FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Napoli 3-3 (3-1)

«14567822»
Mihail_8630.09.2010 05:55
Marsh ma cu echipa ta de 2 lei...Acum cativa ani erau undeva prin serie C,nu cred ca atunci mai erai "suporter napuli"...Macar daca ziceai si tu de o echipa mai adevarata...Tie nu ti-e rusine sa spui asa ceva pe un forum al echipei Steaua? Tu crezi ca exista vreun italian care sa tina cu o alta echipa din alta tara intr-o confruntare cu o echipa din Italia,in afara doar daca e vorba de o rivalitate, ceva...Esti mult mai penibil ca violetii intr-un meci Bistrita-fiorentina prin 1996,macar aia ziceau ca sunt brigade infratite...Daca vrei aseaza-te la tribuna 1 in dreapta tribunei oficiale,randurile de sus,poate ai norocul sa ne intalnim...

banele esti penibil tata, lasa-te de meserie, ce-ai tu cu omul daca tine cu napoli si posteaza aici?

nu a deranjat pe nimeni, respecta pe ceilalti pentru a putea fii respectat la randul tau.

deocamdata echipa de 2 lei a ajuns Steaua din pacate, diseara ai sa vezi care este echipa de 2 lei.

si cu oile ei de 2 lei.

iNsTiGaToR30.09.2010 06:47
Pacat ca nu e ca in Anglia sau alte tari civilizate unde lumea sta jos la meci si stii ca nu patesti nimic.

O fi Anglia tara civilizata, da pe stadioane e alta treaba :))

SIMONICA30.09.2010 07:26
E clar ca tu nu tii cu Steaua dute la CFR si tine cu ei. Cum poti sa-i doresti raul Stelei? Asa cum e ea condusa de Oierul intelege odata el nu va pleca niciodata ce vrei acum sa retrogradam? Si daca esti asa tare nu mai sta pe forum fa ceva dute la stadion protesteaza orice daca vrei ca el sa plece. Daca iti spui ofurile pe forum asta nu inseamna ca Oierul va pleca, esti patetic.

alt imbecil fara creier..de unde ai mai aparut si tu oita barsana :spank:

MoWeed30.09.2010 07:48
Marsh ma cu echipa ta de 2 lei...Acum cativa ani erau undeva prin serie C,nu cred ca atunci mai erai "suporter napuli"...Macar daca ziceai si tu de o echipa mai adevarata...Tie nu ti-e rusine sa spui asa ceva pe un forum al echipei Steaua? Tu crezi ca exista vreun italian care sa tina cu o alta echipa din alta tara intr-o confruntare cu o echipa din Italia,in afara doar daca e vorba de o rivalitate, ceva...Esti mult mai penibil ca violetii intr-un meci Bistrita-fiorentina prin 1996,macar aia ziceau ca sunt brigade infratite...Daca vrei aseaza-te la tribuna 1 in dreapta tribunei oficiale,randurile de sus,poate ai norocul sa ne intalnim...

Tare sunt curios, daca ar fi cazut Steaua pana in C, oare tu si cei ca tine ati mai fi vazut stadionul? Cu siguranta ca nu!

dblade2830.09.2010 08:01

Eu zic ca cea mai buna solutie este sa mergem pe stadion si sa incurajam echipa si sa-l injuram pe cioban inainte de meci in pauza si dupa meci dar in timpul meciului sa fim al 12-lea jucator pt Steaua pt ca are nevoie de noi.

Noi am ajuns sa nu mai fim suporterii Stelei ci suporteri care injura si suporteri care sustin echipa. Daca noi nu ajungem la o idee comuna atunci cine sa o faca? Trebuie sa fim o singura voce si sa nu-i mai dam atata importanta gibonului din loja pt ca prin atentia noastra absolut excesiva il facem sa se simta ca un VIP si sa nu mai plece nici mort pt ca el fara Steaua este un anonim si probabil s-ar intoarce la vechile obiceiuri ciobanesti.

