@Adrian
Omule , crezi ca daca marchezi de multe ori inseamna ca ai valoare ? Valoarea ti-o faci prin joc , prin munca , determinare , nu ca dai 5 goluri din greseala sau ajutat in mare parte de gafe sau mai stiu eu ce norocuri...
Vad ca tu ai ceva cu mn , nu altii , doar tu incerci sa ma provoci si ti-am spus sa nu ma mai jignesti pularaule...
Bai nu va mai certati atata pe tema "trage bine la poarta" , pai asta ar trebui sa o faca orice atacant care joaca mai sus de Liga a III a , nu un atacant care ar trebui sa joace la Steaua.
Un jucator bun ar fi fost ala de la CSKA Sofia care era vorba sa fie adus , era Thereau , poate chiar si Moraes , nu Burdujan.Asta nu are loc sa joace la Vaslui si noi il luam si il mai si vedem ca fiind mare salvator.
Stai linistit , deoarece " criticul sportiv " intitulat "Adrian kyokushinul minune" le-ar fi gasit si lor vreun defect si i-ar fi umplut de rahat pana in momentul in care ii dadeau peste nas...
Sigur ar fi spus ca Thereau e frezat , Dembele un delincvent sau Moraes un mercenar , asa ca nu te astepta ca Adrian sa laude vreun jucator care va ajunge in Ghencea...