FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Napoli 3-3 (3-1)

«1171819202122»
Adrian01.10.2010 14:13

The only thing that "make us angry" is the fact that that dumbass referee gave you a point you didn't deserve.

Had he not helped you, you would have never scored enough goals.

We may not have played a great game, but neither have you. And if lavezzi had gotten that red card at 3-1, never would you have managed to catch up.

One of your guys should have gotten a red card for an illegal tackle in the first half(he stepped on Tanase's ankle without even touching the ball), Lavezzi should have gotten at least a second yellow card and that extra time should have been at most 3 minutes, not 4 and surely not 7.

But, as long as it doesn't happen to you, I guess it's ok.

I mean, everyone knows the Italian Serie A is one of the dirtyest championships in the world and we all know Juventus won some european matches in "strange" manor(this is a proven fact). It shouldn't really surprise us that Napoli got the special treatment they received yesterday.

choli01.10.2010 14:17

@dblade

urasti napoli da' vezi ca pe site sunt 2 articole despre napoli....

olliver01.10.2010 14:22
sei ultras ?....o come si dice a voi....pinguino

No purtroppo non vado spesso allo stadio perchè lavoro fuori Napoli.

choli01.10.2010 14:22

@oliver

olliver01.10.2010 14:23
Olliver i hate Napoli i hate italy this is my message for you GET OUUUUTTTT from here

FORRRZA Steaua

frate ce cauta oliver asta aici? noi nu ne-am dus pe forumul lor

It is your problem, not mine.

Adrian01.10.2010 14:25

Mah, eu, ultima data cand m-am uitat, pe aici se vorbea in romaneste.

Am inteles ca ala nu stie limba. Da', daca tot vrea sa posteze, sa o faca in engleza, sa inteleaga toata lumea, nu in italiana.

Ca daca ma apuc si eu sa va injur pe japoneza va suparati.

olliver01.10.2010 14:25
The only thing that "make us angry" is the fact that that dumbass referee gave you a point you didn't deserve.

Had he not helped you, you would have never scored enough goals.

We may not have played a great game, but neither have you. And if lavezzi had gotten that red card at 3-1, never would you have managed to catch up.

One of your guys should have gotten a red card for an illegal tackle in the first half(he stepped on Tanase's ankle without even touching the ball), Lavezzi should have gotten at least a second yellow card and that extra time should have been at most 3 minutes, not 4 and surely not 7.

But, as long as it doesn't happen to you, I guess it's ok.

I mean, everyone knows the Italian Serie A is one of the dirtyest championships in the world and we all know Juventus won some european matches in "strange" manor(this is a proven fact). It shouldn't really surprise us that Napoli got the special treatment they received yesterday.

I cannot talk with you about this sport, I understand this.

Mihai01.10.2010 14:27
Olliver i hate Napoli i hate italy this is my message for you GET OUUUUTTTT from here

FORRRZA Steaua

frate ce cauta oliver asta aici? noi nu ne-am dus pe forumul lor

Ai nivelul unei euglene verzi.

I cannot talk with you about this sport, I understand this.

:) brillante!

dee01.10.2010 14:27
olliver

The only thing make me angry is to have drawn with Steaua.

The only thing can make you angry is to have wasted a very big chance.

Non provo rabbia per il resultato, provo rabbia quando vedo che I calciatori non hanno una mentalita forte, da vincitori, che non possono resistere alle pressioni , che non hanno piu il fuoco negli occhi, I perdono la concentrazione. Diciamo che l'arbitro e stato the cherry on the cake.

olliver01.10.2010 14:31
Non provo rabbia per il resultato, provo rabbia quando vedo che I calciatori non hanno una mentalita forte, da vincitori, che non possono resistere alle pressioni , che non hanno piu il fuoco negli occhi, I perdono la concentrazione. Diciamo che l'arbitro e stato the cherry on the cake.

Io provo rabbia quando vedo il nostro allenatore che mette le riserve in campo credendo che bastino per vincere con gli avversari. Il nostro allenatore dovrebbe capire che l'umiltà è un fattore molto importante, e che se pensa di poter schierare le nostre riserve per arrivare alla fase finale della UEFA League, allora vuol dire che di calcio capisce davvero poco.

Daniel-Ionut01.10.2010 14:33

"ce ati uitat cumva limba romana, stiu nu e cool..."

@olliver si restul englezilor de pe aici, aveti sectiunea "English Talk" la dispozitie, aici comunicam in limba materna.

http://www.fcsteaua.ro/forum/index.php?showforum=25

olliver01.10.2010 14:34
"ce ati uitat cumva limba romana, stiu nu e cool..."

@olliver si restul englezilor de pe aici, aveti sectiunea "English Talk" la dispozitie, aici comunicam in limba materna.

http://www.fcsteaua.ro/forum/index.php?showforum=25

ok,sorry

zloty01.10.2010 15:02

Marius Ianuli: "Am atras atentia asupra mea ca să evit eliminarile. N-am injurat arbitrul!" :)):)) :)) cel mai bun team manager din lume ce mai :))

Vlad Bogdan01.10.2010 15:04
Mah, eu, ultima data cand m-am uitat, pe aici se vorbea in romaneste.

Am inteles ca ala nu stie limba. Da', daca tot vrea sa posteze, sa o faca in engleza, sa inteleaga toata lumea, nu in italiana.

Ca daca ma apuc si eu sa va injur pe japoneza va suparati.

