Torje e singurul jucator mai de Doamne-ajuta care-l au javrele. Dar asta nu inseamna ca vine la Steaua, astia din presa pur si simplu nu stiu ce subiecte sa mai scoata.
Torje e singurul jucator mai de Doamne-ajuta care-l au javrele. Dar asta nu inseamna ca vine la Steaua, astia din presa pur si simplu nu stiu ce subiecte sa mai scoata.
Torje e bun,dar astea sunt povesti ca ar ajunge la noi si Stancu la Dinamo...
daca si stelistii au ajuns sa zica ca e mai bun torje decat Stancu..in afara de viteza n-are nicio treaba..e un fel de Banel un pic mai tehnic..sincer un szekely la 100% e peste torje ![]()
Abia astept sa vad primul meci al lui Maftei ca titular...o sa ii dam o si prima de bun venit , un frigider plin ![]()
daca si stelistii au ajuns sa zica ca e mai bun torje decat Stancu..in afara de viteza n-are nicio treaba..e un fel de Banel un pic mai tehnic..sincer un szekely la 100% e peste torje![]()
sustin
A revenit Meme poate acum revin si Camus, Thereau, Armenteros, Didy...
Sunt batrani deja toti au peste 26-27 de ani pana se acomodeaza astia retrogradam tinerii care i-as vrea la Steaua sunt :
Mihai costea , Gaman , Pintili A. Matei Dembele (Un atacant masiv de origine franceza are 1,97 inaltime si a markat in 10 etape 11 goluri ) Rapa si sa plece urmatorii : Bilasco , Marinescu , Onofras , anghelov ![]()
tu esti Fan Steaua sau fan fcsb?
Lacina Traore - costă 5 milioane, exclus.Mihai Costea - ar fi ok, daq s-ar intelege cu Bogdan in atac, ar fi mega-cool. Tot timpul am vazut Steaua cu jucatori rapizi pe benzi si in atac.
Papp si Gaman la moment nu au loc in echipa Gardoș cu Geraldo + Galamaz, nu e loc.
Eric - pe asta unde să-l bagam?
IMO, Rapă ar fi fost ok, pt că vad că pe Emeghara nu se poate de contat mai mult de 2 meciuri la rind.
Eu aș vinde urmatorii jucatori: Emeghara, Surdu, Bilasco, Abrudan, Onofras Martinovici, Nicoliță, Marinescu
Și aș cumpara urmatorii jucatori in locul lor: Mihai/Florin Costea, Ripa Un mijlocaș stinga, Un mijlocaș dreapta, Un mijlocaș central.
Echipa ar arata cam asa:
Tatarusanu
- Latovlevici - Geraldo - Gardoș - Ripă -
- C. Matei - Anghelov - Szekely -
- Cr. Tanase -
- Mihai/Florin Costea - Stancu -
.
Vrabia malai viseaza
Stai linistit...Costea , Ripa sau Traore nu vor ajunge in Ghencea
nu da Ciobanul atatia bani pe ei..
Vad că tot sunt transferat la Steaua si la Rapid, dar pe mine nu m-a cautat nimeni. Vreau să lamuresc acest lucru odată si pentru totdeauna: cat voi juca fotbal, nu voi merge niciodată la Steaua sau la o altă rivală a Rapidului! Prefer să joc in Divizia B. Eu sunt rapidist si vreau să raman cu amintirile frumoase pe care le-am avut acolo. Nu contează că Meme e la Steaua. El este fratele meu mai mare si vorbim zilnic, dar eu nu voi merge acolo, chiar dacă cei de la Rapid nu mă vor cauta. Eu tot rapidist pe viață o să raman. Am spus asta pentru că nu vreau să inceapă iarăși vreo telenovela Lupta la titlu se va duce intre Steaua si Rapid, a spus Maftei
Esteeee...cea mai buna veste pe care o puteam primi din partea CRApidistului tiganos de Maftei ![]()
Sincer, o atitudine normala a lu` Maftei. Atitudine ce nu o vad la jucatorii nostri.
Eu tot rapidist pe viață o să raman.
Sangele apa nu se face!
Tiganu-i tot tigan!
Corbul isi schimba parul dar mirosu' ba!
si una pe care chiar Maftei a rostit-o: "Fotbalul fara spectatori e ca nunta fara lautari!"
Merge la Rapid in iarna...Bine ca nu vine la noi...
daca si stelistii au ajuns sa zica ca e mai bun torje decat Stancu..in afara de viteza n-are nicio treaba..e un fel de Banel un pic mai tehnic..sincer un szekely la 100% e peste torje![]()
Daca nu putem fi obiectivi atunci Torje e la fel de bun ca Szekely.
Apropo, Szekely de vreo 10-12 luni nu a mai dat o centrare buna. Da' nu conteaza, e stelist.
