FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri in iarna 2010-2011

«1234527»
bogdinho'29.11.2010 12:26
Vine Armenteros,cica poate juca si pe dreapta!

Cine a zis ca vine ? :) Tot Ciobanul ?

red&blue_boy29.11.2010 12:34
Cine a zis ca vine ? :) Tot Ciobanul ?

Nu,n-a zis acum.

Dar la cate discutii au fost in trecut cu privire la el,e visul nostru!Daca ar veni si Camus!... :D

bogdinho'29.11.2010 12:42
Nu,n-a zis acum.

Dar la cate discutii au fost in trecut cu privire la el,e visul nostru!Daca ar veni si Camus!... :D

Camus in niciun caz nu va veni , e la Genk , e lider in Belgia...

Despre Armenteros nu s-a mai auzit nimic , probabil tot o teapa ar fi fost...

Eu zic ca Chipciu ar fi foarte bun in banda dreapta...are tehnica in regim de viteza , stie cu mingea , treage cu ambele picioare la fel de bine , este un jucator foarte interesant , ar fi bine sa nu il rateze MM-ul...

madusteaua30.11.2010 08:19

salut....cel mai bine ar fi sa vina jucatorii care au facut istorie la Steaua Dica Badea Radoi astea ar trebui sa fie transferuri klumea;) :steag_cruce_invers::steag_sah_mic:fular-campioniiforzateaua

Astristul30.11.2010 13:13

Mda ... adica sa repatriem cum face dinam0. Nu! Vreau "sange proaspat" si de valoare, dar poate la alta Steaua, ca la asta nici niste bani (restanti) "amaratului" de Lucian Balan nu sunt in stare sa-i dea!

jon00730.11.2010 13:42

cel mai bun transfer: sa se transfere ciobanu la cucuieti din deal :D

razvan2830.11.2010 15:01

Ce cucuietii din deal ma ? La Reinvierea poate...

bogdinho'01.12.2010 09:24

Eu zic ca cel mai bine i s-ar potrivi un transfer la FC Oaia Beeeecaliota :))

strezahuzum01.12.2010 11:37
Camus in niciun caz nu va veni , e la Genk , e lider in Belgia...

Despre Armenteros nu s-a mai auzit nimic , probabil tot o teapa ar fi fost...

Eu zic ca Chipciu ar fi foarte bun in banda dreapta...are tehnica in regim de viteza , stie cu mingea , treage cu ambele picioare la fel de bine , este un jucator foarte interesant , ar fi bine sa nu il rateze MM-ul...

Lasa-ne mah cu Chipciu, s-a intors Meme-ul, aveti nitica rabdare si vom auzi iar de Armenteros si Camus :D

Adrian09.12.2010 20:40

Bah, hai sa dau din casa!

Stiu eu dintr-o sursa extrem de sigura, un fotbalist stelist care joaca la Steaua II si care mi-e prieten, ca Steaua a intrat in cursa pentru achizitionarea lui Marica.

Asta urmeaza sa vina la Steaua sub forma de imprumut pentru urmatoarele 6 luni si, din cate se pare, astia cer pe el maxim 3 milioane de euro. Daca se intlege cu Steaua, sunt sanse mari sa continue si in sezonul urmator.

E mare smecherie acum in club si de aia trag astia sa scape de ceilalti atacanti de careu, Kapetanos si Bilasco, ca sa scape si de salarii mari dar sa ii si faca loc astuia.

Steaua va plati o parte din salariul lui. vreo 400 de mii de euro.

Marica mai are contract cu aia pana in 2012 si cum aia nu sunt multumiti de el, nu ar zice nu daca ar putea sa scape de el si sa si castige ceva de pe urma lui. De asta tot zicea Gigel de "atacant mare, care a confirmat, cu 3 milioane. Dau si 5 pe el"

Problema e ca, daca Steaua ajunge sa il ia, asta trebuie sa lase de la el la salariu, ca Gigel nu o sa ii dea in nici un caz 400 de mii pe sezon.

Faza e ca Stuttgart vrea sa scape de el si nimeni nu il vrea, in afara de Steaua, la care a fost orientat, bineinteles, de catre varul giovanii. De aia a si pus Marica pe Steaua la echipe preferate, pe contul de facebook. Plus ca asta vrea sa vina ca sa isi relanseze cariera, sa prinda nationala cum trebuie, sa il vada alte echipe.

El ar fi vrut, cica, la Sahtior, dar aia nu il mai vor acum, ca nu are loc de Luiz Adriano si Eduardo si restu'. Iar la dinam0 nu sunt bani sa ii plateasca salariul si nici nu are postul de titular garantat ca acolo sunt multi fini.

