Cotele se folosesc la pariuri.
Daca pariezi pe o echipa si castigi, iti iei cat ai pariat inmultit cu cota.
Cotele se folosesc la pariuri.
Daca pariezi pe o echipa si castigi, iti iei cat ai pariat inmultit cu cota.
face cineva deplasarea la Bistrita?
Face cineva deplasarea?
batem fara probleme!
:steagcruce:
Sper la un 1X, cu dubla Banel, nu conteaza, numai sa nu-l mai vad pe cioban bucurandu-se.
M-a pis pe coban nu imi pasa daca se bucura eu vreau ca eu sa ma bucur deci sa bata Steaua ![]()
:steag_sah_mic: ![]()
Echipele de start:
Bistrita: Albuț - Achim, Frasinescu, Szukala, Velcovici - Keita, Marginean, Muresan, Petre - B. Moraes, J. Moraes
rezerve: Irimia, Nastase, Coroian, Nalati, Mandea, Predescu, Bajenaru
Steaua: Tatarusanu - Bonfim, Geraldo, Galamaz, Brandan - Marinescu, Ricardo - Szekely, Stancu, Nicoliță - Bilasco
rezerve: Lungu, Gardos Kapetanos, Latovlevic, Surdu, Apostol, Matei
Meci greu in seara asta,Bistrita a avut mereu ambitie in meciurile cu Steaua,sper insa sa batem,da-l in plm de cioban.
Pronostic: 0-1 >gol Stancu
Mda Banel titular...cu ceva noroc o sa castigam ![]()
Laca is back!
Deja i-a si scos din echipa pe cei tineri si cei buni si i-a inlocuit cu cei pilosi. Bine ca ii e strigat numele in continuare. Simboul stie ce face! Banel titular, Kapetanos rezerva, Radut in afara lotului, Szekely mijlocas stanga, asa se face treaba!
Haideti sa auzim:
La-ca-tus!
La-ca-tus!
La-ca-tus!
La-ca-tus!
La-ca-tus!
La-ca-tus!
Neglijenta...asta e ! bine ca e doar min 6 !
E bine ca e Banel titular ca mijlocas dreapta, ca face bine faza defensiva si il ajuta des pe bonfim.
sa ma pis pe Nicolita asta cu driblingurile lui
Fratilorrr ce cauta Banel si Bonfim in echipa
Martinovic si Radut sau chiar Cosmin Matei sunt cu o clasa peste rupti astia doi:)
Tot asa Banele ![]()
VALELEU CAT NOROC AVEM, ce slalom fac astia printe fundasii nostri...
imi place mult Szekely... dar ma enerveaza deja cu cazaturile astea... se invarte de un galben
frumos joaca Bistrita cand ataca
Lacatus este neinspirat.
Editat : Usurel, limbajul.
frumos joaca Bistrita cand ataca
La cate ocazii au avut bistritenii ,orice alta echipa de la locul 5 in sus ne zvanta de goluri pina in acest minut...33 !
suntem varzuca !! uzam k fraierii centrarile spre...cine ? Stancu ,atat. Bilasco nu este in teren , nu-l mai cautati...
sper sa ia Banel galben meciul asta
Cica sprost.ro Steaua are doar 7 fani in tribuna. Vorba javrelor rosii - cu 7 fani mai multi decat merita. Forta ne-a Jiji. ![]()
jucam practic in 9 Bilasco si Banel parca nu sunt pe teren ![]()
Baneleeee jucatorii Stelei sunt in careu nu in tribuna ![]()
jucam practic in 9 bilasco si Banel parca nu sunt pe teren![]()
Lacatus parca face echipa asta impotriva suporterilor !!! ![]()
Banel nu exista...bilasco e distrus.
sa zicem saru`mana pentru un egal...eium Porcea !!!
M-a pis pe coban nu imi pasa daca se bucura eu vreau ca eu sa ma bucur deci sa bata Steaua:steag_sah_mic:
![]()
Mai baiatule tu tot nu te-ai trezit? Tie nu-ti trebuie o simpla spalare pe ochi si la creier iti trebuie sa te loveasca un tsunami sa te trezesti. ![]()
sper sa ia Banel galben meciul asta
Eu sper sa faca ce i-a facut Ganea lui Mudura in trecut si sa fie suspendat pana la finalul campionatului.
Bai, eu nu inteleg nici acum cum Banel este in primul 11...nu e in stare sa dea un pas si altii fac banca sau nici nu prin lotul.
jucam bine ? ![]()