Sa speram ca a 3-a va fi cu noroc la Lacatus !
Sa speram ca a 3-a va fi cu noroc la Lacatus !
Off-topic: Un documentar interesant acum pe discovery despre camorra si viata in Napoli.
0-0 sau 1-1 cu noroc
FOORZA Steaua joi trebuie sa batem !!!
![]()
![]()
In maxim 4 ani Steaua dispare daca ramane fecali:|
bagati-va mintile in cap, cu ce echipa sa bati pe napoli? sau cu Lacatus pe banca? ne bat aia de ne strica ,nici nu se chinuie.
oricum imi plac mioarele astea optimiste pan la moarte.
mioarele astea intotdeauna sunt optimiste convinse.
daca o luam doar cu 1 sau 2-0, sa zicem mersi.
la ce echipa de mioare si conducere de kakao avem. si extrem de multe oi care simpatizeaza aceasta FC jijioaia pipera.
cine vrea circ pe paine, si sa vada mioarele in actiune, sa-i mai bage oierului niste banet in buzunar, fuga pe stadion, si strigati forza Steaua, intotdeauna superiori =)) intr-ale branzei de 4- 5 ani incoace.
mi-e jena...
In maxim 4 ani Steaua dispare daca ramane fecali:|
Prefer sa dispara oierul! ![]()
Prefer sa dispara oierul!![]()
cu totii am prefera asta ![]()
Prefer sa dispara oierul!![]()
N-ai sa vezi ; singura lui problema ar fi FALIMENTUL , acolo sa ne `rugam` sa ajunga , altfel nu va pleca asta nici MORT !
Cand a zis ca vrea sa vanda...cred c-a intervenit Piti si a vrut sa-l `faca` , i-a mers cat i-a mers pina si-a dat seama , prostul !
Oricum , nu se va inghesui nimeni sa cumpere Steaua pe praful asta , nu este un campionat puternic , este doar un brand unde se pot spala bani multi , in rest : egal ZERO.
Ca joci in UCL , ok , dar nimic mai mult nu poti scoate de la echipa asta.Este un nume mic in Europa , ne stiu toti insa nu putem sa ne comparam cu nimeni din numele grele ; doar daca am castiga vreo cupa europeana , sa ne propulseze sus de tot.
Cluburile de fotbal din Romania nu produc bani , ci sug bani si castigul este unul minim , nimeni nu se implica pentru niste maruntis ![]()
Mi-ar fi placut sa fi avut oierul banii lui Ahmetov si caracterul acestuia...; la urma urmei , cat timp s-a jucat bine si eram in culmea fericirii alaturi de Oli , se mai gandea cineva la el ?
bagati-va mintile in cap, cu ce echipa sa bati pe napoli? sau cu Lacatus pe banca? ne bat aia de ne strica ,nici nu se chinuie.oricum imi plac mioarele astea optimiste pan la moarte.
mioarele astea intotdeauna sunt optimiste convinse.
daca o luam doar cu 1 sau 2-0, sa zicem mersi.
la ce echipa de mioare si conducere de kakao avem. si extrem de multe oi care simpatizeaza aceasta FC jijioaia pipera.
cine vrea circ pe paine, si sa vada mioarele in actiune, sa-i mai bage oierului niste banet in buzunar, fuga pe stadion, si strigati forza Steaua, intotdeauna superiori =)) intr-ale branzei de 4- 5 ani incoace.
mi-e jena...
E clar ca tu nu tii cu Steaua dute la CFR si tine cu ei. Cum poti sa-i doresti raul Stelei? Asa cum e ea condusa de Oierul intelege odata el nu va pleca niciodata ce vrei acum sa retrogradam? Si daca esti asa tare nu mai sta pe forum fa ceva dute la stadion protesteaza orice daca vrei ca el sa plece. Daca iti spui ofurile pe forum asta nu inseamna ca Oierul va pleca, esti patetic.
Duckadam dixit:
Nu poti face minuni in doar două zile. Sper ca Mairus să aibă inspiratia pentru cel mai bun '11'. Am stat ieri de vorba cu el, Marius e neschimbat, are aceeasi Dorință. S-a gandit bine cand a revenit la Steaua.
Nu am vrut să schimbam atâția antrenori, dar nu ai cum să opresti un antrenor care vrea să iși dea demisia. Nu mă asteptam că Ilie să plece.
