FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Campanie anti noul ROM

«1234567»
LDS07.10.2010 19:56
Gresit. Ma enerveaza gandirea ca sunt cei mai curati dintre toti, ca vezi-Doamne ar fi un exemplu demn de urmat. Cand ei nu sunt cu nimic superiori din punct de vedere istoric sau ideologic altor natiuni de pe mapamond

Cat despre faptul ca americanii sunt ca imperiile vechi si cuceresc teritorii noi pentru resursele naturale, istoria ne-a invatat ca, in cazul imperiilor, exista o singura constanta: Mai devreme sau mai tarziu toate cad.

Cu o singura mentiune: cand vor "cadea" americanii, toata planeta va arde, la propriu, impreuna cu ei.

Acest aspect n-aveam cum si n-avem cum sa-l invatam de la istorie, pentru ca nu se poate intampla decat o singura data, iar odata ce se va intampla, nu va mai ramane nimeni disponibil care sa traga invatamintele de pe urma caderii unui imperiu detinator de arme nucleare.

Robert Aeroth07.10.2010 20:13

LSD asta suna un pic a "pai fara mine Steaua ajunge in B,pac pac ma intelegi?"

axl07.10.2010 20:25
Cu o singura mentiune: cand vor "cadea" americanii, toata planeta va arde, la propriu, impreuna cu ei.

tyjkfk.jpg

Robert Aeroth07.10.2010 20:48

Nu imi vine sa cred cine este anarhist:D

Pana la urma strategie de marketing sau doar o greseala tembela ramane o palma urata data romanilor! Conteaza asa de mult ce au vrut aia sa faca cu asta? Mie mai important mi se pare lipsa de reactie a romanilor si lipsa de atitudine.

Ce se mai futeau in cur ungurii pentru un banner, noi abea daca scriem niste comentarii pe un forum:)

axl07.10.2010 21:25

Esti in eroare, amice. Dupa apocalipsa putinii supravietuitori se vor organiza sinarhic.

Mihai08.10.2010 06:21
Nu ca as fi mare fan al USA, dar cu toate pacatele lor, au scris totusi mare si limpede in declaratia lor de independenta ".. that all men are created equal " (da, stiu ca multi detineau sclavi, asa erau vremurile). La noi a trebuit sa vina un grec fanariot, Mavrocordat, ca sa desfiinteze iobagia. Tot americanii, asa ipocriti cum sunt ( si chiar sunt ) au venit cu niste idei pe care azi le consideram evidente - vot universal, egalitate intre sexe, samd. De curiozitate, cum se face ca statele "cu nimic inferioare" de pe aci din estul Europei au cam tot dat nastere la dictaturi si n-au produs nimic pe tema asta a democratiei ?

America o fii vreo democratie? Unde acum 50 de ani oameni erau arestati si deportati pe suspiciunea ca erau "comunisti", iar acum ti se asculta si telefonul, emailul, orice, doar pe suspiciune.

Dar in Romania, oamenii care luptau contra comunismului erau extremisti...Cat despre ce au produs tarile respective: stii foarte bine, iar daca nu stii cere-te singur afara, ca fiecare tara e produsul circumstantelor in care a evoluat. Pai spatiul estic a fost mereu spatiu de tranzit pentru altii, aici s-au amestecat sute de triburi si de populatii peste bastinasi, e si normal sa nu fie omogenitate spirituala. In timp ce dincolo, au venit niste baieti cu bani din MB, s-au pus pe exterminat bastinasii, negrii si tot ce le statea in cale si vai... e democratie, egalitate. Mi-e sila.

Apropo, a explica-ne tu cum e cu votul ala universal in SUA

joseph08.10.2010 07:36

Pana la urma strategie de marketing sau doar o greseala tembela ramane o palma urata data romanilor! Conteaza asa de mult ce au vrut aia sa faca cu asta? Mie mai important mi se pare lipsa de reactie a romanilor si lipsa de atitudine.

Ce se mai futeau in cur ungurii pentru un banner, noi abea daca scriem niste comentarii pe un forum:)

pai si pana la urma ce au facut asa rau ca sa astepti cine stie ce reactii sau atitudine? poate ca sunt eu mai nesimtit, dar nu prea simt palma primita :D

mi se pare destul de putin probabil ca ei sa fi gandit schimbarea asta pe termen lung, dar daca au facut asta, este o greseala si o campanie aiurea prin mesajul transmis si probabil se vor trezi boicotati de destui cumparatori...

