Au dat astia bilete gratis frate, ca sunt niste fete prin tribunele stadionului de ramai masca!!!!
Au dat astia bilete gratis frate, ca sunt niste fete prin tribunele stadionului de ramai masca!!!!
Ii bombaneam pe Ov Petre si Lovin crezand ca nu se poate mai rau pe axul central..uite ca se poate! Ricardo+Apostol sunt si mai slabi. iar pe banca ii avem pe pictorasul de icoane cu capul in nori - Bicfalvi si pe bulgarul Anghelov...poate doar bulgarul sa mai stavileasca atacurile pe mijloc. Iar Bonfim e de circ, asta nu e jucator de fotbal dupa mine...
In ritmul asta o luam pe coaja.
Au dat sigur !
E bine ca am mai iesit la joc.
Cobe !
N-am cobit,am spus-o dupa ce ne-au dat gol! ![]()
In ritmul asta o luam pe coaja.
Cat timp iti iei pauza ?
![]()
Pff cat bulan avem ![]()
doamne arbitrul asta el al 12lea lor jucator....
Iar Bonfim e de circ, asta nu e jucator de fotbal dupa mine...
De circ sau nu, el a dat centrarea de la golul lui Kape! ![]()
Dam gol,nu e bine.E 3-0,vrem sa fie 3-5.Ii tinem in propria jumatate in mare parte din timp,nu e bine.II ajuta brigada de rahati,e bine.Ne dau aia gol,e bine.Va intreb,ca un suporter care e la fel ca voi,care il vrea plecat pe Oierul la fel de mult ca voi,ce ar trebui sa faca?Sa joace in limba si sa marcheze nasu?
Cu Lacatus ce aveti?O fi noroc,nu stim.Lasati-l sa vedem ce face.Nu va mai luati aiurea de ei ca nimeni nu ar fi facut 3-0 in 20 min.E adv ca ne tin acum in propria jumatate 70% din timp,dar tinem de rezultat.Gata,ati uitat ca am dat 3 goluri?E important acum ca ne tin astia in jumatea noastra.Asta e mentalitatea unora...
De circ sau nu, el a dat centrarea de la golul lui Kape!![]()
Da stiu, dar asta nu-l scuza ca nu face faza de aparare, este de o lentoare incredibila. Iar apoi sa ne amintim cine l-a lansat pentru centrarea de la golul 3? Asa ar trebui sa-l lauzi si pe no. 16, nu?
Cat timp iti iei pauza ?
For a long , long time.
TREBUIE sa rezistam!!!....
Ba, urat mai e Hamsik
Sut-fotografie.
3-2! Deja tremuram! ![]()
Ce gol ne-a dat Hamsik...
In ritmul asta nu stiu daca rezistam pana la final...
Apropo, Boro a marcat pt 3-2 in minutul 73, acelasi minut in care a inscris si Hamsik
poti te rog sa evidentiezi coincidentele astea dupa meci?![]()
Apropo, Boro a marcat pt 3-2 in minutul 73, acelasi minut in care a inscris si Hamsik
poti te rog sa evidentiezi coincidentele astea dupa meci?
Pai ar trebui sa fii vesela, meciul cu Boro s-a incheiat 4-2. Deci teoretic ar trebui Steaua sa mai marcheze un gol in ultimul minut...
scz, my fault....ma gandeam la faptul ca au intors aia scorul...nici nu mai gandesc bine in clipa asta ![]()
Pai ar trebui sa fii vesela, meciul cu Boro s-a incheiat 4-2. Deci teoretic ar trebui Steaua sa mai marcheze un gol in ultimul minut...
Uite cine intra la napoli
Dumitru...
Da stiu, dar asta nu-l scuza ca nu face faza de aparare, este de o lentoare incredibila. Iar apoi sa ne amintim cine l-a lansat pentru centrarea de la golul 3? Asa ar trebui sa-l lauzi si pe no. 16, nu?
Ce ziceai ?
Ne-a scapat de un gol ...
Ce au mancat astia la viata lor de au atata noroc?
Sunt sigur ca au mancat muuult rahat la viata lor =))
Vai de capul meu!!! :O:O ![]()
inca putin...
ah, Kapetan0s.... inca umpic le mai trebuie pentru seara asta... ![]()