ar fii timpul ca adevaratii stelisti sa ne adunam, si intai sa scapam de becalisti.
ar fii timpul ca adevaratii stelisti sa ne adunam, si intai sa scapam de becalisti.
Hamsik ne da 2. Restul nu mai conteaza.
Ce rost mai are? sa-i vedem fata aia de CIOBAN INFECT in loja ? sa-i auzim declaratiile IMPUTITE + COMPORTAMENTUL acela ne demn de simbolul Steaua? ...Nu are sens .
-cum zici si tu bogdinho, NIMENI LA MECI !!! Sa se vada care sunt "FANII" si care sunt "SUPORTERII(BECALISTII) ! ![]()
![]()
![]()
![]()
Cine vrea sa cotizeze la buzunarul oierului si sa vada circ pe viu,sa se duca la meci.Nu se mai merita sa iti pierzi timp,bani,sa te enervezi..nu ai pentru cine.Si in banii astia mai vezi si o maimuta cocotata la oficiala,care probabil la 5 minute dupa ce se termina meciul va aparea la TV cu aberatiile lui ieftine,din nou.Si asta dupa ce mai mult ca sigur Steaua va pierde,din nou.
De Laca imi pare rau,sa nu-l umileasca din nou ciobanu.
Incet-incet,datorita ciobanului,o sa ramanem doar cu amintiri legate de Steaua,cu trecutul,ca prezentul si ce va urma suna din ce in ce mai rau...![]()
Adevar ai grait !
Pe Lacatus poate sa-l mai umileasca Jiji si sa-l dea afara de 50 de ori ca el vine iar la urmatoarea ocazie, iar marii fani stelisti il vor aplauda, si pe el si pe Jiji, in 30 etape si daca se schimba 40 de antrenori tot e ok, nu-i bai. marii stelisti sunt optimisti, mi-e scarba de asemenea specimene.
citez de pe un site de sport
1,5 milioane de Euro poate scoate Steaua din vanzarea biletelor pentru Europa League. Lacatus debuteaza in Steaua - Napoli, care e la Pro TV, joi, de la 8 seara. Fanii il sustin neconditionat.
deci Jiji o sa-ti frece mainile, nu-i sta rau cu 1,5 mil euroi in buzunar,, ma bucur pt el.
in felul asta o sa-l ajutam sa tina piept crizei
inainte era la moda sa spunem cu cat bate Steaua acum e la moda sa spunem cat va sta antrenorul pe banca asa ca eu zic o luna maxim si sa nu fiu off topic de tot zic ca ne bate napoli 3-1
NIMENI LA MECI , NIMENI LA MECI , NIMENI LA MECI , NIMENI LA MECI , NIMENI LA MECI ! Si nu numai cu Napoli , haideti sa boicotam toate meciurile , sa vedem care sunt adevaratii suporteri si care sunt hahalerele lui Gigiot![]()
" NIMENI LA MECI "" FREE Steaua " ! Nu va mai duceti la meciuri , stadionul sa fie gol , iar oierul sa isi bage unghia in gat ! Nu ii mai bagati atatia bani in buzunar unui criminal al Stelei... MUEEE Gigi !
!
Cat plm vrei sa ne mai repeti asta ?
Cat plm vrei sa ne mai repeti asta ?
Pana o sa intelegeti , trebuie sa fim toti uniti impotriva maimutei , nu doar sa discutam aiurea pe forum , pentru ca , decat sa stai si sa discuti ca o baba de pe sant , mai bine ai pune ceva in aplicare
Oricum tie nu ma stresez sa iti dau detalii , pentru ca pur si simplu capacitatea ta mentala nu iti da sansa de a le intelege ![]()
nimeni la meci ![]()
![]()
Pana o sa intelegeti , trebuie sa fim toti uniti impotriva maimutei , nu doar sa discutam aiurea pe forum , pentru ca , decat sa stai si sa discuti ca o baba de pe sant , mai bine ai pune ceva in aplicareOricum tie nu ma stresez sa iti dau detalii , pentru ca pur si simplu capacitatea ta mentala nu iti da sansa de a le intelege
![]()
Baiete linistete-te... ca daca nu te linistesc eu, IAR. Degeaba te agiti tu pe un forum de net cu Nimeni la meci daca nu faci asta si in fata stadionului. Du-te acolo, convinge 10-100-1000 de oameni sa nu intre la meci si promit ca eu te trec in capul liste cu idolii copilariei ![]()
Tu te-ai nascut in aceeasi zi in care ti-ai facut contul pe fcsteaua.ro?!?!Indemnurile astea "becaliote" transmite-le prin portavoce in Pipera si poate ai succes...
