FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri in iarna 2010-2011

«14567827»
bogdinho'22.12.2010 11:08
Moraes ? Nu mi se pare ca este un fotbalist chiar atat de valoros incat sa il cumpere Braga , dar daca este adevarat acest lucru , Ciobi va trebui sa ii spuna adio , nu poate sa se puna cu lusitanii :)
SuperstaR1822.12.2010 14:59

Tu nu urmaresti stirile sportive? :O Ne-a Gigi se poate pune cu oricine.

razvan2822.12.2010 18:43

Braga nu e o super echipa , deci nu vad sa fie vreo mare problema un transfer al lui Moraes acolo.Ei nu au nici o vedeta , se bazeaza la fel ca si Urzica sezonul trecut pe unitatea grupului.

Oricum , parerea mea , Moraes e un jucator bun dar doar intr-un campionat mai slab , in Romania , in Bulgaria , in Serbia , Croatia , Cehia , nu poate juca in Portugalia sau alt campionat mai breaz.

BAF-kimi22.12.2010 23:25
Ei nu au nici o vedeta

Hugo Viana. Oricum, Steaua are vreo "vedeta"? Sau Stancu, Tanase, Banel, etc. sunt cumva vedete? :|

mountytoma23.12.2010 07:19

daca Meme il ia pe Dica, sa vezi atunci un mijloc de genul ricardo-bicfalvi-Dica, sa vezi ce ne ia somnul pe stadion sau acasa la TV privind cum joaca echipa cu viteza melcului...

Dica ar face bine sa mearga la Dinamo, sa-i distruga pe aia de tot! poate il ia si pe Banel cu el, si pe maimuta de la loja, sa fie tacamul complet :-)

despre moraes... si zaharia rupea gura targului la Bistrita, la Steaua nu a jucat rau dar nu a mai fost ce era la Bistrita. cel mai bine ar fi sa il tina pe kapetanos, care e deja obisnuit cu echipa.

de fapt, orice ar face, pana nu moare maimuta din loja tot nu vedem performante!

red&blue_boy23.12.2010 08:10

Si eu as fi preferat sa ramana Kapetanos,dar se pare ca nu mai e posibil...

Asa e,multi jucatori confirma doar la echipe mici,ramane de vazut cum s-ar descurca Moraes la noi.DACA vine...

Cred ca aducerea lui Dica n-ar fi prea inspirata,nu mai e ce-a fost.L-am apreciat mult cat a fost la Steaua,dar de cand a plecat de la noi a jucat foarte putin,se simte asta...Totusi,n-as vrea sa mearga la Dinamo,oriunde,dar nu acolo...Nu acelasi lucru il pot spune si despre Banel! :)

Ronnie23.12.2010 09:12

Ogararu, Neaga... acum Dica... pe Pompiliu Stoica nu-l aducem?!

red&blue_boy23.12.2010 10:34

Sau pe Florentin Dumitru!

gio_stgloria23.12.2010 11:15

Sper ca Dica sa vina inapoi in Ghencea, avem nevoie de el.

doar un fan23.12.2010 12:09
Sper ca Dica sa vina inapoi in Ghencea, avem nevoie de el.

Oierul a confirmat:Dica SE INTOARCE LA Steaua

Daniel-Ionut23.12.2010 12:11

Se pare ca Dica revine la Steaua, in mare parte lucrurile sunt clare.

Pareri?

MoWeed23.12.2010 12:13

Nu cred ca mai e acelasi Dica pe care-l stim noi; nici macar la Manisaspor nu s-a putut impune. Nu ar trebui sa va asteptati la minuni din partea lui, cel putin in returul asta.

Daniel-Ionut23.12.2010 12:20

Eu unul, cred ca nu am mai avut un jucator de gen(i)ul lui de cand a plecat.

MoWeed23.12.2010 12:23

De acord Daniele, dar esti si tu de acord cu mine ca, dupa ani in care a jucat mult sub posibilitatile lui reale, ii va fi foarte greu sa isi recapete forma din 2005-2006 si, daca si-o va recapata vreodata, va dura mult timp pana sa se intample asta?

