Oare cine e cel care o fura aici ?
Oare cine e cel care o fura aici ?
Am gasit forumul celor de la napoli propun sa ne facem cont la ei pe forum si sa postam fotografii cu arbitru meciului si cu napoli merda
http://www.sscnapoli.it/forumzone/
Sper ca v-au placut imaginile cu Domnul Oierul aplaudat la iesirea din stadion.
Asta ne-a mai indulcit amarul aseara! ![]()
Serios acum,iti dai seama ce-ar fi fost daca am fi castigat.Jiji era sus pe Maybach sau Rolls!!!
Pai pe mine nu ma intereseaza cine e la Steaua sef...din partea mea sa vina si Hitler cu Stalin din iad sa fie patroni...eu voi sustine echipa NECONDITIONAT
E buna gandirea asta...
Ne mai miram atunci de ce-am ajuns asa...
Rezultatul e echitabil, insa dincolo de rezultat m-a dezamagit atitudinea jucatorilor. Nu arbitrul ne-a furat ( sa nu uitam ca au fost 4 min + o schimbare + o accidentare de cel putin 2min.), noi am vrut sa furam fotbalul. E inadmisibil sa nu mai joci dupa min. 90, e inadmisibil sa nu fi in stare sa tii de o minge, doar sa o bubui in out, e inadmisibil sa te concentrezi la cronometrul arbitrului in loc sa te uiti la adversarul de langa tine. Trist! Nu pot sa felicit echipa pentru 15 min in care ne-a aratat ca se poate asa cum n-am putut-o felicita nici pentru cele 45 min de la Liverpool. Stelistii trebuie sa invete sa lupte cu ei insasi pana la final.
Cesena - Napoli 1-0 ( prima repriza )
Cesena - Napoli 1-4 , final !
Napoli joaca excelent de bine in deplasare , in special in a-2-a repriza , astfel ca nici nu m-a mirat ca au revenit de la 0-3 !
Multi factori au contribuit la acest egal , de la lipsa de experienta a unor jucatori in meciurile europene , pina la lipsa de maturitate a intregii echipe ; insa , toata lumea injura arbitrul si nu vad partea plina apaharului : echipa si-a revenit , are alt tonus , jucam si marcam , in aparare mai scartie una-alta dar per ansamblu e de bine !
Desigur , un meci are 90-93 min , nu joci doar 45 si te declari invingator ![]()
Pacat de Kape , dar e grec si cunoastem felul atat de infierbantat al acestei natii.Sa-l iertam !![]()
Din grupa asta se vor califica Liverpool si Napoli , sa nu mai visam la cai verzi pe pereti , nu poti castiga EL dintr-odata , ai nevoie de omogenitate , lot bun si mult noroc atunci cand trebuie.
Titlul sa-l castigam , calificari in UCL/EL vor mai fi ! ![]()
@ mori caine
Spune-mi si mie, te rog, cum a fost pe stadion?!
Ti-a placut? Ca ai spus ca te duci pe stadion sa incurajezi echipa......nu ca noi astia care am sustinut protestul prin neprezentare si care in ochii tai si ai altor creaturi de pe aici, suntem ,,nestelisti".
Hai sa-ti raspund tot eu la intrebare, ca sa nu minti aiurea: AI STAT ACASA!!!!!!
Toate oile becaliote de pe site, faceti exact la fel, inainte de fiecare meci urlati ca va duceti la meci sa incurajati echipa si voi stati acasa de fapt!
NISTE MINCINOSI PERVERSI CA SI SEFUL VOSTRU!!!!!!
p.s Iti dau un sfat, daca tot minti ca te duci la meci, fa-o si tu cu cap, nu mai intra in pauza pe forum..........
Am gasit forumul celor de la napoli propun sa ne facem cont la ei pe forum si sa postam fotografii cu arbitru meciului si cu napoli merda
esti degeaba.
p.s Iti dau un sfat, daca tot minti ca te duci la meci, fa-o si tu cu cap, nu mai intra in pauza pe forum..........
![]()
Poate a intrat de pe mobil! ![]()
esti degeaba.
- Are dreptate fara rost : pt ca pe aia o sa ii doara fix in cot ...... Aia cred ca acuma stau si beau o bere
.... Facuta cinste de Borski sau cum ii imbecilu ala .... dar il jignim fara rost .... Noi ce facem acuma numa ne varsam nervi pe pe forumu asta asta este ce sa facem .... Asa o sa fie in fiecare meci mereu o sa traga albitri cu cealalta echipa nu cu Steaua ... e trist dar asta este adevarul . Eu zic ca ar trebui sa inchida topicul ![]()
E incredibil acest articol, italienii sunt chiar nesimtiti
http://www.prosport.ro/fotbal-extern/europ...trebuia-7436804
Du-te si bate-i la funduletul gol ca sunt nesimtiti.
Pana la urma sa privim partea buna a lucrurilor, am jucat cu 2 oameni in minus inca de la inceputul meciului, ca doar a jucat Banel, dupa ce a mai fost eliminat si Kapetanos era normal sa ne dea 3 cu 2 oameni in minus. ![]()
Ciobanul a spus dupa meci ca e bine, oricum nu ia el prea multi bani din Europa League, el vrea cascavalul adevarat din Liga. N-are rost sa ne para rau, n-a pierdut echipa noastra, a facut egal echipa ciobanului. ![]()
Partea buna e ca am facut un joc foarte bun , chiar si in 10 am avut vreo 3-4 ocazii mari ! Nu a fost sa fie , ghinionul plus acel arbitru de mahala care a prelungit meciul intr-un mod nesimtit
Ma mir cum nu a mai lasat meciul inca 2 minute sa ne bata Napoli !
