FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri in iarna 2010-2011

«1151617181927»
aristica23.01.2011 09:17

@Mereu Cu Steaua

uite pt cine e prioritate ...

"In momentul in care Moraes va semna cu mine, atunci garantez eu ca el va ajunge la Steaua", a spus Giovani Oierul.

Mereu Cu Steaua23.01.2011 09:22

De acord,dar la cat si-a tras dupa transferul lui Stancu sunt sigur ca va face tot posibilul si pt Moraes.Doar n-o fi moca? :steag_sah_mic:

Adrian23.01.2011 09:26

Si daca vine Moraes, ce?

O sa fiti voi fericiti ca apare patch nou la Football Manager? Ca alte schimbari nu vad sa se produca daca reusim acest mega transfer.

P.S. Locul 9

Ronnie23.01.2011 09:27

Pai nici la Football Manager nu e chiar asa bun Moraes. De fapt e chiar cizma :D

Mereu Cu Steaua23.01.2011 09:32

Brazilianul este peste multi altii din lotul Stelei...de fapt voi pe cine ati dori,atata timp cat avem nevoie urgenta de un atacant?

red&blue_boy23.01.2011 09:38

N-ai de unde stii daca e peste multi de la Steaua,din moment ce nu e la Steaua...Au mai fost multi jucatori zmei pe la echipe mici,iar cand au ajuns la un nume mare n-au facut fata.Nu spun ca Moraes n-o fi bun,ca n-ar juca bine si la Steaua,dar pana nu vine,pana nu-l vad jucand sunt cam sceptic...

Nu e important pe cine-am dori noi,nici barem pe cine-ar dori Lacatus,ci pe cine doreste nea Gigi...

Daniel-Ionut23.01.2011 09:42
Brazilianul este peste multi altii din lotul Stelei...de fapt voi pe cine ati dori,atata timp cat avem nevoie urgenta de un atacant?

Una e sa joci la Bistrita, alta e sa joci la Steaua.

Mereu Cu Steaua23.01.2011 09:44

Au venit destui jucatori buni,unii n-au jucat mai deloc,ca n-a vrut Gigi sau antrenorul...nu mai conteaza.

Au fost si multe tepe,si toate din cauza patronului.

Alex88pl23.01.2011 10:11
de fapt voi pe cine ati dori,atata timp cat avem nevoie urgenta de un atacant?

pe Messi si cr7

Mereu Cu Steaua23.01.2011 10:15

Scoti ceva euroi din buzunar,te combini cu Gigi si vom vedea ce iese.

Bafta,sper sa-i aduci. ;)

strezahuzum23.01.2011 11:20
Oieru Gigi a declarat : "Maine vom aduce marea speranta a Azerbaidjanului , tanar , 22 ani...Khazar Luampula"

Intra pe gsp ca sa citesti un material INCENDIAR cu noua speranta a fotbalului din Azerbaidjan, Khazar Luampula ! Vezi de ce vrea sa vina la Steaua si cine se opune ! Da click aici pentru tatele prietenei lui Luampula, fototapetul Ashsuge PemulthBanuti ! Vezi aici un rezumat video cu golurile lui Khazar Luampula pentru echipa sa de club, FC Adunatii Copaceni Din Deal Nu Din Vale !

bogdinho'23.01.2011 11:23

Sa vedeti ce frumos o sa fie cu Surdu si Bilasco in atac :))

ady.fcsb23.01.2011 12:42

Nu va agitati.Nea' Gigi aduce atacant de 4 mil. Ramane si Banel si face super echipa . Camus e deja la vizita medicala,Armenteros e la palat,semneaza iar Belluschi a ajuns deja in cantonamentul echipei.

Judy23.01.2011 13:44

"Nu cred că mai stau mult la Bistrita. Eu am ajuns la un acord cu Steaua, acum mai trebuie să se inteleagă cluburile. Am acceptat salariul oferit de Ciobanul. Puteam să plec in strainatate pe mai multi bani, dar eu doresc să mă bat pentru titlu si pentru Liga Campionilor. Simt că pot să ajut Steaua si să il fac uitat pe Stancu. Doresc să ajung si eu golgheter in Liga I", a declarat Junior Moraes pentru www.prosport.ro.

cica s-au inteles si cluburile, tre' sa vina marti in Bucuresti sa semneze :alcoholic::sleep:

Ronnie23.01.2011 14:09

Eu nu-nteleg ceva. De cand echipa care vrea sa cumpere un jucator vorbeste inainte cu jucatorul si abia apoi cu cei din conducerea clubului la care evolueaza respectivul?

