FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri in iarna 2010-2011

«15678927»
Ronnie23.12.2010 14:19
asa este, nimeni nu a mai fost ca Dica... nimeni nu mimeaza alergarea ca putoarea de Dica

Ar fi fost interesant un cuplu de mjlocasi Adrian Cristea si Dica. Probabil faceau impreuna 2 ture de teren pe repriza. :)

bogdinho'23.12.2010 14:30
Surdu face 200 de ture pe meci !!! Si , ce rezolva cu asta ? :)) Numai cei care nu au calcat vreodata pe un teren de fotbal pot spune ca Dica sau Ad.Cristea nu sunt fotbalisti :)
Kapetan0s23.12.2010 14:32
http://www.sport.ro/Liga-1/mai-vine-moraes...milioanele.html Ciobanu viseaza sa castige campionatu cu jucatori liberi de contract si salarii de 100 de mii de euro pe an :))
zloty23.12.2010 16:40

Personal nu vad cu ochi buni reintoarcerea putorii de Dica, numai la Dinamuisti vedeam repatrieri ,adica a jucat ca un rahat in cele mai importante meciuri ale Stelei pentru ca vroia sa plece.A plecat s-a facut de ras in strainatate si acm vrea din nou inapoi?

pytycrys23.12.2010 16:52

Sa-mi spuna si mie astia care se dau destepti , ce jucator de profilul lui Dica am mai avut noi de la plecarea lui?

Adrian23.12.2010 17:37

Dica e terminat ca fotbalist. S-a vazut asta la CFR.Nu mai poate. In locul lui as merge 2-3 ani prin arabia sau china, ca sa fac suma, si apoi m-as retrage.

Ar fi o prostie sa incerce cineva aducerea lui la Steaua cand la echipa sunt jucatori tineri ca Lazar sau Radut(pentru postul de mijlocas ofensiv) si Stancu in atac.

Iar renuntarea la Kapetanos si Geraldo sunt doar alte doua mutari care vor duce la slabirea echipei in retur.

Kapetanos nu a facut pregatirea de vara cu echipa. A fost rupt o buna perioada de timp, a fost obosit dupa un sezon foarte lung, care s-a terminat cu o participare la o cupa mondiala jucata in Africa de Sud(nu franta sau germania). Doar un dobitoc ca ciobanul, care nu stie fotbal, poate sa arunce cu declaratii gen "e terminat, nu mai poate".

De Geraldo zic doar atat: e jucatorul perfect langa care sa poata creste Gardos. Altul in lot nu mai este ca sa il poata ajuta pe pustiul asta. Galamaz e o varza care nu face fata sub presiune, a demonstrat asta si la Steaua, asa cum a facut-o si la dinam0 si crapid.

p.s. Venirea lui Piturca a insemnat un bulan fantastic pentru Steaua lui Gigel. Asta a adus la echipa niste jucatori care pot sa fie scheletul unei noi mari echipe. Daca la Steaua ar munci un manager general adevarat, ar stii asta si ar actiona asa cum trebuie.

Da' vad ca Meme e doar o curva care sta si suge. Pleaca Kapetanos, pleaca si Geraldo, mai pleaca 2-3 si se duce totul dracului. Din vara incepem de la capat, veti vedea. Probabil Levi o sa fie antrenor, dar pana la prima infrangere, ca e evreu si o sa-l joace Gigel in picioare.

mountytoma23.12.2010 19:11

daca incepem returul cu aparatori centrali galamaz, gardos si martinovic, si cu atacant central bilasco, chiar ne batem la retrogradare.

nu am nimic cu martinovic si gardos, ba dimpotriva ii apreciez foarte mult, dar amandoi iau cartonase multe. gardos e si sensibil la accidentari. deci galamaz va juca destul de mult... poate il vedem jucand alaturi de Baciu, cine stie?

red&blue_boy23.12.2010 20:26

Am inteles ca ciobanul il va tine totusi pana in vara pe Geraldo,iar apoi ii va da drumul...

Ce mai e de zis,avem si noi un jucator cat de cat mai rasarit si renuntam la el pentru ca are salariu mare.Pai dupa ce l-au adus,nu ei i-au dat salariul asta?Inteleg sa plece daca n-ar fi jucat ,dar iti mai si confirma si renunti la el... :dry:

razvan2823.12.2010 21:49

Cum mai spunea cineva pe aici pe forum , e bun deci strica unitatea mediocra a grupului :))

zloty24.12.2010 07:56
Sa-mi spuna si mie astia care se dau destepti , ce jucator de profilul lui Dica am mai avut noi de la plecarea lui?

