Eu inca sper,an de an,ca va pleca in tarile calde...ce ti-e cu incalzirea asta globala,nici pasarile migratoare nu mai sunt ce-au fost.
![]()
Glumim si noi,ca s-asa nu transferam pe nimeni,dar de Banel n-o sa scapam...
Eu inca sper,an de an,ca va pleca in tarile calde...ce ti-e cu incalzirea asta globala,nici pasarile migratoare nu mai sunt ce-au fost.
![]()
Glumim si noi,ca s-asa nu transferam pe nimeni,dar de Banel n-o sa scapam...
Ciorile nu sunt pasari migratoare.
Nu conteaza, le facem.
De exemlu,cum ? Dati idei ! Trebuie sa le atraga ceva ,sa migreze...nu?
Cand am vazut Banel la Timisoara azi am sarit in sus de bucurie , cand l-am auzit pe seara pe oier spunand ca nu pleaca mi-am mai bagat odata puIa in el de becaliot prost...
Era cat p-aici sa-i dam si noi o teapa lui Iancu,la cate ne-am luat de la el... ![]()
Dar cu Oierul asta... ![]()
Iancu face misto de cioban, sau chiar vrea sa ajute Steaua cea adevarata. nu e un personaj simpatic, nici nu joaca el prea cinstit, dar mie mi s-a parut mereu ca tine cu Steaua cea adevarata, sau macar poarta un respect deosebit pentru Steaua cea adevarata, cea fara ciobani
de Banel nu mai scapam decat daca se lasa de fotbal, sau daca moare ciobanul. asa ca aici trebuie sa insistam cu "rugaciunile" noastre!
Iancu face misto de cioban, sau chiar vrea sa ajute Steaua cea adevarata. nu e un personaj simpatic, nici nu joaca el prea cinstit, dar mie mi s-a parut mereu ca tine cu Steaua cea adevarata, sau macar poarta un respect deosebit pentru Steaua cea adevarata, cea fara ciobani
de Banel nu mai scapam decat daca se lasa de fotbal, sau daca moare ciobanul. asa ca aici trebuie sa insistam cu "rugaciunile" noastre!
E rapidist mah Iancu , a spus-o de atatea ori la TV ! Rapid e prima lui dragoste
Oricum sunt baliverne astea , oierul cere 1,5 mil pe Banel , pai da-o dq de treaba...daca Banel face atat , chipciu cat face ? ![]()
Banel nu cred ca ar da cineva mai mult de 600 - 800 de mii de euro , dar 1,5 milioane...o sa ajungem sa cerem 15 milioane pe Tatarusanu in 2 ani
Era o vorba: "Prost nu e ala care cere, prost e ala care da"
. Deci sa ne rugam cu totii sa apara vreun seic d-asta super-bogat si suuuuuuuper-prost.
Poate ajunge Banel pe 2 milioane de euro la Malaga...nu cred ca e prea destept seicu ala din moment ce s-a dus la Malaga ![]()
Da,dar nici asa fraier n-o fi sa-l ia pe Banel,mai ales cu 2 milioane! ![]()
Nu miza pe asta.Daca idiotul a ales sa ia Malaga , cand putea sa ia Getafe , sau Atletico Madrid , sau Valencia ca tot are probleme financiare si avea sanse cu una din astea trei sa se califice in Champions League si sa faca ceva.O sa faca cu Malaga ce a facut si ala la City , adica nimic.
O fi luat pe Malaga ca a iesit mai ieftin,probabil! ![]()
"Eu nu stiu ce sa mai inteleg! Steaua nu isi da seama de gravitatea acestui lucru. Maine e ultima zi in care trebuie sa primesc ultima rata. Daca nu, Florin se va intoarce la Chiajna. Am vorbit cu el la telefon si i-am spus ca nu am ce sa fac, ca trebuie sa se intoarca la Chiajna de la 1 ianuarie."-primarul din Chiajna
Cretinul l-a dat pe Anghelov.**** Oierul.Si vad ca pleaca si Gardos.Cat de cretin poti sa fii ciobane?
Tocana,Tocana,Tocana!!!
Tocana,Tocana,Tocana!!!
Ar fi cea mai tare parodie sa il piarda pe Gardos ! Mai e o speranta , MM Stoica , care sigur nu va sta cu mainile in san , insa la prostia Oierului , e posibil orice...
Banel nu cred ca ar da cineva mai mult de 600 - 800 de mii de euro , dar 1,5 milioane...o sa ajungem sa cerem 15 milioane pe Tatarusanu in 2 ani
Oare eu sunt singurul care crede ca in campionatul Romaniei sumele de transferuri sunt exagerat de mari si ca nu merita platit pentru un fotbalist mai mult de 300-400 mii de euro?
Raman stupefiat cand aud tot felul de sume care mai de care mai aiuristice si mai fabuloase, pentru cine? pentru un fitos care a marcat cel mult 7-10 goluri si care in urmatoarele 3 sezoane 2 este accidentat iar un retur se "accomodeaza" la echipa, la fel si cu traditionala "nepregatire" fizica de dupa transfer, adica primele 10-15 etape in care marcheaza 2 goluri pe motiv ca a sosit tarziu si nu a avut timp sa faca stagiunea de pregatire cu echipa.
Eu daca as fi presedinte/antrenor la Steaua suma maxima pentru un transfer as plafona-o la 500.000€ pentru campionatul intern si asta cu mii de clauze in functie de randamentul si eficacitatea jucatorului, cate goluri marcheaza pe meci/campionat, cate cartonase galbene/rosii primeste, etc.
Asta ar evita saracirea clubului cu plati aiurea pentru turistii din Ghencea, Steaua din 2006 si pana acum cred ca a transferat cel putin 100 de fotbalisti, pe acestia au fost platiti peste 10 milioane de euro iar rezultatele au fost cele mai penibile, iar la acestia trebuie adaugati si banii de salariu + alte cheltuieli cum sunt vizitele medicale, facilitati, transport etc.
La fel, ar trebui introdusa o prevedere in statutul de functionare al clubului ca persoana care a adus un jucator iar acesta nu este folosit, este accidentat sau nu da randament etc, acea persoana sa fie sanctionata, in acest fel s-ar mai diminua imbecilitatea cu loturi de cate 35 de jucatori care domneste la Steaua de dupa plecarea lui Olaroiu.
Da.Ganditiva ca Ronaldinho costa 8 milioane,si Mititelu cere 10 pe Florin Costea.
Florin Costea mai mult de 700-800 de mii nu ar da nimeni pe el.E umflat de presa din Romania , s-a vazut cat de bun e cand a fost la nationala.
Ca la noi,discrepanta mare intre cat se cere/se da pentru un jucator si faptul daca isi merita banii...
Pacat ca pana la urma a plecat Anghelov...
Doar Piturca a facut transferuri cu cap al Steaua ! A dat exact banii pe care ii cerea valoarea , nici mai mult , nici mai putin ![]()
Asta e acum...a plecat si Anghelov , pleaca si Kapetanos vor fi aduse ciurucuri sau deloc.In momentul de fata chiar s-a stins orice speranta ca in viitorul apropiat Steaua va reveni la normalitate.FCSB a murit...traiasca CSA !
Anghelov era cel mai un mijlocas...pacat.....