In ceea ce priveste infernul...uite-te un pic la atmosfera de pe stadionul lu' Napoli ca sa intelegi ce inseamna infern...
Trezeste-te!!!...maine ai lucrare de control la "Educatie Moral Civica"...
Dar tu ce vrei de fapt? sa pierdem toate meciurile in speranta ca pleaca oierul? oierul nu va pleca niciodata pentru ca el fara Steaua e zero un anonim depinde de acest club. Crezi ca yo il suport pe cioban? Nu inteleg dc te iei de mine yo tin cu Steaua nu cu oieru becaliot.
Marius Lacatus ar merita o atmosfera frumoasa joi din partea noastra, asta e parerea mea.
asa cred si eu!
Lacatus merita sustinere, indiferent cum o sa joace echipa.
Sub nici o forma minuni nu o sa faca.
Sper sa aiba numai capacitatea de a alege un 11 cu care sa joace macar doua trei meciuri la rand si sa-i omogenizeze cat de cat
Rezultate nu cred sa aiba in curand...sunt multe pietre tari acolo, iar daca tribuna ros-albastra il sustine pe Laca, el va avea un plus de autoritate
![]()
Nu vreau sa fiu rautacios dar unii dintre voi nu urmariti decat scandaluri.
Eu mi-am exprimat o parere personala nu cred ca am impuscat pe nimeni
Ori sunt eu chior , ori iti dai respecte singur .
Si " niciodata " e un cuvant cam mare , nu crezi
?
@ dblade28 : te respecti tu pe tine insuti ?! ![]()
Dar tu ce vrei de fapt? sa pierdem toate meciurile in speranta ca pleaca oierul? oierul nu va pleca niciodata pentru ca el fara Steaua e zero un anonim depinde de acest club. Crezi ca yo il suport pe cioban? Nu inteleg dc te iei de mine yo tin cu Steaua nu cu oieru becaliot.Marius Lacatus ar merita o atmosfera frumoasa joi din partea noastra, asta e parerea mea.
Ma bucur sa vad ca inca mai exista oameni care sa gandeasca rational. Ai tot respectul meu:)
=)). E ca un fel de laba virtuala. Se iubeste singur.
Ia verificati daca mai are o clona pe site. Poate a gresit userul. ![]()
asa cred si eu!Lacatus merita sustinere, indiferent cum o sa joace echipa.
Sub nici o forma minuni nu o sa faca.
Sper sa aiba numai capacitatea de a alege un 11 cu care sa joace macar doua trei meciuri la rand si sa-i omogenizeze cat de cat
Rezultate nu cred sa aiba in curand...sunt multe pietre tari acolo, iar daca tribuna ros-albastra il sustine pe Laca, el va avea un plus de autoritate
Deci Da!!! ai mare dreptate ma bucur ca inca mai exista oameni care sa gandeasca rational. Ai tot respectul meu!!!
Deci Da!!! ai mare dreptate ma bucur ca inca mai exista oameni care sa gandeasca rational. Ai tot respectul meu!!!
WoW fi fericit
ai respectul lui ''blade''
bine k nu ii mai vad pe teren pe Apostol si Abrudan cu astia incepeam meciul de la 1-0 pt napoli.....
bine ai venit Laca langa echipa
din Ghencea
Ciobanul in biserica la un moment dat se aude o voce:
-Gigi .Gigi .
Oierul ridica privirea si zice:
-Cine-i?
-Sunt eu, IIsus!
-Si ce vrei de la mine??!
-Scoate-mi cuiul de la mana dreapta!
Oierul se ridica, se apropie de statuia lui Iisus si-i scoate cuiul de la mana dreapta. Dupa care, se intoarce la locul lui.
Dupa un timp, se aude iarasi vocea:
-Gigi, scoate-mi te rog si cuiul de la mana stanga!
Atunci, Oierul se ridica, se apropie de statuia lui IIsus si ii scoate si cuiul de la mana stanga, iar Iisus in acel moment, batand din palme:
-Pleaca din Ghencea!! Oierul!! Pleaca din Ghencea!!
![]()
![]()