82629.jpg

gio_stgloria08.02.2011 22:19

avem toate sansele sa ramanem afara din europa, ceea ce e bine , poate pleaca ciobanul.

zloty09.02.2011 09:11

Chiar lipsea un jucator de acest calibru sa ii completeze pe dodel si ciorel , putem spune ca era piesa lipsa .

«1181920212227»