PS: Un Banel tehnic ar fi chiar un jucator foarte bun. Chiar foarte bun.
Se vorbeste despre jucatori ca Ad.Cristea , Torje , L.Ganea , Traore , M.Costea , Gaman sau Spadacio pe care Ciobanul vrea sa ii aduca ! Sa fim seriosi , nu trebuie sa ne mai amagim aiurea , acestia nu vor veni in Ghencea in viitorul apropiat , este imposibil...
Transferurile realistice sunt cele gandite de MM : Gabriel Matei , Ionut Neagu , Chipciu...
Asta cu Maftei la Steaua a fost o bula aruncata de Meme Stoica.Stia ca-i promisese lui Maftei ca-l va lua oriunde se duce,dar nu luase in calcul c-ar putea ajunge la Steaua,asta e clar.Si apoi,ca sa se scoata in fata lui Maftei,a aruncat zvonurile astea,dar cred ca nici Meme nu credea cu adevarat ca Maftei ar putea juca vreodata la Steaua. Si sa fim seriosi,nu l-am fi acceptat niciodata ! De la o echipa la alta au mai trecut jucatori,dar Maftei chiar nu s-ar putea fixa in spatiul asta.
Personal,i-as vinde pe : Emeghara ( dar cine il cumpara??? ), Zapata, Baciu, Nicolita,Onofras,Bicfalvi si Bilasco. De restul cam ar fi nevoie pentru a mentine minim dubluri pe posturi. Ar mai fi si Angelov,dar atunci am fi pe minus si,sincer,nu-mi place Bicfalvi.
Solutii din campionatul intern ? Nu prea. Si nu ca n-ar fi unele variante,dar alte bule de genul ''10 milioane de euro in iarna'' pentru transferuri nu au acoperire cand vrei sa-l cumperi pe Eric.Cred ca nici nu vrea la Steaua,oricum,avand in vedere ca tocmai s-a ofuscat pe Stancu.
Ar fi bun Rapa,dar eu daca as fi de la Otelul,nu as vinde acum,as merge pana la capat. Si chiar vreau sa-l vad pe Martinovic pentru restul sezonului.
Si pe Cristi Tanase l-as vinde,dar,poate doar Arges-ul si FC AEK Timisoara sa-l cumpere.
Eu m-am saturat de atatea schimbari.
Iarna asta o sa fie cea mai agitata din ultimii ani
) Messi , Drogba , Pique sau Higuain se pregatesc sa ajunga in Ghencea...mai multe detalii pe Ciobania TV ![]()
Asta cu Maftei la Steaua a fost o bula aruncata de Meme Stoica.Stia ca-i promisese lui Maftei ca-l va lua oriunde se duce,dar nu luase in calcul c-ar putea ajunge la Steaua,asta e clar.Si apoi,ca sa se scoata in fata lui Maftei,a aruncat zvonurile astea,dar cred ca nici Meme nu credea cu adevarat ca Maftei ar putea juca vreodata la Steaua. Si sa fim seriosi,nu l-am fi acceptat niciodata ! De la o echipa la alta au mai trecut jucatori,dar Maftei chiar nu s-ar putea fixa in spatiul asta.
Cam asa cred si eu ca stau lucrurile pana la urma...
Mai bine ca nu vine Maftei , n-avem nevoie de cioroi infectzi ![]()
Iarna asta o sa fie cea mai agitata din ultimii ani) Messi , Drogba , Pique sau Higuain se pregatesc sa ajunga in Ghencea...mai multe detalii pe Ciobania TV
![]()
Nu vin, a zis ne-a Jiji ca Banel e mai tare decat toti astia 4 la un loc
Lasati ma ca vine Cristea , vine si Traore , aduce Jiji pe toti ![]()
Daca nu putem fi obiectivi atunci Torje e la fel de bun ca Szekely.Apropo, Szekely de vreo 10-12 luni nu a mai dat o centrare buna. Da' nu conteaza, e stelist.
PS: Un Banel tehnic ar fi chiar un jucator foarte bun. Chiar foarte bun.
ziceam de un szekely la 100%..oricum fiecare cu parerea lui..conteaza sa fie jucat si unde trebuie..asa a fost si cu Dayro-unul dintre cei mai buni atacanti pe care i-am avut in ultima perioada..dar daca a fost jucat mijlocas lateral normal ca nu a dat randament..desi fata de altii care au ajuns sa poarte ros-albastru...prea usor am renuntat la Dayro ![]()
MM sa faca bine si sa il aduca pe Chipciu , avem mare nevoie de un mijlocas dreapta ![]()
Il avem pe Banel, si pana nu se retrage, n-are cine sa-i ia locul. Ca de vandut, nu-l vinde oierul!
Vine Armenteros,cica poate juca si pe dreapta!