Asta e un transfer de mila, din genul Dinamo care isi repatriaza panaramele de peste mari si zari.

1on24.12.2010 08:00

Dacă vine Dica macar stiu că n-o să-o mai vad pe domnisoara Tanase pangarind banderola.

red&blue_boy24.12.2010 08:05

Nu se stie,domnisoara Tanase are trecere mare la Oierul...

Sud194724.12.2010 08:09

Dică s-a intors acasă!

Steaua a reusit ieri să rezolve primul transfer din pauza competitională! Mihai Stoica este artizanul mutarii, acesta sunandu-l miercuri seară pe Nicolae Dică pentru a-l convinge să imbrace tricoul roș-albastru după o pauză de doi ani si jumatate. Ieri, site-ul www.prosport.ro a anuntat in exclusivitate intelegerea dintre Dică si Steaua, informatie confirmată după cateva ore de Ciobanul intr'o conferință de presa

Plecat la Catania in 2008, după finalul Campionatului European din Austria si Elvetia, Nicolae Dică n-a reusit să se adapteze in Serie A! După un inceput promițător, mijlocasul a trecut usor-usor pe banca de rezerve, după care a primit o mană de ajutor de la fostul antrenor, Oleg Protasov, care l-a adus la Iraklis Salonic. A marcat trei goluri in Grecia, dar n-a convins si a ajuns la CFR Cluj. Repetent la capitolul eficacitate, el a fost imprumutat din nou la Manisaspor! În cele din urma si-a reziliat contractul cu Catania, desi Steaua incă mai are bani de primit de pe urma trecerii lui acolo, după care a negociat cu Astra Ploiesti.

A refuzat 350.000 de euro de la Astra

Negocierile cu ploiestenii s-au derulat la inceputul acestei saptamani! A ezitat să parafeze intelegerea, desi totul era concret: 200.000 de euro la semnatura plus 150.000 de euro salariul pe sezon. Febletea lui Meme, Dică a fost contactat de oficialul stelist miercuri seară! S-au inteles verbal, urmand ca in aceste zile să semneze: contract pană in vara cu 10.000 de euro pe lună!

Și Lacatuș l-a vrut

Nu doar Mihai Stoica l-a dorit pe Dică reintors la Steaua, ci si antrenorul roș-albastrilor. Meme a discutat de mai multe ori cu "Fiara" pe această tema cei doi reusind să-l convingă si pe Ciobanul de utilitatea transferului. "Nu ne costă mult, stie echipa, iar noi credem că mai poate ajuta Steaua!", a fost mesajul celor doi. După ce Oierul si-a dat acceptul, partile s-au pus de acord telefonic asupra detaliilor, in acest moment lipsind doar semnatura de pe acte! Pe 10 ianuarie, Dică va reintra din nou pe poarta stadionului din Ghencea, ca jucator al Stelei!

Dică e un fotbalist de mare valoare! Un jucator bun, care ne-ar ajuta. Normal că mi-ar placea să lucrez din nou cu el, orice antrenor si l-ar dori!

Marius Lacatus antrenor Steaua

3 trofee a câștigat Dică in Ghencea: două campionate (2005, 2006) si o Supercupă a Romaniei (2006)

DE CE A FOST ADUS DICĂ' LA Steaua

E IEFTIN

Transferul lui Dică nu i-a costat pe roș-albastri niciun euro! Fotbalistul a venit liber de contract, după ce si-a incheiat conturile cu Catania. Nu a avut pretentii pentru vreo sumă la semnarea contractului, fiind de acord să primească plafonul stabilit de Oierul: 10.000 de euro lunar. "Dică a acceptat pentru că are nevoie de Steaua! A intrat un pic in umbra iar Steaua il poate ajuta să iasa poate din acest motiv a acceptat propunerea lui Meme", au dezvaluit surse din cadrul clubului.

RELAȚII BUNE CU Meme ȘI CU LĂ'CĂ'TUȘ

Unul dintre principalele motive pentru care Dică se poate impune la Steaua este faptul că mijlocasul se cunoaste cu Mihai Stoica. La fel de bine se intelege si cu antrenorul Lacatus cu care a lucrat inainte de a pleca la Catania. "Am o slabiciune pentru Dica am lucrat impreună si ne cunoastem foarte bine", a spus MM.

