ce dracului sa joace Steaua cand are antrenor zero barat si joaca in 9?
bilasco saracul este total inutil dar nu din vina lui, Banel este catastrofa din vina lui si a idiotului care il impune in echipa.
daca Lacatus, carpa ciobanului, tot are clauza in contract ca este antrenor la Steaua doar atata timp cat cioara este titulara, ar trebui sa il puna pe tigan varf de atac in locul lui bilasco. la ce joc lipsit de orizont avem, mingea oricum nu ajunge la bilasco, asa ca daca cioara ar fi varf, nu am pierde absolut nimic. in schimb disparand tiganul de pe banda dreapta, poate ar trece Szekely unde ii e locul, poate apare matei pe stanga, sau chiar latovlevici, si atunci am juca in 10. cioara tot la adversar e la numaratoare. si cu szekely, marinescu, ricardo si matei/latovlevici la mijloc poate am reusi ceva combinatii care sa ne apropie de poarta adversarului.
dar lacatusule, ai vazut ca Bistrita are la pauza NUMAI 1-0? daca era 3-0 nu mira pe nimeni. Steaua este zero.
ciobane, mori in ma-ta odata ca ma imbolnavesc de nervi cu echipa asta in care majoritatea jucatorilor dau in minge ca sa scape de ea, de teama sa nu greseasca si sa ajunga in gura de canal a prostului universului...
am citit ca Lacatus are un contract de 2000 RON pe luna. nici banii aia nu ii merita.