FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Gloria Bistrita - Steaua 1-0 (1-0)

«1567»
bogdinho'02.11.2010 15:08

Banel nu e circar , la el problema e ca nu poate sa joace ! Recunosc ca l-am avut la inima si eu , dar m-a dezamagit...

Oricum sunt prea multi nesimtiti la echipa...

CiprianPH03.11.2010 12:22

OHOA! CRED CA PRIMUL MESAJ PE CARE NU-L EDITEAZA bogdinho'! ciprianPH, nu-l contesta pe Fane...ca pe acest site suntem putini STELISTI ADEVARATI decat ar trebui sa fim...tu care ai avatar cu bayern munchen vorbesti de Steaua. Mai stiu ca tine care tin mai mult cu echipe ratate din afara si plang pentru ele si pentru echipa "ta" Steaua te uiti la meci cu indiferenta! SUNT SATUL DE VOI! Voi intrati pe acest forum din cate vad pentru ca nu aveti alt loc unde sa discutati si va credeti mari sau adevarati STELISTI! SUNTETI PENIBILI! Intrati pe un forum unde se vorbeste despre prostia omeneasca ca acela vi se potriveste PARVENITILOR!

In primul rand nu il contestam pe Fane. Pana am dat eu send s-a interpus mesajul lui intre al meu si cel pe care il contestam. Daca tot ne trimiti pe noi "prostii" pe forumul acela inseamna ca tu esti mai inteligent si ai putea sa faci o paralela intre mesajul meu si cel al lu' Fane, si vei constata ca nu prea sunt compatibile in calitate de "post" si "reply".

In al doilea rand nu am ascuns niciodata faptul ca sunt fan Bayern Munchen, dar nu mai mult decat fan Steaua. Nu stiu de unde ai tras tu concluzia ca as tine mai mult cu una sau cu alta. La partea cu echipa "ratata" ma faci sa zambesc.

In al treilea rand de unde stii tu ca ma uit la meciurile Stelei cu indiferenta? Nu cred ca ne-am intalnit pe Ghencea...nici macar la meciul cu Twente cand era "plin" stadionul de "stelisti"...si ma refer la cei care au preferat caldurica de acasa, nu la cei care erau interzisi.

In al patrulea rand...cand faci afirmatii despre o persoana in general, incearca s-o cunosti macar in spatiul virtual daca nu ai alte posibilitati.

In rest...toate cele bune... :beer2:

Omdrem03.11.2010 17:27

Ma ori esti stelist ori tii cu bayern? Cu jucatorul la avatar inteleg ( ma rog...in afara de prostii cu catastrofe de jucatori. Ex: Banel cacacel), si eu am preferat dupa Stancu pe Ibra, dar sa pun la avatar o poza cu alta echipa si spui ca tii cu alta e jalnic. Daca tii mai mult cu Steaua de ce nu pui cu Steaua si pui cu Bayern...din logica pe care o am reiese ca mai mult tii cu Bayern.

CiprianPH04.11.2010 11:27
Ma ori esti stelist ori tii cu bayern? Cu jucatorul la avatar inteleg ( ma rog...in afara de prostii cu catastrofe de jucatori. Ex: Banel cacacel), si eu am preferat dupa Stancu pe Ibra, dar sa pun la avatar o poza cu alta echipa si spui ca tii cu alta e jalnic. Daca tii mai mult cu Steaua de ce nu pui cu Steaua si pui cu Bayern...din logica pe care o am reiese ca mai mult tii cu Bayern.

Putem continua discutia asta la nesfarsit...

Nu vad nimic jalnic in a pune la avatar o poza cu Bayern si sa spun ca tin cu Steaua, mai ales ca am recunoscut ca tin si cu Bayern. Si daca ai veni pe Ghencea vei observa multe persoane care vin imbracate in echipamentul Barcelonei. Sunt curios ce reactie ai avea. E adevarat ca au aceleasi culori, dar sunt totusi 2 echipe diferite.

La Allianz Arena nu a parut nimeni deranjat de faptul ca ma pozez echipat cu insemnele Stelei. Dar ei au alta mentalitate.

Omdrem04.11.2010 14:03

Eu doar am spus ca daca esti STELIST ar fi normal sa ai la avatar o imagine cu Steaua...dar na

«1567»