Ideea e ca Bogdinho vorbea de Babel al nostru,cu 'n' in loc de 'b',dar nu stie pe ce lume traieste.
Ideea e ca Bogdinho vorbea de Babel al nostru,cu 'n' in loc de 'b',dar nu stie pe ce lume traieste.
Tot negru e.
Babel e mai alb ca Banel
Scz...Banel vroiam sa scriu ![]()
Babel e mai alb ca Banel
Banel e mai inteligent si n-asculta manele! ![]()
Meme Cartonel ii are pe lista pe:
-Fundasul dreapta Gabriel Matei de 20 de ani ( Pandurii), cotat la 200.000 €,
-Mijlocasul defensiv de 21 de ani (Otelul) Ionut Neagu cotat la 800.000 €,
-Viorel Nicoara, mijlocas stanga de 23 de ani (Victoria Branesti) cotat la 400.000 €.
Si la capitolul fabulatii gen Dan Udrea:
-Junior Moraes (cotat la 1.400.000 € si pe care Steaua vrea sa-l ia liber de contract),
-Alex Chipciu ( 500.000 €)
-Eric de la Medias (1.200.000 €)
Parerea mea e ca pe Moraes il va lua doar daca ajunge in primava UEL. In rest nu cred ca are bani de aruncat. Poate pe Matei si Nicoara, dar in niciun caz Eric sau Chipciu. Pe Neagu daca-l ia, il ia sub forma de imprumut.
Pe Chipciu sa il aduca , si asa nu avem mijlocas dreapta de nicio culoare !
In afara de catastrofa fotbalistica Banel, si parasuta de Dodel, mai avem un mijlocas lateral, Szekely care coincidenta joaca si pe dreapta, nu stiu ce echipa ai urmarit tu pana acum, dar cred ca ai gresit site-ul, javromania.net e alt site.
Daca ar fi sa aduca ceva ar fi bine sa fie adusi Moraes si Eric.Chipciu e un jucator foarte bun dar sa nu uitam ca la Steaua niciodata nu s-a dat credit tinerilor.
In afara de catastrofa fotbalistica Banel, si parasuta de Dodel, mai avem un mijlocas lateral, Szekely care coincidenta joaca si pe dreapta, nu stiu ce echipa ai urmarit tu pana acum, dar cred ca ai gresit site-ul, javromania.net e alt site.
Szekely a fost accidentat mult timp si din cate vad Lacatus in agreeaza tot pe Banel ![]()
Chipciu este peste amandoi...
Am urmarit aceeasi echipa ca si tine , nu iti inteleg comentariul , e clar ca banda dreapta a fost o problema in ultimele 6 luni ![]()
Ce a demonstrat Chipciu asta in Liga 1? Nici 15 meciuri nu are jucate in prima Liga, cum sa fie asta peste Szekely... ![]()
Ce nume urat...Chipciu
Bine ma, si voi acum. Nu stiti ca de fiecare data cand apare un jucator tanar si e un pic laudat, toti sar ca e bun si ca trebuie sa vina la Steaua?
Acum cateva luni era Rusescu. Acum cativa ani era Bourceanu. De Papp nu a auzit nimeni cat era imprumutat de Vaslui in B, desi juca titular la nationala de tineret. A trebuit sa vina in Liga 1 si sa fie pupat un pic in fund ca sa sara toti sa il laude.
Asa e de fiecare data. Toti se cred mourinho datorita football managerului. Ma mir cum de nu a zis nimeni ca sa vina Ciprian Brata la Steaua sau portarul ala de 16 ani care e dorit de Manchester.
Bah, ce-mi place cum in Romania asta, in momentul in care un tanar da si el cateva goluri, automat este catalogat drept o mare valoare. Asa a fost Bourceanu, asa a fost Goga, asa a fost Curteanu, asa a fost Dodel, asa a fost Ionescu etc
un tanar da si el cateva goluri
Vrei sa zici un gol poate. Inafara de Torje nu cred ca in ultimii 10 ani este in Romania vreun jucator sub 19 ani care sa fi dat mai mult de 2 goluri in campionat. Exagerez si eu, dar cam asta este ideea.
-Viorel Nicoara, mijlocas stanga de 23 de ani (Victoria Branesti) cotat la 400.000 €.
e la CFR
Din ciclul "Ei chiar sunt Stelisti": http://bit.ly/hQAOcJ
@ Adrian: Sau Alibec ... dar stai, ala a fost deja la Steaua dar a fost distrus de "antrenorii" din Ghencea de la juniori. Bine ca a plecat ca altfel se lasa de fotbal.