POATE DEVENI LIDER

Banderola de capitan a devenit o telenovelă in tabara roș-albastră! În cantonamentul din Turcia, Lacatuș ii va pune pe fotbalisti să iși aleagă capitanul, iar foarte probabil, din respect, jucatorii il vor vota pe Dica "Îmi place Dică pentru că are calități de lider, stie să monteze jucatorii. Are motivatie si stie cum să fie pe teren", a recunoscut si Oierul.

UNDE AR PUTEA JUCA

Transferul lui Dica dar si plecarile iminente ale lui Kapetanos ori Bilasco l-ar arunca pe ex-pitestean direct in echipa titularilor. Foarte probabil, din primavara in sistemul 4-2-3-1, pe faza de atac, Dică va fi prezent in centru, cu Tanase pe flancul drept, iar Surdu pe cel stang. Varf impins va fi Bogdan Stancu, cel care in tur a evoluat in linia a doua.

APROAPE DE NAȚIONALĂ'

Desi are 30 de ani si se află intr-o scadere de forma Dică speră să intre din nou in circuitul echipei nationale. Ultimele prezente le-a bifat cand evolua la Cluj, Razvan Lucescu convocandu-l in turneul amical din Austria, 0-1 cu Macedonia si 3-0 cu Honduras. Cele mai multe prezente le-a strans cand evolua in Ghencea. În acest moment se află la cota 32 sub tricolor, reusind să marcheze de nouă ori.

SCLIPIRILE DE LA Kiev

În 2006, Steaua, in grupele Champions League, spulbera in Ucraina pe Dinamo Kiev, scor 4-1. Din cele patru goluri, stelistul a bifat două reusite superbe. Una din lovitură libera iar a doua după o cursă excelentă de la jumatatea terenului, incheiată cu o scariță peste portarul ucrainean.

GOL MAGNIFIC CU Lyon

În acelasi sezon si tot in grupele Champions League, Steaua a scos o remiză pe taram francez, 1-1 cu Lyon. Exact de ziua lui de nume, in decembrie, mijlocasul si-a facut un cadou special, inscriind in deplasare: stop pe piept si sut din prima, la coltul lung, fară nicio sansă pentru goalkeeperul Coupet.

VICTORIE CU "BORO"

În aprilie 2006, fotbalistul a adus de unul singur victoria roș-albastrilor, la Bucuresti, cu Middlesbrough, scor 1-0. Preluare cu spatele la poarta piruetă pe langă fundasii englezi si sut la vinclu, fară nicio sansă pentru Schwarzer. Și in meciul retur, fotbalistul a deschis scorul, insă englezii au reusit o calificare miraculoasa scor 4-2.

bogdinho'24.12.2010 13:03

@Adriane : Nu stiu care dintre tine si Dica e mai terminat , dar inclin sa cred spre prima varianta !

Sincer , mi s-a luat de atatea putori , bloggeri sau " cunoscatori de fotbal "care intra pe un site sau forum , exprimandu-si penibilitatea...Am si eu o intrebare pentru acesti penibili : D-lor , ati jucat vreodata fotbal ? Stiti cu ce se mananca ? Parerea mea e ca nu ati calcat vreodata pe un teren de fotbal , nu mai zic sa va dau o minge , v-ati uita la ea ca la o bomba...

Asa ca va rog eu , astia " cunoscatorii " care il mai contestati pe Dica ( facandu-l putoare , rezerva , terminat sau mai stiu eu ce ) sa intrati dq pe unde ati iesit...Blocatilor psihic !!!

Edit : Imi cer scuze daca am facut offtopic sau am avut un limbaj licentios , insa unii au un limbaj mai jegos si nu primesc nici macar un " warn " ! Numai bine...

BAF-kimi24.12.2010 13:17

^Ce terminat. :|

Dica a fost printre cei mai buni jucator din ultimii 10 ani care au jucat la Steaua. Dar acum nu mai joaca nimic, adus degeaba. Cat despre Geraldo si Kapetanos, o sa faca cum a facut cu Tiago si Golanski, poate chiar si cu Zapata si Ochirosii. Pai cum ar fi aratat o echipa ca asta: Tatarusanu-Golanski,Gardos,Geraldo,Latovlevici-Szekely,Onicas,Tiago,Ochirosii-Stancu,Kapetanos + un antrenor bun si o noua conducere. Deja visez. :))

Adrian24.12.2010 13:41
@Adriane : Nu stiu care dintre tine si Dica e mai terminat , dar inclin sa cred spre prima varianta !

