FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Napoli 3-3 (3-1)

«13456722»
dblade2829.09.2010 13:32

@lavezzi88- nu cred ca o sa apuci sa te bucuri in meciul de maine tu si castravetii tai veti pleca plangand din Ghencea

:steag_cruce_invers:fular-campionii

Hassan29.09.2010 13:36

Stie cineva, se mai pot cumpara pachete de Europa league si maine, inainte de meci?

De abia atunci ajung din provincie si as vrea sa vin macar pentru Laca....

AG29.09.2010 13:41

4 boabe or sa ne dea

punkeru29.09.2010 13:44

nu cred ca se mai pot cumpara, dar poti inceca, asa "pentru Laca" :look:

Stie cineva, se mai pot cumpara pachete de Europa league si maine, inainte de meci?

De abia atunci ajung din provincie si as vrea sa vin macar pentru Laca....

Fane29.09.2010 13:48

@ dblade28

Bucuresteanule care esti tu bucurestean,inceteaza cu ironiile ieftine la adresa altor useri.

navodarean29.09.2010 13:49
Mihai29.09.2010 13:57
E clar ca tu nu tii cu Steaua dute la CFR si tine cu ei. Cum poti sa-i doresti raul Stelei? Asa cum e ea condusa de Oierul intelege odata el nu va pleca niciodata ce vrei acum sa retrogradam? Si daca esti asa tare nu mai sta pe forum fa ceva dute la stadion protesteaza orice daca vrei ca el sa plece. Daca iti spui ofurile pe forum asta nu inseamna ca Oierul va pleca, esti patetic.

Pai cum sa se duca pe stadion sa protesteze impotriva ciobanului daca tine cu CFR? :) E bine sa faca altii ceva pentru tine, nu?

punkeru29.09.2010 14:02

+1 :)

Pai cum sa se duca pe stadion sa protesteze impotriva ciobanului daca tine cu CFR? :) E bine sa faca altii ceva pentru tine, nu?
dblade2829.09.2010 14:36

PSG 20:00 Karpaty

Dortmund 20:00 Sevilla

Steaua Bucuresti 20:00 Napoli

Utrecht 20:00 Liverpool

Rapid Wien 20:00 Besiktaș

CSKA Sofia 20:00 Porto

Hajduk Split 20:00 Anderlecht

Zenit 20:00 AEK

OB 20:00 Stuttgart

Young Boys 20:00 Getafe

Sampdoria 20:00 Debrecen

Metalist 20:00 PSV

CSKA Moskva 20:00 Sparta Praha

Palermo 22:00 Lausanne

Lech 22:00 Salzburg

Man. City 22:00 Juventus

Rosenborg 22:00 Aris

Atlético 22:00 Leverkusen

Gent 22:00 Lille

Sporting 22:00 Levski

PAOK 22:00 Dinamo Zagreb

Villarreal 22:00 Club Brugge

BATE 22:00 AZ

Sheriff 22:00 Dynamo Kyiv

...UEL...

dblade2829.09.2010 14:48

Noi in loc sa fim uniti ne mancam intre noi

Uitati-va cum sunt fanii lui Liverpool si cum suntem noi pacat...

stix29.09.2010 15:09

dblade28

Esti SUPERRRRRRRRR OBOSITOR!!!!

Mai lasa-i si pe altii care chiar au ceva de comentat sa posteze......ca numai de ,,prostioarele " tale dau pe aici.......

OPRESTE-TE!!!!!

Du-te pe stelisti.ro si mai ,,omoara-i " si pe aia, chiar ti s-a pus pata pe noi?!

punkeru29.09.2010 15:29

Liverpool nu are conducerea noastra...aia sunt englezi, noi suntem romani!...mai bine nu ti se poate raspunde desi nu e o intrebare!

pytycrys29.09.2010 15:55

Blade, baietas de cartier, daca te pun fata in fata cu un "castravete" de tifos de la Napoli, cred ca te caci pe tine de frica.

