cat costa revista ???
cat costa revista ???
5 ron
de unde pot sa cumpar un tricou cu Steaua pentru fetita mea de 1 an? Exista marime asa mica la vreun magazin nike?
de unde pot sa cumpar un tricou cu Steaua pentru fetita mea de 1 an? Exista marime asa mica la vreun magazin nike?
Incearca la magazinul on-line, imi pare ca au produse pentru bebelusi.
Tocmai a aparut numarul 15 (Oli RELOADED)! Ati vazut oferta ("Primele 12 numere "Suporter Steaua" pentru numai 20 lei! Completeaza-ti colectia!)? Ma cam laud dar eu le am de la nr. 1!
pai si de unde pot sa iau primele 12 numere? ![]()
La magazinul de la stadion (si banuiesc ca si in varianta online) au si body-uri pentru bebelusi (cu maneca scurta sau maneca lunga) si au si tricouri. Tricourile sunt 60 roni parca, si sunt 1-2 ani, 3-4 ani. samd. Sunt chiar misto
Sunt replici, deci ma indoiesc ca ai sa le gasesti la magazinele nike.
imi zice si mie cineva de unde pot sa iau primele 12 numere...?
si app...nu sunt din bucureshti ![]()
![]()
Acum vreun an, un an si ceva a existat aceasta oferta sa cumperi primele 12 numere cu 20 lei, pentru a elibera probabil stocul. Acum banuiesc ca au epuizat acele numere, drept urmare nu mai exista aceasta oferta. Cel putin daca intrebi la magazinul oficial al Stelei din Ghencea ei iti vor spune ca nu le (mai) au. Imi pare rau.
Acum vreun an, un an si ceva a existat aceasta oferta sa cumperi primele 12 numere cu 20 lei, pentru a elibera probabil stocul. Acum banuiesc ca au epuizat acele numere, drept urmare nu mai exista aceasta oferta. Cel putin daca intrebi la magazinul oficial al Stelei din Ghencea ei iti vor spune ca nu le (mai) au. Imi pare rau.
ms pentru informatzii :sad2:
Revista: FC Steaua Campioana 2000-2001.
Revista: Campionii Nr. 1 , Nr. 2
Program Meci: FC Steaua- FK Zeleznik 2004
Program Meci: FC Steaua-Dinamo Kiev 2001
Program Meci: FC Steaua- FCM Bacau 2002
Program Meci: FC Steaua- Astra Ploiesti 2003
Program Meci: FC Steaua- West Ham United 1999
Revista Suporter Steaua : NR, 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20,21,23,24,25,26,27,30
cine le doreste le poate achizitiona numai cu 50 lei pt mai multe detalii scrie-mi pe prv.
![]()
Numarul 32 al revistei clubului din Ghencea, "Suporter Steaua", va putea fi achizitionat de la chisocurile de ziare, sau de la magazinul clubului Steaua, incepand cu aceasta saptamana.
In revista puteti citi un material cu Ovidiu Petre, precum si un amplu interviu cu mijlocasul stelist. De asemenea, veti gasi si un poster cu jucatorul ros-albastrilor.
Numarul din luna iunie mai include: Imagini spectaculoase din sezonul trecut al Ligii I, Tot ce s-a întîmplat important în istoria Stelei în aceastã lunã, Prezentarea achizițiilor Stelei, Gândurile lui Cornel Cernea, Ce mai face profesorul Gheorghe Constantin.
Revista contine si alte materiale si interviuri atractive, pe care nici un suporter nu are voie sa le rateze.
gsp
va putea fi achizitionat de la chisocurile de ziare, sau de la magazinul clubului Steaua, incepand cu aceasta saptamana.
= în cel mai bun caz, la începutul lunii viitoare, dupã cum au apãrut și ultimele numere
va putea fi achizitionat de la chisocurile de ziare, sau de la magazinul clubului Steaua, incepand cu aceasta saptamana.= în cel mai bun caz, la începutul lunii viitoare, dupã cum au apãrut și ultimele numere
nu chiar...eu am luato azi de la chioscurile de ziare de langa pasajul obor(langa mc donald).nu o are insa la toate centrele;am citit din ea mare parte ![]()
ce junior e prezentat luna asta?
ce junior e prezentat luna asta?
