Nu imi vine sa cred cine este anarhist:D
Pana la urma strategie de marketing sau doar o greseala tembela ramane o palma urata data romanilor! Conteaza asa de mult ce au vrut aia sa faca cu asta? Mie mai important mi se pare lipsa de reactie a romanilor si lipsa de atitudine.
Ce se mai futeau in cur ungurii pentru un banner, noi abea daca scriem niste comentarii pe un forum:)
pai si pana la urma ce au facut asa rau ca sa astepti cine stie ce reactii sau atitudine? poate ca sunt eu mai nesimtit, dar nu prea simt palma primita 
mi se pare destul de putin probabil ca ei sa fi gandit schimbarea asta pe termen lung, dar daca au facut asta, este o greseala si o campanie aiurea prin mesajul transmis si probabil se vor trezi boicotati de destui cumparatori...
daca este o campanie de marketing si se intorc la vechiul ambalaj in urma "presiunii poporului", n-au facut decat sa aiba o campanie destul de desteapta, bazata pe ironizarea unor stereotipuri... si in cazul asta nu mi se pare ca iau la misto romanii in general, ci numai anumite categorii(gen suparatii pe "Romanika")... ceea ce nu mi se pare prea deplasat 
prin campania asta poate ca au readus ciocolata Rom in mintea noastra, ne-au facut sa vorbim despre ea, dar nu stiu cat o sa se reflecte asta in vazari... pentru ca noi si cei mai in varsta oricum stiam de ciocolata asta, iar pentru copii mesajul nu prea vad sa prinda. daca schimbau si ciocolata poate atunci mai aveau o sansa sa convinga lumea sa incerce macar de curiozitate.
dpmdv daca te agiti prea mult pe tema asta, abia atunci pici in capcana lor. tu ca si cumparator poti foarte simplu sa cumperi sau nu si pe ei asta ii intereseaza cel mai mult. in orice caz, amuzant mi se pare faptul ca am ajuns la asemenea discutii(si concluzii) de la o ciocolata, cand se trec cu vederea saptamanal fapte mult mai grave...