Sincer , mi s-a luat de atatea putori , bloggeri sau " cunoscatori de fotbal "care intra pe un site sau forum , exprimandu-si penibilitatea...Am si eu o intrebare pentru acesti penibili : D-lor , ati jucat vreodata fotbal ? Stiti cu ce se mananca ? Parerea mea e ca nu ati calcat vreodata pe un teren de fotbal , nu mai zic sa va dau o minge , v-ati uita la ea ca la o bomba...

Asa ca va rog eu , astia " cunoscatorii " care il mai contestati pe Dica ( facandu-l putoare , rezerva , terminat sau mai stiu eu ce ) sa intrati dq pe unde ati iesit...Blocatilor psihic !!!

Edit : Imi cer scuze daca am facut offtopic sau am avut un limbaj licentios , insa unii au un limbaj mai jegos si nu primesc nici macar un " warn " ! Numai bine...

:))

Chiar ma intrebam pe unde mai doarme adormitul asta.

Auzi, da' tu ai jucat vreodata fotbal?

Daca ai jucat, spune-ne, expertule, ce inseamna cand un fotbalist nu mai poate juca fotbal? E sau nu terminat?

Cand Dica, de vreo 3 ani, nu mai joaca nimic, e terminat sau nu? El nu a mai jucat nimic de la operatia aia pe care a suferit-o la genunchi. De atunci a luat-o in jos. S-a vazut foarte clar in perioada petrecuta la CFR ca nu mai poate. De aia nu l-au pastrat aia in lot. Ca nu le era greu sa ii prelungeasca imprumutul daca chiar simteau ca le e de ajutor.

Expertule, am o stire pentru tine, toti de aici am jucat fotbal. Toti stim cu ce se mananca, toti stim fotbal.Stii de unde stim? Pentru ca, spre deosebire de fizica nucleara, fotbalul chiar nu e asa de greu de invatat. Nu iti dai seama cat esti de penibil in incercarile tale de a te da special doar pentru ca tu zici ca joci fotbal in divizia D? Crezi ca desparti atomul cand lovesti mingea sau ce?

Nu trebuie sa fii expert in fotbal sa iti dai seama cand un jucator e terminat sau cand nu are valoare. Dica e terminat, ca de 3 ani nu mai joaca nimic, nu se impune la nici o echipa. Si a si trecut pe la cateva: Catania, aia din Grecia, CFR, Manisaspor, acum iar la Steaua. Asta inseamna ca are valoare? Asta inseamna ca joaca fotbal?

Poate la tine, in divizia d.

Dica e terminat. Nu e primul si nu o sa fie nici ultimul fotbalist terminat. Macar el a realizat ceva pana acum. Macar el a fost fotbalist bun chiar daca nu mai poate acum. De altii, in schimb, doar gura e. Ei se dau mari si valorosi si nu joaca nici macar in Liga a patra.

Da' probabil ca bogdinho si-a editat databaseul de la football manager, s-a bagat pe el si s-a editat facandu-se super fotbalist si transferandu-se din Liga a patra romaneasca pana la Barcelona sau Real Madrid.

Asa a ajuns el sa stie fotbal, acest sport atat de complicat, care nu poate fi inteles de nimeni in afara de cei alesi.

1on24.12.2010 15:49

Eu cred ca-s sanse mari sa repete ce-a facut Neaga cand s-a intors.

bogdinho'24.12.2010 16:00
@Adriane : Esti maximul penibilitatii !
ady.fcsb24.12.2010 16:52

Bogdane,Dica a fost un fotbalist foarte util Stelei.A jucat bine la Steaua.A ajutat mult Steaua.Steaua la ajutat si mai mult pe fotbalistul si pe omul Dica.Dar nu uita ca in ultimul an la Steaua era pur si simplu lafel de slab ca Lovin.Incercati sa fiti mai realisti.Si eu mias dorii ca Dica sa fie cel din 2006 dar este imposibil.A avut multe ocazii sa demonstreze ca inca mai poate,chiar si in Romania,la CFR.Daca era atat de bun pe cat crezi tu ,crezi ca il aruncau si aia ca pe o masea stricata?Fi serios..Nicolae inca avea o imagine buna la Steaua ,cred ca face o mare greseala ca se intoarce pentru ca risca sa si-o strice.Valoarea nu prea il mai ajuta..