Te rog frumos, inceteaza. Si-a exprimat parerea la inceput, iar tu ai si sarit pe el cu injurii. Si te mai miri ca toata Europa ne considera tigani/hoti/needucati. Gandestete la lucrurile astea, Adriane!

Olliver, Here, the Iq level is very low. And i`m not talking about Adrian. He is a smart guy, but very short tempered. Try to understand him. :)

Adrian01.10.2010 15:08
Gandeste-te

Ce-mi place mie cand va violeaza pe voi nevoia de a fi civilizati si "mai superiori".

Culmea cum cu romani de-ai vostri nu sunteti asa, doar cu straini.

De parca daca mergeti voi pe site-urile lor, nu va iau aia la injurat de toate cele sau, daca mergeti in Italia, va vor admira si respecta toti italienii.

Unii cred ca ar trebui sa se maturizeze inainte sa se apuce de vorbit.

Mihai01.10.2010 15:09
Io provo rabbia quando vedo il nostro allenatore che mette le riserve in campo credendo che bastino per vincere con gli avversari. Il nostro allenatore dovrebbe capire che l'umiltà è un fattore molto importante, e che se pensa di poter schierare le nostre riserve per arrivare alla fase finale della UEFA League, allora vuol dire che di calcio capisce davvero poco.

Si, grande errore di parte sua. Mazzarri , forse ha pensato al derby con la Roma

vlad01.10.2010 15:10

Pot sa nu-mi dau jos pantalonii si sa nu stau capra de dragul prieteniei dintre popoare?

Individul ala mi-a jignit poporul si eu trebuie sa-l tolerez si sa-i accept justificarile.

Ce naibii mai baieti!

Chiar asa?

Cand au furat-o de la Coreea de ce au dat vina pe arbitrii?

De ce nu au stiut sa piarda italienii?

Ma scuzi Olivere ca nu incerc sa vorbesc in italiana cu tine. Dar folosesti tu un translator de pe google si o sa pricepi ce-am scris.

Mihai01.10.2010 15:12
Ce-mi place mie cand va violeaza pe voi nevoia de a fi civilizati si "mai superiori".

Culmea cum cu romani de-ai vostri nu sunteti asa, doar cu straini.

De parca daca mergeti voi pe site-urile lor, nu va iau aia la injurat de toate cele sau, daca mergeti in Italia, va vor admira si respecta toti italienii.

Unii cred ca ar trebui sa se maturizeze inainte sa se apuce de vorbit.

Am impresia ca tu traiesti in cutia ta, acolo unde totul se intampla cum vrei tu. Eu am fost in Italia si nu m-a injurat niciun italian si n-am simtit absolut nicio problema. Si toti stiau ca's roman, am si vorbit despre asta cu unii din ei. Si nu m-am intalnit cu academicieni sau profesori universitari...

Scriu de mult timp pe unele forumuri italiene si pana acum, nu am vazut sau citit vreo injuratura la adresa mea.

Oricum, din nou iese la suprafata acel "semper svperiores" pe care il aperi la Steaua de oierul Oierul. Pare ca uitam vechea zicala romaneasca, " ce tie nu-ti place altuia nu-i face".

anti gigi01.10.2010 15:14

ba ,da intrati pe link ca ma cert cu astia si sunt singur,ne fac in toate felurile

MoWeed01.10.2010 15:18

Olliver sa se mai duca in origini. Cum dracu puteti accepta sa vina un rahat de italian si sa numeasca tara noastra "gipsy country"?

Mihai01.10.2010 15:22
Olliver sa se mai duca in origini. Cum dracu puteti accepta sa vina un rahat de italian si sa numeasca tara noastra "gipsy country"?

Mo, calmeaza-te ca omul a vorbit frumos, altii au inceput. A recunoscut apoi ca a gresit si ca raspuns cu aceeasi moneda.

Adrian01.10.2010 15:24
Am impresia ca tu traiesti in cutia ta, acolo unde totul se intampla cum vrei tu. Eu am fost in Italia si nu m-a injurat niciun italian si n-am simtit absolut nicio problema. Si toti stiau ca's roman, am si vorbit despre asta cu unii din ei. Si nu m-am intalnit cu academicieni sau profesori universitari...

Scriu de mult timp pe unele forumuri italiene si pana acum, nu am vazut sau citit vreo injuratura la adresa mea.

Oricum, din nou iese la suprafata acel "semper svperiores" pe care il aperi la Steaua de oierul Oierul. Pare ca uitam vechea zicala romaneasca, " ce tie nu-ti place altuia nu-i face".

Hai ca m-ai dat gata cu asta. Saracii italieni.Ca ei sunt oameni buni, nu ca ungurii, tiganii sau evreii.Si cu asta incheiem subiectul ca sa fim cei mai superiori.

MoWeed01.10.2010 15:25

Nu ma intereseaza cine a inceput, cat timp o sa fiu moderator aici n-o sa accept din partea nimanui sa numeasca Romania "tara tiganeasca". Cu atat mai mult din partea unui italian, fan a lui Napoli

Daca vroia sa le raspunda altora, putea sa vorbesca despre ei ca ar fi tigani si mai intelegeam. Dar pentru vorbele unora sa jignesti o tara?

Mihai01.10.2010 15:26

Doi soldati romani, ucisi in Afganistan.

Dar, drama e ca ne-a furat arbitrul.

MoWeed01.10.2010 15:26
Doi soldati romani, ucisi in Afganistan.

Odihneasca-se in pace

«1171819202122»