@Razvan:
Pentru abonați, revista nu e trimisã prin poștã, e trimisã prin curier (parcã Fan Courier), dar poate fi ridicatã și direct de la magazin. Ãla de la stadion, ãla din Unirea, nu știu.
@Razvan:
Pentru abonați, revista nu e trimisã prin poștã, e trimisã prin curier (parcã Fan Courier), dar poate fi ridicatã și direct de la magazin. Ãla de la stadion, ãla din Unirea, nu știu.
mai zice ca cei care se aboneaza primesc un bilet la Steaua-Dinamo...cred ca e la peluza si din cate stiu astia de la posta le desfac sa le citeasca...nu se stie dak mai primesti cadourile date uneori:))
Biletul il primesti tot prin curier...iti vine acasa...( asa a fost la primul numar) ![]()
FCSB Magazine ![]()
aaa....pai e bine atunci...am pe cineva care lucreaza la posta si mi-a zis ca la cartare(triere adica) revistele cam dispar....dar daca o aduce fan courier e bine.ma gandesc sa fac abonament:)
A aparut noul numar FCSB Magazine!

aaa....pai e bine atunci...am pe cineva care lucreaza la posta si mi-a zis ca la cartare(triere adica) revistele cam dispar....dar daca o aduce fan courier e bine.ma gandesc sa fac abonament:)
Fan curier le aduce... azi am primit revista..
calendarul nu este asa cum ma asteptam( ca cel de pe magazinul online), nu are postere si s-a si scumpit la 10 lei... ![]()
numarul nou nu are poster.un lucru care ma supara la noul format este rubrica despre masini si cea despre gadgeturi....ce legatura are asta cu Steaua ?
numarul nou nu are poster.un lucru care ma supara la noul format este rubrica despre masini si cea despre gadgeturi....ce legatura are asta cu Steaua ?
Este o revista moderna! ![]()
Este o revista moderna!![]()
dar e despre FC Steaua Bucuresti...si acele lucruri nu pre au legatura cu Steaua... ![]()
dar e despre FC Steaua Bucuresti...si acele lucruri nu pre au legatura cu Steaua...![]()
Pai stiu da... scrie destule pagini despre Steaua... asa este si in revista barcelonei... interului...
ma mir ca nu scrie si materiale despre alina plugaru ![]()
ma mir ca nu scrie si materiale despre alina plugaru![]()
Nu este timpul pierdut ![]()
Parca vad un material cu titlul "Stelista de mica" :laugh:
imi placea in editia veche acea rubrica in care erau prezentate vedete steliste..horia moculescu , Alexandru arsinel , lucian viziru...
Pe SteauaFC.com arata ca a aparut revista de 1 saptamana... si eu nu am gasit-o la nici un chiosc in toata Rahova... ![]()
cauta un magazin diverta....o vei gasi sigur acolo
cauta un magazin diverta....o vei gasi sigur acolo
Pai mai bine mai iau tramvaiul cateva statii si ma duc la Unirii si iau direct de la magazin FCSB... ![]()
Sau mai bine iei tramvaiul ![]()
Sau mai bine iei tramvaiul![]()
CORECT ![]()
Greseala mea nu mai dati ![]()
Hmm...
Parca aparea o data la 2 luni ![]()
A trebui sã aparã în prima sãptãmânã din fiecare lunã. Dupã cine se ocupã de revistã, asta e prima sãptãmânã din aceastã lunã.
Primul numãr a fost comun pentru lunile decembrie-ianuarie.
Stie cineva ce scrie acolo ca da gratuit?
Si tu repede...
Imediat iti sare in ochi cuvantul GRATUIT ![]()
Da chiar ce da gratuit ![]()
Lotul si Programul returului
Lotul si Programul returului
...e un fel de n-ar mai fi ![]()