Lasa tu sfaturile tale, du-te tu si incurajeaza Steaua si lasa-ne pe noi ca nu suntem suporteri adevarati, TU esti!

gabriel ionut29.09.2010 16:04

ma mai cioban esti tu k zici bancuri din astea cu Iisus macar sa aveti voi 1% din banii lu Gigi nu aveti o chifla in stomac si vb si criticati huo :ce_oameni::ce_oameni::ce_oameni: app ai ma ai 8 clase sau ai 2 ca trenul?

Ciobanul in biserica la un moment dat se aude o voce:

-Gigi .Gigi .

Oierul ridica privirea si zice:

-Cine-i?

-Sunt eu, IIsus!

-Si ce vrei de la mine??!

-Scoate-mi cuiul de la mana dreapta!

Oierul se ridica, se apropie de statuia lui Iisus si-i scoate cuiul de la mana dreapta. Dupa care, se intoarce la locul lui.

Dupa un timp, se aude iarasi vocea:

-Gigi, scoate-mi te rog si cuiul de la mana stanga!

Atunci, Oierul se ridica, se apropie de statuia lui IIsus si ii scoate si cuiul de la mana stanga, iar Iisus in acel moment, batand din palme:

-Pleaca din Ghencea!! Oierul!! Pleaca din Ghencea!!

:)):))

Bogdan29.09.2010 16:11

Bai locuitor al buburestiului, banul este principalul membru al sistemului tau de valori?

SuperstaR1829.09.2010 16:48
ma mai cioban esti tu k zici bancuri din astea cu Iisus macar sa aveti voi 1% din banii lu Gigi nu aveti o chifla in stomac si vb si criticati huo :ce_oameni::ce_oameni::ce_oameni: app ai ma ai 8 clase sau ai 2 ca trenul?

Fii atent, fratele meu in ale crestinatatii. Du-te la baie, da drumul la apa la dush, uda-te bine si dupa aia baga 2 degete in priza. Dupa ce faci astea , intoarce-te pe forum si scrie-ne impresiile tale de acolo din Rai, unde il astepti pe crestinul suprem, Gigi.

gabriel ionut29.09.2010 16:54

nu prietene dar prea exagerati pleaca Gigi pleaca Gigi

du-te tu si investeste la Steaua in loc sa incurajam echipa voi injurati pe teren mentalitatea romaneasca .... eu sunt stelist de mic si traiesc meciurile echipei nu inju oricum Steaua are nevoie de noi sa mergem la stadion sa incurajam echipa nu una doua demisia demisia... m--- Gigi bafta la toti Forza Steaua :steag_cruce_invers::steag_sah_mic:fular-campionii

Bai locuitor al buburestiului, banul este principalul membru al sistemului tau de valori?
Mihai29.09.2010 17:12

Cum iti dai seama ca cineva are sau nu clase? Daca scrie corect, pune cate-o virgula pe ici pe colo?

Deci daca ai bani, poti sa glumesti, nu conteaza calitatile morale?

La care fani ai lui Liverpool te referi? Cumva la astia? FOTO Amintiri din Ghencea! Fanii lui Liverpool au impanzit lumea cu mesaje anti-Gillett&Hicks

http://www.prosport.ro/fotbal-extern/campi...t-hicks-7432439

Mihail_8629.09.2010 17:49

ba mache, Argaseala, cine esti... du-te de aici, esti cu capul cred.

Liverpool in orice caz nu are oi infiltrate printre suporteri, sunt toti o singura voce.

si nici nu au un oier patron.

bagati mintile in cap

Mihai29.09.2010 18:24

Acum m-am uitat, "buburesteanul" de mai sus e nascut pe 28 decembrie 1990... Primele fructe 100% ale democratiei si capitalismului romanesc...

SIMONICA29.09.2010 20:17

ce va intereseaza pe voi ca comentam noi pe forum?....in stadion nu se mai poate protesta..vezi meciul cu Timisoara..

Editat : Usurel

ice_ball30.09.2010 00:08

Cu toate ca sunt offtp va zic cu parere de rau ca nu prea ma mai intereseaza sa ma uit la meciuri. Ma uit mai mult din principiu'. Nu pot sa cred ca un club de talia Stelei a ajuns atat de penibil. De cand a inceput campionatul care sunt realizarile? 3 antrenori schimbatzi, o repriza buna la Liverpool. Ah, trebuie sa remarc faptul ca sezonul asta putem sa ne mandrim ca am fost la un moment dat pe 1. La lotul pe care il are Steaua un antrenor cu autoritate are putea castiga lejeranu' campionatul. E clar ca e ceva dubios la mijloc. Sincer va spun, si nu am toate semnalele de la fata locului momentan, ca prefer Steaua sa termine pe 6 si sa ne lase Gigi. In bezna va asigur ca ne-am descurca mai bine. ;)

Respect pentru baietii care il contesta.