butcher_6923.01.2011 14:40

Daca Steaua a ajuns o mare afacere pentru becalioti,ce mai conteaza cine pleaca,cine vine...si mai ales ce mai conteaza performanta.Steaua e de fapt(se stia) o rampa de lansare spre alti "granzi ai Europei".Treaba e ca din incasari nu am vazut altceva(investitii in infrastructura si pepiniera proprie a F.C.Steaua),decit miscari de trupe,invirtiti la fel ca pe oile lui.s.a.m.d.

liquid squad23.01.2011 17:11

Cel mai bun transfer:ALT FINANTATOR.

red&blue_boy23.01.2011 17:27

Intr-un loc se spune ca Moraes s-a inteles cu Steaua,intr-altul ca Bistrita s-a inteles cu Steaua...

Mereu Cu Steaua23.01.2011 17:35

Se confirma informatia din doua parti :D:steag_sah_mic:

butcher_6923.01.2011 19:00

Eu revin cu aceeasi parere,chiar daca o sa vina,o sa le faca jocul becaliotilor...o sa-l tina 1 an sau 2 si...de-acolo le vin banisorii,va asigur ca nu se pacalesc,a davenit o afacere buna imaginea F.C.Steaua,s.a.m.d.

razvan2823.01.2011 20:25

Bicfalvi e bun ca mijlocas defensiv dar nu este jucat.Se prefera titularizarea panaramei de Ricardo decat sa fie bagat Bicfalvi.

ebonyc23.01.2011 22:52
Bicfalvi e bun ca mijlocas defensiv dar nu este jucat.Se prefera titularizarea panaramei de Ricardo decat sa fie bagat Bicfalvi.

Are mici probleme Bicfalvi: nu stie sa paseze, nu stie sa dribleze, nu e atent la joc, sta prost tactic, nu are pic de viteza, nu are joc de cap, un sut bun prinde o data la 3 ani. Are tackling ce-i drept, dar treaba lui nu e sa puna piedici pe strada la babe ci sa joace fotbal. Si pe mine m-a impresionat la inceput, dar nu-l vad mare valoare. Cu Hagi a jucat bine, dar numai la inchidere, in rest om in minus.

zloty23.01.2011 23:29
Are mici probleme Bicfalvi: nu stie sa paseze, nu stie sa dribleze, nu e atent la joc, sta prost tactic, nu are pic de viteza, nu are joc de cap, un sut bun prinde o data la 3 ani. Are tackling ce-i drept, dar treaba lui nu e sa puna piedici pe strada la babe ci sa joace fotbal. Si pe mine m-a impresionat la inceput, dar nu-l vad mare valoare. Cu Hagi a jucat bine, dar numai la inchidere, in rest om in minus.

Pai cum dracu sa joace cand a venit de la mijlocas ofensiv ,chiar si al 2lea varf la Jiul si a fost pus sa joace mijlocas defensiv?? E cumva vreo minune ca nu s-a adaptat? Adu oricare fotbalist cu potential si la Steaua o sa isi gaseasca sfarsitul. Vezi si Matei care desi ar putea ajunge destul de bun e tinut numai pe banca probabil din lipsa de "experienta" ,sper sa mai stea pa banca vreo 4 ani pana capata suficienta

DelPiero1024.01.2011 07:47
Cel mai bun transfer:ALT FINANTATOR.

Atat.Ce conteaza pe cine transferam,cat timp e clar ca buna ziua ca familia ciobaneasca a acaparat Steaua?Am ajuns ca Dinamo,daca nu cumva,mai rau,tinand cont ca-s toti trei acum.Eu cred ca asta e lovitura fatala data Stelei.

ebonyc24.01.2011 08:11
Pai cum dracu sa joace cand a venit de la mijlocas ofensiv ,chiar si al 2lea varf la Jiul si a fost pus sa joace mijlocas defensiv?? E cumva vreo minune ca nu s-a adaptat? Adu oricare fotbalist cu potential si la Steaua o sa isi gaseasca sfarsitul. Vezi si Matei care desi ar putea ajunge destul de bun e tinut numai pe banca probabil din lipsa de "experienta" ,sper sa mai stea pa banca vreo 4 ani pana capata suficienta

Adevarul e ca s-a purtat moda asta a "reprofilarii", abuziv de cele mai multe ori, dar parca Bicfalvi prea a luat-o mai jos ca altii. Hagi l-a jucat mijlocas central si la faza ofensiva nu s-a descurcat deloc. Se poate sa ai si tu dreptate.

«1151617181927»