Cu jocul asta nu iesim nici in primele 10 la finalul campionatului,Nicolita e catastrofal,idei de joc nu vad niciuna,tactica zero barat,la anu ma duc sa dau probe la Steaua,eu zic ca am 75% sanse sa le iau!!
Cu jocul asta nu iesim nici in primele 10 la finalul campionatului,Nicolita e catastrofal,idei de joc nu vad niciuna,tactica zero barat,la anu ma duc sa dau probe la Steaua,eu zic ca am 75% sanse sa le iau!!
Cine are posibiltatea sa vada meciul in live video, nu live text ca mine, de ce Nicolita a luat doar galben?
Update: Nicolita schimbat? ![]()
mama ..daca da matei gol numai prinde Banel lotu
Bravo Lacatus in sfarsit ti-ai dat seama ca Banel nu joaca nimic
totusi tia luat cam mult timp...
Kapetanos hai ca te-a auzit Lacatus:))
In sfarsit.....a iesit Printul din Faurei !!! Asta echivaleaza cu o victorie....morala.
Cine are posibiltatea sa vada meciul in live video, nu live text ca mine, de ce Nicolita a luat doar galben?Update: Nicolita schimbat?
http://sevetv.info/sevetv4/fotbal.php?id=616,vezi aici meciul live
Laca nu prinde paltonul de iarna...ciorile ne vor zvanta , ne mai impiedicam ici-colo , clar !
doua schimbari excelente..cred ca si-a pierdut ciobanul semnalul
doua schimbari excelente..cred ca si-a pierdut ciobanul semnalul
Da,acum ia masa! ![]()
Vaii Kape ce faciii...![]()
Nu am cum sa nu observ modul in care Bistrita rateaza ocaziile, daca jucam cu Rapid sau cu Otelu primeam pana acum cel putin 3-4 goluri
Presimt iar vreo 5 primite de la ciori in ritmul asta =)
suntem praf!
suntem praf!
Asa suntem de mult timp.
Lacatus nu vede ca toate centrarile astea se duc numai in jucatorii bistriteni?,nu tu un triunghi de pase,un dribling,o schema ceva,numai centrarile astea de pe ambele parti si mai nou din jumatatea noastra catre atacanti care nu au nici o sansa de reusita,e clar,cu jocul asta ne dau ciorile sa, sarim....
suntem praf!
suntem VARZA , ca e anotimpul verzei acum !! ![]()
Presimt iar vreo 5 primite de la ciori in ritmul asta =)
Mi-e ca asa va fi...
Ne facem de ras meci dupa meci...
suntem cum vreti... numai echipa nu...
suntem VARZA , ca e anotimpul verzei acum !!![]()
Vina este doar a vostra, a suporterilor de rezultat. A celor care se bucura de un egal in Ghencea cu codasa Ligii... A celor care mereu vedeti doar jumatatea (zecimea) plina a paharului... A celor care pasuiti atitudinea Gunoiului sef si indemnati la rabdare si liniste.
Steaua a devenit un simbol al mediocritatii cronice, si cu exceptia catorva "exceptii", nimeni nu pare a fi revoltat. Il ironizati pe Lacatus pentru ca echipa nu poate mai mult? Lacatus nu are nici o vina, in afara poate de cea de a se fi facut pres in fata Gunoiului. Lacatus nu e vinovat pentru faptul ca este un antrenor slab. Credeti ca e el nu si-ar dori altceva? Este doar vina Gunoiului ca Steaua in ultimii 3-4 ani nu a avut antrenor decat pentru maxim doua luni.
In schimb, este doar vina voastra pentru ca va lasati "cumparati" atat de usor. Hagi, Lacatus, Dumitrescu...Locul simbolurilor este in amintirea noastra, nu pe banca... Cel mult in vitrina de trofee. Un club se conduce cu suflet si creier, nu cu "pohte".
Incepeti singura lupta care poate declansa reinvirea Stelei, aruncati Gunoiul afara!!
Joaca astia la misto cu noi...
suntem VARZA , ca e anotimpul verzei acum !!![]()
Probabil asta va manca ne-a Jiji + bincunoscuta portie de
de la gsptv
Nu se supara nimeni daca era 6-0 pentru Gloria,imi pare rau sa zic dar Phillipmorris are dreptate,este numai vina becaliotilor care inca mai sustin facatura asta de echipa!!!
Rusine mercenarilor ciobanului!N-aveti pic de demnitate in voi.
Prevad inca 1 an de seceta... in curand o sa batem sahara la seceta ![]()