idem si eu imi fac un car de nervi pe sfarsit de saptamna cu meciurile astea si nu reusesc sa le diger,mie personal inca nu mi-a trecut infrangerea cu dinamu,nu inteleg de ce Lacatus tine cu dinadins sa scoata jucatorii din forma?Fratilor cand esti obosit atuncea nu joci,NU trebuie sa nu joci cu un jucator fiindca e posibil pe viitor sa nu mai "poata",il ti,scoti untul din el iar,cand nu mai poate il inlocuiesti(latovlevici/brandan),pe Banel,IL dai afara ca nu e in stare,pe bilasco la fel nu-l joci ca nu e de Steaua,pe szekely nu-l joci pe stanga,ca nu e stangaci fiindca iti bati joc de el,marinescu nu-i naspa,da nu joaca bine cu ricardo(care nu a facut nimica azi,app),care iar,e o chestie care nu o inteleg,frate daca merge bine cuplul ricardo/apostol de ce trebuie sa-l schimbi??.
Pe radut iar,nu o sa-l mai vedem,pe surdu l-au scos din forma,formula de joc cu 2 atacanti de careu o sa fie la fel de "eficienta" ca anii trecuti,infine eu as fi jucat cu latovlevici si brandan pe stanga si bonfim cu szekely pe dreapta daca tot vrem ceva stereotip dar,mai eficient sigur(si bineinteles daca vrem sa-l folosim neeaparat pe superbrandan,aicea e mana lui Gigi).
Per total,varza cu carne si-a batut joc de nervii nostri iar,Marius Lacatus din pacate
Nu poti sa joci impotriva lui Bistrita cu 4 fundasi 4 mijlocasi si 2 atacanti de careu,pe Bistrita trebuie sa o omori cu bataia domnule Lacatus,S-O ALERGI de sa stea cu limbile pe-afara Domnule Lacatus,daca vrei sa faci ceva,pe jucatori trebuie sa-i stimulezi si sa-i pui in forma,nu sa-i scoti!