Daca sunteti de acord cu mine bine daca nu asta e, dar va rog sa dati un raspuns concret si fara ironii. Haideti sa punem odata picioru in prag si sa vorbim deschis ca sa stim fiecare ce vrem pt ca din acest razboi >>suporteri vs cioban<<, Steaua are de suferit si asta ma doare cel mai tare.

Si inca ceva va rog sa aruncati o privire la acest articol ca sa va dati seama cat de important este acest meci:

http://www.prosport.ro/fotbal-extern/europ...ionilor-7433265

Va multumesc mult va doresc o zi buna la toti!!!

steagro :steag_cruce_invers:

MoWeed30.09.2010 08:08

Trebuie sa fim o singura voce, uniti impotriva ciobanului; trebuie sa ne eliberam clubul de sub domnia acestui imbecil din loja.

Asta e mult mai important decat rezultatele de acum, deoarece deznodamantul acestui razboi va afecta Steaua pe termen lung, ani de zile, poate chiar decenii.

Daca iubesti ceva, nu vei lasa pe oricine sa-si bata joc de ceea ce iubesti.

red&blue_boy30.09.2010 08:18
Si inca ceva va rog sa aruncati o privire la acest articol ca sa va dati seama cat de important este acest meci:

Tocmai,asta e inca un exemplu sa vedem unde ne-a dus ciobanul...Atunci cum am putea sa fim incantati de ce e Steaua azi?Cum sa ceri oamenilor sa mearga la meci,sa incurajeze ceva cu care nu se mai identifica?...

mori_caine30.09.2010 09:21
Cum sa ceri oamenilor sa mearga la meci,sa incurajeze ceva cu care nu se mai identifica?...

Diseara ma duc la meci pentru ca ma I D E N T I F I C cu Steaua si este echipa mea de suflet si cu ea in suflet voi muri !!

M-ai BUCURATI-VA si mai dati la spate grijile si ura pentru Jiji , nu de alta dar vor trece anii si veti ramane in suflet doar cu ura si grijile astea ca trebuie sa plece ciobanul si tot nu pleaca...desi au mai trecut alti 2-3-4-5 ani !!

Esti stelist ? du-te la stadion si sustine echipa , arata-ti devotamentul pentru aceste culori si IGNORA acel punct negru si tampit aflat undeva in loja !

Oricum , Steaua SUNTEM NOI !!! se va enerva cand toti ii vom scanda numele lui Lacatus si totul se va invarti in jurul lui Marius , dar voi nu vreti sa ignorati acest punct-negru , vreti sa dispara si asta nu se va intampla prea curand.

Steaua - Napoli 2-1 ! :steag_cruce_invers:

red&blue_boy30.09.2010 09:28
Diseara ma duc la meci pentru ca ma I D E N T I F I C cu Steaua si este echipa mea de suflet si cu ea in suflet voi muri !!

Nu stiu,daca tu te identifici cu Steaua de-acum...Pai crezi ca echipa mea de suflet,a noastra,nu e?Doar ca eu incet-incet am inceput sa raman mai mult cu amintirile,cu Steaua de altadata...

Daniel-Ionut30.09.2010 09:35
Nu stiu,daca tu te identifici cu Steaua de-acum...

Culori, blazon, palmares etc.

PS: Sa nu mai vad "marsh ma", "imbecil fara creier" pe aici!

Discutati civilizat daca tot vreti sa purtati o discutie.

red&blue_boy30.09.2010 09:48
Culori, blazon, palmares etc.

Nu e vorba de acestea,cu care normal ca oricand ne identificam.Stii ca nu la asta m-am referit...E vorba de ce-am ajuns acum,sub "domnia" stii tu cui...

Si cum ziceam,ca mai mult am ramas cu amintirile,cu Steaua de altadata,pai tocmai ca blazonul,culorile sau palmaresul tin de asta.

andyro30.09.2010 10:58

@mori_caine, dblade28, asa oitelor, incolonarea si spre stadion. Atmosfera incendiara, aproape 5000 de bilete vandute. Poate ploua.

