Era bine de nu luam gol pana la pauza... ![]()
Era bine de nu luam gol pana la pauza... ![]()
Castiga Napoli cu 5-3 ![]()
Mai tineti minte meciu din UCL vs Lyon?
3-1! Au dat gol exact inainte de pauza! E de rau in repriza a 2-a!
Doamne, Kapetanos... avem 3-0, suntem in terenul advers si el loveste cu cotul... multa minte le mai trebuie...
Edit: nu vreau sa cobesc, dar in meciul cu Middlesborough aveam 3 goluri diferenta iar exact inainte de pauza am primit gol...
Era bine de nu luam gol pana la pauza...![]()
Cobe !
![]()
3-3 se termina
haha era Gigi la semafor langa bilaa.. iam luat toti morti in pl si omu ne salutaa
jucam bine.Asta este Steaua pe care o stiam cu totii!!! Sa-i batem tare sa ne tina minte!!Hai Steaua!!!!
3-3 se termina
Ai ban daca se termina asa! ![]()
Nu castiga Napoli dar presimt o a doua repriza penibila,adica autobaza si mingi bubuite.
sa mor eu, visez ?? joaca Steaua ?? repriza asta mi-a adus aminte de meciul cu lens..
Mie mi-a adus aminte de semifinala de UEFA... sper sa nu se termine la fel...
Daca va uitati bine la faza o sa vedeti ca nu a vrut sa-l loveasca cu intentie. L-a lovit din elanul pe care si l-a luat pentru. a urmari mingea, dar de vazut s-a vazut ca l-a lovit pe ala. Asta e. Din pacate dupa eliminarea lui s-a schimbat jocul.
Daca hotarasc sa se bage cu curul in poarta se reediteaza semifinala amara.
stati linistiti, ii subordonam si pe astia
Din 3 suturi pe poarta 3 goluri! Impresionanta eficacitate! Vedem ce ne rezerva repriza a 2-a. Sper sa nu pierdem si meciul asta ...
Din pacate, problema de a juca in 10 parte din prima repriza si toata repriza a doua e cea grava; nu cred ca vom putea rezista in asemenea conditii, ne vor presiona in careu pana cand ne vor marca goluri unul dupa altul. Presimt un 3-4 sau in cel mai bun caz 3-3 cu multa sansa.
Nu ii batem!
Daca ii batem , imi dau singur pauza.
Nu ii batem!Daca ii batem , imi dau singur pauza.
Notat ![]()
Daca mai era Piti se termina 6-6
@Astrisstul
e statistica gresita, a tras Banel pe poarta in minutul 40. garantez eu. Plus un sut tanase , tot pe portar.
Nu suntem asa cu 100%!
Pregati/va de boro!
@Astrisstule statistica gresita, a tras Banel pe poarta in minutul 40. garantez eu. Plus un sut tanase , tot pe portar.
Nu suntem asa cu 100%!
Pregati/va de boro!
Ai dreptate. Si suturile alea au fost pe poarta. Aiurea! Sper totusi sa nu revad momentul "boro"!
Mda, se pare ca ne-am bagat cu curu-n poarta! Macar de ne-ar aduce 3 puncte chestia asta, dar ma indoiesc.
Stiu ca sunteti realisti, dar hai sa nu cobim cu boro, cu egal si mai stiu eu ce...
Mai bine un joc plictisitor cu tragere de timp, dar victorie...
haideti sa speram..ar prea pacat sa pierdem azi!!
PS: sa-i dea cineva un sut in c*r arbitrului aluia...ii mai lipseste un fular cu napoli si e perfect ![]()
LEdit: sper ca nu ne paste un ghinion teribil in continuare dupa ratarea asta.... O_O
Dubla bara! ![]()