Tocmai a aparut numarul 15 (Oli RELOADED)! Ati vazut oferta ("Primele 12 numere "Suporter Steaua" pentru numai 20 lei! Completeaza-ti colectia!)? Ma cam laud dar eu le am de la nr. 1!
Tocmai a aparut numarul 15 (Oli RELOADED)! Ati vazut oferta ("Primele 12 numere "Suporter Steaua" pentru numai 20 lei! Completeaza-ti colectia!)? Ma cam laud dar eu le am de la nr. 1!
sthiu nu sunt un stelist adevarat imi lipseste numaru cu para
(
Ce spune site-ul oficial despre SUPORTER Steaua NR. 15:
"Numarul 15 al revistei clubului va ofera un amplu interviu cu noul antrenor al Stelei, Cosmin Olaroiu. Oli vorbeste despre planurile sale la Steaua, despre principiile sale ca antrenor si despre ce a gasit schimbat in Ghencea dupa primul sau mandat din urma cu trei ani si jumatate.
Cosmin Olaroiu: "Steaua este puternica, dar trebuie sa devina si mai puternica"
"Sunt etichetat gresit ca un antrenor defensiv. Poate prin prisma faptului ca am multe contacte cu fotbalul italian, cel mai bine organizat din lume. Sunt adeptul fotbalului specatcol, dar si al priincipiului ca o echipa mare se vede dupa modul in care se apara"
"In meseria de antrenor ma bazez pe 4 principii - respect, disciplina, munca, suflet -
"Referitor la meciul Steaua - Poli din ultima etapa a campionatului trecut, s-ai scris numai aberatii. Sunt prieten cu Gigi Becali, iar el stie ca nu am tradat si nu voi trada pe nimeni niciodata. Nu a fost nimic necurat la acel meci. Pur si simplu, Steaua a fost mai buna decat Poli"
De asemenea, in paginile revistei puteti citi un inedit interviu cu Gabriel Bostina, unul dintre cei mai in forma jucatori ai Stelei la aceasta ora. Gabriel dezvaluie sfatul pe care l-a primit atunci cand juca in Divizia B, la Cimentul Fieni, de la antrenorul sau, Marin Radu II, fost component al marii echipe din Ghencea in perioada '86: "Abia cand ajungi in Ghencea o sa fii fotbalist adevarat". Mai puteti afla de ce Gabi era cunoscut la Spitalul din Tr. Severin cand era copil, de ce prefera muzica house si cum si-a decorat propriul apartament.
Revista va putea fi gasita la punctele de difuzare a presei la sfarsitul acestei saptamani."
unde se gaseste oferta cu primele 12 nr "Suporter Steaua" ...
si unde pot gasi revistele deobicei....
se spune ca la orice chiosc... orice magazin de presa da nu este asa....pls help me
Intra pe siteul oficial www.steauafc.com . Acolo ar trebui sa gasesti informatii despre revista. Revista totusi se gaseste in multe locuri. Cel putin in Iasi asa e.
sar'mana pentru informatie...
in constanta nu prea gasesti sincer sinu stiu de ce...
foarte misto ideea cu bratarile astea, arata foarte bine si imi pare ca sunt si la moda. ma surprinde calitatea revistei, color integral si hartie luciosa, Steaua stie cum sa-si pastreze standardele ridicate si in privinta asta, am o revista de-a barcelonei si e cam la fel, bravo!
eu o cumpar din mangalia asa ca in constanta ar trebui s-o gasesti mai usor, vezi in statia lui 40 de la spitalul mare.
sar'mana pentru informatie...in constanta nu prea gasesti sincer sinu stiu de ce...
si in Craiova vine destul de tarziu dar vine...le am pe toate ![]()
forza Steaua! 8)
Eu cred ca ar trebui sa comnd pe internet ca vad ca pe piata nu se gaseste.
eu am comandat una de pe net :twisted:
Suporter Steaua e acum si pe piata.Azi mi-am cumparat revista.Costa 30.000 lei
trebuie sa merg sa o cumpar
o sa caut la spital.... ms axl22
A APARUT SUPORTER Steaua NR. 16!!!
Date luate de pe site-ul oficial:
Numarul 16 al revistei "Suporter Steaua" va putea fi gasit la punctele de difuzare a presei incepand de joi. Revista contine un amplu material cu noul portar al Stelei, portughezul Carlos Alberto Fernandes, care povesteste totul despre el si despre transferul la Steaua. Carlos dezvaluie, in exclusivitate pentru fanii ros-albastri, cum s-a lasat 6 luni de fotbal, cum a jucat un atacant si cum isi culoarea parului cu cea a echipamentului! In paginile revistei mai puteti gasi un interviu inedit cu portarul de legenda al Stelei, Vasile Iordache, "eroul de pe Wembley" povestind amanunte incredibile din culisele transferului sau de la Politehnica Iasi in Ghencea.
Carlos: "Am debutat in Portugalia la derby-ul FC Porto - Boavista, cu 48.000 de fani in tribune. Noi am invins cu 1-0"
"Coechipierul meu de la Boavista, Joao Pinto, a fost cel care m-a sfatuit sa aleg Steaua. Mi-a spus ca e un nume mare in fotbalul european, si faptul ca joaca in Cupa UEFA ma poate ajuta sa imi ating visul, acela de a prinde un loc in lotul pentru Cupa Mondiala"
"La tratative am vazut posterul cu echipa Stelei si i-am spus lui MM: Vreau sa vin aici, echipa asta e o adevarata familie".
8) 8) o revista de top , pentru o echipa de top
Revista Suporter Steaua o puteti achizitiona de la orice magazin cu ziare ( sunt cele de langa statiile de tramvai , aproape la orice statie gasiti cate un magazin ) si costa 30.000 Lei Vechi .
@stefan_vandal
Pai a aparut numarul 22 sau scrii si tu asa ca sa nu faci altceva...???
http://www.youtube.com/watch?v=ZSl-8YyelXw
Rezumatul este binevenit, dar nu are nici o legatura cu topic-ul in care ai postat. Moderatorii
Echipa "Gazetei Sporturilor" va realiza revista "Suporter Steaua"
Revista "Suporter Steaua" a fost editatã pânã de fundând de clubul Steaua, dar conducerea acestuia a decis sã contracteze compania Unlimited Sport Media pentru a relansa publicația. Noua revistã "Suporter Steaua" va apãrea tot într-un format A4, va avea 68 de pagini, fațã de 36 de pagini, cât avea pânã în prezent, toate vor fi full color, iar noua publicație va costa 5 lei, fațã de 3 lei, cât costa pânã la relansare.
daca acum o sa scrie toate jegurile de la gsp in revista
nu e bine deloc
In ziar te fac praf si in revista te ridica in slavi ... penibil
Foarte bine! Oricum, decât trei sferturi din revistã poze, și nici alea luate profesionist, mai bine sã fie fãcutã de echipa GSP într-un mod profesionist. Da' nu mi se pare normal ca aceeași oameni sã scrie și în revista lui Dinamo, și în a Stelei, și în a lu' fulgeru bragadiru. Mãcar sã aparã mai regulat. Deși nu cred (vezi revista lu Dinamo)
nu sunt suporter adevarat nu am deloc colectzia completa :sad2: da cum pot beneficia d oferta acea cu primele 12 numere
Încearcã sã ajungi la magazinul oficial (de sub tribuna 1 a stadionului)
are cineva revista "Suporter Steaua" nr.22 ??
fularsteau2