Echipa are nevoie de un soc, in sensul bun al cuvantului. Și nea Imi a fost de 6 ori la Steaua. Speram ca revenirea lui Marius să fie de bun augur. După jocul de la Urziceni, nu ne-am mai revenit. Speram să avem 10.000 de suporteri la meciul cu Napoli.
E greu pentru un antrenor să administreze lotul Stelei, va trebui să avem rabdare cu Marius. Aș vrea să luam maine cele 3 puncte, e important să ne indeplinim obiectivul. Va fi mai greu decat cu Liverpool. Napoli are o echipă foarte buna Dacă jucam ca la Galati, nu avem nicio sansa Dacă ai vointa si alergi, ai sanse de a câștiga
E clar ca tu nu tii cu Steaua dute la CFR si tine cu ei. Cum poti sa-i doresti raul Stelei? Asa cum e ea condusa de Oierul intelege odata el nu va pleca niciodata ce vrei acum sa retrogradam? Si daca esti asa tare nu mai sta pe forum fa ceva dute la stadion protesteaza orice daca vrei ca el sa plece. Daca iti spui ofurile pe forum asta nu inseamna ca Oierul va pleca, esti patetic.
ma indoiesc ca nu este nici un stelist adevarat sa te contrazica pe forumul asta.
las la aprecierea lor , ceea ce ai spus tu.
chiar nu are rost sa comentez.
poate sunt patetic cum spui tu.
din cauza unora ca tine suntem unde suntem, iar un adevarat stelist ar prefera sa fie mandru in divizia b cu o echipa curata, decat asa, oierul tau doar la faliment vom scapa de el, doar cand unii ca tine vor inceta sa mai sustina aceasta echipa a mafiotului, si asa am ajuns de rasul lumii, a fost patata toata istoria Stelei de nenorocitul vostru, suntem de ras! nu pot sa cred cum unii inca mai gandesc ca tine.
deci sa fie clar, prefer si in divizia C , numai sa fiu mandru ca sustin o echipa, nu o turma de oi.
suporteri de conjunctura ce sunteti.
vine cineva la meci ?...de curiozitate intreb, ca sa stiu daca mi-am luat bilet degeaba ![]()
Duckadam dixit:
Nu poti face minuni in doar două zile..
E greu pentru un antrenor să administreze lotul Stelei, va trebui să avem rabdare cu Marius.
Pai ciobanul a spus ca Marius are timp suficient pana la meciul cu Napoli. ![]()
Sunt tare curios la faza cu rabdarea...
ma indoiesc ca nu este nici un stelist adevarat sa te contrazica pe forumul asta.las la aprecierea lor , ceea ce ai spus tu.
chiar nu are rost sa comentez.
poate sunt patetic cum spui tu.
Atunci si noi ceilalti suntem patetici,vad ca asa ne considera unii... ![]()
Asa se spune la venirea oricarui antrenor : " Rabdare "
! A fost vreodata asa ceva la Steaua dupa venirea Ciobanului ? Nu cred...
Daca iti spui ofurile pe forum asta nu inseamna ca Oierul va pleca, esti patetic.
Bine,daca tu esti suporter adevarat,prefer ca noi astialalti sa fim patetici... ![]()
@dblade28
Daca tu stii ca oierul nu pleaca de la Steaua zi-mi te rog si numerele de la loto de maine seara. Ca vreau sa fac si eu un ban cinstit.
pai tu mergi la meci pentru anturaj? :-)
las' ca vin vreo 1200 de napoletani
vine cineva la meci ?...de curiozitate intreb, ca sa stiu daca mi-am luat bilet degeaba![]()
nu ma duc pentru anturaj,
, vroiam doar sa stiu daca o sa fiu singur in peluza sau nu !...nu am gasit sa intreb pe nimeni daca s-au reluat protestele sau nu!
pai tu mergi la meci pentru anturaj? :-)las' ca vin vreo 1200 de napoletani
stai linistit cred ca or sa fie minim 10.000 la meci.
nu m-ar mira sa fie aproape plin, sa-l sustina pe Laca&comp
Ploua ma. Si nu se uda ei la oute chiar daca e Laca pe banca...
asta-i adevarat, daca va ploua nu prea vad cum or sa vina zabrautenii
salut .stiti careva mai sunt bilete pt maine ? mai gasesc cva ?
salut .stiti careva mai sunt bilete pt maine ? mai gasesc cva ?
Da.