Daca se intampla asa ceva in Liga 1 , se incepea a doua Revolutie ![]()
Asta e , felictari pentru joc ![]()
Banati-l pe dobitocul asta de italian si stergeti mizeria asta!
Partea buna e ca am facut un joc foarte bun , chiar si in 10 am avut vreo 3-4 ocazii mari ! Nu a fost sa fie , ghinionul plus acel arbitru de mahala care a prelungit meciul intr-un mod nesimtitMa mir cum nu a mai lasat meciul inca 2 minute sa ne bata Napoli !
Daca se intampla asa ceva in Liga 1 , se incepea a doua Revolutie
Asta e , felictari pentru joc
Cuvintele sunt de prisos in acest moment am fost furati ca-n codru si asta e dar nu trebuie sa trecem cu vederea ca si noi am facut 2 greseli care ne-au fost fatale prima greseala cea a lui kapetanos cu acel gest pe care n-o sa-l inteleg dar daca in locul Stelei era Man Utd si kapetanos era de fapt rooney se dadea doar avertizare verbala. Si a doua greseala a fost retragerea deliberata a echipei dar pe undeva e si normal asta a avut un efect negativ in psihicul jucatorilor plus golul care a picat inainte de pauza. Evident pe parcursu meciului am fost ciupiti in cateva randuri si cireasa de pe tort a fost pusa in prelungiri daca stadionu era arhiplin aseara nu stiu daca arbitru mai avea tupeu sa-si bata joc pana la urma de atatia oameni si aici ii includ si pe cei care au stat in fata televizoarelor
Din pacate aseara am plecat in lacrimi de la stadion pentru Steaua. Acel arbitru merita batut de toti jucatorii de pe teren.
Asta e pacat de jucatori de suporterii Stelei, tanase&co tot zic mergem inainte dar nu se poate asa in stilul asta cu asemenea hotii prin europa
Sper ca Steaua sa faca acelasi joc bun si in campionat insa ramane de vazut daca jucatorii isi vor revenii pana la meciul cu sportul sau intra cei de la Unirea
MANDRU CA SUNT STELIST!!!
Frate dati-i ban lu ala ca sigur e dinamovist sau ROM de sub pod
Numai noua ni se putea intampla asa ceva
GHINION ![]()
Ciao, palarevedere!
Nu ii mai raspundeti, a primit ban.
Multumesc adminilor pentru colaborare:))))))
Baieti, daca eram pe Ghencea cand s-a terminat meciu cu Napoli il omoram pe arbitru ala... trebuia sa tina 3 minute meciul si a tinut 8 ! Si adunci ne-a egalat Napoli ! Arbitrii astia trebuie inpuscati!!! HUUU
Tot meciul i-a adus peste noi! Aia intrau cu talpa - nu se dadea nimic! La noi se fluiera in schimb orice atingere! Lavezzi il loveste cu piciorul in piept pe Banel,se da doar galben! Peste 10 min Lavezzi face hent in tusa, se da lovitura libera dar NU SE DA AL DOILEA GALBEN! Meciul e prelungit exact pana cand italienii marcheaza, nci 30 de secunde mai mult!!
IMI VINE SA VOMIT! (probabil,pe Dinamo)
@dblade28
nesimtire ar fi sa dam exclusiv vina pe arbitru si sa nu analizam meciul. Stiu, e frustrant ca au egalat in prelungiri, insa la fel de bine o puteau face in timpul regulamentar, caci ocazii au avut destule. Arbitru e acoperit regulamentar, n-au sa-i faca nimic si poate le va servi drept lectie stelistilor sa lupte pana la final. Sper de asemenea ca B.ecali sa-l concedieze pe maimutoiul ala de manager sau cine naiba e care a intrat pe gazon sa se ratoiasca la arbitru, caci un astfel de om nu poate reprezenta Steaua. Aseara Gigi a sintetizat perfect evolutia noastra " Exista un singur motiv pentru care nu am castigat: suntem romani! . Cand ai nostri isi vor schimba mentalitatea, atunci rezultatele se vor vedea.
Rezultatul e echitabil, insa dincolo de rezultat m-a dezamagit atitudinea jucatorilor. Nu arbitrul ne-a furat ( sa nu uitam ca au fost 4 min + o schimbare + o accidentare de cel putin 2min.), noi am vrut sa furam fotbalul.
100% de acord cu tine. in mod normal, arbitrul nu baga mingea in poarta ta. daca stii sa joci, poate sa traga arbitrul cu adversarul cat vrea.
noi ne-am inecat ca tiganul la mal. adica_ca Banel, sau ca Ilie Dumitrescu. sau ca_cei mai infocati suporteri ai lui Jiji.
O Steaua fara Oierul nu ar avea o astfel de atitudine, cred eu. o sa ne iasa tigania pe ochi. ar trebui starpiti tiganii din Ghencea
asta nu inseamna ca nu-mi bag p..a in arbitrii astia nenorociti, mafiotii dracului!
iar lui napoli sper sa le dam trei goluri si la ei acasa, sa isi dea cu caramida-n c.o.a.i.e.
mountytomanoi ne-am inecat ca tiganul la mal
cam asa ... am intrat in panica la eliminarea lui Kapetanos, iar dupa doar am dat agitati din "brate" ca sa ne mentinem la suprafata. Avem clar o problema cu echilibrul psihic, care devine fragil la prima testare. Nu stiu ce le-a spus Marius la pauza, insa e clar ca baietii n-au reusit sa se "adune". Stau sa ma gandesc cand am revenit noi de la 0-3 sau 0 -2 intr-un meci, in ultimii 5-6 ani? pacat ca nu avem un lider puternic in teren, care in momentele tensionate sa-si incurajeze coechipierii. Nicunul de la Steaua actuala n-are personalitatea necesara.