Despre plecarea lui Geraldo nu cred ca are rost sa comentam.Era clar de cand a venit ca este un jucator care a fost adus pentru maxim 1 sezon.Pacat..cred ca este in primiii 5 fundasi centrali din tara.

BAF-kimi ; ONICAS?TATARUSANU? Onicas mi se pare mult sub Radut. Tatarusanu are unele lipsuri esentiale pentru un portar.Nici acum nu pot sa uit golul lui Paun in Ghencea..Cipri bineinteles ca numara stelele.De centrari nu mai vorbim..

razvan2824.12.2010 16:56

Am mici dubii ca Dica va deveni jucatorul de altadata , dar sunt mici.Sa nu uitam ca un talent nu moare niciodata si sa fim sinceri , Dica este un talent al Romaniei.Nu avem in fiecare zi un jucator care sa stie sa faca ce face Dica , mai ales loviturile libere sau penaltyurile.

ady.fcsb24.12.2010 17:04
Am mici dubii ca Dica va deveni jucatorul de altadata , dar sunt mici.Sa nu uitam ca un talent nu moare niciodata si sa fim sinceri , Dica este un talent al Romaniei.Nu avem in fiecare zi un jucator care sa stie sa faca ce face Dica , mai ales loviturile libere sau penaltyurile.

Dica nu mai are cum,fizic e la pamant si nu cred ca merita sa tii un jucator in teren doar ca poate poate da un gol din lov libera sau penalty.Nu in fotbalul din 2010 ,unde Otelu e lider cu jucatori care alearga 95 min. Tu cu Dica vrei sa-i bati?

mountytoma24.12.2010 19:35

@bogdihno

trebuia sa iti alegi si tu un nickname mai potrivit, ca de ex "micul ceausescu". fiecare are dreptul la o parere a lui, "proprie si personala"

poate Dica sa dea cate goluri vrea din lovituri libere, asta nu va insemna pentru mine ca nu e un terminat care tine echipa in loc. asa cum pot sa imi spuna mie o mie de jurnalisti (platiti de maimuta) ca Banel joaca bine, ca pentru mine cioara tot prostul prostilor ramane!

tu ai jucat fotbal? dar nu in curtea scolii, ci pe gazon, pe terenul ala de 90-100 m? asta insa nu are importanta prea mare. daca ai ceva in cap poti sa intelegi sportul asta si doar privind la televizor.

mi-as dori ca Dica sa devina ca prin minune un super-jucator, care decide singur victoria Stelei etc... dar mai degraba astept sa zboare porcul

Bogdan24.12.2010 23:53
@Adriane : Esti maximul penibilitatii !

La urmatoarea expresie de genul urmator fara sa o argumentezi nu o sa mai ai dreptul sa postezi aici. Adrian, pe cat de coleric este, vine cu argumente si tind sa-i dau dreptate legat de Dica. Daca era ala bun ramanea la una dintre echipele unde a fost imprumutat.

Si da, este un fotbalist lent care are executii. Si vorbesc doar din anii lui de glorie de la Steaua.

Toata lumea uita cand spunea ca pleaca de la Steaua din cauza suporterilor? Toata lumea uita cand a scuipat suporterii?

ssinpadureacualune25.12.2010 09:15
Eu cred ca-s sanse mari sa repete ce-a facut Neaga cand s-a intors.

Sa dea golul victoriei cu Dinamo si e OK!

Sarbatori Fercite tuturor!

MoWeed25.12.2010 10:46

Eu, unul, astept sa vad cum va reactiona acelasi bogdinho dupa primele meciuri mediocre a lui Dica. Oare va face la fel ca la Banel, pe care azi il pupa in cur si maine il injura?

Ce imi place mie este ca judecati jucatorul dupa ce a fost in 2006, ignorand faptul ca, recent, nici macar la o echipa mediocra(Manisaspor) dintr-un campionat mediu nu s-a putut impune. Treziti-va, omul n-a mai jucat fotbal de 2 ani jumate, n-o sa fie nici un fel de salvator. Poate isi va reveni pana sezonul viitor, dupa ce prinde niste jocuri in picioare desi presimt eu ca in vara i se va striga iar "du-te Dica, du-te"

@bogdinho

Nu stiu care e ala care nu are habar de fotbal. Daca tu crezi ca, dupa atatia ani in care n-a facut absolut nimic, va reveni din prima la forma care l-a consacrat inseamna ca te pricepi la fotbal cum se pricepe Jiji la ecuatii diferentiale.

«15678927»