daca este o campanie de marketing si se intorc la vechiul ambalaj in urma "presiunii poporului", n-au facut decat sa aiba o campanie destul de desteapta, bazata pe ironizarea unor stereotipuri... si in cazul asta nu mi se pare ca iau la misto romanii in general, ci numai anumite categorii(gen suparatii pe "Romanika")... ceea ce nu mi se pare prea deplasat :)

prin campania asta poate ca au readus ciocolata Rom in mintea noastra, ne-au facut sa vorbim despre ea, dar nu stiu cat o sa se reflecte asta in vazari... pentru ca noi si cei mai in varsta oricum stiam de ciocolata asta, iar pentru copii mesajul nu prea vad sa prinda. daca schimbau si ciocolata poate atunci mai aveau o sansa sa convinga lumea sa incerce macar de curiozitate.

dpmdv daca te agiti prea mult pe tema asta, abia atunci pici in capcana lor. tu ca si cumparator poti foarte simplu sa cumperi sau nu si pe ei asta ii intereseaza cel mai mult. in orice caz, amuzant mi se pare faptul ca am ajuns la asemenea discutii(si concluzii) de la o ciocolata, cand se trec cu vederea saptamanal fapte mult mai grave...

lucvald-190208.10.2010 07:41

Sigur avem si oameni de marketing care au intelesvartejul viral care a fost mizat.

Ambalajul o sa revina la forma care a consacrat produsul, noi vom imbratisa situatia ca fiind o victorie, vanzarile vor creste.

tare echipa de la McCann....

Mihai08.10.2010 08:30
Sigur avem si oameni de marketing care au intelesvartejul viral care a fost mizat.

Ambalajul o sa revina la forma care a consacrat produsul, noi vom imbratisa situatia ca fiind o victorie, vanzarile vor creste.

tare echipa de la McCann....

Si eu m-am gandit la asta, sa speram ca va merge.

LDS08.10.2010 11:52
America o fii vreo democratie? Unde acum 50 de ani oameni erau arestati si deportati pe suspiciunea ca erau "comunisti", iar acum ti se asculta si telefonul, emailul, orice, doar pe suspiciune.

Dar in Romania, oamenii care luptau contra comunismului erau extremisti...Cat despre ce au produs tarile respective: stii foarte bine, iar daca nu stii cere-te singur afara, ca fiecare tara e produsul circumstantelor in care a evoluat. Pai spatiul estic a fost mereu spatiu de tranzit pentru altii, aici s-au amestecat sute de triburi si de populatii peste bastinasi, e si normal sa nu fie omogenitate spirituala. In timp ce dincolo, au venit niste baieti cu bani din MB, s-au pus pe exterminat bastinasii, negrii si tot ce le statea in cale si vai... e democratie, egalitate. Mi-e sila.

Apropo, a explica-ne tu cum e cu votul ala universal in SUA

Diagnosticul cel mai potrivit apare taman de acolo de unde te astepti cel mai putin. Departe de mine sa fiu vreun "fan" al lui Bill Clinton, insa acesta a reusit sa sintetizeze intr-o fraza "cheia" succesului american: " There is nothing wrong with America that cannot be cured by what is right with America. " Asta e esenta care face diferenta, dupa cum spunea un banner dintr-o peluza, nu mai tin minte care.

KuzMaN08.10.2010 16:30
Maye08.10.2010 16:52

Baieti destepti astia de la McCan.

Jos palaria in fata lor!

KuzMaN08.10.2010 19:22

Cred ca noua reclama la ROM spune tot.. "romanii vor ROM autentic". Nu cred ca exista o metoda mai buna de promovare ca aceasta, totusi josnic ce au facut ei. Nu ar mai trebui sa cumparam ROM indiferent ca are steagul Romaniei sau nu, ar fi cea grea lovitura pentru ei, dar din pacate sunt sigur ca destui vor fi prostiti de toata treaba asta cu noul ROM. 

Costi09.10.2010 06:36

probabil ati vazut noile reclame din oras...usor-usor, noul rom va ramane al nostru si al urmasilor nostri :)

Mihai09.10.2010 07:40
probabil ati vazut noile reclame din oras...usor-usor, noul rom va ramane al nostru si al urmasilor nostri :)

:) Excelenta replica batrane

steaua_cristian09.10.2010 09:14

Nu va mai cumpara nimeni din Romania ROM,oricum nu era o ciocolata atat de buna incat sa nu putem sta fara era.Ori schimba numele in SUA si zboara in america cu ea ori revin la vechiul ambalaj.

KuzMaN09.10.2010 09:23

De ce nu vreti sa intelegeti ca va reveni la forma normala? Deja la TV sunt spoturi publicitare: "salvati rom autentic" , "romanii vor rom autentic" etc. Totul a fost doar o strategie de marketing, cum de altfel ne asteptam multi de la inceput.  