Vlad Rusu :biggrin:
Ceausescu nu mai e...
Nu astia-i beleaua !
Orice-ar face CFR
Tot castiga Steaua ! ![]()
Ceausescu nu mai e...Nu astia-i beleaua !
Orice-ar face CFR
Tot castiga Steaua !
tare,da parca mai e ceva in continuare ...?
N-a mai apãrut de mult timp. Argãsealã s-a lãudat acum la sport.ro cã într-o sãptãmânã va fi anunțat pe site noul numãr, într-un nou format și cu 90 de pagini. Mã întreb cât o sã coste și dacã o sã mai fie fãcutã în colaborare cu gsp...
am vazut aseara la stirii ca se lauda Argaseala,dar sa vedem cu ce iese pe interval,oricum la capitolul marketing sunt varza,am trecut saptamina trecuta pe la magazin si nu am gasit nimic nou sau macar ceve schimbat.pe timpul lui nea Nicu sotul unei colege de-a lui matusa'' tamara''era sofer de autocar l-am innebunit pina mi-a adus un set de pahare cu Steaua o insigna plus o emblema,deci le am de 18 ani.asa ca mister Argaseala ar trebui sa se gindeasca sa mai iasa cu ceva nou.am fost foarte multumit de cravata cu Steaua o port tot timpul cind am ocazia la birou,dar sincer m-as multumi si cu un sacou cu emblema Stelei etc.etc
Din 28 noiembrie, la toate punctele de vanzare a presei din tara gasiti noua revista oficiala a clubului.
Coperta glossy, 100 de pagini cu interviuri în exclusivitate, concursuri, postere, știri inedite despre idolii tãi. Totul, la numai 7,9 lei.
În primul numãr puteți citi un amplu interviu cu cãpitanul nostru, Mirel Rãdoi, detalii despre inaugurarea Academiei de Fotbal Steaua, cea mai performantã bazã de pregãtire a copiilor și juniorilor din țarã, de ce se urca Ovidiu Petre pe bloc când era copil, reportaje despre Tiago, Sameș, Goian sau Vãduva, precum și un interviu cu președintele Valeriu Argãsealã și o amplã rubricã de fotbal internațional.
ABONEAZÃ-TE ACUM!
Cu doar 59 lei te poți abona, începând cu 10 noiembrie, pentru un an la revista ta favoritã! Primii 500 de abonați primesc automat un bilet la peluzã la meciul Steaua – Fiorentina
Abonamentele se pot face la casele de bilete ale stadionului, la magazinul oficial al clubului, accesând www.steauafc.com sau completând talonul din revistã.
www.steauafc.com
Multumim Roxana. Prompta ca de obicei. ![]()
FC Steaua Bucuresti anunta faptul ca din 6 februarie, la toate punctele de vanzare a presei din tarã gãsiti noul numar al revistei FCSB Magazine.
In acest numar ai gratuit un calendar de birou cu toti jucãtorii tai favoriti. In plus, daca te abonezi pe un an, primesti gratuit un bilet la meciul cu Dinamo!
In noul numar al revistei oficiale a clubului puteti citi un amplu interviu cu Sorin Ghionea si aflati totul despre minunata familie a lui "Jair" Petre Marin. De asemenea, gasiti un material emotionant dedicat plecarii lui Mirel Rãdoi, la ce visa Kapetanos atunci când era mic, povestile de arme ale fratilor Simion, cei doi magazioneri ai Stelei, reportaje despre Plesan, Ochirosii, Nastasie, Tudorel Stoica, Bumbescu, precum si o ampla rubrica de fotbal international.
steauafc.com
pentru cei din zona pantelimon , baicului , gara obor , zona liceului iulia hasdeu , colentina , mosilor revista se gaseste la centrele de presa de la piata obor de langa mc donald...la astea mai mici nu se gaseste ca am cautat celalalte numere de mi-a venit rau...sau ma rog...apar mai tarziu
mai zice ca cei care se aboneaza primesc un bilet la Steaua-Dinamo...cred ca e la peluza si din cate stiu astia de la posta le desfac sa le citeasca...nu se stie dak mai primesti cadourile date uneori:))
in Pantelimon gasesti si chioscurile de la morarilor....cel putin eu acolo am gasit