Dupa 89, dupa ce capitalismul salbatic a pus stapanire pe Romania si tara a fost vanduta de "baietii destepti", ne-au mai ramas foarte putine marci romanesti adevarate.
Ciocolata ROM TRICOLOR este printre ultimele, daca nu cumva chiar ultima. E o cioloata buna, era cumparata, era romaneasca, dar nu a fost destul pentru unii. S-au trezit acum sa schimbe tot si au facut mai rau.
Reclama pentru noul rom e absolut dezgustatoare:

Daca o asculti, nu ai cum sa nu intelegi din ea ca noul rom e mai bun tocmai pentru ca tricolorul nostru a fost inlocuit cu steagul sua. Asta mi se pare cea mai mare rusine posibila.
Si, dupa cum vedeti, poza e gretoasa!!!
Din punctul meu de vedere, asta nu e rebranding(asa cum spun multi), asta e un atac la adresa Romaniei.
Daca ganditi si voi la fel, parerea mea e ca ar trebui sa le spuneti si lor, poate vor pricepe.
http://www.noulrom.ro/opinia_romanului
Asta e linkul catre pagina lor unde au pus, cica, OPINIA ROMANULUI, pentru ca ei, gandind americaneste, dau voi la free speach.
Free speach pe dracu' ca eu le-am trimis 2 mesaje dar nu le-au publicat. Probabil ca publica doar acele mesaje in care nu sunt atacati prea dur.
Bombadati-i cu mesaje, poate asa primim inapoi ROM TRICOLOR, ca nu avem nevoie de "taste of assness"-ul lor.