Alexandru H.09.10.2010 09:26
 De ce nu vreti sa intelegeti ca va reveni la forma normala? Deja la TV sunt spoturi publicitare: "salvati rom autentic" , "romanii vor rom autentic" etc. Totul a fost doar o strategie de marketing, cum de altfel ne asteptam multi de la inceput.  

Partea tare e ca unii vor crede in continuare ca protestele lor online au salvat situatia... Ma mir ca nu au protestat atunci cand brandul "romanesc" a fost cumparat de o familie de nemti...

KuzMaN09.10.2010 09:34

Corect ,cum am mai zis si mai sus,ar fi sa nu mai cumparam deloc ROM, pentru ca nu e normal sa iti bati joc de simbolurile nationale doar pentru a promova un produs, dar tinand cont ca noi suntem calcati in picioare de cei care ne conduc de atatia ani si nu avem nicio reactie nu cred ca putem reusi sa boicotam un produs gen ROM. Este clar ca vor avea vanzari mult mai mari de la toata campania asta cu noul ROM.

Mi se pare interesant si cum e facut site-ul de promovare a campaniei. E o pagina acolo cu opinia romanului unde se da falsa impresie ca parerea noastra ar conta, pentru ca de aceea exista libertate de exprimare, cand de fapt e manipulare pe fata. Totusi astea sunt lucruri normale intr-un stat in care democratia e de forma reprezentand tocmai adevarata dictatura.

LE: Intrati acum pe http://romautentic.ro/ sa va convingeti singuri, deja au schimbat si site-ul. "Felicitari celor care ati salvat ROM-ul!"

The Game09.10.2010 09:50

Se pare ca s-a lamurit toata treaba si in cazul "Noului ROM"....cum multi au anticipat..se pare ca era doar o cioaca pentru "renasterea spiritului nationalist"....

http://romautentic.ro/

AG09.10.2010 09:56

daaaaa :X

KuzMaN09.10.2010 10:12

Comentati acum la sectiunea "opinia romanilor" si spuneti ca nu e normal ce au facut.. sa vedeti ce fel de libertate de exprimare mai e.

Alexandru H.09.10.2010 10:18
Corect ,cum am mai zis si mai sus,ar fi sa nu mai cumparam deloc ROM, pentru ca nu e normal sa iti bati joc de simbolurile nationale doar pentru a promova un produs, dar tinand cont ca noi suntem calcati in picioare de cei care ne conduc de atatia ani si nu avem nicio reactie nu cred ca putem reusi sa boicotam un produs gen ROM. Este clar ca vor avea vanzari mult mai mari de la toata campania asta cu noul ROM.

Mi se pare interesant si cum e facut site-ul de promovare a campaniei. E o pagina acolo cu opinia romanului unde se da falsa impresie ca parerea noastra ar conta, pentru ca de aceea exista libertate de exprimare, cand de fapt e manipulare pe fata. Totusi astea sunt lucruri normale intr-un stat in care democratia e de forma reprezentand tocmai adevarata dictatura.

LE: Intrati acum pe http://romautentic.ro/ sa va convingeti singuri, deja au schimbat si site-ul. "Felicitari celor care ati salvat ROM-ul!"

Hai sa nu exageram. Rom nu e deloc un simbol national si nu inseamna ca daca pui tricolorul pe ambalaj ai ridicat produsul la nivel de idol patriotic. Rom e doar o ciocolata mediocra bagata pe gatul nostru de comunisti si devenita cunoscuta doar pentru ca atatea milioane de oameni (inclusiv eu) nu au stiut inainte de 89 nimic din ceea ce se poate numi ciocolata de calitate. In ritmul asta, ar trebui sa aducem in lista de simboluri si Cico, si tigarile Carpati...

In al doilea rand, produsul e unul comercial. Pot oamenii aia sa faca orice vor cu el, ca il detin. Din punctul meu de vedere, pot sa-l imbrace si in steagul indian, nu consum produse doar pentru ca incearca sa ma pacaleasca la nivel patriotic: intotdeauna se alege calitatea si pretul in detrimentul ambalajului, e o axioma a consumatorului. Mai bucuros as fi fost sa-mi spuna in reclama asta ca am schimbat reteta clasicului Rom cu o reteta veche belgiana sau elvetiana. Ar fi fost clar o imbunatatire...

Adrian09.10.2010 10:20

Ma bucur ca nu s-au tampit la cap asa de rau. Totusi, e o rusine sa zici chiar si in gluma ca americanii sunt mai buni ca romanii doar pentru ca sunt americani.

Sunt fan la ROM-ului de vreo 24 de ani si sunt super fericit ca nu mi-au luat jegurile ciocolata!!! steagro

AG09.10.2010 10:27

subscriu

«1234567»