Ii urez lui Gigi 10111011 daca nu ne lasa clubul sa respire.

banelinho_1630.09.2010 00:32
Eu ca suporter Napoli am vrut sa ma duc pe stadion, dar in cele din urma am renuntat deoarece e inutil sa ma duc in tribuna I sau II si sa tac din gura daca da gol Napoli.

Pacat ca nu e ca in Anglia sau alte tari civilizate unde lumea sta jos la meci si stii ca nu patesti nimic.

Asa ca, daca tot nu ma duc pe stadion...ar putea sa ma ajute cineva si sa-mi zica, daca stie, unde va fi cazata echipa Napoli, sau cand pleaca din Bucuresti? Ms anticipat

Marsh ma cu echipa ta de 2 lei...Acum cativa ani erau undeva prin serie C,nu cred ca atunci mai erai "suporter napuli"...Macar daca ziceai si tu de o echipa mai adevarata...Tie nu ti-e rusine sa spui asa ceva pe un forum al echipei Steaua? Tu crezi ca exista vreun italian care sa tina cu o alta echipa din alta tara intr-o confruntare cu o echipa din Italia,in afara doar daca e vorba de o rivalitate, ceva...Esti mult mai penibil ca violetii intr-un meci Bistrita-fiorentina prin 1996,macar aia ziceau ca sunt brigade infratite...Daca vrei aseaza-te la tribuna 1 in dreapta tribunei oficiale,randurile de sus,poate ai norocul sa ne intalnim...

Phoey30.09.2010 01:53

baieti...va rog eu...maine sa nu iertati fan al lui napoli...in seara asta a trebuit sa incasez cativa pumni de la fani ai lui Dinamo care erau cu napoletanii.... am injurat napoli...si aia s-au intors cu dinamovistii... daca maine aveam rezervare in whispers sa vad meciul...imi callc pe principii si merg p[e stadion...doar pentru dupa meci.

care ati fost in centru in seara asta sigur i-ati vazut....

lavezzi8830.09.2010 05:51
Marsh ma cu echipa ta de 2 lei...Acum cativa ani erau undeva prin serie C,nu cred ca atunci mai erai "suporter napuli"...Macar daca ziceai si tu de o echipa mai adevarata...Tie nu ti-e rusine sa spui asa ceva pe un forum al echipei Steaua? Tu crezi ca exista vreun italian care sa tina cu o alta echipa din alta tara intr-o confruntare cu o echipa din Italia,in afara doar daca e vorba de o rivalitate, ceva...Esti mult mai penibil ca violetii intr-un meci Bistrita-fiorentina prin 1996,macar aia ziceau ca sunt brigade infratite...Daca vrei aseaza-te la tribuna 1 in dreapta tribunei oficiale,randurile de sus,poate ai norocul sa ne intalnim...

Echipa de 2 lei? Avem un lot de 130 mil de euro...banii astia ii viseaza Steaua...In al doilea rand acum cativa ani am fost in C din cauza ca a dat faliment, nu din cauza ca a jucat echipa prost..ce, si Juventus a fost in C, asta inseamna ca acum e echipa proasta? Napoli s-a refacut, a cumparat jucatori buni care doar valoarea unui jucator face mai mult decat tot lotul Stelei, si nu-mi spune mie ca Steaua e echipa din moment ce aveti la conducere pe Ciobanul sau ca esti mare fan Steaua dar cand pierde stai acasa...un suporter se duce oricand la meci !

Eu tin cu Napoli ca m-am nascut acolo nu stiu unde vezi tu penibilitate.

Nu vreau sa jignesc pe nimeni, nu am nimic personal cu Steaua dar nu suport sa vad persoane ca asta care se trezesc vorbind cacaturi.

«13456722»