Sunt sanse foarte mari sa vina si, cica, negocierile se vor incheia inainte de Craciun, poate chiar saptamana care vine.

Am scris aici pentru ca eu nu il vreau pe ala la Steaua, ca e dinamuist mare. Si ar fi calumea daca am putea incepe o campanie anti marica, ca sa nu vina la echipa.

Mesajul asta l-am scris initial la stirile zilei. L-am scris si aici pentru ca aici e ontopic.

Maye09.12.2010 22:02

ba , daca stau sa ma gandesc mai bine, e posibil.

citeam acum ceva timp ca aia vor sa scape de el, deci chiar e posibil.

Deci o sa vina Papp sau Gaman si Marica. Inca unul ca sa fie lista lui Meme completa.

Ne facem lot de castigarea ligii campionilor.

Adrian09.12.2010 22:28

Nu tre sa fii sarcastic. Mie asa mi s-a zis de acolo, din club. Asa circula vorba pe la ei. Nervii sunt mari pentru ca vine asta cu bani multi si ii deranjeaza pe unii. Strainii sunt suparati ca sunt scosi in afara, ca si Geraldo are probleme, ca dobitocul incearca sa-i micsoreze salariul, iar pe restul vrea sa-i dea afara.

Romanii nu sunt nici ei multumiti, mai ales lotul Urziceni. In primul rand ca vine asta cu salariu mare si apoi pentru ca sunt si din grupul asta destul de multi pe faras, desi a venit MM. Se simt tradati, ca ei credeau ca vor fi titulari incontestabili daca le-a venit "prietenul".

E scandal la club in fiecare perioada de transferuri. Bineinteles, banii sunt problema. Jucatorii nu sunt platiti, Gigel incearca sa scape de ei si sa nu le dea banii si, colac peste pupaza, mai baga si bani multi in alti jucatori, desi zice ca nu are.

E foarte amuzant. Abia astept sa vad cum se desfasoara povestea. O sa vina Marica, o sa ii dea afara pe restul atacantilor, va ramane doar el si Stancu si o vor da in bara. Sa vezi ce scandal o sa faca gibonul atunci.

Mult mai frumos ar fi sa il cumpere de acum. Sa plateasca si cele 3 mil si sa fie nevoit sa ii achite si astuia salariul destul de mare. Sigur ar da faliment.

Lari09.12.2010 22:32

Marica nu a vorbit NICIODATA urat la adresa Stelei, ba chiar dimpotriva. Ne-a laudat cand a fost vorba de niste rezultate prin cupele europene.

N-as considera o tragedie venirea astuia, dar nici bine nu prea mi-ar pica.

red&blue_boy10.12.2010 05:19

Da,n-ar fi o tragedie venirea lui Marica,dar eu as zice ca mai bine nu l-am aduce...Plus ca e scump...

Ne facem lot de castigarea ligii campionilor.

E putin spus ! :D

Ronnie10.12.2010 06:08

Ar fi super Marica. As scapa de o grija-n plus la football manager. Nu mai trebuie sa-mi caut atacant.

bogdinho'10.12.2010 10:53

Nu vine ma niciun Marica , nu ii da Ciobanul atatia bani din salariu ! O sa vedem tot pe Kapetanos si Bilasco in atac !

Macar sa nu plece Stancu , ca nu o sa mai dam goluri daca va fi asa :))

Bogdan10.12.2010 11:02

sa inceapa telenovela...

DanStan10.12.2010 11:12
Ciobanul a anuntat, joi seara, ca Steaua va renunta in aceasta pauza la grecul Pantelis Kapetanos, deoarece este nemultumit de prestatiile pe care acesta le-a avut in prima parte a campionatului.

Media golurilor marcate de cativa jucatori importanti ai Stelei, in campionat :