Mihail_8630.09.2010 11:02

dblade28 ,dar de ce nu te duci tu marele suporter adevarat la stadion si lasa-ne pe noi in pace, astia care vor raul echipei.

nu ai sa intelegi niciodata un lucru atat de simplu..atat de evident.

fiindca nu poti.

numai face atat apel pe toate topicurile, esti penibil

stix30.09.2010 11:04

@mori caine

,,m-ai " du-te tu in locul nostru si ,,m-ai" lasa-ne ca ne stresezi!

anti gigi30.09.2010 11:11

eu tot timpul ma intreb de ce becalistii o baga mereu pe asta cu sustinerea echipei ?

Mihail_8630.09.2010 11:19

nici eu nu inteleg, greu de spus ce-i in mintea lor

dayra30.09.2010 11:28

Foarte bine, sa ne depaseasca Belgia.Sa se mearga in UCL pe munca proprie, cu preliminarii.In campionatul nostru, se decid rezultate pe greseli de arbitraj.Asa ca, sa mearga fiecare pe munca lui, nu "campioana" pe munca altora!Plus ca, in momentul de fata, nu merita nicio echipa romaneasca sa joace in UCL.

on-topic:Cred ca Steaua va pierde si acest meci.

@anti Gigi: nu le place cu peluzele goale, ca se aude ecoul cand sparg seminte.

Mihai30.09.2010 12:09
eu tot timpul ma intreb de ce becalistii o baga mereu pe asta cu sustinerea echipei ?

Din mai multe motive:

1) Pentru ca multi nu pot sa priceapa ca "ECHIPA" nu este o notiune abstracta, care pluteste undeva in atmosfera, deasupra OAMENILOR care o compun si o conduc. Cum va explicati ca acesti multi "sustinatori ai echipei" sunt primii care ii injura tocmai pe componentii "ECHIPEI" ?

Cum vine asta?

2) Pai e simplu. Pentru ca sunt lasi. Sunt prea lasi sa faca ceva contra raului real - pe care-l constientizeaza, stati linistiti - si atunci prefera sa actioneze contra a ceva mult mai usor de atacat: jucatorii. Ei sunt constienti ca sunt slabi si fricosi sa actioneze si atunci minirevolta din creierele lor anemiate se rasfrange asupra celor mai lipsiti de putere: jucatorii si/sau suporterii cu principii.

Pe jucatori ii ataca pentru ca e usor si nu prezinta niciun pericol pentru ei. Cine sa le raspunda? Cine sa-i pedepseasca? Asa ca ii injura pe jucatorii pe care cica ii sustin si isi duc si "revolta" la capat. Frustrarile lor sunt inca o data refulate.

3) Adevaratii vinovati stiu chestia asta si pentru a scapa de raspundere au inventat sintagma: "toata lumea e vinovata la esec, toata lumea are merite la victorii"... Ceea ce dupa 60 de ani de "dictatura a proletariatului" ne-am convins ce inseamna.

Asa ca vinovatul din cazul nostru, amplifica si transmite aceasta vina asupra celui mai slab si neajutorat, jucatorii, ECHIPA, pentru a fii sigur ca raspunderea nu pica asupra lui. Totul se face prin intermediul presei, care a spalat creierele si-asa cam ....curate, ale multor concetateni de-ai nostri.

Pe scurt: lasitate, prostie si manipulare voita in sensul primelor doua.

Lari30.09.2010 12:37

Astia s-au antrenat pe stadionul Dinamo. :))

CiprianPH30.09.2010 14:43

Ai uitat ceva...

Daca noi nu mergem la meci sa sustinem echipa, automat ciobanul nu va avea incasari, iar "EI=suporterii adevarati" nu vor avea din ce sa-si ia primele de "sustinut Steaua" de la cioban, iar asta e chiar dureros pentru un "suporter adevarat :dry:

Nu observi ca toti care fac tam-tam au userele facute cu cateva zile inaintea meciurilor la care mass-media avertizeaza ca se vor juca cu stadionul mai mult gol?

