Ba ce pusca mea se arata unii pe-aici indignati ba ca au fost egalati, ba ca a luat Pantelis rosu, ba ca am aratat iar ca o echipa mica! Pana una alta am uitat ca astia au fost penibili cu Otelu, cu aia din B si cu altii si vor fi si in continuare! DA, tot ei! Degeaba a jucat Banel azi decent, degeaba a dat-o Tanase de la patruj de metri (intamplator bineinteles) pentru ca singurul gol adevarat, sincer si frumos a fost cel al lui Kapetanos! De ce? Pentru ca a venit dintr-o atitudine de invingator, la 2-0, cand romanii o lasa mereu moale si se multumesc. Acum ca a luat rosu pentru un cot pe care si-l dau si copiii in curtea scolii, de la un arbitru care s-a pisat pe o natie intreaga e cu totul altceva. Pe cine surprinde faptul ca Lacatus e la fel de mic ca antrenor ca si acum 1-2 ani? Pe cine surprinde ca echipele romanesti se baga cu curu-n poarta ca ultimii lasi? Ar trebui sa ne gandim la Banel care a gasit scuzele pentru meciul de azi : echipa mare, jucatori mari, salarii mari! Asta ar trebui sa ne doara! Si pe urma modul in care ne trateaza strainii! Incepand cu arbitrii si terminand cu adversarii! Atat jocul, cat si arbitrul au reprezentat motivele unui semiese. Dar la noi observ ca pana si a-i injura si critica pe altii care nu tin de bucataria interna a ajuns un lux. Ala, repet, s-a pisat pe noi toti si a tinut mortis sa egaleze Napoli. Iar singurul argument plauzibil pe care il am e ca la 3-0 s-a speriat sa nu se faca macaronarii de ras si a gandit ca mai bine echilibreaza putin balanta si il da afara pe Kapetanos. O natiune mandra si respectabila nu-l lasa sa iasa intreg de pe stadion.
Pana una alta hai sa mai distrugem un jucator, pe Kapetanos, alaturi de amatorii din presa, avizi de scandaluri.
Latovlevici, Nicolita, pana si Duckadam, alaturi bineinteles de maestru cacareaza, considera ca din cauza eliminarii ne-au egalat. Dupa meciul de la Madrid i-au dat banderola unui tigan borat care ne-a omorat meci de meci cu floricelele lui si acum dupa ce ca asta i-a dus in spate anul trecut si e unul din motivele pentru care joaca alaturi de Napoli, acum il iau la **** ca vezi domne i-a dat unuia un cot. Imi pare rau ca nu i-a rupt mufa de tot.
Ce s-ar fi intamplat daca in locul lui era tocmai Nicolita? Ii mai dadeau inca o banderola?