Alibec e prea slab pentru Steaua nu are ce cauta la noi.L-au luat parlitii aia de la Inter .
De cativa ani ne tot laudam de academie buna avem , ca luam atatea trofee la nivel de juniori , ca suntem cei mai buni din tara , dar de ce niciun jucator din lotul actual al Stelei nu e din propria pepiniera atunci ?
Raspuns...multumim Argaseala & Oierul _|_
Mi-e si frica sa mai comentez , cine stie ce ideei mai are ciobanu , de iti vine sa o iei la fuga :O
:finger:
:finger:
:ce_oameni: :ce_oameni
Transferuri prea bune nu o sa fie , ca nu da Ciobanu banii .. Dar poate face ceva MM Stoica ![]()
![]()
Pai si MM fara banii Ciobanului ce poate sa faca ?!?!? ![]()
Ciobanu o sa dea bani doar daca o sa vand ceva.Oricum mai mult ca sigur vom lua tot ciurucuri , nu va asteptati sa vina vreun atacant bun sau vreun mijlocas care sa stie sa dribleze.
Junior Moraes este un nume aflat pe buzele mai multor sefi din fotbalul romanesc, iar acum, in pauza competitionala lupta pentru cooptarea brazilianului a devenit acerba Cel putin două cluburi mari si-l dispută in acest moment: Steaua si Rapid, dar roș-albastrii au un as in manecă: promisiunea scrisă a atacantului de la Bistrita că va semna contractul cu Steaua.
Gruparea lui Marius Lacatuș a reusit să aibă un avantaj poate decisiv in lupta cu Rapid pentru achizitionarea lui Moraes. Atat tatal atacantului, care-i este impresar, cat si fiul, iși doresc un viitor in Ghencea. Surse apropiate Stelei au dezvaluit că atacantul bistritenilor i-a semnat deja o hartie lui Ciobanul, in care si-a luat angajamentul că va evolua la Steaua din această iarna ramanand doar ca oficialii celor două cluburi să se inteleagă in privinta sumei de transfer.
Tatal jucatorului: "Va alege Steaua!"
"Dintre toate ofertele pe care Junior le are, el va alege să meargă la Steaua!", a confirmat tatal lui Moraes pentru ProSport. Pe de altă parte, giulestenii incearcă să-i ia fata Stelei apeland la fiul lui Nae Manea, Florin. Acesta din urmă este cunoscut drept un apropiat al Rapidului si a fost mandatat de antrenorul de la Bistrita să negocieze cu Dinu Gheorghe.
Toate drumurile duc in Ghencea
Toate bune si frumoase, dar pană la capitolul cel mai sensibil: banii. Junior Moraes si-a dat cuvantul in fata lui Ciobanul că va alege Steaua, dar au mai ramas de pus la punct detaliile financiare. Steaua oricum are prima sansa mai ales că latifundiarul a facut un caz personal din aducerea bistriteanului. În plus, surse apropiate ardelenilor au dezvaluit că alegerea jucatorului contează foarte mult, el avand chiar o clauză care ii permite să-i impună lui Padureanu la ce club să mearga Astfel, desi Rapid incearcă din rasputeri să-l ia, se pare că zarurile au fost deja aruncate.
Dacă Steaua si Rapid se luptă pentru Junior Moraes, nici Sporting Braga nu stă cu mainile in san. Portughezii de pe locul al treilea din Liga Sagres vor să-l deturneze din drumul spre Steaua pe atacantul bistritenilor, mizand pe puterea financiară pe care acestia o detin.
Îl deturnează Braga?
Patronul de la Sporting Braga, un cunoscator al fotbalului romanesc, a pus ochii pe Moraes. Dacă Ciobanul nu poate oferi decat 600.000 de euro, portughezii de la Braga sunt dispusi să bage mana mai adanc in buzunare. Între timp, seful de la Braga, Antonio Salvador, a fost contactat de George Copos pentru a-l cumpara pe atacant impreuna iar mai apoi să-l imprumute Rapidului: "Junior a primit o ofertă considerabilă de la Braga, dar iși doreste foarte mult să joace la Steaua. Și eu l-am sfatuit să meargă acolo. Sunt fan Ciobanul", a spus Moraes senior.
"Nu stiu nimic de asta. Eu astept in continuare ofertele scrise"
Jean Padureanu, presedinte Bistrita
Daca e adevarat ca-l vrea si Braga,daca portughezii o sa-i dea bani mai multi,cu toata dragostea lui Moraes senior pentru Oierul,juniorul nu cred ca va alege Steaua...