Din mai multe motive:

1) Pentru ca multi nu pot sa priceapa ca "ECHIPA" nu este o notiune abstracta, care pluteste undeva in atmosfera, deasupra OAMENILOR care o compun si o conduc. Cum va explicati ca acesti multi "sustinatori ai echipei" sunt primii care ii injura tocmai pe componentii "ECHIPEI" ?

Cum vine asta?

2) Pai e simplu. Pentru ca sunt lasi. Sunt prea lasi sa faca ceva contra raului real - pe care-l constientizeaza, stati linistiti - si atunci prefera sa actioneze contra a ceva mult mai usor de atacat: jucatorii. Ei sunt constienti ca sunt slabi si fricosi sa actioneze si atunci minirevolta din creierele lor anemiate se rasfrange asupra celor mai lipsiti de putere: jucatorii si/sau suporterii cu principii.

Pe jucatori ii ataca pentru ca e usor si nu prezinta niciun pericol pentru ei. Cine sa le raspunda? Cine sa-i pedepseasca? Asa ca ii injura pe jucatorii pe care cica ii sustin si isi duc si "revolta" la capat. Frustrarile lor sunt inca o data refulate.

3) Adevaratii vinovati stiu chestia asta si pentru a scapa de raspundere au inventat sintagma: "toata lumea e vinovata la esec, toata lumea are merite la victorii"... Ceea ce dupa 60 de ani de "dictatura a proletariatului" ne-am convins ce inseamna.

Asa ca vinovatul din cazul nostru, amplifica si transmite aceasta vina asupra celui mai slab si neajutorat, jucatorii, ECHIPA, pentru a fii sigur ca raspunderea nu pica asupra lui. Totul se face prin intermediul presei, care a spalat creierele si-asa cam ....curate, ale multor concetateni de-ai nostri.

Pe scurt: lasitate, prostie si manipulare voita in sensul primelor doua.

*Alecs*30.09.2010 15:03

Eu zic ca deja ne-am indeplinit obiectivul in Europa League in acest an. Adica am fost prima echipa romaneasca ce a marcat gol pe Anfield. Ar fi o performanta fabuloasa sa reusim(noi, Steaua, pentru ca restul echipelor au reusit) sa inscriem si prima oara impotriva unei echipe din Italia. Daca se intampla asta, va fi prima oara dupa multi ani cand se va strange iar lume la Universitate.

Fan FC Steaua30.09.2010 15:16

Sper sa castige Napoli. Urasc italienii, dar il urasc mai mult pe oier.

Scorul va fi:

FC Becaly Urziceni 2003 S.A. 0 - 4 Napoli

Goluri pentru napoli: Tatarusanu, Nicolita 2 boabe si un italian dupa un penalty.

Mihai30.09.2010 15:19

Doar unii dintre ei sunt asa, nu sunt multi si nici majoritatea. Asta e mentalitatea de asin pe care o are majoritatea romanilor de rand. Si se vede si pe stadion

Ai uitat ceva...

Daca noi nu mergem la meci sa sustinem echipa, automat ciobanul nu va avea incasari, iar "EI=suporterii adevarati" nu vor avea din ce sa-si ia primele de "sustinut Steaua" de la cioban, iar asta e chiar dureros pentru un "suporter adevarat :dry:

Nu observi ca toti care fac tam-tam au userele facute cu cateva zile inaintea meciurilor la care mass-media avertizeaza ca se vor juca cu stadionul mai mult gol?

dblade2830.09.2010 15:30

Am plecat la stadion vorbim dupa meci Steaua SUNTEM NOI!!! FORRZA Steaua

fular-campionii

stanciudaniel30.09.2010 15:31

Vizionare placuta blade ! 

«14567822»