Vroiam sa spun: Nu trebuie sa credeti acum ca, daca a venit Dica, acesta va juca la nivelul la care-l stim din prima, ca va salva sezonul acesta. Va trebui sa aveti rabdare cu el...

red&blue_boy23.12.2010 12:26

Da,asa e,n-am mai avut poate un jucator ca Dica de cand a plecat de la Steaua,dar cum spuneam mai sus,a jucat foarte putin de cand a plecat,nu mai e ce-a fost...Cum spune si MoWeed,nici in Turcia n-a facut mare lucru...Sa vedem,poate isi revine la noi! :)

Daniel-Ionut23.12.2010 12:26

Asta e clar, ca nu va mai fi acelasi Dica pe care il stiam noi.

mountytoma23.12.2010 12:28

asa este, nimeni nu a mai fost ca Dica... nimeni nu mimeaza alergarea ca putoarea de Dica. si daca alerga de parca statea pe loc acum cativa ani, cand inca era tanar, iti dai seama ce va face acum?

eu mai repede l-as aduce pe Belodedici, ca e mult mult mai valoros, si oricum alearga mai mult decat dicanu :-)

Dica a esuat in italia la o echipa jenanta, in turcia la o echipa si mai jenanta , la CFR ul impins din spate de arbitri si guvernanti.

deci daca nu a fost suficient de bun pentru CFR, il luam noi? ce-am ajuns! astra sau u Cluj i- s-ar potrivi mult mai bine lui Dica. sa vezi in ce suturi va pleca pana in vara!

Daniel-Ionut23.12.2010 12:30
nimeni nu mimeaza alergarea ca putoarea de Dica. si daca alerga de parca statea pe loc

Daaa... bine ca alearga Tanase de se rupe...

red&blue_boy23.12.2010 12:38

@ mountytoma : nu zice nimeni ca a fost Dica un jucator de exceptie,dar pentru Steaua,pentru perioada in care a fost la noi,pentru campionatul nostru,a fost bun.Cu tot cu lentoarea sa.Barem mai dadea goluri.Cate goluri are de exemplu Tanase la Steaua?Amintiti-va cand a venit Dica la noi,in returul ala a dat cred ca mai bine de 10-11 goluri,fiind decisiv pentru castigarea titlului.Acum cati jucatori mai avem care ne pot trage dupa ei spre un titlu?

Chestia e ca nu mai e ce-a fost,cine stie daca isi mai revine,cum zice si MoWeed,trebuie sa avem rabdare cu el...

mountytoma23.12.2010 12:47

eu l-am criticat mereu pe Dica, pentru ca ar fi putut ajunge mare fotbalist. stia sa faca ceea ce apreciez eu cel mai mult la un fotbalist: sa dea pase inteligente.

din pacate pentru el, Dica s-a ingropat prea devreme in autosuficienta care ne face pe noi romanii sa nu avem super-campioni. decat, poate, ca exceptii (nadia, nastase, Steaua 86, bute etc)

de-aia mi-a fost mereu ciuda pe Dica. el chiar putea sa fie un super-jucator. daca nu a ajuns cand avea si fizicul de partea lui, ma indoiesc ca va reusi acum.

eu unul nu as incepe nici un meci fara mijloc cu angelov (siguranta in aparare si clarviziune in atac) si Andrei ionescu (inventivitate)

@Daniel-ionut

cand vor juca in aceeasi echipa tanase si Dica, vei vedea ca tanase va fi ca intercity trecand prin halta Dica. sa nu crezi acum ca mi-ar placea tanase, te rog frumos!

DelPiero1023.12.2010 12:48
Eu unul, cred ca nu am mai avut un jucator de gen(i)ul lui de cand a plecat.

Geniu?Acum numai geniu nu mai e.El a fost lent mereu,sa-l vezi acum.Nu cred ca mai e acelasi fotbalist.

bogdinho'23.12.2010 12:51

Macat avem un executant bun la fazele fixe acum , dupa venirea lui Dicanho :D Bine , daca nu se va intampla ceva neprevazut sau daca nu a mintit Ciobi cand a afirmat ca va veni....

vlad23.12.2010 13:00
asa este, nimeni nu a mai fost ca Dica... nimeni nu mimeaza alergarea ca putoarea de Dica.

Si nimeni nu mai flegmeaza suporterii ca Dica!

bogdinho'23.12.2010 13:23

Si nimeni nu avea executiile lui Dica :D

David23.12.2010 13:49

Sunteti culmea.Daca nici Dica nu e bun,sunteti culmea.E peste Tanase chiar si acum.E bun,avem un mijlocas ofensiv care da goluri,care e tehnic.El dadea 10-11 goluri.Stancu inca 12-13 si mai completeaza restul.Sper ca daca vine,ii ia si numarul 10 si banderola de capitan lui Dodel.

«14567827»