1. Piturca (1 gol la 1,3 meciuri)

2. Thereau (1 gol la 1,7 meciuri)

3. C Raducanu (1 gol la 1,8 meciuri)

4. Sabin Ilie (1 gol la 1,9 meciuri)

5. Bogdan Stancu (1 gol la 2,3 meciuri)

6. Vladoiu (1 gol la 2,3 meciuri)

7. Dica (1 gol la 2,3 meciuri)

8. Ilie Dumitrescu (1 gol la 2,3 meciuri)

9. Kapetanos (1 gol la 2,4 meciuri)

10. Danciulescu (1 gol la 2,4 meciuri)

11. Adrian Ilie (1 gol la 3 meciuri)

12. Ilie Stan (1 gol la 3.2 meciuri)

13. V Badea (1 gol la 3,3 meciuri)

14. Iacob (1 gol la 3,5 meciuri)

15. Lacatus (1 gol la 3,6 meciuri)

16. Neaga (1 gol la 3,7 meciuri)

17. Balint (1 gol la 3,8 meciuri)

18. Panduru (1 gol la 3,9 meciuri)

19. Ciocoiu (1 gol la 3,9 meciuri)

20. Denis Serban (1 gol la 4,1 meciuri)

21. Andrei Cristea (1 gol la 5,2 meciuri)

I.N.Money10.12.2010 11:14

Daca Adrian tot a dat din casa, hai ca o dau si eu. Marica are restante uriase financiare de primit, iar faza cu amenda l-a scos din minti. A apelat la impresaru flegmatic, Ioan care i-a propus un imprumut la Steaua. Michel, cand nu e cu roscatele se ocupa de fotbal si urmeaza sa plece in Germania sa vada daca il poate aduce. Ciprian nu ar spune nu, mai ales ca prietenia lui cu Gigi este deja bine cunoscuta de pe vremea cand el era doar un copil la Dinamo.

Daca Kape pleca, Marica vine. Stuttgart nu il mai vrea, nu mai poate sa joace peste Cacau, Pobrebniak si aparent Santa Cruz, care o sa semneze dupa 1 ianuarie.

Asadar, 70-80 % Cipri o sa imbrace tricolul nostru la iarna.

bogdinho'10.12.2010 11:31

Daca nu ar fi avut acele iesiri din ultimele jocuri , coroborate cu rosul de la Hamburg , nici nu s-ar mai fi pus problema ca el sa plece !

In opinia mea , Marica este peste Cacau sau Pogrebnyak !

Adrian10.12.2010 12:16

Da, e destul de penibila situatia de la Steaua. Sunt dati afara niste jucatori pentru a-i face loc unui alt jucator care e adus cu singurul scop de a-l face pe Stancu golgeter. Dar daca e adevarat ca Stancu are oferte si mai si pleaca in strainatate, ramanem cu doua panarame care nu dau goluri, Surdu si marica.

Chestia e ca, daca pleaca Stancu, probabil se va trage ca Marica sa ajunga golgeter si sa il vanda apoi la cluburi mari. Marica e mult mai atractiv pt jijel, ca e mai tanar ca Pantelis sau Bilasco si are in spate si sustinerea varului giovanii care, pana la urma, le-a tras o mega teapa celor de la Stuttgart facandu-i sa scoata 8 mil euro pe el in primul rand.

Doar banii conteaza la Steaua.

David10.12.2010 12:38

Facebook Ciprian Marica's friends:Tatarusanu,Tanase,Meme Stoica.

dr.adrian910.12.2010 13:51

Impresarul lui Marica nu este Ioan Oierul. Conform www.transfermarkt.de este impresariat de ROGON Sportmanagement GmbH. In plus Marica s-a aflat si in atentia echipei italiene Juventus Torino.

In orice caz o intoarcere in Romania ar fi un pas in spate in cariera lui Ciprian Marica.

Oricum nu prea cred ca Stuttgart il va imprumuta. A inceput sezonul acesta ca rezerva, dar a reusit sa isi castige un loc in prima echipa. Pana si cifrele vorbesc pt el. In acest moment - desi ispaseste o pedeapsa de 3 etape - se afla pe locul al-III-lea in clasamentul "Scorer" al campionatului german reusind sa adune 10 puncte, inscriind 3 goluri si avand 7 assists in 12 meciuri jucate in 1. Bundesliga. In Europa League a reusit sa inscrie de 2 ori in 4 meciuri.

A inscris in medie un gol la 197 de minute in Bundesliga si 1 la 123 in Europa League.

Problema cea mai mare a lui este insa inconstanta.

surse:

http://www.rogon.TV/spieler/suchergebnis

http://transfermarkt.de/de/rogon-sportmana.../berater_1.html

http://www.kicker.de/news/fussball/bundesl...der-saison.html

http://transfermarkt.de/de/ciprian-marica/...eler_16833.html

Adrian10.12.2010 14:18

Problema lui e salariul mare si lipsa de eficienta. Problema lui e ca e slab. O alta problema de-a lui e amenda de 50 de mii de euro pe care a primit-o :))

bogdinho'10.12.2010 14:49
Problema lui e salariul mare si lipsa de eficienta. Problema lui e ca e slab. O alta problema de-a lui e amenda de 50 de mii de euro pe care a primit-o :))

Are bani sa o plateasca...nu duce lipsa :)) cat are salariul acolo ? Parca peste 600 000 de mii , nu ?

Edit : Oricum nu vine...

«1234527»